Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

kızlar selam ben geldim gittim 2 gece kaldım ve geldim ya ben başka yere gittiğimde evimi çok özlüyorum ama esas ondan değil tam annemlere gittim 1 saat sonra regl oldum ama böyle leke gibi hiç bir şeye benzemeyen regl adetin 3. günü burda olayım diye geldim bu gün dra gittim ama hiç yumurta göremedi daha görünmez adetin 3. günü dedi ama geçen ay 3. günü daha klomen kullanmadan görmüştü neyse dra leke gibi regl olduğumu söyledim gebelik testi istedi belli olmaz dedisonuç çarşamba çıkacak istanbulu aradım aret bey de sonuca göre konuşalım dedi ben yarın başka bir hastaneye test yaptıracağım çünkü tatil ailemin yanında gelmişim benim için bi fırsat bu kez de yumurta yok
amaaaan işte böyle

sevgili umutcugum kesinlikle haklısın söylediklerinde işte insanın iyileşmesi zaman alıyor tabi bide bugün aynı gün transfer olduğum arkadaşım aradı 280 çıkmış değeri büyük olasılık ikiz onun adına sevindim ama iyice de karamsar oldum demekki sorunum büyük dedim.ya benim anlamadığım bu merkezlerin ön araştırma yapmadan direk tüp bebek tedavisine başlamaları ya ben dedim dış gebelik artı kürtaj bir rahime bakın kan tahllillerime bakın yok çok biliyolar ya hurra tüp bebek başka bişey yok artık canım çıktı iğne yemekten yaa her yerim hormon yaaa yeter artık başka bi hastalık çıkacak bir yerimde valla ilaçlardan belki yazın 9. eylüle gidip bir histereskopi ve tüpüme baktırırım ya sanki bir baksalar ölürler yaaa gerçi yumuşlar için yapılacak bişey yok ama hemende hepsi bitmedi ya belki şans klomenle olur dediğin gibi arkadaşım ..herşey para para nasıl alırız nasıl kısadan gideriz hesabı yaaa.. verdiğin ismi not aldım canım kendime gelince biraz düşünücem...hala adet olmadım sanırım ilaçlardan...hepinizi öpüyorum arkadaşlar aman ne zor hayat ....................

Son düzenleme:

Umut canim benim doktor kontrolerini brakma ve insallah emeklerin bbosa cikmayacak..test sonucunu yaz bize,insallah güzel bir haber aliriz..cok öpüyorum seni canim...Bende doktora filan gitmeden ictim 3. gün klomeni ,bu gün 4. yü icecegim..ne yapim umut,doktora gitmek istemedim,icimden gelmedi evde vardi klomen ictim..Hayirlisi artik....cok öptüm..

Hadigel düsüncelerinde haklisin,rahime tüp öncesi bakilmasi lazim,o kadar para veriliyor,rahime bakilmadan,tüplerde sorun varmi,iltifap,su gibi ,bunlari bilmeden tüp yapilmamali..KK de birinin tüpleri su doluymus ve bir tüpnded enfeksiyon varmis 4 tüp yapmis olmamis..sonrasinda miyomdan dolayi, lap yapilmiski tüplerdeki iltihap var ve zaten iltihap embriyolari öldürüyor...sende bence bir rahim filmi cekrit canim...miyom,yapisiklik,iltihap,polip varmi yokmu bakilsin,cok pahalida degil..niye yapmiyorlar ki...Klomen denemeye deger,madi olarakta ..doktorunla konus canim...cok öptüm

Mirakel....... canim benim,gelismeler ne durumda,iyimisin bizi haberdar et canim..kendinede dikkat et cok öptüm..

Aycan..Geschenk...Care siz nerelerdesiniz,yine kaybolmusunuz...cok öpüyorum sizi canlarim..

fericim ahh keşke herşeyin para olmadıgını hayatta anlasalar doktorlar herşeyi ona endeksliyolar neyse tatlım işte yazın gidicem bunlar için .sen nele ryapıyorsun , eşinle aran nasıl? sana karşı düzeldimi birazda olsa? inşallah herşey çok daha iyi olacak bir de bebişin gelse birrr rabbim nasip eder inşallah....klomeni kullanmakla çok iyi etmişn umarım olumlu sonuç alırsın bize güzel haberler verirsin. öpüyorum canım...

kızlar selam tabiiki test negatif 1 bile değil sıfır gibi bir şey
aret beyi aradım tekrar klomene başladım ama yumurta sorunu var bakalım
hadigel canım bak ben aret beye ta ağustosta başaldım ve önce rahim filmi çektirtti.ve o zamandan beride olsun bir an önce para alayım demiyor iğne vermiyor yani ben çok memnunum ha olurmu bilmem ama en azında en az hasarla atlatıyorum maddi manevi lütfen düşün derim

