Aycan, 5 follikel'den(biri kucuk, sayilmaz) 3ünden yumurta cikti ama sadece bir tanesi döllendi, olsun bunada sükür. Benim degerlerime göre cok cok iyi.
Simdiyse istirahate cekildim bekleme günleri basladi. Hayirlisi neyse o olsun.
Feri, ben anca kendi adima konusabilirim sana sunu bunu yap diyemem ama ben olsaydim böyle bir adamdan cocuk istemezdim, cünkü seni hak etmiyor sen böyle bir 'insana' fazla geliyorsun seni haketmeyen cocugunu da haketmez, baba olmayi..Anladigim kadariyla adamin hayatta bi hedefi yok, bos bos yasiyor.
Üzülüyorum senin icin, hayir bir sen degil senin durumunda olan her kadin icin.
Neden almanya'yi terk etcekmissinki, aslinda Aycan sana yol göstermisti ama.........Kurtar kendini Feri'cigim bagimsiz ol, kurslara katil dili ögren..Allah yardimcin olsun.
Aycan-Umut-Geschenk.Care-Hadigel cok öptüm sizleri
Aycan bak geldim ve topigi bombalamaya basladim
selam kızlar ben bugün çok üzgünüm tarif edemeyeceğim kadar ama yinede yaşıyorum :)))) tabi ki bugün kan tahllili verdim sonuç 1.48:negatif koca bir kağıt olmayacağını biliyodum bitti bu hikayede böylece artık bebek falan yok olmasın hiç te artık canım acıyor çokkk gelmesin ben bu kadar çok üzüldükten sonra ölüp gidicem zaten . inşallah sizler muradınıza erersiniz. öpüyorum sizi şimdilik fazlasını yazamıyorum ağlayınca eşim sinirleniyor....
Canim ya iyiki geldin, benim cagrima kizlar cevap vermedi, aslinda kirilmistim, birdaha girmeyeyim dedim ama yazdiklarini okuyunca yazmadan duramadim.
selam kızlar ben bugün çok üzgünüm tarif edemeyeceğim kadar ama yinede yaşıyorum :)))) tabi ki bugün kan tahllili verdim sonuç 1.48:negatif koca bir kağıt olmayacağını biliyodum bitti bu hikayede böylece artık bebek falan yok olmasın hiç te artık canım acıyor çokkk gelmesin ben bu kadar çok üzüldükten sonra ölüp gidicem zaten . inşallah sizler muradınıza erersiniz. öpüyorum sizi şimdilik fazlasını yazamıyorum ağlayınca eşim sinirleniyor....
kızlar selam ne zamandır giremiyorum
hepinizi çok özledim
benim ateşim son üç gündür düştü düştü şimdide regl oldum olacam çok sancılanıyorum
çok kalamayacam
yarın 3-4 günlüğüne ailemin yanına gidiyorum
sonra belki tekrar istanbul
hepinizi öpüyorum geldiğimde görüşürüz
Ya simdi ne düsünüyorum biliyormusun Feri, aslinda mutsuzluk bizim icimizde, hamile kalamiyoruz onu sorun yapiyoruz, hamile kaliyoruz acaba dogurabilecekmiyim diyoruz ???, yok doguracaksak sagliklimi diye endise ediyoruz, yani mutlu olmamak icin elimizden gelen herseyi yapiyoruz. Bu kadar strese ragmen gercekten saglikli bebek kucagina alan varsa; ben buna gercekten mucize derim.........
Canim benim dün gece girip okudum,cevap yazacaktim ama yazacaklarim isyan dolu olacagindan yazmadim,dün gece cok agladim..sana,bana,hepimize hickira hickira agladim..Canim arkadasim benim,teselli cümleleri su an anlamsiz biliyorum..Üzüleeceksin,aglayacaksin ve alisacaksin..Ama unutmaki senin yasin cok genc ve bir gün mutlaka anne olacaksin..O gün dinecek tüm yasadiklarin..Allahim mutlaka verecek sana bebegini buna cani gönülden inan lütfen..Öbür ay yumutlama zamani yine icine ümit düsecek ve yine yola devam edeceksin..Bak bize ne acilar ne stresler yasiyoruz yinede birakmiyoruz umut etmeyi...sende eminimki cabucak toparlanip yola devem edeceksin...Bana bak mesela 3 düdük 1 kimyasal,Aile kurma düsmani bir adam ve ben..bu yolda yürümekten vazgecekek biri olsaydi o inanki ben olurdum..Ama bu kolay kolay vaz gecilecek bir duygu deil...eminimki sende su an bunlari düüsnyorsun...seni cok öpüyorum ve unutma sen mutlakka anne olacaksin...
canım önce sana yorum yapmak isyedimgüzel arkadaşım fericim yazdıkların beni çok duygulandırdı arkadaşım ağlama ama sen....evet arkadaşım hayat devam ediyor biliyorum kalktım evi temizlemeye başladım plan yapıyorum yaza tatil için saçma biliyorum kendimi kandırmaktan başka bişey dğeil ama dediğin gibi güçlü olmam gerek yıkılmama gerek keşke yumurta sorunum olmasaydı ben bir daha denerdim gene ilerde ama zaten ne yaptıysam sınırdaydı o kadar agğır protokol sadece 1 yumuş olmuştu yane bitiyor yaşım çok genç doğru ama yaşadıklarım evlendiğimden beridir anlatamam sanki 50 yaşındayım gibi bedenim öyle yorgun bitkin herşey de anlamsız geliyor haliyle ama işte çalışmak zorundayım yaşamak zorundayım.. artık anne olabileceğim şansımın kaldığını sanmıyorum zaten ben 2012 de denicektim yumuşlar bitiyor diye doktor erkene aldı ama fayda etmedi demekki nsaipte yok canım ne yapayım sadece üzülüyorum keşke ihtiyacı olan birine verseydim 10 milyar kadar parayı da hayır duasını alsaydım belki kendiliğinden olurdu gidip zengini zengin ettik geldik oda dokunuyor ne çok aç fakir var burda karda kışta üst baş yok insanlarda keşke onlara yardım edebilseydim o parayla ama çok dua etmiştim allahım kendiliğinden olsun bende yardım edebileyim ihtiyacı olan birilerine diye ama ne doğal yoldan nede tüple olmadı olmadı olmadı iştee rabbim hayırlısı dicem belki verseydi daha kötü olacaktı kimbilir kii şöyle kucağıma alıp emziereceğim kokusunu içime çekeceğim bir melekti istediğim ama işte herşey nasip ötesi yok arkadaşım neyse çok uzattım dertlendim iyice....sende dikkat et kendine canım herşeye ragmen ayakta durmak zorundayız sende kalas gibi bir kocan bende de şeytan gibi bir kaynana kmiblir nasıl sevinecek duyunca(( buda çok koyuyor ...ayırmak için yuvamı yıkmak için iyice girişimlerine devam edecek biliyorum rabbim o kadına fırsat evrmesin kocana da vicdan insaf versin birazcık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?