umut'cum,kızlar ben 16 ocaktan beri ateşimi ölçüyorum size yazayım
adetimin ilk günü ateşim36.0 idi
sonra ölçmedim
16 ocakta 36.4
17 ocak 36.4
18 ocak 36.6
19 ocak 36.6
20 ocak 36.5
21 ocak 36.7
sağ kasığım sürekli iğne batması gibi ve sürekli ağrıyor sol kasığım da arada bir ağrıyor ama göğüslerimde tık yok
bide midem çok yanıyor
hamile olabilirmiyim dermişim 11 yıl sonra
sizde yok artık diyebilirsiniz
hepinizi çok öpüyorum
Merhaba Yildiz,
Cok zor heyecanli günler yasiyorsun, bir yandan mutlusun, bir yandan korkularin, Rabbim yardimcin olsun su stresli günlerinizde senin ve esinin tabiki..
Hem bosver sen kiz cocuklari cadi, bilmis olmali..Yani bizler gibi)) Dimdik ayakta..Ne istedigini bilen, controlfreak.
Selamlar
kızlar ya herşey iyi hoş gidiyor da yine bir sorunum var hiç bitmedi diceksiniz ama ne yapayım elimde değil(( dün gece yüzüstü yatıyordum uyuyodum yane bir anda bir kapı çarptı öyle bir sıçradımki anlatamam bu sıçramalar beni çok korkutuyor meleki gitmemişdir demi sabahtan beri eşimin başının etinin yedim ya gittiyse diye ama bu kez biraz daha fazla oldu diye çok gerildim aca rahimde bunlar hissediliyormudur yaa ?? gerçi dün 3. gündü eşim çoktan o tutunmuştur bişey olma zdiyor ama bir türlü rahatlayamadım suçlu gibiyim niye engel olamadım diye kızıyorum kendime of of of.......bitmiyor şu gerginliklerim inşallah tutunmuştur sımsıkı kuzum yaa........
canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin ve bilgilerin için sorularına cevap vereyimumut'cum,
ben de ates takibi+mukus takibi yaptim senin gibi, burda bir iki nokta onemli
1- adet dongun nedir?
2- folikuller ne zaman gorulmustu- ya da catlayan minnos ne zaman catlamisti?
3- normalde bazal metabolizma isin nedir?
4- sabah ilk is olcuyorsun degil mi? eminim oyledir:) yataktan kalkmadan..
5- yumurta catlama doneminde iliski var miydi? en az 2 gun once ve 2 gun sonra ki yumurta catlamadigi anda yakalanmis olsun yakisikli sperme...
Canim eger adetinin sonuna kadar atesin ayni duzeyde giderse evet olabilirsin hamis...allahim insallah... benim tiptan anladigim 2+2, 4 etmiyor o yuzden hersey olmus olabilir... sizlerle kendi tuttugum bazal metabolizme isisi excelini paylasmak istedim ama sistem izin vermiyor excel paylasmaya. Ihtiyac halinde mutlaka email olarak paylasabilirim.
allahim insallah gonlunden gecen bir an once gercek olur
canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin ve bilgilerin için sorularına cevap vereyim
1-adet döngüm düzenli değil bu ay 50.gün oldum
2-14 ocakta cuma günü görülmüştü biri çatlamak üzere dedi pazar günüde ovulasyon pozitif çıktı
3-normalde vucüt ısım düşüktür 36.0 bile değil
4-evet ilk ölçüyorum daha kalkmadan sabah 7.30 civarı
5-cumartesi,pazar,salı ilişki oldu.
bilmiyorum hayırlısı diyorum daha önce hamileliği hiç yaşamadığım için hiç bir şey de bilmiyorum
hepinizi öpüyorum
Canimcim,
Sadece sakin ol...canim, aklina hep guzel seyler getir. Hamis oldugunu ve herseyin yolunda oldugunu dusunmek lazim...birseycik olmaz o minnoslar oyle guzel tututnuyorlar ki...
Aklimiza hep guzel seyler getirelim canim arkadasim...iyi dusunelim iyi olsun.
Dualarimiz seninle canimcim,
Sevgiler
Y
evet haklısın yıldızcıgım ahh bid ebu akılsız kafama hükmedebilsem sorma ya...yoldan çıkarıyor beni hep((kadı şurda 7 gün az kaldı zaten zehir etmiyim kendime dimi...canım senin bebişin durumu ne oldu? inşallah güzel haberlerle geleceğiz yine . öpüyorum
kızlar selam
ben bugün çok kötüyüm karnım belim kopacak gibi ağrıyor sanki hemen adet olacağım sanki allah heveslenmememem için adet belirtilerini yaşatıyor öyleki sanki 2 dk ya adet olacağım
neyse hayırlısı
selamlar sevgiler
ahh canim aslinda hicbirimiz hukmedemiyoruz ki aklimiza...bizim de 4'lu test crs'ya belli olacak...eger o da kotu cikarsa amniyosentez yapacagiz...minnosa anlatiyorum, sana bisey olmayacak sadece suyundan birzcik alacagiz...anneye kizma sakin diye...aman arkadasim ben kendime de laf geciremiyorum ki. O yuzden seni coook iyi anliyrorum. dualarim hepimize...
