Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

ferim,
gelişmeler çok güzel.. umarım her şey yoluna giriyordur.. ve hep böyle sürer inşallah.. senin adına çok mutlu oluyorum.. saçlarında eminim sana çok yakışmıştır.. zaten hayatında değişiklik isteyen yani canı sıkılan kadınların ilk attığı adım nedense saçlarındaki değişikliklerle başlıyor.. bu değişiklikler olumlu yönde sürsün gitsin yeni imajın sana uğur getirsin.. 2011 de artık hakettiğin mutluluğu doya doya yaşa emi.. canımsın.. bende seni çook öptüm..

aycanım
nasıl sende havalar??? bulutlu mu, güneşli mi, karlı mı :)))))) "havalar nasıl olursa olsun sizin havanız yerinde olsun" diyen bir sunucu vardı tv de bir zamanlar :=) pek gülerdik kimdi o kadın yaa o geldi aklıma... haa bide bir adam çıkıyordu hava durumunu sunup her akşam en sonunda "herkese donsuz geceler" derdi... yani buzsuz anlamında :)))) eyy gidi günler seneler nasıl geçiyor hemende nostalji oluveriyor her şey..

mirakel
naber? iyisin değilmi?? genç arkadaşımız bizim.. en genç senmisin aramızda hakkaten.. hep öyle okuyorum...

hadigel
nickin ilginç arkadaşım seni yazarken sanki birine sesleniyormuşum gibi geliyor..

umut
ne alemde yumurtaların son durumu? zaten seyrek gelirdin iyice seyelttin ama.. şu aşamalarda bari sık gel merak ettirme bizi :)

yıldızcım
göbüş çıktımı iyice :) sevmelik okşamalık olmuştur iyice.. ne zaman senin tahmini doğumun? kaçıncı haftanda oldun sahi? şaka maka epey oldu galiba...

kızlar neden bu kadar çok konuştum diye merak etmeyin yine yoktum epeyden o da var tabi ama sesim hiççç çıkmıyor inanın.. şaka gibi.. nefesimle konuşmaya çalışıyorum ki doktor onu da yasakladı.. hani biyopsi için gitmiştimde alamamışlardı 3 seferde parça yinede yolladılar patalojiye ya, sonucu aldım zaten alınamadığı için aynen kontrollere devam denildi amma velakin ondan sonra sesim önce çatallandı kalınlaştı derken cumartesi sabahı uyandığımda hiç ama hiç sesim yoktu bugün 4. gün ve hala çıt yok bende.. öyle sessiz sedasız bir insan oldum :)) eşim durumdan memnun olacağı yerde doktora yana yakıla bu duruma alışamadım ne zaman sesi geri gelir deyince güldürdü doktoru da.. yani örnek insanım kızlar eşim sesimin kesilmesinden hiç menun değil :86: öyle işte.. şimdi raporluyum evdeyim.. yani telefonlara falan cevap versem sapık zannedebilirler beni..iki gündür doktorlardayım dün endokrin bugün KBB.. soğuk algınlığı beraberinde en son laranjit dediler bir sürü ilaç verdiler.. nodülle alakalı olabilir diyen de oldu.. (farklı doktora da gittim çünkü)bende durumlar böyle işte..

kızlar selam ne zamandır giremedim tatil ya bu kez 2 geceliğne kayınvalideme gittim bu gün dr a gittim moralim çok bozuldu
yumurta nın biri kist olmuş 27 mm diğerleride 9.4 ve 9.1 yani biri çok büyümüş 2 si az büyümüş
kızlaaar ben de daha önce hiç kist olmamıştı şimdi ne olacak
mirakel inşallah hayırlısı ile kuzunu kucağına alırsın.
feri eşinin işe girmesi çok güzel bir haber
aycanım geshenk ,mirakel sizler nasılsınız
kızlar ben bu ay klomen kullandım ya incirde yaptım çörekotu,bal,tarçın da hepsini yapınca ,işte böyle yorumlarınızı bekliyorum
feri unutuyordum tr ye nereye geliyorsun mersine gelirsen seni misafir etmeyi isterim

Sevgili Mirakel, aslinda cumartesi aksamüstü yada pazar öglene kadar arayip haberi bildirmeleri gerekiyor. Burda öyle cünkü.

