Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

umut'cum,
ben de ates takibi+mukus takibi yaptim senin gibi, burda bir iki nokta onemli
1- adet dongun nedir?
2- folikuller ne zaman gorulmustu- ya da catlayan minnos ne zaman catlamisti?
3- normalde bazal metabolizma isin nedir?
4- sabah ilk is olcuyorsun degil mi? eminim oyledir:) yataktan kalkmadan..
5- yumurta catlama doneminde iliski var miydi? en az 2 gun once ve 2 gun sonra ki yumurta catlamadigi anda yakalanmis olsun yakisikli sperme...

Canim eger adetinin sonuna kadar atesin ayni duzeyde giderse evet olabilirsin hamis...allahim insallah... benim tiptan anladigim 2+2, 4 etmiyor o yuzden hersey olmus olabilir... sizlerle kendi tuttugum bazal metabolizme isisi excelini paylasmak istedim ama sistem izin vermiyor excel paylasmaya. Ihtiyac halinde mutlaka email olarak paylasabilirim.

allahim insallah gonlunden gecen bir an once gercek olur

Umut'cum,Mirakel'cim,

cok tatlisiniz... ve moral verici. bugun icim daha bir rahat gercekten...mirakel bu arada haklisin malesef tam bir controlfreak'im ben...ne olacak bilemiyorum bu durum...rahatsiz edici hem de cok. Patronumu bile kontrol etmeye calisiyorum yaa...delilik bildigin.

Evet evet yapmayacagim diye defalarca soz veriyorum ama tutamiyorum...off yaaa...aslinda ariza olan bizleriz bakin. Vucudumuza da boyle hukmediyoruz...aslinda azicik serbest biraksak ah bir birakabilsek hersey yoluna girecek.

Sizleri cok seviyorum arkadaslarim,
Not: burdaki hicbir forumun tadi burdaki gibi degil...biizm kizlr daha sicak diyorum okudukca...

Sevgiler,
Y

umutcugum bence belirtilerin gahey güzel gidiyor neden olmasınki ne şekillerde imkansızlıklarda gebelik elde edenler var hayatta . bence olabilir diyorum bu yüzden dikkat et kendine ağır kaldırma stres yapma adetini bekle rabbim hepinizi güldürsün..

mirakelciğim yumuşlarına çok sevindim ben keşke tedavinin başında deneseydim diyorum hep cearet edemedim ama sen ne güzel yapmışsın hade bhayırlısı bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.

kızlar ya herşey iyi hoş gidiyor da yine bir sorunum var hiç bitmedi diceksiniz ama ne yapayım elimde değil(( dün gece yüzüstü yatıyordum uyuyodum yane bir anda bir kapı çarptı öyle bir sıçradımki anlatamam bu sıçramalar beni çok korkutuyor meleki gitmemişdir demi sabahtan beri eşimin başının etinin yedim ya gittiyse diye ama bu kez biraz daha fazla oldu diye çok gerildim aca rahimde bunlar hissediliyormudur yaa ?? gerçi dün 3. gündü eşim çoktan o tutunmuştur bişey olma zdiyor ama bir türlü rahatlayamadım suçlu gibiyim niye engel olamadım diye kızıyorum kendime of of of.......bitmiyor şu gerginliklerim inşallah tutunmuştur sımsıkı kuzum yaa........

kızlar sizden çapa tıp fakültesi ile ilgili bir bilginiz varsa bilgi verirmisiniz
orda araştırma yapmaları için başlamak istiyorum süreci biliyormusunuz nasıl başlıyorlar

Canimcim,
Sadece sakin ol...canim, aklina hep guzel seyler getir. Hamis oldugunu ve herseyin yolunda oldugunu dusunmek lazim...birseycik olmaz o minnoslar oyle guzel tututnuyorlar ki...
Aklimiza hep guzel seyler getirelim canim arkadasim...iyi dusunelim iyi olsun.
Dualarimiz seninle canimcim,
Sevgiler
Y

canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin ve bilgilerin için sorularına cevap vereyim
1-adet döngüm düzenli değil bu ay 50.gün oldum
2-14 ocakta cuma günü görülmüştü biri çatlamak üzere dedi pazar günüde ovulasyon pozitif çıktı
3-normalde vucüt ısım düşüktür 36.0 bile değil
4-evet ilk ölçüyorum daha kalkmadan sabah 7.30 civarı
5-cumartesi,pazar,salı ilişki oldu.
bilmiyorum hayırlısı diyorum daha önce hamileliği hiç yaşamadığım için hiç bir şey de bilmiyorum
hepinizi öpüyorum

Umut'cum,
Insallah olur...bu arada birkac gun sonra eger atesin sabit bir sekilde yuksek giderse insallah hamilesindir...Aklina hep guzel seyler getir tamam mi? hayal kurmak da galiba bu isin bir parcasi...
Ayy cok heyecanli:) Arkadasim senin icin de dua edecegim.

Kizlar,
Ben daha once adakta bulunmustum, hamile kalabilirsem diye...bir kismini yaptim ama en onemlisini sona sakliyorum, halil ibrahim sofrasi. Kocacim Subat'ta is gezisine gitcek...o yokken annemle yapariz diye dusunuyorum. Insallah hersey yolunda gider, ben size tam tarihini soylerim...sizler icin de birer mum dikerim sofraya

Aslinda gelebilseniz ne guzel olur be arkadaslarim....Istanbul'da olanlar gelsin n'olur...

