Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Kizlar ya, gencligin olgun cagindayiz, vede hayatimizi bozuk para gibi herseye üzülerek harciyoruz, ahanda hayat bitiyor, kendimize gelelim, nefes almak cok güzel, saglikli olmak anne olmamamiza ragmen güzel............Sizi seviyorum

mirakel merhaba..
yakaladım seni :)) nasıl gidiyor kontroller?? umarım her şey yolundadır canım..

Kizlar ya, gencligin olgun cagindayiz, vede hayatimizi bozuk para gibi herseye üzülerek harciyoruz, ahanda hayat bitiyor, kendimize gelelim, nefes almak cok güzel, saglikli olmak anne olmamamiza ragmen güzel............Sizi seviyorum

Aycan, haklisin haklisin haklisin, ama iste....az kaldi bende senin gibi rahatlayacagim hele sunu bi deneyeyim.

Neyse..Aycan cumartesi echo'da sadece iki follikel gorundu tabi bu kadar ot cöpten sonra aslinda biraz fazla bekliyordum ama iste belkide icinde kaliteli yumurta bulunur diye umuyorum.
Dr. bi aile toplantisi yapip iui veya ivfmi diye karar vermeye calisin dedi. Aycancigim yarin tekrar echo var bakalim ne olcak.
Simdi keske seni dinleyipte incir kurunu tedaviyle beraber baslatsaydim diyorum. Evde biraz vardi valla dün kaynattim, sabah esime siparis verdim oda uc kilo getirdi, bari bu günden sonra yapayim diyorum. Varsa baska tavsiyelerin

Ya belki yumurtalar cok kaliteli icini karartma, ama biliyorsun IUI asilama demek, IVF tüp bebek, ICSI de mikroenjeksiyon, Asilamada cok sans yok, bence ICSI yada IVF yaptir.
Canini üzme insanlar tek yumurtaylada anne oluyorlar. Incir yumurtalarin gelisimine cok yardimci, ben daha önce maalesefki inciri filan bilmiyordum, yoksa mutlaka destek kürler yapardim, icini sogutma daha bu 2. deneme. Insaallah Allah vericek üzülme.

Kizlar hepinize merhabalar ve destek icin tesekkürler..

Aycan esdim ev tutma konusunda yardimci olur,daha evelde ayrilalaim demisti hic soru sormadan,neden,nicin demeden tatmam olur,her konuda sana yardimci olurum demis,sonrasindad sirnasarak,tamam is bulacagim issizlik beni bu hale getirdi,Bunaliyoum,SIkiliyorum buda iliskimize yansiyor diyip beni ikna etmisti..bu konusmanin üstünden 2 yil gecti..halaen o ayni.bense o arada 1 düsük,birde kimyasal ve dahada yipranmis bir 2 yil gecirdim..

Geschenk..Ayrilmak cok iyi olacak,cücnkü bizim gelecegimiz yok,eninde sonunda ayrilacagiz,sadece ben kabullendigim icin bizim iliskimiz sürüyor..Ben esimin gözünde sadece hizmetciyim..Oda ailemden dolayi ayrilamayacagimi düsünüp bana yapacagini yapiyor..beni inanaki insan yerine koymuyor..

Neyse kizlar öptüm..cikmALIYIM::

CANIM benim.. hayat senin hayatın kimsenin mahvetmesine izin verme hiç bir zaman.. inşallah bundan sonra hayatında sadece mutluluk olur.. seni seven, sayan seni hak eden insanlar çıkartsın Rabbim karşına.. inşallah o en büyük hayalinde gerçekleşir illa şart değil tabi mutlu ol yeterki sağlıklı ol her zaman.. belki bebek konusunu bile unutturur sana yeni kararların yeni seçimlerin.. yine söylüyorum hakkında hayırlısı olsun..Allah pişman ettirmesin ...ailende kabullenecektir bir süre sonra.. ne çektiğini en iyi sen biliyorsun.. fericim canım arkadaşım dualarım her zaman seninle...

Canim,
ben hic inanmiyorum onun sana yardim edecegine, görürsün, Zamaninda blöf yapmis sana, kadini bu kadar hizmetci gibi gören bir insan, kesinlikle yardimci olucak gibi gelmiyor bana, neyse bekleyelim görelim, ama bende elimden geleni yapmaya hazirim, hersey ancak güzel olabilir..........diyom ben

ben 3 tüp bebek 4 aşılama işlemi gördüm en son memorial hastahanesi bana yumurta kalitesi sorunum olduğunu söyledi sorun bende lütfen varsa bildiğiniz bu konu ile ilgili bilgilerinizi bekliyorum

