Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

arkadaşım sen incir kürünü denesene ya oldukça faydalı bence 1 tane bile olsa kaliteli iyi yumurta olsa gebe kalabilirsin tüpte açıkolduğuna göree .....

kızlar nerelerdesiniz canlarım hiçkimsecikler gelmemiş ama bugün(( hade gayri birazcık neşelenelim topiğimiz canlansın biraz

Selam Arkadaslar,
cok heyecanliyim, Kadir Inanir ve Türkan Soray, hayran oldugum iki dev su an NTV de, türkancigim, kadircigimle röportaj yapiyor, ay allahim neden bu iki güzellik birlikte evlenmediler bilmem, nasil yakisiyorlar birbirlerine.

Hadigel bencede bir termin yapalim vede hep birlikte o saatte topikte bulusalim iyi olur valla.

Caracim yegenine gecmis olsun diyorum.

Mirakel canim yaaaa, sen neler yaptin???, bisey yazmiyorsun. Transfer nasil gecti???

Umutcum insaallah sende iyisinir...

Kiz Feri sana neler oldu???, kursa basladin, bizi bosadin.......

Geschenk sende ugra be canim.

Yildiz insaallah sendede hersey yolundadir........

Hepinize sevgilerimi sununyorum.

kızlar selam nasılsınız
ben iyi sayılırım bugün dr a gittim şimdilik 3 yumurta göründü 6,8,9 mm olan aret beyi aradım salı tekrar kontrole gitmemi söyledi bakalım burdaki dr geçen ay 5 olmuştu dedim ama ilaçla demezmi yani adam 3ü 5i beğenmiyor oysaki ben en yüksek doz ilaçla dahi bu kadar olmamıştı neyse hiç takmadım
zaten ben paramı verip muayenemi oluyorum artık dr ların beni yıpratmasına izin vermeyeceğim
işte böylecanlarım
bana dua edin kızlar
sizi seviyorum kendinize iyi bakın

Merhaba Umut,

Dr'larin demesine birakirsak kendimizi ohoooo...en iyisini yapiyorsun icinden nasil geliyorsa oyle davran..kalbinden nasil geliyorsa..sadece dr'larmi esimi dinleseydim coktan pes etmistim..son yumurtaya kadar devam mücadeleye:)..bak ne güzel gelismeler oluyor sende, dualarimiz seninle

Aycan merhaba,

Transfer baya zor gecti, yumurta toplamadanda baya sancilandim sanki 20 25 yum. toplandi epi topu bes tane..Tamam Tr'dekiler tüccar ama bu isi iyi biliyorlar valla hic acisiz problemsiz tereyagdan kil ceker gibi..Transferde Belcika'da oldu, rahim agzi girisini bulamadi bi seylerin iyi gitmedigini asistanin suratindan anliyodum gittikce ciddilesiyor kendi aralarinda biseyler mirildandilar, dedim ne oluyor bi asistana bi ekrana bakiyorum, farkli teknik kullanacaklarini anlattilar..yine rahatlattilar ve sonunda monitorda gösterdi ass. rahime düstügünü, rahatladim. Bu tek embriomu ne emeklerle elde ettik dimi Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin.

Ikiser ikiser cagiriyorlar belcikada sanki bebek fabrikasi..arada perdelerle kapaniyor tamam görüntü yok ama yine gölge oluyor dimi yaa..Yan taraftaki komsularimiz "kari koca" iki lezbi bayan, bana ters gelse bile bu sefer aman iyi bayan olsunlarda dedim esime..
Birinin yumurtasi donorspermle döllenip digerinin rahmine yerlestiriliyor..iste böyle biseyler yasadikkk.

Aycan, sadece 4 x extra pregnyl ignesi verildi bana ya bu veya 16 gün utrogestan vajinal hapti ama dr. igne yazdi, yani igneden sonra destek progesteron yokk..icim rahat etmedigi icin Tr'den kalma crinone vardi iki kutu bunlari kullanmaya basladim, ama önce arastirdim tabii zarari olmzamis, almanya da nasil? hangi protokol uygulaniyordu sende?

Hayirlisi neyse o olsun ben elimden geleni yaptim..yapiyorumda.

Selamlar

kızlar nerelerdesiniz canlarım hiçkimsecikler gelmemiş ama bugün(( hade gayri birazcık neşelenelim topiğimiz canlansın biraz

Hadigel canim benim,sanki moralin azda olsa düzelmis gibi,eger öyleyse cok sevindim..kendine iyi bak ve mücadeleyi birakma...ben iyiyim bu gün esim 6 yildan sonra ise basladi..sabah 6 da kalkip ona kahvalti hazirladim..cuma günü calisacagi belli oldu,cumadan bu güne kadar bana cok iyi ve sicak davrandi...sanki onunda bu is haberiyle morali düzeldi gibi...Insallah hep böyle gider..sabah kalkmaya .gecede erken yatmaya alisirsa sorun yok...esin 6 yildir calismiyor ve sürekli burun burunayiz o yüzden iliskimizde yiprandi..umarim hersey iyi olur..cok öptüm canim..

Umut 3 yumurtana Masallahhh diyorum...Sen kendi bedenini zaten iyi biliyorsun o yüzden doktoru bosver canim...Insallah su seytanin bacaginida kiracaksin canim benim..umutcugum gelismeler gercekten cok iyi,ala emeklerini bosa cikarmasin umarim..seni cok sevixyorum kendine iyi bak canim benim..

