Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

geshenciğim aynene dediğin gibi oldu arkadaşım sabah umutsuz giitim transfere doktor sizinki atak yaptı 8 hücreli iyi bir embriyoya dönüştü dedi çok şaşırdım rabbim yardım etti bize...güzel dileklerini benim embriyo duydu galiba:)anestezili transfer oldu çok rahattı şimdi yatıyorm 30 ocak test günümrabbim sağlıcakla kuzularımızı versin hepimize öpüyorum hepinizi...

Insaallah hep güzel haberler al, vede cok sevin arkadasim.

hadigel canım benim çok sevindim işte herşey allaha kalmış allah ol derse oluyor ayy çok sevindim hadi canım inşallah allah emeklerini boşa çıkarmasın stres olma dikkat et kendine
kızlar selamlar

Hadigel canim benim gördünmü,Allahtan ümit kesilmez,yaradanim nelere kadir..Insallah müjdeli haber alirsin,hepimiz bunu hakkediyoruz ama simdi buna en yakin sensin ve su an Allahimdan tek dilegim senin emeklerini bosa cikarmamasi,sana o muhtesem ani yasatmasi..Dualarimiz hep seninle olacak..Bir bakmisin bebesin ha demeden gelmis insallahhhhhhhhhhhhhhh

Kizlar ben iyi degilim,büyük bir savastan eli bos ve herseyini kaybetmis gibiyim..Oyaski neler istemis neler dilemistim:Ne umutlarla,hayallerle bu evlilik yoluna cikmistim oysa istedigimde cok degildi,saygi,sevgi o kadar,onu biele yasayamadim..Esime bu gün söyledim ablam gitsin,konusuruz ben kendimi bile düsünmüyorum,kimseyide düsünecek degilim dedi..Adam kendinden bile vazgecmis iski ben..Kendimi cok degersiz hissediyorum yillardir.sanki bu dünyada bir fazlaligim varligimin,yasamamin hic bir anlami yok gibi..

Cok korkuyorum aslinda zaten yalnizdim ama dahada yalniz kalacagim arada gelen evli arkadaslar,esimin akrabalari vardi onlar bile olmayacak haytimda..yenilmis,anlasilamamis,sevilmemis,sayilmamis,deger verilmemis olarak ve binlerce keskelerle cikacagim bu evden..bu gün ev kiralarina baktim anca 1 odalik ev tutabileceim,devletin verecegi yardim anca ona yetecek.25-35 mk bir odada yasayacagim,internetimde olmayacak bir dönem televziyonum bile..elbiselerim ve bir yatakla cikacagima eminin bu evden esim o kadar mal düsükünükü giidiyorsan anca elbiselerini alabilirsin diyecek..cünkü eski esinede öyle yapmis...cok korkuyorum bazen ama artik eminimki esimle yasayamam..

kendinize iyi bakin..Arada kacar girerim..benim icin dua edin ne olur ..Allah benden güc ve cesaret eksik etmesin..cok öptüm

Keske bi seyler yapabilseydim..

Feri canim arkadasim cok iyi hazirlanmaya calis, oyle apar topar terketme evi, mademki sen bunca yil bu adamin iskencelerine katlanmissin, iyi hazirla kendini, bak Aycan arkadasimiz alman prosedurleri bilir sanirim ev aylik baglanma konularinda.. neyse cikmam lazim iyi aksamlar..Feri dualarim seninle

ohhh çok şükür.. nasıl sevindim anlatamam.. dünya dua ile durmuş derler.. duanın gücü büyük bide Rabbimin gücü var en büyük... içlerinden en sağlıklısını seçip sana evlat edecek inşallah diğerleri için neden oluşmadılar hepsi iyiydi gibi düşüncelerden sıyırdı aslında seni.. bak benim 16 yumurtam vardı olgun ve ilk başta 9 u döllendi..ne oldu sonra nasip her şey ötesi yok... çoğu azı hiç önemli değil dimi.. canım diliyorum dualar ediyorum ki içeride daha sağlam daha azimli devam etsin yavrun yaşamına... hep seninle sağlıkla canlı kalsın inşallah.. sımsıkı tutunsun anneciğine... bundan sonrası için sana ilk 3-4 gün ananas ve kabak çekirdeği yemeni tavsiye ederim.. kabız olmamaya çalış.. ve rahat ol.. sakın kasma kendini anlaştıkmı...

ah benim güzel ferim.. yalnız ferim.. inanki hepimiz yalnız geldik yalnız gideceğiz şu dünyadan o eşler de anne baba da kardeş de arkadaş da geçici güçlü olduğumuz sürece hiç yalnız olmayız.. sen bu kadar şey atlattın ben inanıyorum ki bunu da atlatacaksın hayırlısı ile.. sakın karamsar olma.. depresif takılma.. inan bana bu yaşadıklarından daha kötü olmaz yeni hayatın.. en azından kullanılmayacak hakarete maruz kalmayacaksın.. inşallah Allahım hakkında hayırlı güzel şeyler hazırlamıştır.. tüm bunları unutturacak yeni hayat vardır senin için sırada.. eşinden nafaka alma gibi bir düşüncen varmı canım en azından eksiğini gediğini karşılasa başlarda.. ev kiranı falan nasıl karşılayacaksın devlet sana seni geçindirecek kadar yardımcı olurmu acaba?? oranın yasaları farklı ya..

