Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

YILDIZ... canim benim cok tatlisin ve de cokta hakli..insan isterse ne yapmaz degilmi?? Biraz sonra cikip daha evel kursa gidigim bir kurum vardi oraya gidecegim,tektat kursa yazilacagim..El becerim yok,ama iyi yemek yapmayi Almanyada ögrendim.Cokta güzel pasta yaparim aslinda o pastalar bir yerlerde satilabilir..iyi fikir...senin tatli kizin nasil bakalim,eminimki biliyorsundur kiz bebekler cok daha dayanikli oluyorlar,seni üzmeyecek güclü beisin..testlerin ne durumda..cok öptüm..

Aycan, 5 follikel'den(biri kucuk, sayilmaz) 3ünden yumurta cikti ama sadece bir tanesi döllendi, olsun bunada sükür. Benim degerlerime göre cok cok iyi.
Simdiyse istirahate cekildim bekleme günleri basladi. Hayirlisi neyse o olsun.

Mirakel hadi hayirlisi canim..Zaten bebeiste 1 yumurtadan olacak,insallah emeklerin bosa cikmayacak..Senin ve hadigelin güzel haberlerini alacagiz..dualarimiz sizinle..

Canim benim sende söylediklerinde haklisin,ama 1 ay sonra 40 yasima girecegim,ayrilmam demek,esimdemden ayrilmadan önce beim icin anne olmaktan feraget etmek anlamina geliyor..yaptigim yanlis,mantiksiz biliyorum..bana iyi es olmayan,kendine faydasi olmayan adamdan babada olmaz,neticede esimin 1 oglu var..onada sadece hafta sonu babaligi yapiyor..herseyin farkindayim...Ama anne olmaktan bu ihtimalimin var olmasindan vazgecemem...cok öptüm seni canim..

Kizlar gecen sene bu zamanlar hamileydim sanirim o yüzden 2011 e girdigimiz andan beri cok gerginim 30 aralik 2009 da hamile oldugumu ögrenip 2010 hamile girmistim.mart 23 e kadarda hamileydim..o yüzden cok ama cok mutsuz ,gerginim ..gecen yil bu zaman hayatimin en güzel günleriydi..zaman gectikce sanki acinin yerini öfke aliyor,neden,nicin sorunalrinin öfkesi...

Gecen hafta görümcemi teyzesi yemege cagirmisti,komsularida geldi,Haca gitmisler bu sene ,bana .görümceme ve esime zamzem suuyu verdi,dua edip,dileginiz neyse dileyip,kibleye karsi durup ici dedi..bende dediklerini yaptim,aileme saglik ve bir bebek diledim insallah Allahim kabul eder..1 Mart dogum günüm 40 yasima girecegim cok korkuyorum..

Aycan-Umut-Geschenk.Care-Hadigel cok öptüm sizleri

Aycan bak geldim ve topigi bombalamaya basladim

Aynen katiliyorum, Mirakel cok dogru söylüyor, aslinda zamanini bile bile sen kaybediyorsun, 2. cocugundan sonra bu karari alsaydin, simdiye coktan düzenini kurmustun. Ablalarin simdi tanisacagin adamin cocuklari vardir demisler ya, senin esininde var. Cocuk icin hayatini bukadar ziyan etmeye degmez derim ben.
Ayrica 43 ndede doguranlar var. Senin hamile kalamama gibi problemin yok, ama bana göre bu adamla kimyan uyusmuyor. Allah yardimcin olsun kararin hayirli olsun.

Mirakel insaallah o bir embriyodan hamile kalirsin canim.

Hadigel idrar tahlilinden hamilelik ciksa, tüp bebekten sonra, niye kan tahliline cagirsinlar ????, Senin morale ihtiyacin oldugu halde sen idrar tahlilleriyle icini karartiyorsun.

Cara, Umut, nerlerdesiniz ????

Ya simdi ne düsünüyorum biliyormusun Feri, aslinda mutsuzluk bizim icimizde, hamile kalamiyoruz onu sorun yapiyoruz, hamile kaliyoruz acaba dogurabilecekmiyim diyoruz ???, yok doguracaksak sagliklimi diye endise ediyoruz, yani mutlu olmamak icin elimizden gelen herseyi yapiyoruz. Bu kadar strese ragmen gercekten saglikli bebek kucagina alan varsa; ben buna gercekten mucize derim.........

selam kızlar ben bugün çok üzgünüm tarif edemeyeceğim kadar ama yinede yaşıyorum :)))) tabi ki bugün kan tahllili verdim sonuç 1.48:negatif koca bir kağıt olmayacağını biliyodum bitti bu hikayede böylece artık bebek falan yok olmasın hiç te artık canım acıyor çokkk gelmesin ben bu kadar çok üzüldükten sonra ölüp gidicem zaten . inşallah sizler muradınıza erersiniz. öpüyorum sizi şimdilik fazlasını yazamıyorum ağlayınca eşim sinirleniyor....