Aycan canim benim...persembe,cuma kursa gittim iyi gecti,Esimde bu sabah ise gitti cuma eve geldim ki ,onunda ögleden sonra arbeitsamt termini vardi..Esime Obi Baumarkt is var git görüs demisler..oda eli mahkum gitmis,onlarda p.tesi gel basla ama arbeitsamt üzeri ve orayla anlasmali oldugu icin 1 ay para almadan pratik yapmak amacli gidecek.günde 8 saat,karsilikli anlasirsalarda martta baslayacak..6 yildir is hayatindan kopuk oldugu icin 1 ay pratik yapacakmis..Esiminde morali cok iyiyidi,sasirdim,cok sevincliydi..adam elektirik meslegi yapmis istese bimlrce is bulur,ama sanki bulamamista onlar bulmus ,imkansizi basarmislar gibi memnun..Neyse sonucta keyfi yerinde,sabah bende saat 6 da kalkip,kahvalti hazirladim..Umarim bir sorun cikmaz,1 ayi iyi gecer ve isede alirlar...

sen neler yapiyorsun canim benim,Tr ye gitmeyeceksin galiba...ben Marat basi yada subat sonu gidecegim 2 haftaligina filan...sonra yazin bakarim tekrar..seni cok öptüm canim benim....

Mirakel hadi hayirlisi canim..umarim su an icinde o minik mucuze olusmaya baslamistir...Allah emeklerini bosa cikarmasin...bize ve ailene o sevncli haberi vermek nasip olsun ilerdeki gönlerde ..Kendine dikkat et..cok öptüm

Geschenk canim benim,nerelerdesin,nler yapiyorsun..Tr de havalar cok sogumus dikkat et kendine canim benim..ben iyi ile kötü arasinda gidip geliyorum.seni cok seviyorum canim benim..bazi gelismeleri yazdin kizlara,okursun zati..esim ise basladi,insallah arkasida gelir..bende kursa gidiyorum..saat ve günler az ama olsun evdede calisiyorum artik..2011 benim kendimi gelistirme yilim olacak artik ...cok öptüm seni tatlim benim...

Bu arada sacimida küt kestirdim,belimde up uzun siyah saclarim gitti..kestireli 1 ay oldu..2 gün cok agladim..niye yaptim diye...sonra yasadiklarim geldi aklima..2011 de heerseyi degistirecektim ya,sacimda onlardan bir olsun dedim....

Care sende gelmiyorsun ne zamanidir...bize gelismelri yaz canim..nasilsin,iyimisin...cok öptüm..

Iyi haftalar kizlar,

Umutcum yumurtalarina cok sevindim, doktorlara bosver, Allahin izniyle cok iyi yoldasin, mükäfatinin karsiligini görecegin inancindayim.

Fericim, esinin ise girmesine cok sevindim, hadi hayirlisi. Insaallah iliskinizede yansir. Hersey cok güzel olur.

Mirakel canim benim Almanyada yabanci dan sperm yada yumurta nakli yasak, bu konuda cok SIKIlar. Transfere gelince, ben hep narkozla yaptirdigimdan yalniz odada oluyorum. Ama hic bi komplikasyon yasamadim. Doktorum harika bi adamdi. Ne bileyim bacim, agzim acik bi vaziyette yazdiklarini okuyorum.

Ben TR deki doktorlarin tüccar oldugunu hala söylüyorum. Buradaki merkezdede öyle birsey yasamadim canim bilemiyorum. Kiz simdi sen salinda hamile sayilirsin. Sonucu nezaman alican merak ettim ha................

Öptüm kocaman

evet fericim gün geçtikçe daha iyi hissediyorum eşimle koşu bandı aldık bu ara ona merak saldım evde okulaçılana kadar zaman geçiriyorum bide selülitlerimle başım belada bu yaz da iyi bir tatil istiyoruz ya onları geçirmke içn masaj yapıyorum bitkisel jeller hazırlıyorum ve bol bol su iiçip koşuyorum canım hepsini yaparken de eğleniyorum tamam bebek sahibi olmaıyorum ama hala gencim ve güzel olmam akıllı çalışkan olmam gerek bir daha bu zamanlarım geri gelmeyecek eşimde aynı şeklide düşünüyor işte böle geçiriyoruz günleri canım eşinin işe başlamsına çok sevindim eminimki bu sizin için çok güzel bir başlangıç olacak herşey daha iyi olacak dil kursuna gitmende çok mantıklı insanın kendini rahatlatması ve biraz farklı şeylere odaklanması her zaman işe yarar 2011 yinede güzel bir yıl olacak hepimiz için öpüyorum tatlım kendine dikkat et

aycancığım valla bana uyar ne zaman isterseniz gelirim ben canım....öpüyorumseni

mirakelciğim hayırlı haberlerini bekliyoruz birlikte rabbim kuzunu göndersin kendien dikkat et çok yorma dinlen seni seviyoruz...... böyle ol inşallahh

Aycancim aslinda öyle dimi test'e kadar hamile sayilirim)..Sen agzin acik bi vaziyette okursan bide bizim halimizi düsün..buralarda 'normal'karsilaniyor böyle durumlar napalim... cumartesi kan aldircagim hastaneye gidip, hemen sonuc vermezler pazartesi anca alirim cevabi herhalde, benim zaten hic acelem yok. Iki hafta hasta bildirdim kendimi bir hafta'da kendi günlerimi kullaniyorum..

Mirakel hadi hayirlisi canim..umarim su an icinde o minik mucuze olusmaya baslamistir...Allah emeklerini bosa cikarmasin...bize ve ailene o sevncli haberi vermek nasip olsun ilerdeki gönlerde ..Kendine dikkat et..cok öptüm

Feri,

Iyi dileklerin icin cok saol canim..eger bunu basarirsam hepimizin basarisi olacak, dur bakalim zaman ne göstercek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…