Umut kist herkadinda olusur, adetle birliktete gider önemli bisey degil, birincei adetinde gitmezse ikincisinde gider, önemli bisey degil. Be kizim sen bu yumurtalari olusturuyorsun ne güzel büyüdüyse catlarda yakinda... esinle birlikte olmani tavsiye ederim.

Geschenkcim bugüne kadar haftasonundan beri cok güzeldi hava, ama yine soguyor. Haklisin evet eskiden yaratici hava durumu spikerleri vardi.

Cara nerlerdesin???

canım fazla gelişmiş ve çatlamamış ki kiste dönmüş.. gelişmesi çok güzel aslında demekki faydası olmuş yapılanların büyümesi anlamında fakat hepsini aynı anda yapma derim ben yinede bide çatlama sorunu yaşamış senin yumurtacıklar bunun içinde böğürtlen kökü kaynatılıp içiliyor umutcum yumurta çatlatmak için etkili.. ben öyle olduğunu bilmeden denemiştim ama mahvetti beni karın ağrısından toplu halde çatlattı sanırım yumurtalarımı .benim sayı olarak iyiydi ya zaten... bilinçsiz yapmamak lazım hiç bir şeyi.. eğer ilgilenirsen sana tarifini veririm..

aycancım burada da hava çok güzel geçenler feci soğuktu tekrar gelecekmiş ama... aman dikkat et bak ben soğuğu aldım ses yok oldu :)) çıtım çıkmıyor :)

fericim sen Türkiye ye gelecekmisin?? umut sormuş onu okuyunca merak ettim.. tatilinmi var canım?

umutcugum keske kist olmasaydida catlasaydi o yumos ve döllenseydi..hayin yumos ne olacak iste..o kadar bak,büyüt,emek ver sonra yaptigina bak sunun,zamani gelincede kala kal orda..:
52:...üzme kendini, 1. olmadi 2. reglinde gider zaten..ama kist gitmeden sakin klomen filan kullanma,doktor söylemistir zaten....

bende klomen kullandim ya,ben reglim 3. günü kullandim.....11. gün cok sancim oldu,calismada oldu o gece..kesin yumurta catladi dedim..ama dün gece ve simdi kasiklarimda cok agri var..sanirim kist oldu bended.oturup kalkerken bile agrim oluyor...doktora gitmeyecegim ama,reg olim giderim,kist varmi yokmu o zaman bakar artik..
Artik umutlarimiz diger aya....Bu arada davetin icin cok tesekkürler canim benim...ama malesfki gelemem..regl olim,ovülasyon zamanimda gelsin,calisma olsun sonra gidecegim tr ye..yani mart basina geliyor...umarim herye hepimiz icin hayirli olur...cok öptüm canim benim...

Tatli Geschenk,seker geschenk..calimiyorum ki tatilim olsun,keske calisam...Ailemi cok özledim,gidip bir görim,biletlerde ucuz simdi..mart basi,ortasi gibi gidecegim,bir aksilik cikmazsa..acikcasi regl olim,yumurtlama zamani gecsin sonra gidecegim yani...umut iste..Seninde sonuclar zemiz cikmis cok sevindim...

sabah 05.30 da kalktim ,esimele kahvalti yaptik,o gitti bende size yaziyorum iste..kendine iyi bak tatlim,30 lu topigede girmiyormusun artik,arada baktim ama seni göremedim orda...cok öpt+m seni..benim icin sevinmen,üzülmen inanki beni cok degerli kiliyor...kemdimi mutlu hissediyorum...sagol bir tanem benim...

Aycan...Mirekel...hadigel...care..Yildiz günaydin kizlarrrrrr..umarim hepiniz iyisinizdir...cok öpüldünüz..

Günaydin kizlar,
Fericim bu sene izine gidecem ama nezaman bilmiyorum, is yerimde bi okul meselem var, o belli olmadan bisey planliyamiyorum.

Geschenk tekrar gecmis olsun.

Umut yola sabirla devam canim.