Ya cok üzüldüm, olmayacagini bilerek bu ise girmen yanlis, bana kizacaksiniz belki ama hep söylüyorum, bi ise girerken önce kendimiz inanmaliyiz.
Hadigel ben yürekten diliyorum, 3 ay dolmadan bize mucize dogal yoldan hamile kaldim diye müjde vericeksin insaallah. Sakin pes etme arkadasim, hep yasadik bunlari, ama savasmaya devam, önce bi dinlen, senin adina mutlu oldugum tek sey seni seven bi esinin olmasi, demekki üzülmene dayanamiyor. Hadigel yasin cok genc, görüceksin Allah kendiliginden vericek sana.
Ha biliyorum, su durumda hicbi kelime sana teselli olamaz, ama ben yinede sana bunlari yazma geregi duydum. Allaha emanet ol, allahim güc vede sabir versin.

Canim ya iyiki geldin, benim cagrima kizlar cevap vermedi, aslinda kirilmistim, birdaha girmeyeyim dedim ama yazdiklarini okuyunca yazmadan duramadim.

Canım lütfen kırılma,keşke hep fırsatım olsa da buralarda olsam..Bir haftadır yiğenim hastanedeydi onunla uğraşıyorduk,şu an çok şükür iyi ben de evdeyim..az önce de regl oldum şu an sancım var o yüzden çok duramıycam.Yarın da kızkardeşlerim geliyor tatile, çok fırsatım olmaz ama yine de girmeye çalışırım.
Bütün geçmişi okuyamadım ama hepiniz ne olur kendinize ii bakın.Umarım herşey istediğiniz gibi olur
Ha Feri sanırım devam kararı almışsın hakkında hayırlısı tatlım,eşini ciddiye almamak gerçekten en iyisi eminim kendini daha iyi hissedeceksin..Sen de ne olur artık kendin için birşeyler yapmaya çalış..

Hepinizi öpüyorum..Bol şanslar..

kızlar selam ne zamandır giremiyorum
hepinizi çok özledim
benim ateşim son üç gündür düştü düştü şimdide regl oldum olacam çok sancılanıyorum
çok kalamayacam
yarın 3-4 günlüğüne ailemin yanına gidiyorum
sonra belki tekrar istanbul
hepinizi öpüyorum geldiğimde görüşürüz

hadigel canım benim sadece hayırlısı diyorum üzme kendini vardır bundada bir hayır
feri allah gönlüne göre versin
aycan kız beni çok özledim ya
geshenk kayıp
mirakel hadi inşallah sen yüzümüzü güldür
yıldız sen nasılsın
cara sen nasılsın
öpüyorum tekrar

Canim benim dün gece girip okudum,cevap yazacaktim ama yazacaklarim isyan dolu olacagindan yazmadim,dün gece cok agladim..sana,bana,hepimize hickira hickira agladim..Canim arkadasim benim,teselli cümleleri su an anlamsiz biliyorum..Üzüleeceksin,aglayacaksin ve alisacaksin..Ama unutmaki senin yasin cok genc ve bir gün mutlaka anne olacaksin..O gün dinecek tüm yasadiklarin..Allahim mutlaka verecek sana bebegini buna cani gönülden inan lütfen..Öbür ay yumutlama zamani yine icine ümit düsecek ve yine yola devam edeceksin..Bak bize ne acilar ne stresler yasiyoruz yinede birakmiyoruz umut etmeyi...sende eminimki cabucak toparlanip yola devem edeceksin...Bana bak mesela 3 düdük 1 kimyasal,Aile kurma düsmani bir adam ve ben..bu yolda yürümekten vazgecekek biri olsaydi o inanki ben olurdum..Ama bu kolay kolay vaz gecilecek bir duygu deil...eminimki sende su an bunlari düüsnyorsun...seni cok öpüyorum ve unutma sen mutlakka anne olacaksin...

Canim umutum ..tatiliniz basladi tabi,git gör aileni..dönüstede istanbula mutlaka git..bak bakalim neler oluyor ..Insallah iyi haberlerle dönersin..Ailene cok slm söyle..cok öptüm..

