Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

canım daha çok başındasın yaşında ileri bir yaş değilse şansın var yani.. bakma sen PKO ya falan olcaksa onunla da olur.. moralini sakın bozma.. bitkilerin fayda etmesine gelince bitkilerin etkisi ilaç gibi anında olmaz biraz zaman alır uzunca ve sabırla hiç aksatmadan alman lazım.. ancak tabiki etkililer sana da etki eder.. ancak dediğim gibi hergün aynı saatlerde devam et..bide ilaçla birlikte bitkileri kullanmak doğru değil sürekli kullandığın ilacın varsa birbirine yan etki de edebilir... zaten doktorlar da hormonal ilaçlarda bitkileri tavsiye etmiyorlar.. yani aynı anda... dediğim gibi çok başındasın incir kürünü bi dene istersen aynı anda hayıt tohumunu da anlattığım şekilde günde 2 kere yap içine şeker atmazsan iyi olur tadı ve kokusu bana çok hoş gelmemişti denedim yani bunu ben ki PKO lu değilim ama bu şekilde hamile kalanlar var burada da çok okuduk bunu... inşallah sorun hallolur da bebişine kavuşursun hemencik..

Yumurta çatlamasına yardımcı ve kolay hamile kalma kürü

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kuru incir kürü ile kolay hamilelik formülü:

Kuru İncir Kürü Nasıl Yapılır?

Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması

2×21U+7A

U= 21 gün uygulanır
A= 7 gün ara verilir

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

bildiğim ibrahim saraçoğlunun incir kürü de bu...

verdıgın bılgı ıcın cok tesekkur ederım evet dr.umun verdıgı bı ılac var belkıde ondan ıse yaramadı sogan.

cIkkkkk..bizden adam olmazzzzzz.

Arkadaslar, güzelcikler benimki tutmadi, bu da begenmedi bizi. Yarin test günüydü ama bugün beklenmedik misafir geldi iste.

iki hakkim daha var, mirakel-man'i da ikna ettim önümüzdeki ay bidaha!!!!

Hadigel cok gecmis olsun, Geshenk sanada gecmis olsun, hasta yatiyorsun herhalde baya yazmissin, senin yazilarini zaten herzaman keyfle okuyorum.

Tuana forum'a hos geldin , insallah sanada bi faydamiz olur. Daha yolun basindasin, Rabbim sana sabir versin.

mirrakelciğim üzülme desem saçma olacak ama hayırlısı ne yapalım i nşallah bir dahaki denemen olacak.kendine iyi bak canım

senin canın sağolsun... gerisi kolay...

sağol canım.. yok bina virane ama henüz yıkılmadım.. ayaktayım hiç yatmadım.. (ruhum dimdik maşallah)öyle böyle geçiyor işte.. sadece işe gitmiyorum az konuşmaya çalışıyorum zatende sesim çıkmıyor duyan yokki :)) beni keyifle okumana sevindim canım.. sende her zaman yüksek moralli ol emi.. bişileri atlatmak yada başarmak daha az yorucu geçer en azından... dualarım yeni denemen için seninle...

kızlar selam tatildeydim ya ben bi yerlere gittim birileri geldi yazamadım
şimdide yoruldum geçmişi okuyamadım ama bir merhaba sizi seviyorum demek istedim görüşürüz

Canim ya,
simdi okudum cooook üzüldüm, ama yinede teste gitseydin. 3 ay ara ver be mirakelcim, vücut kendine gelsin. Tabiiiii yinede sen bilirsin. Niye begenmiyo, bu embriyolar bizi anlayamiyorum yaaaaaaa......ya su topikten biri bari hamile kalipta sagsalim kucagina alsa, inanin kendimin olmus kadar mutlu olucam, üzülüyorum cok bu haberlere....

canim benim ..Ne desem bos ..Insallah mitrkel-man i kana ederde önümüzdeki ay yine denersiniz ve güzel sonuclaralirsiniz...canin sagolsun..Hepimizin cani sagolsun..Cok öpüyorum seni..