Mirakel, Cara, Hadigel vede yildiz insaallah hersey yolundadir. Kendinize iyi bakin arkadaslar.

aycan geshenk çok teşekkür ederim
geshenk tarifi verirsen çok sevinirim
çok öptüm

böğürtlen kökünü yarım kiloluk paketler halinde satılıyor,nasıl kullandığımıza gelince; 1 paket kökü, 6 lt soğuk klorsuz suya yani çeşme suyu olmasın..suyun içine atıyorsun ve kaynamaya bırakıyorsun, kaynamaya başlayınca altını kısıp yarım saat daha kaynamasını bekliyorsun sonra altını kapat ve olduğu gibi soğumaya bırak, soğuduğunda güzelce süz ve ben cam şişelere doldurdum daha sağlıklı olduğunu düşündüğüm için.. buzdolabına koydum, hergün aç karna (yani sabah akşam aç karnına)2 dafa 1 çay bardağı iç, yanlız tadı berbat gerçekten kötü tadı var.. ama çatlattığına ben şahit oldum nasıl karın ağrım oldu anlatamam kaç tane vardı da çatladılar tabi bilmiyorum çünkü ben hamile kalabilmek için içtim meğer onun espirisi çatlatmakmış tabi o zamanı iyi değerlendirmek lazım.. yani olgunlaşan yumurtaya yapılmalı kaliteli olsun diye de mutlaka polen ye yumurta yemeye dikkat et her gün yani bunlar yumurta oluşumu ve kalitesi için önemli.. inşallah sebep olur bunlar sana canım....

bu arada ben o kökleri daha taze olsun diye bahçeden çokk zor söküp toplamıştım aktarlarda da paket halinde satılıyor... sopa gibi kökler 15 cm lik boylarda görmüştüm orada da... sormak istediğin şeyler olursa bilgim dahilinde her zaman yardımcı olurum..

ferim lafın gelişi dedim tatili yani buraya her gelen öyle diyor ya ondan.. çalışmasalar bile tatil diyorlar ya.. yoksa biliyorum canım çalışmadığını sen mükemmel bir ev hanımısın.. iyi bir aşçı, düzenli tertipli harika bir hanımsın sen...

sağol canım.. Allah razı olsun.. bide üstüne elim feci yandı bugün.. tam toplu geldiler.. ama neşem yerinde virane görüntümün içinde.. buna da şükür... ses yok el yanık laranjit olmuşum..grip de geldi üstüne.. geçer bu daaa...

kızlar 1 saat önce alışverişe çıktım ve buzda kayıp sağ kolumu kırdım alçıya aldılar çok canım yandı bileğimm ters dönmüştü resmen yazı yyazdığım elim bide çok yazamıyorum solla görüşürüz kendinize dikkat edin...........

ÇOK ÜZÜLDÜM YAAA... hay Allah... çok geçmiş olsun canım.. Allah acil şifalar versin.. sürekli bakıyorum varmı bir haber diye bu haberi mi alacaktım.. bende de üst üstüste geldi yazmıştım ya üstüne de çaydanlıktan elim de yandı sağ elim benimde ama üst tarafı Allahtan kullanabiliyorum elimi.. ama senin kırık olmuş alçıda kullanmak güç... üzülme olurmu kaynar eskisi gibi olur.. bir şey kalmaz.. Rabbim beterinden korusun..

geçen yıl bende banyoda ayağım kayarak düşmüştüm öndeki 4 dişim kırıldı yok yere sapasağlam dişlerim gitti diye çok üzülmüştüm yerine takıldı tabi ama eski şekli ve sağlığı yok maalesef bide bir tanesi iltihap yaptı gidip baktıramadım bir türlü o kadar çok şey yaşadımki son 2 yılda artık hangine bakacağımı şaşırdım şu bebek peşinde koşmaktan :)) işte diyeceğim görülmez kaza.. başımıza ne zaman ne gelecek bilmiyoruzki.. faniyiz... ölümden başka da her şeye çare var.. hemen sadaka falan ver okut kendini.. canın sağolsun kırık da dökük de geçer.. Allah çaresiz dertler hastalıklar vermesin.. hiç kafana takma tatlım.. güzelce dinlen..geçecek düzelecek eskisi gibi olacak bak gör...

