Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

kızlar bu arada bazı sıkıntılrım var ya bunlar beni tedirgin ediyor :
1. çok gazım oluyor korkuyorum içeriyi etkiler mi diye.
2. dün gece ilk gün transferin uykudan bir anda çok sıçradım bir garip oldum elimle karnımı tuttum sanki düşmesini engelleyeckmişim gibi:) bişey olmaz dimi ?
3.çok sıkıldım diye 10-15 dakika salonda yürüyorum belim ağrıyor çünkü ama sonra pişman oluyorum bişey olmuşmudur diyee..
4. bide kaçıncı gün tutunduğunu biliyormusunuz?döllenmeden 5-7. gün arası diyor ama ben bilemedim birtürlü
ayyy çok sıktım sizi sordukça sordum ama ne yapayım sizden başka kmse beni anlayamaz ondan gerek duymuyrum sölemeye..

Son düzenleme:

canim benim,tedirginlik ve korku hissetmede haklisi cünkü su günler senin hayatindaki en önemli günlerden biri degilmi,hatta en önemli günü yasadin ve beklemedesin..Yürümekle birsey olmaz,arada kalk yürü,bol su ic,stres yapma..olacagi varsa her sartta oluyor

benim 3. hmileligimde hamile kalmam diye,cünü Hsg sonrasi doktor öyle demisti ve o ay üzüntüden tüm evi yerinden kaldirdim , dolap.ittim,cektim,30 kg lik bavullari kaldirip dolabin üstüne koydum,reglim 10 gün gecikmesine ragmen strestendir diye test bile yapmadim,hamile halimle alisverise gidip kac kez belki 10-15 kg cantalari omuzlayip eve getirdim,ciplaya ziplaya cam sildim..sonra baktimki hamileyim,test sonrasi doktora ilk gitigimde kesin bebek ölüdür dedim ama kalbi pitt pitt atiyordu..4.5 aya kadarda atti..sonrasini biliyorsunuz pihtilasmadan gitti...

Bunu örnek olsun diye yazdim..sen sakin yapma tabi canim benim ya 10 gün kaldi insallah allahim güldürsün seni..insallahhhhhhhhh

Bu gün daha iyiyim ve sizi cok öpüyorum canlarim benim...

Yazacak cok sey var ama zamanim olmuyor..iyi bakin kendinize,..

CEVAPLAR :))
1- hayır.. gazını ıkınınp sıkılmadan çıkart rahatla..
2-bilinç altına yerleşen kaybetme duygusunun sana oynadığı oyun.. oyuna gelme :) rahat ol.. sorun yok çünkü
3-iyi etmişsin yürü tabi kan dolaşımın olsun en azından yatalak gibi kalma.. sana kasma derken bunu demek istemiştim.. inan bu ay ay lar ya bişi olursalar daha çok stres nedeni.. eee bizde bunu istemediğimize göre...
4-normal yani doğal yolla döllenmede 7.8. günler tutunduğu düşünülür ancak tedaviye olduğu için zaten dışarıda döllendiriliyor ya o andan sonrası tutunma aşaması diye biliyorum ben.. hemn tutunmuş da olabilir daha yuvarlanıp yer beğenmeye çalışıyor da olabilir.. inşallah bir an evvel 9 aylık duracağı yere sımsıkı tutunur yaramaz :))

canım istediğini sor seve seve bildiğimiz kadarıyla yanıtlarız ama sakın telaşeye olumsuz duygulara kapılma olurmu.. hazır meyve sularını içmezsen iyi olur bide meyvenin kendini ye..sebze ağırlıklı beslen özellikle lifli sebzeler.. az pişmiş etten uzak dur.. gerçi sana söylenmiştir bunlar.. illa kaynana gibi konuşuyorum bende dimi.. heyecan yaptım demekki :)

Bu gün daha iyiyim ve sizi cok öpüyorum canlarim benim...

Yazacak cok sey var ama zamanim olmuyor..iyi bakin kendinize,..

ferikoşum bak sen hiç yalnız değilsin görüyorsun değilmi.. hepimiz yanındayız.. elbette iyi olacaksın.. zamanın olunca gelişmeleri yazarsın.. öpüldün.. bol şans... güçlü ferim benim...

aslında haklısın arkadaşım çok pinpirik oldum valla olacağı varsa olur inşallah....

canım arkadaşım evet gitti gidecek korkusundan oluyor bunlar rabbim hayırlı ise nasip eder her koşulda zaten...hepinizin büyük ilgileri için binlerce kez teşekkürler iyiki varsınız...hiç kaynana gibi olur muc anım ne kadar rahatladım bir bilsen.çok sağol arkadaşım..