fericim öncelikle hakkımızda herşeyin hayırlısı dilemeliyiz bir kuluz elimizden başka hiçbişey gelmiyorki öyle aciziski sadece dua edip beklemeliyiz evet bunu diyen ben sabahtan beri gözyaşı döküyorum şu küçüçük odada. dün aradılar 2 olgun yumuş var dediler biraz üzüldüm eşm ikiside iyidir dedi ikna oldum bu sabah aradılar sadece 1 tanesi normal döllendi diğeri anormal gelişim gösterdi diyince artık dünya başıam yıkıldı sanırım yarın da arayıp sonuncuda durdu gelişimi dicekelr ve ben eve geri dönücem allahım ne kadar kötü bir duygu insanın bütün bedeni sarslıyor dayanılmaz bişey ama eşim bekleyelim diyor ben bugün gidecektim o izin vermedi yarını bekleyelim diyor çok canım acıyor ya ölücem sanki ama elden bişey gelmiyor rabbim ne olur yüzümüze bak elimizi kucağımızı boş çevirme ne olur...bizede nasip et bu yüce duyguyu......başkada dicek bişey yok söz bile yetmiyor bazen ........

Son düzenleme:
hadigel selam canım benim neden içini kararttın bir tane olsun sağlıklı olsun allahım oldedikten sonra bir tane ilede olur eğer kısmet değilsede 20 kaliteli olsada olmaz hadi toparlan üzme kendini transferde güçlü olman moralinin iyi olması gerekiyor

nusret1978 aramıza hoşgeldin yumurta kalitesizliği bendede var daha yeni 2 yumurtam boş çıktı biz bir çok ot deniyoruz
şimdi çıkmalıyım sonra tekrar uğrarım cara sanada selam

Slm kızlar
Ben bir kaç gündür iyi deildim yumurtlama günlerini kaçırdım yani çalışamadık.o kadar üzüldüm ki her gece yatakta sabahlara kadar ağladım.öyle aksilikler çıktı ki anlatamam.sonra nasip değilmiş bu ay allah istemiyor diye düşünerek kendimi topladım..

Aycan aynen canım neler yaşadığımı anlatmaya kalksam sabahı bulur heralde..ayrıca aileme yakın yaşıyorum,belki herkes can atar onlara yakın olmak için ama biz kalabalık bir aileyiz herkesin ayrı sorunu var,onlara yakın olunca mecburen ortak oluyorsun..annemle ben ilgileniyorum evin temizliği hastalığı vs.iki ablam var burda ama biri çalışıyor diğeri çoluk çocuk var,iki kız kardeşimde şehir dışında öğretmenler onlarda.o yüzden herşey bana kalıyor.anlıycağınız hem ruhen hem bedenen çok yorgunum.
Aycan hem öyle dar bir çevreki Feri bana ovulasyon testi kullanmamı söylemişti.burdaki eczanelerde yok hatta ne olduğunu sordular bana.vilayete gittiğimde ordan da sordum ama malesef yok düşün artık.

Fericiğim, aldığın karar hakkında hayırlısı olsun daha huzurlu olacam diyorsan tabi ki yap.herşey gönlünce olsun..

Hepinizi öpüyorum

hadigel,mirakel hakkınızda hayırlısı inş.allah emeklerinizi boş bırakmasın..
geschenk
umutçuğum cevap vermedin ?

cara çıkıyorum demiştim okumamışın cara canım benim ovulasyon testini gittigidiyor dan alabilirsin kargo ile gönderiliyor ve öyle sarılıyorki dışardan biri ne olduğunu anlamaz bence orda sipariş ver ben kullanıyorum
feriii canım arkadaşım sana ne diyeceğimi bilmiyorum hakkında hayırlısı olsun ama bir yandan da sana bu şekil davranan bir adam için de neden kendi hayatını harcayasın
hadigel canım umarım embriyon tutunur ve güzel haberi verirsin
mirakel canım inşallah seninde güzel haberlerni bekliyoruz
geshenk canım sen nasılsın
aycan hiç karşılaşamıyoruz
haaa kızlar ben dün ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı yani yumurta 24-36 saat sonra çatlayacak bu gün yaptım negatif demek dün mü çatlamış anlamadım neyse
selamlar sevgiler

ben 3 tüp bebek 4 aşılama işlemi gördüm en son memorial hastahanesi bana yumurta kalitesi sorunum olduğunu söyledi sorun bende lütfen varsa bildiğiniz bu konu ile ilgili bilgilerinizi bekliyorum

Selam Nusret hosgeldin,

bak ilk sayfada Feri taurinle ilgili bilgi yazmisti, denemende yarar var derim., peki yumurta üretimin ne halde.

Amin canim,
ya anlamiyorum sana 3-4 yumurta dediler 2 tanemi topladilar, anlamadim. Son denememde bir yumurtam vardi, döllendi ama gebelik hcg sinirda kaldi, Altin yumurtayla hamile kalan bir cok kadindan biri neden sen olmayasin???, icini karartma. Moralli ol. Mucizeler hep vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…