HERKESE MERHABALAR

hadigel nasipten öteye yok bir şey diyorum ya ben hep.. şu an nasip değilmiş demekki canım hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun daima.. sakın kendimizi üzmeyelim çok istediğimiz şeylere kavuşamayınca sonucu hayırlı olmayan şeyler ise kavuşamadıklarımız vardır bir hayır deyip tevekkül etmek en doğrusu ileride ben ne yapmışım ah vah demekten daha iyidir ısrarcı olmamak... bize ne verilmişse bırakalım kendimizi onunla mutlu olmanın yolunu bulmaya yönelerek devam edelim hayat yolculuğumuza...

fericim her ne karar verirsen ver sonuçta bu senin hayatın sen nasıl yaşamak istiyorsan seçimlerin tercihlerin sana ait normal olarak.. bizlere de saygı duymak düşer.. senin üzülmeni incinmeni istemedik ve bu yönde yaptık hep yorumlarımızı ama sen her şeyi göze alıp bu hayatı tercih etmişsen saygı ve sukunetle karşıladım kararını.. seninde hakkında hayırlısı olsun..

cara iyisin umarım..

umutcum ben senin için her zaman umutluyum.. sadece bebek konusunda değil.. sen daha güçlü bir kadın olmayı başaracaksın bir gün ve hayattan çok zevk alacaksın inşallah.. kimsenin seni üzmesine müsaade etmeden hemde..

aycancım kızma bize arada sırada kopukluk oluyor işte :)) benim biyopsim vardı geçen perşembe 3 kere soktu doktor iğneyi boğazıma ama nafile parça alamadı bizra daha zorlasam troitler geliyor dedi.. tıbbi bişiler söyledi kendi kendine bizde eşimle sorduk yani sertleşmişmi kemiksi mi gibi başını salladı.. bazı doktora denk gelirsen ağzından dirhemle laf alıyorsun ya genç bide doktor ama konuşmaktan aciz.. neyse yinede yolladı patalojiye su dolu sanırım ilaçlı bir kap bizden verdik onu velhasıl 10 gün sonra sonuç dediler.. ertesi gün biraz boğazım batma yaptı sonra geçti.. işte fırsat bulamadım girmeye bide büyük yanında olunca gelen gidenimiz çok olabiliyor aniden beni idare edin... anlaştıkmı

yıldızcım nasıl gidiyor bebişli çift çekirdekli yeni hayatın :) her şey yolundadır umarım.. sana kucak dolusu sağlık diliyorum..

mirakel sende iyisin umarım..

nusret adlı arkadaşımız bir daha gelmemiş gibi...

arkadaşlar aslında bugün şok olduğum bir olay var azıcık anlatayım.. ben pazar akşamı "yok böyle dans" adlı yarışma programına gittim canlı yayında izleyiciydim.. güzel güzel izledik hatta size de anlatacaktım ama bu sabahki haber ile şok oldum adeta Defne Joy Foster bu sabah evinde ölü bulunmuş.. 3 yaşında da oğlu varmış.. en son dansını canlı canlı çok yakından izleyen biri olarak tabi çok üzüldüm bide küçük çocuğu olması hepten içimi acıttı .. yazık yaa.. işte hayat bu kadarcık arkadaşlar ne olur hiç bir şeyi takmayın kafanıza...

Selam arkadaslar,
hosgeldin Geschenk, insaallah sonuclar temiz cikar, dediklerine aynen katiliyorum kismetten ötesi yok. Defne Joy öldürülmüsmü? anlamadim, net bi insandi, Allah rahmet eylesin.

Kizlar hepinize sevgilerimi iletiyorum, isyerimde cok stresteyim, tadim yok su siralar. Umut TR de olsam sanirim Arete giderdim bende......

Geschen ne desen haklisin ,kese yasim daha genc olsaydi o zaman daha cesur olurdum ve anne olmak icinde sayili aylarim yada yillarim olmazdi..O yüzden beklemeye karar verdim..Insallah Allahim benim yanimda olur...

Defne ye bende cok üzüldüm,sabah 07 de uyandim tv yi actimki ne görim ,inanki sok oldum..bebegi haziran 2009 da dogmus daha 1,5 yasinda..Arkadasinin evinde ölmüs neden,nicinler otopside cikar nasilsa..Hayat dolu insandi,evldigini duymustum,bebegini ögrenincede cok sasirdim,hic bebek yapacak tip degildi,bende öyle intiba birakti demekki..Cok üzüldüm ölümüne,bebeginin annesiz kalmasina,ailesine cok aci..Allah rahmet etsin...Demek sen yok böyle dansa gittin ,o yüzden onu canli görmek seni dahada üzmüstür....Gecen ayda Kivircik Ali vefat etti,onunda esi yeni hamileydi onada cok üzüldüm

Insallah biyopsi sonucunda temiz cikar canim...seni cok öpüyorum..Bizi sensiz birakma