Son düzenleme:
Canim arkadaslarim selamlar hepinize,

Bugun doktor randevumuz vardi, 2'li tarama testimizin sonucu pek parlak olmadigi icin (biokimyasal riskimiz biraz yuksek cikti) bugun 4'lu test istedi doktorumuz...tabii bayagi endiseliyim ben.
N'olur dua edin bizim icin, kizimiz saglikli olsun...ben onu 2.5 sene bekledim onu kaybedersem dayanamam...uzulmemem lazim diyorum moralimi yuksek tutayim diyorum ama olmuyor. Endise ediyorum, kafami toplayamiyorum. N'olur bizim icin dua edin dostlarim...sonuclar haftaya belli olacak n'olur saglikli olsun kizimiz.

Sevgiler,
Y

Hadigel'cim,

Cok heyecanli...dualarimiz seninle...30 Ocak'i iple cekecegiz hep beraber...aman kendine dikkat et...bolca su ic, meyve ve sebze ye...kabiz olmaman lazim. Fazla ikinma. Ayaklarini filan da usutme. Arada ufak yuruyusler yap, kan dolasimi da onemli. Dikkat etrafta grip salgini var. Kimse ile opusme sakin. uzaktan ellerini sik...ben de yapamiyorum ama yapmak lazim...soguk davran gerekiyorsa valla, su an hasta olma luksun yok.

Sevgiler,
Yildiz

Feri'cim,
Mirakel hakli...bu adamdan hakkini alman lazim. aman n'olur bilen birilerine guvendiklerine danis...belki devlet aylik filan da baglar...ilk zamanlar kendi ayaklarinin uzerinde duruncaya kadar lazim sana her turlu gelir...seni cok takdir ediyorum arkadasim...sonunda su cehennem azabina son veriyorsun. Akilli kizsin sen...kendi ayaklarinin uzerinde durmayi basarip sonra yoluna dimdik adimlarla devam edceksin arkadasim hic korkma...ask gelecek ardindan inaniyorum ben...sen karar verdin ve yolunda ilerlemeye basladin. Aferin sana. Saygiyla onumu ilikliyorum ve egiliyorum kardesim... yardim edebilecegimiz bir konu olursa lutfen haber ver...
Sevgiler,
Y

canım yıldızım
bu ikili taramalara 4 lü testler insanı geriyor değilmi..endişe etme canım çok güzel gidiyor gebeliğin ve sağlıkla devam edecek inşallah.. elbette dualarımız aynı zaman da seninle de... bu aralar duaya çok ihtiyaç var anlaşılan ben hepiniz için yürekten ediyorum Allahım biliyor senin ne emekler verdiğini yavrucuğuna kavuşmak için o yüzden ben inanıyorum ki hiç sorun çıkmayacak ve bu topic bir bebeğe kavuşacak önce seninle....sonra arkası gelecek inşallah... hiç üzüntü sıkıntı yapma olurmu bak bebişin hisseder sonra onu da üzersin... yalnız yıldızcım şu 4 lü testte amniyo sentez olacakmı ben ondan tırsıyorum biraz eğer zorunluluğu yoksa onu yaptırmasan diyorum doktoruna bir danış istersen ... doktoruna güveniyorsun zaten ondan sonrasında gayer rahat yaptır ne gerekiyorsa ... kötü bir şey olursa düşüncesini sil aklından.. çünkü olmayacak...

Merhaba Yildizcigim bu forumun ilk anne adayimiz..Kalbini ferah tut, tutmaya calis desem daha dogru olur herhalde, ayy kimbilir ne korkular geciyordur icinden..silkip at onlari kafandan..Minik cadiya) hissettirme annesinin korkularini..Hersey güzel olacak inaniyorum buna..Dualarim seninle.

Selamlar

çok sağol yıldızcıgım güzel dileklerin için...evet ufak yürüyüşleri seviyorum bugün biraz bel ağrım oldu sanırım yatmaktan evimw gidebilisem 25 inde çok daha iyi hissedeceğim eminim ki minik meleğin için telaşlanıp ona hissettirme rabbim onu sana bağışlayacaktır sağlıcakla güzel haberlerle dön bize öpüyorum...

salam kızlar nasılsınız herşey yolundadır umarım.....
şu 25 ocak gelsede evime gidebilsem özledim evimi valla eşim kuzumuzu da alıp gidleim evimize diyip duruyor hayırlısıyla bakalım..tek odada bütün gün yatmaktan vücüdum uyuştu arada yürüyorum tabe anneme sölemiyorum banyo yapacaktım bugün ona bile izin vermedi su çarparmış düşermiş, çok su içmemem gerekiyormuş çişimi yaparken onunla kayarmış:)))) annem işte gülüyorum ne diyim kadına bunun bilimsel açıdan doğru olmadıgını anlatma zor kabul ediyorum mecburen:)))ama benim için böle konuştugunu biliyorum..kızlar ya bunu öğrenmenin daha kısa bir yolu bulunamazmıydı dimi ama 12 çok uzun yaa bitmiyor yada ne bilim meselaa 12 gün sonra koysalardı 1-2 saat sonra öğrenebilseydik heheheh çok ütopik oldu dimi ama işte hayal....neyse ben daha fazla saçamalamadan susayım . hepinizi öpüyorum......... BUNDAN İSTİYORUM YAAAA AMA...

