kızlar selam ne zamandır giremedim tatil ya bu kez 2 geceliğne kayınvalideme gittim bu gün dr a gittim moralim çok bozuldu
yumurta nın biri kist olmuş 27 mm diğerleride 9.4 ve 9.1 yani biri çok büyümüş 2 si az büyümüş
kızlaaar ben de daha önce hiç kist olmamıştı şimdi ne olacak
mirakel inşallah hayırlısı ile kuzunu kucağına alırsın.
feri eşinin işe girmesi çok güzel bir haber
aycanım geshenk ,mirakel sizler nasılsınız
kızlar ben bu ay klomen kullandım ya incirde yaptım çörekotu,bal,tarçın da hepsini yapınca ,işte böyle yorumlarınızı bekliyorum
feri unutuyordum tr ye nereye geliyorsun mersine gelirsen seni misafir etmeyi isterim
Sevgili Mirakel, aslinda cumartesi aksamüstü yada pazar öglene kadar arayip haberi bildirmeleri gerekiyor. Burda öyle cünkü.
Umut kist herkadinda olusur, adetle birliktete gider önemli bisey degil, birincei adetinde gitmezse ikincisinde gider, önemli bisey degil. Be kizim sen bu yumurtalari olusturuyorsun ne güzel büyüdüyse catlarda yakinda... esinle birlikte olmani tavsiye ederim.
Geschenkcim bugüne kadar haftasonundan beri cok güzeldi hava, ama yine soguyor. Haklisin evet eskiden yaratici hava durumu spikerleri vardi.
Cara nerlerdesin???
kızlar selam ne zamandır giremedim tatil ya bu kez 2 geceliğne kayınvalideme gittim bu gün dr a gittim moralim çok bozuldu
yumurta nın biri kist olmuş 27 mm diğerleride 9.4 ve 9.1 yani biri çok büyümüş 2 si az büyümüş
kızlaaar ben de daha önce hiç kist olmamıştı şimdi ne olacak
mirakel inşallah hayırlısı ile kuzunu kucağına alırsın.
feri eşinin işe girmesi çok güzel bir haber
aycanım geshenk ,mirakel sizler nasılsınız
kızlar ben bu ay klomen kullandım ya incirde yaptım çörekotu,bal,tarçın da hepsini yapınca ,işte böyle yorumlarınızı bekliyorum
feri unutuyordum tr ye nereye geliyorsun mersine gelirsen seni misafir etmeyi isterim
canım fazla gelişmiş ve çatlamamış ki kiste dönmüş.. gelişmesi çok güzel aslında demekki faydası olmuş yapılanların büyümesi anlamında fakat hepsini aynı anda yapma derim ben yinede bide çatlama sorunu yaşamış senin yumurtacıklar bunun içinde böğürtlen kökü kaynatılıp içiliyor umutcum yumurta çatlatmak için etkili.. ben öyle olduğunu bilmeden denemiştim ama mahvetti beni karın ağrısından toplu halde çatlattı sanırım yumurtalarımı .benim sayı olarak iyiydi ya zaten... bilinçsiz yapmamak lazım hiç bir şeyi.. eğer ilgilenirsen sana tarifini veririm..
aycancım burada da hava çok güzel geçenler feci soğuktu tekrar gelecekmiş ama... aman dikkat et bak ben soğuğu aldım ses yok oldu :)) çıtım çıkmıyor :)
fericim sen Türkiye ye gelecekmisin?? umut sormuş onu okuyunca merak ettim.. tatilinmi var canım?
aycan geshenk çok teşekkür ederim
geshenk tarifi verirsen çok sevinirim
çok öptüm
Tatli Geschenk,seker geschenk..calimiyorum ki tatilim olsun,keske calisam...Ailemi cok özledim,gidip bir görim,biletlerde ucuz simdi..mart basi,ortasi gibi gidecegim,bir aksilik cikmazsa..acikcasi regl olim,yumurtlama zamani gecsin sonra gidecegim yani...umut iste..Seninde sonuclar zemiz cikmis cok sevindim...
sabah 05.30 da kalktim ,esimele kahvalti yaptik,o gitti bende size yaziyorum iste..kendine iyi bak tatlim,30 lu topigede girmiyormusun artik,arada baktim ama seni göremedim orda...cok öpt+m seni..benim icin sevinmen,üzülmen inanki beni cok degerli kiliyor...kemdimi mutlu hissediyorum...sagol bir tanem benim...
