Kizlar ya, gencligin olgun cagindayiz, vede hayatimizi bozuk para gibi herseye üzülerek harciyoruz, ahanda hayat bitiyor, kendimize gelelim, nefes almak cok güzel, saglikli olmak anne olmamamiza ragmen güzel............Sizi seviyorum
Aycan, haklisin haklisin haklisin, ama iste....az kaldi bende senin gibi rahatlayacagim hele sunu bi deneyeyim.
Neyse..Aycan cumartesi echo'da sadece iki follikel gorundu tabi bu kadar ot cöpten sonra aslinda biraz fazla bekliyordum ama iste belkide icinde kaliteli yumurta bulunur diye umuyorum.
Dr. bi aile toplantisi yapip iui veya ivfmi diye karar vermeye calisin dedi. Aycancigim yarin tekrar echo var bakalim ne olcak.
Simdi keske seni dinleyipte incir kurunu tedaviyle beraber baslatsaydim diyorum. Evde biraz vardi valla dün kaynattim, sabah esime siparis verdim oda uc kilo getirdi, bari bu günden sonra yapayim diyorum. Varsa baska tavsiyelerin
Kizlar hepinize merhabalar ve destek icin tesekkürler..
Aycan esdim ev tutma konusunda yardimci olur,daha evelde ayrilalaim demisti hic soru sormadan,neden,nicin demeden tatmam olur,her konuda sana yardimci olurum demis,sonrasindad sirnasarak,tamam is bulacagim issizlik beni bu hale getirdi,Bunaliyoum,SIkiliyorum buda iliskimize yansiyor diyip beni ikna etmisti..bu konusmanin üstünden 2 yil gecti..halaen o ayni.bense o arada 1 düsük,birde kimyasal ve dahada yipranmis bir 2 yil gecirdim..
Geschenk..Ayrilmak cok iyi olacak,cücnkü bizim gelecegimiz yok,eninde sonunda ayrilacagiz,sadece ben kabullendigim icin bizim iliskimiz sürüyor..Ben esimin gözünde sadece hizmetciyim..Oda ailemden dolayi ayrilamayacagimi düsünüp bana yapacagini yapiyor..beni inanaki insan yerine koymuyor..
Neyse kizlar öptüm..cikmALIYIM::
Kizlar hepinize merhabalar ve destek icin tesekkürler..
Aycan esdim ev tutma konusunda yardimci olur,daha evelde ayrilalaim demisti hic soru sormadan,neden,nicin demeden tatmam olur,her konuda sana yardimci olurum demis,sonrasindad sirnasarak,tamam is bulacagim issizlik beni bu hale getirdi,Bunaliyoum,SIkiliyorum buda iliskimize yansiyor diyip beni ikna etmisti..bu konusmanin üstünden 2 yil gecti..halaen o ayni.bense o arada 1 düsük,birde kimyasal ve dahada yipranmis bir 2 yil gecirdim..
Geschenk..Ayrilmak cok iyi olacak,cücnkü bizim gelecegimiz yok,eninde sonunda ayrilacagiz,sadece ben kabullendigim icin bizim iliskimiz sürüyor..Ben esimin gözünde sadece hizmetciyim..Oda ailemden dolayi ayrilamayacagimi düsünüp bana yapacagini yapiyor..beni inanaki insan yerine koymuyor..
Neyse kizlar öptüm..cikmALIYIM::
ben 3 tüp bebek 4 aşılama işlemi gördüm en son memorial hastahanesi bana yumurta kalitesi sorunum olduğunu söyledi sorun bende lütfen varsa bildiğiniz bu konu ile ilgili bilgilerinizi bekliyorum
fericim öncelikle hakkımızda herşeyin hayırlısı dilemeliyiz bir kuluz elimizden başka hiçbişey gelmiyorki öyle aciziski sadece dua edip beklemeliyiz evet bunu diyen ben sabahtan beri gözyaşı döküyorum şu küçüçük odada. dün aradılar 2 olgun yumuş var dediler biraz üzüldüm eşm ikiside iyidir dedi ikna oldum bu sabah aradılar sadece 1 tanesi normal döllendi diğeri anormal gelişim gösterdi diyince artık dünya başıam yıkıldı sanırım yarın da arayıp sonuncuda durdu gelişimi dicekelr ve ben eve geri dönücem allahım ne kadar kötü bir duygu insanın bütün bedeni sarslıyor dayanılmaz bişey ama eşim bekleyelim diyor ben bugün gidecektim o izin vermedi yarını bekleyelim diyor çok canım acıyor ya ölücem sanki ama elden bişey gelmiyor rabbim ne olur yüzümüze bak elimizi kucağımızı boş çevirme ne olur...bizede nasip et bu yüce duyguyu......başkada dicek bişey yok söz bile yetmiyor bazen ........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?