selam kızlar nasılsınız ? bugün çok şükür evime geldim 12 günlük ankara macerası bitti. bugün 6.günü ilk gün sayılmıyormuş öyle dediler evde idrar testi yaptım negatif çıktı eşim çok kızdı bu kadar erken yapıp neden moralini bozuyosun dedi sanırım haklı değil mi? çıkmaz idrarda daha dimi? 2-3 gündür adet ağrılarım var anlayamadım böle mesane bölgesinde ağrı var gibi sanki adet oldum olacağım gibi göğüslerim bir şiş gibi bir inik pinpon topuna döndüm :))))umarım hastalanmam yaaa dua edin benim için.....
Fericim, nerlerdesin???, hicmi firsat bulamiyorsun, gitmedimi görümcen ????
Mirakel kac yumurta döllendi??? Sen nasilsin???
Umut sen naptin???
öffffffffff gelin artik ya............
Gecmis olsun aycancim,
Simdiiiii Aycan biraz brainstorm yapalim. Toplam 5 tane toplanildi 4 buyuk 1 kucuk **incir kürünün sayesinde**. BIzimkinler Belcikaya transfer edildiler icsi sekline karar verildi. Insallah bölünürler saglikli bi sekilde, yarin oglen belli olcak.
Benim merak ettigim vajinaya sokulan utrogestan tabletlerinin yerine toplam yarim ampul pregnyl ignesi kullanmam lazimmis uc gün arayla 4 kez. Hani ben Tr'yle kiyasliyorum ya..acaba diyorum hem pregnyl hemde gecen seferden artan crinonejel var bende bunu kullansammi. coraspin var yarinki sonuclara göre bunu kesin kullanacagim.
Bilemiyorum sen ne yapardin?
Aslina bakilirsa Tr'deki tedaviden kalinan hamileligin devami gelmedi ilaclara ragmen.
selam kızlar bu aralar sanırım herkes yoğun gibi kimsecikler gelmiyor ....benim bugün 9. günümdü evde gebelik testi yaptım çıkmadı iyice umtulaırn tükendi zaten adet sancıları belirtileri de başladı olmadı gene yaaa yeter artık ama dayanamıyorum çok yoruldum tek istediğimiz küçüçücük bir melek ama demekki yok nasipte(( çok ağladım bugün kalktım evi topladım biraz adamın canı cıktı günlerdir koşturmaktan peşimden yardım ettim biraz..yarın kan testi yaptırıcam bence negatif ama genede
yapıcam oda temizliğe başlıcam ondan kesinleşsin eşimin içinde kalmasın diye rabbim ne olurdu kuzuma kavuşsaydım .... fericim bu arada hoş geldin arkadaşım hep aramızda kal gitme zaten... beklemeyi seçmeni yerinde bir karar olarak buluyorum zaman sana iyi gelecek. hepinizi öpüyorum tedavide olan ve başlayacak olan arkadaşlara da şans diliyorum benim artık bebek fikri hayatımdan çıktı denemicem bir daha.....
Kizlar ayrilik mevzusunu ablalarimla konustum,hemde uzun uzun,arkadasima gittim ondan aradim..durumu anlattim..bana cok kizdilar 7 yil dayandin,cocouk istiyorsan gercekten az daha sabret,yasin 40 olacak 2 yila kalmaz zaten cocougun olmaz,simdi ayrilirsan cocuguda,almanyada yasamayida unut,Tr ye gelmen gerekir,yoksa annem babam,cok olay cikarir,pisikolojileri mahf olur..Ayrilinca almanyada tek basina niye klasin,mecbur dönmek zorunda kalirsin,ailemiz buna müsade etmez,sende gelmezsen seninle annem,babam konusmaz dediler..
Ablamin digeride ayni seyleri söyledi,gez,ye,ic keyfine bak,kendini eve mahkum etme,her firsatta disari cik,kursa git,arkadaslarinla arani samilestir,git gel..cocuk istiyorsan ayrilirsan ,zaten evlenmezsin ,evlensende senin yasina uygun kisinin cocuklari var olur,belki baska sorunlarin olur,o yüzden ayrilma,sabret dedi..Annem ve babamdan bahsetti..
Düsüklerimin benim pisikolojimi bozdugunu,en kisa zamanda Tr ye gel kafan dagilsin,düsünürsün dediler..onlarla konusunca hak verdim sanki..Dün yani 23. gün regl oldum..cok moralim bozuldu,anladimki icimdeki o duygu yok olmamis..
Korkularim ve ablalarimin konusmalari beni beklemeye yönlendirdi..Artik kafama esimi takmayacagim,Almanca calisacagim,almancayi ögrenmeliyim ona konsantre olacagim,almancam cok yetersiz,arkadas edinecegim,kafama göre 2 kisi var ,cok aradilar zamaninda ama ben sonra arayi soguttum,onlarla görüsmeye baslayacagim,kursa kaydolacagim..Ve allaha bebek icin dua edecegim..esimide görmezden gelecegim,
Ne bilim iste,yazarim daha size..
Fericim, nerlerdesin???, hicmi firsat bulamiyorsun, gitmedimi görümcen ????
Mirakel kac yumurta döllendi??? Sen nasilsin???
Umut sen naptin???
öffffffffff gelin artik ya............
Kizlar ayrilik mevzusunu ablalarimla konustum,hemde uzun uzun,arkadasima gittim ondan aradim..durumu anlattim..bana cok kizdilar 7 yil dayandin,cocouk istiyorsan gercekten az daha sabret,yasin 40 olacak 2 yila kalmaz zaten cocougun olmaz,simdi ayrilirsan cocuguda,almanyada yasamayida unut,Tr ye gelmen gerekir,yoksa annem babam,cok olay cikarir,pisikolojileri mahf olur..Ayrilinca almanyada tek basina niye klasin,mecbur dönmek zorunda kalirsin,ailemiz buna müsade etmez,sende gelmezsen seninle annem,babam konusmaz dediler..
Ablamin digeride ayni seyleri söyledi,gez,ye,ic keyfine bak,kendini eve mahkum etme,her firsatta disari cik,kursa git,arkadaslarinla arani samilestir,git gel..cocuk istiyorsan ayrilirsan ,zaten evlenmezsin ,evlensende senin yasina uygun kisinin cocuklari var olur,belki baska sorunlarin olur,o yüzden ayrilma,sabret dedi..Annem ve babamdan bahsetti..
Düsüklerimin benim pisikolojimi bozdugunu,en kisa zamanda Tr ye gel kafan dagilsin,düsünürsün dediler..onlarla konusunca hak verdim sanki..Dün yani 23. gün regl oldum..cok moralim bozuldu,anladimki icimdeki o duygu yok olmamis..
Korkularim ve ablalarimin konusmalari beni beklemeye yönlendirdi..Artik kafama esimi takmayacagim,Almanca calisacagim,almancayi ögrenmeliyim ona konsantre olacagim,almancam cok yetersiz,arkadas edinecegim,kafama göre 2 kisi var ,cok aradilar zamaninda ama ben sonra arayi soguttum,onlarla görüsmeye baslayacagim,kursa kaydolacagim..Ve allaha bebek icin dua edecegim..esimide görmezden gelecegim,
Ne bilim iste,yazarim daha size..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?