Mirakel, Hadigel, Geshenk, canim arkadaslarim,

cok tatlisiniz:)))) mutlu ediyorsunuz beni inanin iyi ki varsiniz....ben bu bekleyis suresinin beni daha cok uzecegine karar verdim, haftaya amniyosentez olacagim (ancak 4'lu test sonucu fikrimi degistrirmezse) mudurume soyledim. 2 gun raporlu olcam dedim, kafam bosalsin istiyorum cunku oteki turlu ne bana, na minnosa ne de babasina rahat yok...kararimi verdikten sonra cook rahatladim. ne garip herkes doktora gitmek icin deli oluyor halbuki ben her seferinde stres oluyorum doktora gittigimde. Kizlar gun icerisinde ben minik kuzumla konusuyorum...onu seviyorum filan:) yani gorsel bisey yok ama yinede onu sevmek hosuma gidiyor. henuz hissetmesemde o minik cadiiyi...yaa nolur babsina benzesin herseyiyle...sakin, zeki, minnos olsun:) benim gibi paranoyak bir tip olmasin istiyirum, kendime engel olmaya calistikca takiyorum...aman iste ben boyle bir tipim, herseyi kontrol etmeye calisan delinin teki...

neyse zirvaladim vallla, sevgilerle canlarim
Y

Aycan,
Simdi yazacaklarim ilgini cekecektir eminim. ayin 15inde ultra'da iki tane follikel görünmüstü ya hani, ve hani dr. da bundan baska fol. gelisceni sanmiyorum demisti ya, mirakel'de kalkti incirleri kaynatip suyunu icti günde iki ögün, sali günü tekrar ultraya gidildi veeeee iki tanenin yanina bitane daha eklendi..cuma gunu yani bugun tekrar gidildi ultraya veeeee sol tarafta uc tane (gerci iki buyuk bi kucuk ama....) sag tarafta bi tane gelismis...Iste sasirttik doktoru, dedi: iyi calisma yapmissin aferin memnunum.
Yani demekki (zaten biliyodum) al iste ispat..
Pazartesi toplama gunu, ozamana kadarda icmeye devam etmeyi dusunuyorum, ne zarari varki..
Ay Aycan bea, bunu bu sekilde takip edebilmek aslinda cok enteresan degilmi..bakalim kac tane toplanacak, kaliteli olup olmadigi sali gunu belli olacak, mutlaka bildirecegim..

Merhaba Yildiz,

Cok zor heyecanli günler yasiyorsun, bir yandan mutlusun, bir yandan korkularin, Rabbim yardimcin olsun su stresli günlerinizde senin ve esinin tabiki..

Hem bosver sen kiz cocuklari cadi, bilmis olmali..Yani bizler gibi)) Dimdik ayakta..Ne istedigini bilen, controlfreak.
Selamlar

kızlar selam
yıldız arkadaşım sakın endişe etme 2 li testte çok kişide oluyor sonra 4lü testte hiç bir şey çıkmıyor içini ferah tut pozitif ol hep benim meleğim sapasağlam de tekrar et bunu olumlu enerji vucudunda olsun hiç bir şey olmayacak allahımın izni ile sapasağlam alacaksın kucağına bebeğini topiğimizin ilk bebeği biliyorum hiç sorun çıkmayacak .
mirakel canım folüküllerin oluşmasına sevindim hadi bakalım topikte 2. bebeğimiz hadigelde n gelecek eeee tabii 3. senden hadi bakalım bizi haberdar et allahım yardımcın olsun.
ferim ya eminim herşey güzel olacak sen kalbi temiz bir insansın bundan sonra herşey yolunda gidecek.
aycanım canım benim sen neler yapıyorsun
cara senden de ses yok sen nasılsın
geshenk sen nasılsın canım

kızlar ben 16 ocaktan beri ateşimi ölçüyorum size yazayım
adetimin ilk günü ateşim36.0 idi
sonra ölçmedim
16 ocakta 36.4
17 ocak 36.4
18 ocak 36.6
19 ocak 36.6
20 ocak 36.5
21 ocak 36.7
sağ kasığım sürekli iğne batması gibi ve sürekli ağrıyor sol kasığım da arada bir ağrıyor ama göğüslerimde tık yok
bide midem çok yanıyor
hamile olabilirmiyim dermişim 11 yıl sonra
sizde yok artık diyebilirsiniz
hepinizi çok öpüyorum

1 ocak ta adet olmuştum 11 ocak ta yumurtalar toplanmıştı 14 ocak ta 2 folikül daha görülmüştü ya 14 ocakta biri her an çatlayabilir demişti
buğün adetimin 21. günü
yorumlarınızı buna göre bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…