Canim benim,az dinlen sonra basla yine kontrolere tabi..Esimle aram ben kör,sagir,dilsiz oldukca iyi gidiyorAnne olabilemk yolunda sabredecegim..suyuna gidecegim,aslinda bizim aramizin bozulmasinin tek sebebbi benim hamileliklerim ve o sürecte esimin bana yasatiklari..bebek istemedigi icin kabulenemedi durumu,hircin,kötü,zalim oldu..sonuc ne oldu ben bebklerimi kaybetim ,oda benim gözümdeki degerini...Klomen evde vardi gecen aydan,doktora gitmeden kullandim,yanlis ama yaptim iste..bu ay regl olursam gidecegim doktora,kist filan yapar diye korkuyorum aslinda...Esim cocuk istese ve ovülasyon zamani gün asiri iliski olsa kesin 3-4 aya hamile kalirim,cücnkü ben 1 tüpüm kapali oldugu halde gebe kalmada sorun yasamadim..ama malesef ovülasyon gününü yakalmak benim icin zor oluyor....cok öptüm seni canim benim

Umut canim benim.yola devam,bu isin pesini birakma lütfen...Insallah olacak ,klomen günde kac tane alacaksin...ben bu ay olmazsa ömümüzdeki ay doktora gidip,kist varmi diye baktirip 2 tene alacagim..doktorada söleyecegim tabi,recete yazmasi lazim evde 5 tane kalmisti..bu gün sonuncuyu ictim..simdi ovülayon zamanini yakalamam lazim..insallah o günlerde esim beni üzmez...cok öptüm canim

Aycan sen nler yapiyorsun tatlim...Ben persembe,cuma saat 14..17 arasi almanca kursuna basliyorum..yarin gidecegim..iyi olacak..seni cok öptüm,iyi bak kendine..bu gün yine kar var buralarda...cok soruk be aycan...sibirya kisi yasadik resmen

güzel tatlı ferim,
neden ovülasyon testi kullanmıyorsun sen? mutlaka vardır orada.. kesinlikle de doğru sonuç veriyor.. dediğin gibi maşallah hamile kalma konusunda sıkıntın yok tek tüpün tıkalı olmasına ve miyomlu geçen günlerine rağmen.. canım o testlerle ve yumurtlama zamanı uzayan akıntı var hani şeffaf sümüksü ( iğrenç tarif ama öyle ) o da kesin yumurtlama belirtisi zaten.. o günlerini değerlendir.. testlerle kesin yakalrsın emnin ol.. bide ısı takibi var duymuşsundur... her sabah yataktan kalkmadan ölç ve not et ısını bana yaz ben sana değerlendiririm.. eğer denemediysen bu yöntemi tabi..

sevgili arkadaşım fericim kesinlikle pes etmemeliyiz biliyorum tabi ama işte düzelmke biraz zaman alıcak genede... inşallah en kısa zamanda gebe kalabilirsin ve güzel haberler verirsin canım.benim zaten tek tüpüm yok diğeride açık mış ama şekli bozukmuş yane şimiş içi ama yüzde 5 ihtimal varmış gebe kalmam için dedi de ben pek sanmıyorum koşu bandı aldık eşimle bide selülit masajı aleti onları kullanıp yaza tattile gitmeyi planlıyoruz şu anda bebek planımız yok çok yorulduk ve ben çok yıprandım yumuşlarım az ama biterse de yapcak bişeyyok yaza kadar bişey yapmıcam ama dinlenmek iyi gelecek bana...öpüyorum cnaım seni ...

umutcugum senin tüpler açık değil mi? yanlış hatırlmaıyorsam ....yumuşların neden olmuyor bide benim ameliyattan sonar böyle oldu da ondan soruyorum arkadaşım ...

geshenciğim biyopsi için telaşlanma annemde de almakta zorlanmışlardı kaygan oldukları için ama daha öncede dediğim gibi genellikle iyi sonuç çıkıyor atom tedavisien bile gerek kalmadı sadece ilaç ve kontrolleri oluyor 3 aylık inşallah seninde öyle olacak arkadaşım...........

Son düzenleme:
umutcugum senin tüpler açık değil mi? yanlış hatırlmaıyorsam ....yumuşların neden olmuyor bide benim ameliyattan sonar böyle oldu da ondan soruyorum arkadaşım ...

hadigel canım evet benim tüplerim açık
ama yumurta tüple ilgisi yok belki yaştan belki yumurtalık rezervim azaldığından bilmiyorumki olmuyor işte ama geçen ay klomen ile 5 yumurta oluştu bu benim için bir rekor
bu ay sanki hiç yok cumartesi dr a gideceğim burdaki dr a bakalım

geshenk canım benim tekrar geçmiş olsun ama aklına kötü bir şey getirme her şey güzel olacak
feri dün sormuşun ama bugün cevaplayım ben sabah akşam birer adet günde 2 klomen kullanıyorum feri ovulasyonu bende öneriyorum
selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…