Günaydin kizlar,
Fericim bu sene izine gidecem ama nezaman bilmiyorum, is yerimde bi okul meselem var, o belli olmadan bisey planliyamiyorum.
Geschenk tekrar gecmis olsun.
Umut yola sabirla devam canim.
Mirakel, Cara, Hadigel vede yildiz insaallah hersey yolundadir. Kendinize iyi bakin arkadaslar.
kızlar 1 saat önce alışverişe çıktım ve buzda kayıp sağ kolumu kırdım alçıya aldılar çok canım yandı bileğimm ters dönmüştü resmen yazı yyazdığım elim bide çok yazamıyorum solla görüşürüz kendinize dikkat edin...........
Slm kızlar..oncelıkle pkolu oldugumu belırteyım sogan kurunu 15 gun uyguladım ama yıne adetım gelmedı onu kullanmadan oncekı ayda hayıtlı cıvan percemlı bı macun kullanmıstım oda ıse yaramadı.halıyle bebekte dusunuyoruz ama sadece dusuncede kalıyo bana tavsıye edebılecegınız bı kur varmı acaba bu ıkısı bende ıse yaramadı sogana devam edıcektım ama kullandıgım ay gelmedı ve hala beklıyorum sokturucu ıctım gelırse neye baslayım.yardımcı olursanız cok sevınırım...
kızlar 1 saat önce alışverişe çıktım ve buzda kayıp sağ kolumu kırdım alçıya aldılar çok canım yandı bileğimm ters dönmüştü resmen yazı yyazdığım elim bide çok yazamıyorum solla görüşürüz kendinize dikkat edin...........
feriiiiiiiiiiiiiii nerdesin sen ??? kurslarda mısın tatlı ferim... aman neşen huzurun olsun kendini iyi hisset de varsın buraya sık gelmemiş olasın... kısacık saçlarını attıra attıra geziyosun dimi :)))
aycanım çok şükür iyiyim canım.. sende iyisin umarım...
hadigel nasıl oldun bakabiliyosan sayfaya öpüldün alçılı kolundan :)
mirakel yok.. cara yok...yıldız yok...umut yok... nerdesiniz kayıplar ????? huh huuuuu
merhaba
kaç yıllık evlisin ne zamandır bebek düşünüyorsun biraz daha detay anlatsan daha iyi yardımcı olabiliriz belki sana... bu PKO teşhisi doktor tarafından mı konuldu yoksa kendince adet gecikmesi nedeniyle mi bu düşüncedesin?? incirle alakalı aycan arkadaşımız daha iyi bilgi verir sana o daha iyi biliyor o kürü.. soğan kürü var bide..her gün iki bardak klorsuz suya 2 adet soğan 4 e bölünüp atılıyor 20 dk kadar kaynatılıp soğutup içiliyor ... hayıttan da çok memnun kalanlar var canım akratlarda satılıyor hormon dengelediği söyleniyor tohum şeklindse o da.. bir çorba kaşığı kadar tohumu biraz ezip kaynayan suda demlendiriyorsun süzekli bir kupada da olur bu 10 dk tutarsın ağzı kapalı sonra içersin ama hiç aksatmadan içmelisin...bide zeytinyağı içine 2 adet inciri ikiye bölüp atıyorsun geceden sabah aç karna incirlerini yiyorsun yani tek tek birini de akşam yersin günde iki parça mesela azaldıkça eklersin içine bu da faydalı diye duyuyorum denemedim öyle bir sorun yaşamadığım için... aklıma ilk gelenler bunlar... Allah yardımcın olsun.. istediğini sorabilirsin bilgimiz dahilinde yardımcı olmaya çalışırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?