sevgiyle kalin
Y
Aycan,
Simdi yazacaklarim ilgini cekecektir eminim. ayin 15inde ultra'da iki tane follikel görünmüstü ya hani, ve hani dr. da bundan baska fol. gelisceni sanmiyorum demisti ya, mirakel'de kalkti incirleri kaynatip suyunu icti günde iki ögün, sali günü tekrar ultraya gidildi veeeee iki tanenin yanina bitane daha eklendi..cuma gunu yani bugun tekrar gidildi ultraya veeeee sol tarafta uc tane (gerci iki buyuk bi kucuk ama....) sag tarafta bi tane gelismis...Iste sasirttik doktoru, dedi: iyi calisma yapmissin aferin memnunum.
Yani demekki (zaten biliyodum) al iste ispat..
Pazartesi toplama gunu, ozamana kadarda icmeye devam etmeyi dusunuyorum, ne zarari varki..
Ay Aycan bea, bunu bu sekilde takip edebilmek aslinda cok enteresan degilmi..bakalim kac tane toplanacak, kaliteli olup olmadigi sali gunu belli olacak, mutlaka bildirecegim..
kızlar ben 16 ocaktan beri ateşimi ölçüyorum size yazayım
adetimin ilk günü ateşim36.0 idi
sonra ölçmedim
16 ocakta 36.4
17 ocak 36.4
18 ocak 36.6
19 ocak 36.6
20 ocak 36.5
21 ocak 36.7
sağ kasığım sürekli iğne batması gibi ve sürekli ağrıyor sol kasığım da arada bir ağrıyor ama göğüslerimde tık yok
bide midem çok yanıyor
hamile olabilirmiyim dermişim 11 yıl sonra
sizde yok artık diyebilirsiniz
hepinizi çok öpüyorum
Umut'cum,
Insallah olur...bu arada birkac gun sonra eger atesin sabit bir sekilde yuksek giderse insallah hamilesindir...Aklina hep guzel seyler getir tamam mi? hayal kurmak da galiba bu isin bir parcasi...
Ayy cok heyecanli:) Arkadasim senin icin de dua edecegim.
Kizlar,
Ben daha once adakta bulunmustum, hamile kalabilirsem diye...bir kismini yaptim ama en onemlisini sona sakliyorum, halil ibrahim sofrasi. Kocacim Subat'ta is gezisine gitcek...o yokken annemle yapariz diye dusunuyorum. Insallah hersey yolunda gider, ben size tam tarihini soylerim...sizler icin de birer mum dikerim sofraya
Aslinda gelebilseniz ne guzel olur be arkadaslarim....Istanbul'da olanlar gelsin n'olur...
Benim rahmetli anneannem yapardi halil ibrahim sofrasini. 41 cesit pismemis yemek dizerdi sofraya, o gun evde kuran okunup namaz kilinirdi....ee tabi yanina pismis yemekler de koyardi (z.yagli dolma,icli kofte, mercimekli kofte, borek filan) canim anneannem cok marifetli bir kadindi...kizima adini vereyim istedim ama annem diyemem dedi...
Neyse kadincagizi uzmenin anlami yok diye dusundu:)
Ozur dilerim konuyu yine dagittim, halil ibrahim sofrasi ile ilgili bildikleriniz varsa benimle paylasabilir misiniz?
Sevgilerimle,
Y
kızlar selam
ben bugün çok kötüyüm karnım belim kopacak gibi ağrıyor sanki hemen adet olacağım sanki allah heveslenmememem için adet belirtilerini yaşatıyor öyleki sanki 2 dk ya adet olacağım
neyse hayırlısı
selamlar sevgiler
kızlar yaa derdim bitmiyor biliyorum ama bu normal mi ki acaba ilk 3 gün agrılaırm oldu sonra bi anda hepsi geçti adet belirtilerim kayboldu gögsümdeki hassasiyette geçti neden acaba diye soruyorum ve umutsuz oluyorm açıkcası 2 gün önce 10 dakika sağ kasımgımda böle batmalar ve cimdiklemeler oldu sonrası kesildi sanki tutmadı gibi geliyor bana böle doluluk hissetmiyorum daha erken ondan mı bilmiyorum ayyyyyyyy ne zor beklemek yaaaa kpss bile beni bu kadar yormamıştı beklerken :))) aklım oldukça karışık evde hep yatmıyorum sıkılıyorum yaaa ve cok odaklanıyorum ondan hep dolanıyorum gece çok dönüyorum tutsa şimdiye tutmuştur diyorum bir türlü bulamadım tüp bebekte tutunmanın kesin zamanını he yerde farklı yazıyor kimi ilk saatler kimi ilk 3 gün kimi de 6.7.8. gün diyor çözemedim neyse uzatmıyım kızlar işte bakalım hayırlısı rabbim yüzümüzü ve topiğimizi güldür ne olur hepimize nasip et......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?