Daha evel duydugum bir bayan vardi 1 cocugu var..8 yasinda ,2 .icinde 5 yildir ugrasiyormus..iki tüpü kapali ve yumurtlama sorunuda varmis ve bu ay 4. tüp bebek denemesinde hamile oldugunu ögrenmis,komsum söyledi...daha cokta duydum bu tür örnekleri,bir cok insanlar bu ugurda cok caba sarfediyor ve sonucada ulasiyorlar...KK ded cok öyle örnek okudum...bir bizim yüzümüz gülmüyor cok moralim bozuldu ..Hic umudum kalmiyor artik..

mirakel canım benim çok üzüldüm ama elimden sadece üzülmek geliyor ben hayırlısı diyorum
feri canım benim iyi sayılırım sizler nasılsınız
aycan beni unuttun
geshenk,cara,hadigel,yıldız selamlar

Merhaba umarin iyisndir..Geschenk arkadasimiz,canimiz sana neler yapacagini yazmis zaten,üstüne birsey söylemeye gerek yok...

poko olmasi kötü.keske olmasadi ama cözümü var..daha 6 aylik evlisin ve anladigim kadariylada 6 aydir cocugum olmuyor diye yollar ,yöntemler,bitkiler deniyorsun..iyide yapiyorsun ama bence biraz rahat ol,yasin kac bilmiyorum ama eminimki gencsindir bizler 36 40 arasiyizda:)) 6 ay erke,gerci neler yasadigini bilemeyiz,strese sokma kendini,rahat birak ,stres pokodan daha kötü..sana akil vermeis olmiyim ama,düsüncelerimide yazim dedim..bol sanslar

Umut yakalayamadik birbirimizi...Cok öptüm seni canim benim,yarin okullar basliyor,umarim iyi gececek günlerle baslar egitim yili...

selam kızlar;
zor birgün daha geçiyor, saçlarımı eşim yıkadı , ojemide o sürdü sol elime diğerini kesemeyince dikkat cekmesin diye oje sürdük ama ne hallerle:))) alçı çok ağır ya hareket edemiyorum çok yarında okula gidicem annem gelse bir rahatlıcaz inşallah...rabbim beterinden saklasın tabiii daha kötüsü olabilirdi.hepinizi öpüyorum çok SİZİ SEVİYORUM.......

Selam Tuanay,
sogan kürünnü 3 kez uygulaman gerekiyordu canim. 15 yaptiktan sonra 10 günlük 2 kür daha yapmaliydin. Gecmis olsun.

Hadigel senin isinde zor canim, allah yardimcin olsun. Ama bu arada seninle cok güzel ilgilenen bir esin var, kötü gündede yaninda olabilecek, hastaliginda sana bakabilecek bi es. Ne güzel.

Fericim senin kurs nasil gidiyor. Umutsuzluga kapilma lütfen

Hadigel bak tekrar yaziyorum, bak benim buradaki prof. 3 ay ara vermek gerektigini söylüyordu.

Umutum canim ya, özledim seni, tatilde dinlendin insaallah.

Cara sen nerelerdesin canim ugramiyorsun`???

Hemsom sen nasilsin???, benim isler aynen devam.

Biraz basinizi agritcam..
Bugün bizim muhasebeci karisinin dogum sancilarini haber etti (bizim hamile oldugundan bile haberimiz yoktu) ve gelemeyecegini söyledi.........Ne var bunda diyeceksiniz...söyleki cokkkkk feci sekilde kiskandim, napiim elimde degil istemiyorum böyle duygulari üzerimden atmaya calisiyorum ama olmuyo olmuyo olmuyo iste.. gecen mayista evlendiler (bunlarin da yasi otuz ortalari) ve tam dokuz ay sonra bebekleri oluyor..grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......icim bi cizzzz etti arkadaslar, kusura bakmayin, ama icim acidi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…