Slm kızlar..oncelıkle pkolu oldugumu belırteyım sogan kurunu 15 gun uyguladım ama yıne adetım gelmedı onu kullanmadan oncekı ayda hayıtlı cıvan percemlı bı macun kullanmıstım oda ıse yaramadı.halıyle bebekte dusunuyoruz ama sadece dusuncede kalıyo bana tavsıye edebılecegınız bı kur varmı acaba bu ıkısı bende ıse yaramadı sogana devam edıcektım ama kullandıgım ay gelmedı ve hala beklıyorum sokturucu ıctım gelırse neye baslayım.yardımcı olursanız cok sevınırım...

merhaba
kaç yıllık evlisin ne zamandır bebek düşünüyorsun biraz daha detay anlatsan daha iyi yardımcı olabiliriz belki sana... bu PKO teşhisi doktor tarafından mı konuldu yoksa kendince adet gecikmesi nedeniyle mi bu düşüncedesin?? incirle alakalı aycan arkadaşımız daha iyi bilgi verir sana o daha iyi biliyor o kürü.. soğan kürü var bide..her gün iki bardak klorsuz suya 2 adet soğan 4 e bölünüp atılıyor 20 dk kadar kaynatılıp soğutup içiliyor ... hayıttan da çok memnun kalanlar var canım akratlarda satılıyor hormon dengelediği söyleniyor tohum şeklindse o da.. bir çorba kaşığı kadar tohumu biraz ezip kaynayan suda demlendiriyorsun süzekli bir kupada da olur bu 10 dk tutarsın ağzı kapalı sonra içersin ama hiç aksatmadan içmelisin...bide zeytinyağı içine 2 adet inciri ikiye bölüp atıyorsun geceden sabah aç karna incirlerini yiyorsun yani tek tek birini de akşam yersin günde iki parça mesela azaldıkça eklersin içine bu da faydalı diye duyuyorum denemedim öyle bir sorun yaşamadığım için... aklıma ilk gelenler bunlar... Allah yardımcın olsun.. istediğini sorabilirsin bilgimiz dahilinde yardımcı olmaya çalışırız..

feriiiiiiiiiiiiiii nerdesin sen ??? kurslarda mısın tatlı ferim... aman neşen huzurun olsun kendini iyi hisset de varsın buraya sık gelmemiş olasın... kısacık saçlarını attıra attıra geziyosun dimi :)))

aycanım çok şükür iyiyim canım.. sende iyisin umarım...

hadigel nasıl oldun bakabiliyosan sayfaya öpüldün alçılı kolundan :)

mirakel yok.. cara yok...yıldız yok...umut yok... nerdesiniz kayıplar ????? huh huuuuu

Son düzenleme:

Hadigel canim benim,cok ama cok gecmis olsun..Hemde sag kol,cok zor olacak,ama ne diyecegiz,teselli olacagiz,beterin beteri var diyecegiz,Vs..Vs...niye basimiza bunlar geliyorrki ya...cok moralim bozuldu vallahi...su sitede iyi bir haber yazip,okuyamayacakmiyiz...hep hayal kirikligi,üzüntü olaylar..kendine iyi bak canim benim..baskada birsey yazamayacagim,cok moralim bozuldu..

Geschenk siteye girince hep kötü haber okuyorum moralim iyice bozuluyor...senin elin,hadigelin kolu,umutun kisti üzüyüyorum vallahi...Insallah mirakel iyi haber verir bize...sen nelr yapiyorsun tatliskom...ben saat 2 de kursa gidecegim...sabahin köründe kalkiyoruz,gecede erken yatiyoruz esimin is mevzusunun temposuna alismadik daha...cok öptüm canim...sonra girre yazarim uzunnnn uzunnnnnnnnnnnn

canım ben 6aylık evlıyım 6aydırda bebek ıstıyoruz ama pkoda bebek cok zor oluyo(teshısıde dr. Koydu) dedıgım gıbı soganı denedım 15 gun ama hala reglım gelmedı hatta suan sokturucu tarzında bı ılac ıcıyorum.hayıtı denedıgım ayda adetım gelmedı ılac kullanmadan gelmıyo yanı.bu adetımde dr.um klomene baslatıcak bana bu bıtkıler neden fayda etmıyo anlamıyorum devam ettırebılmem ıcın adetın gelmesı lazım gelmeyınce kurlerede devam edemıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…