Ya Feri sana 2 gün önce yazdim nasil bir yol izlemen gerektigini, sozialamt sana esya yardimida yapicak, kizim burasi almanya Kadin devleti hic bisey olmaz. Kocanin eski esi salakmis, yoksa ev onun hakkiydi, kocan evi terk etmeliydi yasal olarak.
Sende bosuna üzülüyorsun, en kötü yalnizlik bile iki kisilik yalnizliktan iyidir. Yada kocam bana hakaret ediyor de, Frauenheima git. Onlar senin ev bulmana yardimci oluyorlar, hatta bedava avukat bile ayarliyorlar. Senin cesur olman lazim, TR den burada hayat cok daha kolay.
Düsünsene 1 yada 1,5 oda bile olsa kendine ait 4 duvarin olucak, birde ise girersin cevren degisir. Sana hakaret eden biri olmaz cevrende.
Aslinda hersey kolay sen yeterki iste. Dünyaya yalniz geliyoruz Feri, vede yalniz gömülüyoruz, cesur olmasak anamizdan cikamazdik, yani.......................
Zaten bu yasadigin hayat hayat degil, Bi Frauenheima gitsen, nebicim hayatlar görüceksin, ne acilar cekmis kadinlar ama pes etmemis hicbiri.................

Aycan bundan daha net bi aciklama olamaz artik, biraz cesaret.. gerisi kendilignden gelir zaten. Alman kanunlari Hollanda kanunlari gibi, ayligada bagliyorlar, gerektigi yerde ek para yardimi falan ..az da olsa yetecek kadar.

Bak aklima geldi, L-Arginin kullanman gerekiyor, yumurta gelisimi icin

Canım benim kendini kötü hissetmen,yanlız hissetmen çok normal.ama ne olur bırakma kendini hele keşkelerle hiç işin olmasın,yaşanması lazımdı yaşandı bitti diye düşün.canım ben ailemin yanındayım buna rağmen çok zaman kendimi yanlız fissetmişimdir.bu yaşadığımız sıkıntılardan kaynaklanıyor.inş en kısa zamanda sıkıntıların geçecek ama bunun için güçlü olman lazım..

Benim yiğenim 8 yıl çekti kocasını..o adam özellikle karısı kendisini değersiz hissetmesi için elinden geleni yaptı hep aşağıladı ayrıca şiddet fiziksel şiddette uyguladı tabi bizim hiç haberimiz olmadı,bizden uzak yaşıyor,sonra bir şekilde açıldı bize,bizde eğer istiyorsan hemen boşan dedik.birkaç defa şans verdi düzelmeyince boşandı.şimdi yanlız yaşıyor ve çok huzurluyum diyor zaten çalışıyor.daha önce kimseyle görüşemezken şimdi güzel bir çevre edindi kendine çok iyiyim diyor.
yani diyeceğin o ki eğer karar verirsen yanlız olmaktan korkma herşey yoluna girer inş.yeterki kendini bırakma..
Hakkında hayırlısı tatlım öpüyorum seni..

Geshenk,Yıldız çok teşekkür ederim teklifiniz için çok iyisiniz ya..sömestir tatilinde kızkardeşim gelecek ona sipariş verecem ovulasyon testi için sağolun kızlar..
Ayrıca Yıldız paylaşımın için teşekkürler..stressiz plmak mümkün mü bilmiyorum ama stressiz olmaya çalışıyorum inş başaracağım..Canım bebişini sağ salim kucağına almayı diliyorum..
Hepinizi öpüyorum..

Hadigel canım inş müjdeli haber alırsın,inş bebişin sana sımsıkı sarılır ve hiç bırakmaz..

Umutçuğum inş senden de güzel haberler alırız.inş bu sefer bebişin sağlıklı bir şekilde göbeğine konur ve sımısıkı sarılır sana..Herşeyin hayırlısı tatlım..
Dualarım hepinizle herşey gönlünüzce olsun inş..

geshenciğim evet gerçekten umut etmek dua etmek hep güzel şeylere vesile olur bunu bir kez daha çok iyi anladım şimdi 30 ocakta bebişimin gelmesini bekliyorum inşallah bu azmi ve inadı içerdede devame diyordur:)) bana destek oldugunuzu bilmek inanılma zmoral veriyor bana sağol arkadaşım rabbim hepimizi güldürsün.güzel haberlerle başlasın 2011...

hadigel canım benim çok sevindim işte herşey allaha kalmış allah ol derse oluyor ayy çok sevindim hadi canım inşallah allah emeklerini boşa çıkarmasın stres olma dikkat et kendine
kızlar selamlar

umutcugum rabbim hepimize yardım etsin inşallah sağlıklı bebişlerimiz gelsin ama dimi artık........

fericim güzel fericim kendini bu kadar üzme ne olur en azından bak kendin için bişeylr yapmak istiyorsun artık ne güzel hayat biraz zor da başlayacak olsa sonrası senin için çok iyi olacak buna inanarak sağlam dur arkadaşım o adamda ne hali varsa görsün böyleleri mutluluğu,aileyi,evi,senin bebeğini hak etmiyorki demekki rabbim onunlayken vermiyor herşeyde bir hayır vardır tatlım eminimki hayatın çok daha iyi olacak ve sağlıklı bir sürü kuzun olacak ilerde buna inanıyorum ..seni seviyoruz kendini bırakma canım hep seninleyiz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…