Aycan her zamanki gibi haklisin..ben hepsini sirayla yasadim..Ama ben mucizelere hala inaniyorum..Bu gün reglimin 3. günü 27..26 ve bu ayda 24. günde oldum..bende daha evelden kalma klomen vardi ya..sabah dayanamadim ve 1 tane ictim..yaptigim cok yanlis biliyorum..doktora gidik kist varmi diye baktirmam lazimdi,kullanacagimida bildirmem ama dayanamadim gece cok üzüldüm ve agladim..sabahta ne olacaksa olsun diyßip yuttum hapi..insallah kist filan yoktur yoksa onu büyütür benide mahveder..Anlayacagin karsinda serseri bir mayin var Allah bana akil fikir versin..

Bu gün hava cok güzel.niye bilmiyorum ama kendimi su an iyi hissediyorum,gece aglayip,hapida yuttum ya acep ondanmi..Cok öptüm tatlim benim..

Geschenk tatlim benim nerelerdesin..Ugramamisin bak gelmezsen depresyonum artar ona göre..sizler benim ilacimsiniz bunu unutmayin..Umarim hersey yolundadir..cok öptüm..

Mirakel canim benim,umarim senin icin de hersey yolundadir..Insallah sen bize güzel haberi vereceksin..cok öptüm seni,kendine iyi bak..

güzel arkadaşım fericim yazdıkların beni çok duygulandırdı arkadaşım ağlama ama sen....evet arkadaşım hayat devam ediyor biliyorum kalktım evi temizlemeye başladım plan yapıyorum yaza tatil için saçma biliyorum kendimi kandırmaktan başka bişey dğeil ama dediğin gibi güçlü olmam gerek yıkılmama gerek keşke yumurta sorunum olmasaydı ben bir daha denerdim gene ilerde ama zaten ne yaptıysam sınırdaydı o kadar agğır protokol sadece 1 yumuş olmuştu yane bitiyor yaşım çok genç doğru ama yaşadıklarım evlendiğimden beridir anlatamam sanki 50 yaşındayım gibi bedenim öyle yorgun bitkin herşey de anlamsız geliyor haliyle ama işte çalışmak zorundayım yaşamak zorundayım.. artık anne olabileceğim şansımın kaldığını sanmıyorum zaten ben 2012 de denicektim yumuşlar bitiyor diye doktor erkene aldı ama fayda etmedi demekki nsaipte yok canım ne yapayım sadece üzülüyorum keşke ihtiyacı olan birine verseydim 10 milyar kadar parayı da hayır duasını alsaydım belki kendiliğinden olurdu gidip zengini zengin ettik geldik oda dokunuyor ne çok aç fakir var burda karda kışta üst baş yok insanlarda keşke onlara yardım edebilseydim o parayla ama çok dua etmiştim allahım kendiliğinden olsun bende yardım edebileyim ihtiyacı olan birilerine diye ama ne doğal yoldan nede tüple olmadı olmadı olmadı iştee rabbim hayırlısı dicem belki verseydi daha kötü olacaktı kimbilir kii şöyle kucağıma alıp emziereceğim kokusunu içime çekeceğim bir melekti istediğim ama işte herşey nasip ötesi yok arkadaşım neyse çok uzattım dertlendim iyice....sende dikkat et kendine canım herşeye ragmen ayakta durmak zorundayız sende kalas gibi bir kocan bende de şeytan gibi bir kaynana kmiblir nasıl sevinecek duyunca (( buda çok koyuyor ...ayırmak için yuvamı yıkmak için iyice girişimlerine devam edecek biliyorum rabbim o kadına fırsat evrmesin kocana da vicdan insaf versin birazcık....

canım önce sana yorum yapmak isyedim
biliyorsun benimde yumurta sorunum var şimdiye kadar gittiğim yerler bana hep en yüksek doz ilaç verdiler ve en fazla 4 yumurta oluştu şimdi istanbul tüp bebek merkezine devam ediyorum ve dr kesinlikle yüksek doz ilaç vermiyor bana klomen vermişti 5 yumurta oluştu ha bi işe yaramadı ama en azında yüksek doz ilaçların yan etkisini almadım ve ilaç parası vermedim transfer yapılmadığı için sadece 1000tl verdim ha yumurtalar boş çıktı ama daha önce ankarada yumurta boş çıkmasına rağmen normal tüp parası almışlardı sana istanbul tüp bebek merkezini aret kamar ı şiddetle öneriyorum ve bir düşün diyorum
yaşadıklarını öyle iyi anlayorumki söyleyecek söz bulamıyorum sadece seni anladığımı söylemekle yetiniyorum ama bak ben bile pes etmediğime göre vazgeçtim sözü sana hiç yakışmıyor bu günleri atlattıktan sonra tekrar düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…