Benim rahmetli anneannem yapardi halil ibrahim sofrasini. 41 cesit pismemis yemek dizerdi sofraya, o gun evde kuran okunup namaz kilinirdi....ee tabi yanina pismis yemekler de koyardi (z.yagli dolma,icli kofte, mercimekli kofte, borek filan) canim anneannem cok marifetli bir kadindi...kizima adini vereyim istedim ama annem diyemem dedi...

Neyse kadincagizi uzmenin anlami yok diye dusundu:)

Ozur dilerim konuyu yine dagittim, halil ibrahim sofrasi ile ilgili bildikleriniz varsa benimle paylasabilir misiniz?

Sevgilerimle,
Y

evet haklısın yıldızcıgım ahh bid ebu akılsız kafama hükmedebilsem sorma ya...yoldan çıkarıyor beni hep((kadı şurda 7 gün az kaldı zaten zehir etmiyim kendime dimi...canım senin bebişin durumu ne oldu? inşallah güzel haberlerle geleceğiz yine . öpüyorum

kızlar selam
ben bugün çok kötüyüm karnım belim kopacak gibi ağrıyor sanki hemen adet olacağım sanki allah heveslenmememem için adet belirtilerini yaşatıyor öyleki sanki 2 dk ya adet olacağım
neyse hayırlısı
selamlar sevgiler

ahh canim aslinda hicbirimiz hukmedemiyoruz ki aklimiza...bizim de 4'lu test crs'ya belli olacak...eger o da kotu cikarsa amniyosentez yapacagiz...minnosa anlatiyorum, sana bisey olmayacak sadece suyundan birzcik alacagiz...anneye kizma sakin diye...aman arkadasim ben kendime de laf geciremiyorum ki. O yuzden seni coook iyi anliyrorum. dualarim hepimize...
sevgiyle kalin
Y

umutcugum adet olana kadar hala hamile olma ihtimalin var daha hemen düşünme adeti bak benim de ilk 3 gün sancım vardı bir anda kesildi gitti neye yoracağımı bilmiyorum bende ama olmadıysada ne yapalım arkadaşım işte demekki daha zamanı gelmemiş diyeceğiz başka çare yok sıkma kendini canım inşallah güzel haber olur sonu.

ayyy canım benim insan içerde canım acır diye bile üzülüyor dimi ne güzel bir duygudur şu annelik dün national geography izledim bütün gün ağladım eşim gülüyor sanki diyor ne izliyor duygulandım hayvanların yavrularına olan o sevgisi koruma iç güdüsü çok dokundu bana yaaa rabbim bu duyguyu bütün canlılrda öyle güzzel vermişki ne yüce bişey dedim rabbim bizede nasip etsin inşallah dedim. küçük meleğinin sonuçları iyi çıkacak inşallah gerek kalmayacak diğerine ama sennin hiç üzülmemen gerek çünkü kuzun senle biliyosun en azından bunu dimi ama hisseder annesi... bize güzel haberler veryıldızcıgım öpüyorum seni.

kızlar yaa derdim bitmiyor biliyorum ama bu normal mi ki acaba ilk 3 gün agrılaırm oldu sonra bi anda hepsi geçti adet belirtilerim kayboldu gögsümdeki hassasiyette geçti neden acaba diye soruyorum ve umutsuz oluyorm açıkcası 2 gün önce 10 dakika sağ kasımgımda böle batmalar ve cimdiklemeler oldu sonrası kesildi sanki tutmadı gibi geliyor bana böle doluluk hissetmiyorum daha erken ondan mı bilmiyorum ayyyyyyyy ne zor beklemek yaaaa kpss bile beni bu kadar yormamıştı beklerken :))) aklım oldukça karışık evde hep yatmıyorum sıkılıyorum yaaa ve cok odaklanıyorum ondan hep dolanıyorum gece çok dönüyorum tutsa şimdiye tutmuştur diyorum bir türlü bulamadım tüp bebekte tutunmanın kesin zamanını he yerde farklı yazıyor kimi ilk saatler kimi ilk 3 gün kimi de 6.7.8. gün diyor çözemedim neyse uzatmıyım kızlar işte bakalım hayırlısı rabbim yüzümüzü ve topiğimizi güldür ne olur hepimize nasip et......

Son düzenleme:

Canim arkadasim,
bugün senin icin dua ediyorum insaallah hepsi sagliklidir. Kiz dilerim Hadigel yarin olumlu sonuc alir, yildiz topac gibi bi kiz evlat dogurur, sonra hepiniz sirayla hamile haberlerinizi yazarsiiz, ay hep aklimdasiniz, keske elimden bisey gelse. Allahim dualarimizi duysum.

Kimsenin yok artik diyecegini sanmiyorum, allahim seni olumlu düyüncelerden hic ayirmasin. Senin sagliksiz olan rahimin ameliyatla düzeltildi, bana göre bu zamana kadar hamile kalamayisin stres vede negatif olmandi, ben sürpriz bekliyorum senden canim arkadasim

Ilk defa duydum, sayende bisey daha ögrendim sagol, ama cok rica ederim kendini cok yorma. Halil ibrahim sofrasi ile ilgili ilk kez burada okudum, bilgim yok üzgünüm. Bu topikte yazan herkese allah yapmayi nasip etsin.

Hayatim bicok hamilelikte aynen adet belrtileri gözlemleniyor, bende öyle olmustu

Hadigelcim, birgün kaldi, stres yapma lütfen, belirtiler herkesde farkli, kimi adet sancisi gibi olur, kimisinde ic belirti yoktur, allahim merhamet etsin, emeginin karsiligini versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…