kızlar selam ben geldim gittim 2 gece kaldım ve geldim ya ben başka yere gittiğimde evimi çok özlüyorum ama esas ondan değil tam annemlere gittim 1 saat sonra regl oldum ama böyle leke gibi hiç bir şeye benzemeyen regl adetin 3. günü burda olayım diye geldim bu gün dra gittim ama hiç yumurta göremedi daha görünmez adetin 3. günü dedi ama geçen ay 3. günü daha klomen kullanmadan görmüştü neyse dra leke gibi regl olduğumu söyledim gebelik testi istedi belli olmaz dedisonuç çarşamba çıkacak istanbulu aradım aret bey de sonuca göre konuşalım dedi ben yarın başka bir hastaneye test yaptıracağım çünkü tatil ailemin yanında gelmişim benim için bi fırsat bu kez de yumurta yok
amaaaan işte böyle
sevgili umutcugum kesinlikle haklısın söylediklerinde işte insanın iyileşmesi zaman alıyor tabi bide bugün aynı gün transfer olduğum arkadaşım aradı 280 çıkmış değeri büyük olasılık ikiz onun adına sevindim ama iyice de karamsar oldum demekki sorunum büyük dedim.ya benim anlamadığım bu merkezlerin ön araştırma yapmadan direk tüp bebek tedavisine başlamaları ya ben dedim dış gebelik artı kürtaj bir rahime bakın kan tahllillerime bakın yok çok biliyolar ya hurra tüp bebek başka bişey yok artık canım çıktı iğne yemekten yaa her yerim hormon yaaa yeter artık başka bi hastalık çıkacak bir yerimde valla ilaçlardan belki yazın 9. eylüle gidip bir histereskopi ve tüpüme baktırırım ya sanki bir baksalar ölürler yaaa gerçi yumuşlar için yapılacak bişey yok ama hemende hepsi bitmedi ya belki şans klomenle olur dediğin gibi arkadaşım ..herşey para para nasıl alırız nasıl kısadan gideriz hesabı yaaa.. verdiğin ismi not aldım canım kendime gelince biraz düşünücem...hala adet olmadım sanırım ilaçlardan...hepinizi öpüyorum arkadaşlar aman ne zor hayat ....................
Hadigel düsüncelerinde haklisin,rahime tüp öncesi bakilmasi lazim,o kadar para veriliyor,rahime bakilmadan,tüplerde sorun varmi,iltifap,su gibi ,bunlari bilmeden tüp yapilmamali..KK de birinin tüpleri su doluymus ve bir tüpnded enfeksiyon varmis 4 tüp yapmis olmamis..sonrasinda miyomdan dolayi, lap yapilmiski tüplerdeki iltihap var ve zaten iltihap embriyolari öldürüyor...sende bence bir rahim filmi cekrit canim...miyom,yapisiklik,iltihap,polip varmi yokmu bakilsin,cok pahalida degil..niye yapmiyorlar ki...Klomen denemeye deger,madi olarakta ..doktorunla konus canim...cok öptüm
fericim ahh keşke herşeyin para olmadıgını hayatta anlasalar doktorlar herşeyi ona endeksliyolar neyse tatlım işte yazın gidicem bunlar için .sen nele ryapıyorsun , eşinle aran nasıl? sana karşı düzeldimi birazda olsa? inşallah herşey çok daha iyi olacak bir de bebişin gelse birrr rabbim nasip eder inşallah....klomeni kullanmakla çok iyi etmişn umarım olumlu sonuç alırsın bize güzel haberler verirsin. öpüyorum canım...
