hadigel çok dua et Allahın işi belli olmaz yavaş yavaş gelişir gelir senin bedeninde can bulur kalır sonra kucağına gelir belli mi olur... umudunu kesme hemen.. oluruna bırak rahat olmaya çalış...
ferim.... demekki bunlarda ırsi kabalık.. desene kardeşi de kendisi gibi düşüncesiz... onca kilometreyi laf sokmaya mı gelmiş.. sana kardeş gibi yaklaşsa halbuki nasıl aranız varmı sorun mutlumusun derdin sıkıntın varmı dese ya.. ameliyat oldun onca kayıp verdin nedir halin demiyorda daha saçmalıyor ayıp valla... benim hele bir görümcem hemen hemen hepsi bu konuda iyidirler de o özellikle hep benden taraf olur herhangi bir konuda bile.. ki ben kayınvalidemle oturuyorum kendisi de öyle hep ılımlı konuşur annesi konusunda bile hiç ondan taraf olmaz bana işte büyükler böyle ne yapalım ablacım diye hep bir abla gibi yaklaşır sağolsun... şu ana kadar hiçbiriyle tatsızlık yaşamadım...o laflar neymiş öyle yüzüne beraber çok ayıp çoook... bende görümceyim ayrıca asla tek lafım olmadı bugüne kadar yengeme.. hiç karışmam herkes kendi evinde kendi düzeninde sonuçta...
canım yeni düzenler kurarsın yine kendine bırak mutlu huzurlu ol da yeterki varsın eşyan olmasın.. çirkefleşecek madem boşver ... mal gelir canın sağolsun...
aycan canlan canlan... havalar nasıl olursa olsun senin havan yerinde olsun :)))))
geshenciğim aynene dediğin gibi oldu arkadaşım sabah umutsuz giitim transfere doktor sizinki atak yaptı 8 hücreli iyi bir embriyoya dönüştü dedi çok şaşırdım rabbim yardım etti bize...güzel dileklerini benim embriyo duydu galiba:)anestezili transfer oldu çok rahattı şimdi yatıyorm 30 ocak test günümrabbim sağlıcakla kuzularımızı versin hepimize öpüyorum hepinizi...
Hadigel canim benim gördünmü,Allahtan ümit kesilmez,yaradanim nelere kadir..Insallah müjdeli haber alirsin,hepimiz bunu hakkediyoruz ama simdi buna en yakin sensin ve su an Allahimdan tek dilegim senin emeklerini bosa cikarmamasi,sana o muhtesem ani yasatmasi..Dualarimiz hep seninle olacak..Bir bakmisin bebesin ha demeden gelmis insallahhhhhhhhhhhhhhhgeshenciğim aynene dediğin gibi oldu arkadaşım sabah umutsuz giitim transfere doktor sizinki atak yaptı 8 hücreli iyi bir embriyoya dönüştü dedi çok şaşırdım rabbim yardım etti bize...güzel dileklerini benim embriyo duydu galiba:)anestezili transfer oldu çok rahattı şimdi yatıyorm 30 ocak test günümrabbim sağlıcakla kuzularımızı versin hepimize öpüyorum hepinizi...
geshenciğim aynene dediğin gibi oldu arkadaşım sabah umutsuz giitim transfere doktor sizinki atak yaptı 8 hücreli iyi bir embriyoya dönüştü dedi çok şaşırdım rabbim yardım etti bize...güzel dileklerini benim embriyo duydu galiba:)anestezili transfer oldu çok rahattı şimdi yatıyorm 30 ocak test günümrabbim sağlıcakla kuzularımızı versin hepimize öpüyorum hepinizi...
Kizlar ben iyi degilim,büyük bir savastan eli bos ve herseyini kaybetmis gibiyim..Oyaski neler istemis neler dilemistim:Ne umutlarla,hayallerle bu evlilik yoluna cikmistim oysa istedigimde cok degildi,saygi,sevgi o kadar,onu biele yasayamadim..Esime bu gün söyledim ablam gitsin,konusuruz ben kendimi bile düsünmüyorum,kimseyide düsünecek degilim dedi..Adam kendinden bile vazgecmis iski ben..Kendimi cok degersiz hissediyorum yillardir.sanki bu dünyada bir fazlaligim varligimin,yasamamin hic bir anlami yok gibi..
Cok korkuyorum aslinda zaten yalnizdim ama dahada yalniz kalacagim arada gelen evli arkadaslar,esimin akrabalari vardi onlar bile olmayacak haytimda..yenilmis,anlasilamamis,sevilmemis,sayilmamis,deger verilmemis olarak ve binlerce keskelerle cikacagim bu evden..bu gün ev kiralarina baktim anca 1 odalik ev tutabileceim,devletin verecegi yardim anca ona yetecek.25-35 mk bir odada yasayacagim,internetimde olmayacak bir dönem televziyonum bile..elbiselerim ve bir yatakla cikacagima eminin bu evden esim o kadar mal düsükünükü giidiyorsan anca elbiselerini alabilirsin diyecek..cünkü eski esinede öyle yapmis...cok korkuyorum bazen ama artik eminimki esimle yasayamam..
kendinize iyi bakin..Arada kacar girerim..benim icin dua edin ne olur ..Allah benden güc ve cesaret eksik etmesin..cok öptüm
Ya Feri sana 2 gün önce yazdim nasil bir yol izlemen gerektigini, sozialamt sana esya yardimida yapicak, kizim burasi almanya Kadin devleti hic bisey olmaz. Kocanin eski esi salakmis, yoksa ev onun hakkiydi, kocan evi terk etmeliydi yasal olarak.
