hadigel canım evet benim tüplerim açık
ama yumurta tüple ilgisi yok belki yaştan belki yumurtalık rezervim azaldığından bilmiyorumki olmuyor işte ama geçen ay klomen ile 5 yumurta oluştu bu benim için bir rekor
bu ay sanki hiç yok cumartesi dr a gideceğim burdaki dr a bakalım
kızlar selam nasılsınız
ben iyi sayılırım bugün dr a gittim şimdilik 3 yumurta göründü 6,8,9 mm olan aret beyi aradım salı tekrar kontrole gitmemi söyledi bakalım burdaki dr geçen ay 5 olmuştu dedim ama ilaçla demezmi yani adam 3ü 5i beğenmiyor oysaki ben en yüksek doz ilaçla dahi bu kadar olmamıştı neyse hiç takmadım
zaten ben paramı verip muayenemi oluyorum artık dr ların beni yıpratmasına izin vermeyeceğim
işte böylecanlarım
bana dua edin kızlar
sizi seviyorum kendinize iyi bakın
kızlar nerelerdesiniz canlarım hiçkimsecikler gelmemiş ama bugün(( hade gayri birazcık neşelenelim topiğimiz canlansın biraz
kızlar selam nasılsınız
ben iyi sayılırım bugün dr a gittim şimdilik 3 yumurta göründü 6,8,9 mm olan aret beyi aradım salı tekrar kontrole gitmemi söyledi bakalım burdaki dr geçen ay 5 olmuştu dedim ama ilaçla demezmi yani adam 3ü 5i beğenmiyor oysaki ben en yüksek doz ilaçla dahi bu kadar olmamıştı neyse hiç takmadım
zaten ben paramı verip muayenemi oluyorum artık dr ların beni yıpratmasına izin vermeyeceğim
işte böylecanlarım
bana dua edin kızlar
sizi seviyorum kendinize iyi bakın
Hadigel canim benim,sanki moralin azda olsa düzelmis gibi,eger öyleyse cok sevindim..kendine iyi bak ve mücadeleyi birakma...ben iyiyim bu gün esim 6 yildan sonra ise basladi..sabah 6 da kalkip ona kahvalti hazirladim..cuma günü calisacagi belli oldu,cumadan bu güne kadar bana cok iyi ve sicak davrandi...sanki onunda bu is haberiyle morali düzeldi gibi...Insallah hep böyle gider..sabah kalkmaya .gecede erken yatmaya alisirsa sorun yok...esin 6 yildir calismiyor ve sürekli burun burunayiz o yüzden iliskimizde yiprandi..umarim hersey iyi olur..cok öptüm canim..
Selam Arkadaslar,
cok heyecanliyim, Kadir Inanir ve Türkan Soray, hayran oldugum iki dev su an NTV de, türkancigim, kadircigimle röportaj yapiyor, ay allahim neden bu iki güzellik birlikte evlenmediler bilmem, nasil yakisiyorlar birbirlerine.
Hadigel bencede bir termin yapalim vede hep birlikte o saatte topikte bulusalim iyi olur valla.
Caracim yegenine gecmis olsun diyorum.
Mirakel canim yaaaa, sen neler yaptin???, bisey yazmiyorsun. Transfer nasil gecti???
Umutcum insaallah sende iyisinir...
Kiz Feri sana neler oldu???, kursa basladin, bizi bosadin.......
Geschenk sende ugra be canim.
Yildiz insaallah sendede hersey yolundadir........
Hepinize sevgilerimi sununyorum.
Aycan merhaba,
Transfer baya zor gecti, yumurta toplamadanda baya sancilandim sanki 20 25 yum. toplandi epi topu bes tane..Tamam Tr'dekiler tüccar ama bu isi iyi biliyorlar valla hic acisiz problemsiz tereyagdan kil ceker gibi..Transferde Belcika'da oldu, rahim agzi girisini bulamadi bi seylerin iyi gitmedigini asistanin suratindan anliyodum gittikce ciddilesiyor kendi aralarinda biseyler mirildandilar, dedim ne oluyor bi asistana bi ekrana bakiyorum, farkli teknik kullanacaklarini anlattilar..yine rahatlattilar ve sonunda monitorda gösterdi ass. rahime düstügünü, rahatladim. Bu tek embriomu ne emeklerle elde ettik dimi Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin.
Ikiser ikiser cagiriyorlar belcikada sanki bebek fabrikasi..arada perdelerle kapaniyortamam görüntü yok ama yine gölge oluyor dimi yaa..Yan taraftaki komsularimiz "kari koca" iki lezbi bayan, bana ters gelse bile bu sefer aman iyi bayan olsunlarda dedim esime..
Birinin yumurtasi donorspermle döllenip digerinin rahmine yerlestiriliyor..iste böyle biseyler yasadikkk.
Aycan, sadece 4 x extra pregnyl ignesi verildi bana ya bu veya 16 gün utrogestan vajinal hapti ama dr. igne yazdi, yani igneden sonra destek progesteron yokk..icim rahat etmedigi icin Tr'den kalma crinone vardi iki kutu bunlari kullanmaya basladim, ama önce arastirdim tabii zarari olmzamis, almanya da nasil? hangi protokol uygulaniyordu sende?
Hayirlisi neyse o olsun ben elimden geleni yaptim..yapiyorumda.
Selamlar
Iyi haftalar kizlar,
Umutcum yumurtalarina cok sevindim, doktorlara bosver, Allahin izniyle cok iyi yoldasin, mükäfatinin karsiligini görecegin inancindayim.
Fericim, esinin ise girmesine cok sevindim, hadi hayirlisi. Insaallah iliskinizede yansir. Hersey cok güzel olur.
Mirakel canim benim Almanyada yabanci dan sperm yada yumurta nakli yasak, bu konuda cok SIKIlar. Transfere gelince, ben hep narkozla yaptirdigimdan yalniz odada oluyorum. Ama hic bi komplikasyon yasamadim. Doktorum harika bi adamdi. Ne bileyim bacim, agzim acik bi vaziyette yazdiklarini okuyorum.
Ben TR deki doktorlarin tüccar oldugunu hala söylüyorum. Buradaki merkezdede öyle birsey yasamadim canim bilemiyorum. Kiz simdi sen salinda hamile sayilirsin. Sonucu nezaman alican merak ettim ha................
Öptüm kocaman
Mirakel hadi hayirlisi canim..umarim su an icinde o minik mucuze olusmaya baslamistir...Allah emeklerini bosa cikarmasin...bize ve ailene o sevncli haberi vermek nasip olsun ilerdeki gönlerde ..Kendine dikkat et..cok öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?