Canim benim,az dinlen sonra basla yine kontrolere tabi..Esimle aram ben kör,sagir,dilsiz oldukca iyi gidiyorAnne olabilemk yolunda sabredecegim..suyuna gidecegim,aslinda bizim aramizin bozulmasinin tek sebebbi benim hamileliklerim ve o sürecte esimin bana yasatiklari..bebek istemedigi icin kabulenemedi durumu,hircin,kötü,zalim oldu..sonuc ne oldu ben bebklerimi kaybetim ,oda benim gözümdeki degerini...Klomen evde vardi gecen aydan,doktora gitmeden kullandim,yanlis ama yaptim iste..bu ay regl olursam gidecegim doktora,kist filan yapar diye korkuyorum aslinda...Esim cocuk istese ve ovülasyon zamani gün asiri iliski olsa kesin 3-4 aya hamile kalirim,cücnkü ben 1 tüpüm kapali oldugu halde gebe kalmada sorun yasamadim..ama malesef ovülasyon gününü yakalmak benim icin zor oluyor....cok öptüm seni canim benim
Canim benim,az dinlen sonra basla yine kontrolere tabi..Esimle aram ben kör,sagir,dilsiz oldukca iyi gidiyorAnne olabilemk yolunda sabredecegim..suyuna gidecegim,aslinda bizim aramizin bozulmasinin tek sebebbi benim hamileliklerim ve o sürecte esimin bana yasatiklari..bebek istemedigi icin kabulenemedi durumu,hircin,kötü,zalim oldu..sonuc ne oldu ben bebklerimi kaybetim ,oda benim gözümdeki degerini...Klomen evde vardi gecen aydan,doktora gitmeden kullandim,yanlis ama yaptim iste..bu ay regl olursam gidecegim doktora,kist filan yapar diye korkuyorum aslinda...Esim cocuk istese ve ovülasyon zamani gün asiri iliski olsa kesin 3-4 aya hamile kalirim,cücnkü ben 1 tüpüm kapali oldugu halde gebe kalmada sorun yasamadim..ama malesef ovülasyon gününü yakalmak benim icin zor oluyor....cok öptüm seni canim benim
kızlar selam tabiiki test negatif 1 bile değil sıfır gibi bir şey
aret beyi aradım tekrar klomene başladım ama yumurta sorunu var bakalım
hadigel canım bak ben aret beye ta ağustosta başaldım ve önce rahim filmi çektirtti.ve o zamandan beride olsun bir an önce para alayım demiyor iğne vermiyor yani ben çok memnunum ha olurmu bilmem ama en azında en az hasarla atlatıyorum maddi manevi lütfen düşün derim
HERKESE MERHABALAR
hadigel nasipten öteye yok bir şey diyorum ya ben hep.. şu an nasip değilmiş demekki canım hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun daima.. sakın kendimizi üzmeyelim çok istediğimiz şeylere kavuşamayınca sonucu hayırlı olmayan şeyler ise kavuşamadıklarımız vardır bir hayır deyip tevekkül etmek en doğrusu ileride ben ne yapmışım ah vah demekten daha iyidir ısrarcı olmamak... bize ne verilmişse bırakalım kendimizi onunla mutlu olmanın yolunu bulmaya yönelerek devam edelim hayat yolculuğumuza...
fericim her ne karar verirsen ver sonuçta bu senin hayatın sen nasıl yaşamak istiyorsan seçimlerin tercihlerin sana ait normal olarak.. bizlere de saygı duymak düşer.. senin üzülmeni incinmeni istemedik ve bu yönde yaptık hep yorumlarımızı ama sen her şeyi göze alıp bu hayatı tercih etmişsen saygı ve sukunetle karşıladım kararını.. seninde hakkında hayırlısı olsun..
cara iyisin umarım..
umutcum ben senin için her zaman umutluyum.. sadece bebek konusunda değil.. sen daha güçlü bir kadın olmayı başaracaksın bir gün ve hayattan çok zevk alacaksın inşallah.. kimsenin seni üzmesine müsaade etmeden hemde..
aycancım kızma bize arada sırada kopukluk oluyor işte :)) benim biyopsim vardı geçen perşembe 3 kere soktu doktor iğneyi boğazıma ama nafile parça alamadıbizra daha zorlasam troitler geliyor dedi.. tıbbi bişiler söyledi kendi kendine bizde eşimle sorduk yani sertleşmişmi kemiksi mi gibi başını salladı.. bazı doktora denk gelirsen ağzından dirhemle laf alıyorsun ya genç bide doktor ama konuşmaktan aciz.. neyse yinede yolladı patalojiye su dolu sanırım ilaçlı bir kap bizden verdik onu velhasıl 10 gün sonra sonuç dediler.. ertesi gün biraz boğazım batma yaptı sonra geçti.. işte fırsat bulamadım girmeye bide büyük yanında olunca gelen gidenimiz çok olabiliyor aniden beni idare edin... anlaştıkmı
yıldızcım nasıl gidiyor bebişli çift çekirdekli yeni hayatın :) her şey yolundadır umarım.. sana kucak dolusu sağlık diliyorum..
mirakel sende iyisin umarım..
nusret adlı arkadaşımız bir daha gelmemiş gibi...
arkadaşlar aslında bugün şok olduğum bir olay var azıcık anlatayım.. ben pazar akşamı "yok böyle dans" adlı yarışma programına gittim canlı yayında izleyiciydim.. güzel güzel izledik hatta size de anlatacaktım ama bu sabahki haber ile şok oldum adeta Defne Joy Foster bu sabah evinde ölü bulunmuş.. 3 yaşında da oğlu varmış.. en son dansını canlı canlı çok yakından izleyen biri olarak tabi çok üzüldüm bide küçük çocuğu olması hepten içimi acıttı .. yazık yaa.. işte hayat bu kadarcık arkadaşlar ne olur hiç bir şeyi takmayın kafanıza...
umutcugum senin tüpler açık değil mi? yanlış hatırlmaıyorsam ....yumuşların neden olmuyor bide benim ameliyattan sonar böyle oldu da ondan soruyorum arkadaşım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?