Sende bosuna üzülüyorsun, en kötü yalnizlik bile iki kisilik yalnizliktan iyidir. Yada kocam bana hakaret ediyor de, Frauenheima git. Onlar senin ev bulmana yardimci oluyorlar, hatta bedava avukat bile ayarliyorlar. Senin cesur olman lazim, TR den burada hayat cok daha kolay.
Düsünsene 1 yada 1,5 oda bile olsa kendine ait 4 duvarin olucak, birde ise girersin cevren degisir. Sana hakaret eden biri olmaz cevrende.
Aslinda hersey kolay sen yeterki iste. Dünyaya yalniz geliyoruz Feri, vede yalniz gömülüyoruz, cesur olmasak anamizdan cikamazdik, yani.......................
Zaten bu yasadigin hayat hayat degil, Bi Frauenheima gitsen, nebicim hayatlar görüceksin, ne acilar cekmis kadinlar ama pes etmemis hicbiri.................
ben incir kürü soğan kürü hepsini denedim şu anda yumurta geliştirici karışm kullanıyorum
kızlar birşey sorucam ben çapa tıp fakültesine bir görünmek istiyorum araştırma yapılıyor ya nedersiniz bir fikriniz varmı giden varmı oraya
Kizlar ben iyi degilim,büyük bir savastan eli bos ve herseyini kaybetmis gibiyim..Oyaski neler istemis neler dilemistim:Ne umutlarla,hayallerle bu evlilik yoluna cikmistim oysa istedigimde cok degildi,saygi,sevgi o kadar,onu biele yasayamadim..Esime bu gün söyledim ablam gitsin,konusuruz ben kendimi bile düsünmüyorum,kimseyide düsünecek degilim dedi..Adam kendinden bile vazgecmis iski ben..Kendimi cok degersiz hissediyorum yillardir.sanki bu dünyada bir fazlaligim varligimin,yasamamin hic bir anlami yok gibi..
Cok korkuyorum aslinda zaten yalnizdim ama dahada yalniz kalacagim arada gelen evli arkadaslar,esimin akrabalari vardi onlar bile olmayacak haytimda..yenilmis,anlasilamamis,sevilmemis,sayilmamis,deger verilmemis olarak ve binlerce keskelerle cikacagim bu evden..bu gün ev kiralarina baktim anca 1 odalik ev tutabileceim,devletin verecegi yardim anca ona yetecek.25-35 mk bir odada yasayacagim,internetimde olmayacak bir dönem televziyonum bile..elbiselerim ve bir yatakla cikacagima eminin bu evden esim o kadar mal düsükünükü giidiyorsan anca elbiselerini alabilirsin diyecek..cünkü eski esinede öyle yapmis...cok korkuyorum bazen ama artik eminimki esimle yasayamam..
kendinize iyi bakin..Arada kacar girerim..benim icin dua edin ne olur ..Allah benden güc ve cesaret eksik etmesin..cok öptüm
ohhh çok şükür.. nasıl sevindim anlatamam.. dünya dua ile durmuş derler.. duanın gücü büyük bide Rabbimin gücü var en büyük... içlerinden en sağlıklısını seçip sana evlat edecek inşallah diğerleri için neden oluşmadılar hepsi iyiydi gibi düşüncelerden sıyırdı aslında seni.. bak benim 16 yumurtam vardı olgun ve ilk başta 9 u döllendi..ne oldu sonra nasip her şey ötesi yok... çoğu azı hiç önemli değil dimi.. canım diliyorum dualar ediyorum ki içeride daha sağlam daha azimli devam etsin yavrun yaşamına... hep seninle sağlıkla canlı kalsın inşallah.. sımsıkı tutunsun anneciğine... bundan sonrası için sana ilk 3-4 gün ananas ve kabak çekirdeği yemeni tavsiye ederim.. kabız olmamaya çalış.. ve rahat ol.. sakın kasma kendini anlaştıkmı...
ah benim güzel ferim.. yalnız ferim.. inanki hepimiz yalnız geldik yalnız gideceğiz şu dünyadan o eşler de anne baba da kardeş de arkadaş da geçici güçlü olduğumuz sürece hiç yalnız olmayız.. sen bu kadar şey atlattın ben inanıyorum ki bunu da atlatacaksın hayırlısı ile.. sakın karamsar olma.. depresif takılma.. inan bana bu yaşadıklarından daha kötü olmaz yeni hayatın.. en azından kullanılmayacak hakarete maruz kalmayacaksın.. inşallah Allahım hakkında hayırlı güzel şeyler hazırlamıştır.. tüm bunları unutturacak yeni hayat vardır senin için sırada.. eşinden nafaka alma gibi bir düşüncen varmı canım en azından eksiğini gediğini karşılasa başlarda.. ev kiranı falan nasıl karşılayacaksın devlet sana seni geçindirecek kadar yardımcı olurmu acaba?? oranın yasaları farklı ya..
Hadigel canım inş müjdeli haber alırsın,inş bebişin sana sımsıkı sarılır ve hiç bırakmaz..
Insaallah hep güzel haberler al, vede cok sevin arkadasim.
hadigel canım benim çok sevindim işte herşey allaha kalmış allah ol derse oluyor ayy çok sevindim hadi canım inşallah allah emeklerini boşa çıkarmasın stres olma dikkat et kendine
kızlar selamlar
Hadigel canim benim gördünmü,Allahtan ümit kesilmez,yaradanim nelere kadir..Insallah müjdeli haber alirsin,hepimiz bunu hakkediyoruz ama simdi buna en yakin sensin ve su an Allahimdan tek dilegim senin emeklerini bosa cikarmamasi,sana o muhtesem ani yasatmasi..Dualarimiz hep seninle olacak..Bir bakmisin bebesin ha demeden gelmis insallahhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?