canım ben 6aylık evlıyım 6aydırda bebek ıstıyoruz ama pkoda bebek cok zor oluyo(teshısıde dr. Koydu) dedıgım gıbı soganı denedım 15 gun ama hala reglım gelmedı hatta suan sokturucu tarzında bı ılac ıcıyorum.hayıtı denedıgım ayda adetım gelmedı ılac kullanmadan gelmıyo yanı.bu adetımde dr.um klomene baslatıcak bana bu bıtkıler neden fayda etmıyo anlamıyorum devam ettırebılmem ıcın adetın gelmesı lazım gelmeyınce kurlerede devam edemıyorum.
canım daha çok başındasın yaşında ileri bir yaş değilse şansın var yani.. bakma sen PKO ya falan olcaksa onunla da olur.. moralini sakın bozma.. bitkilerin fayda etmesine gelince bitkilerin etkisi ilaç gibi anında olmaz biraz zaman alır uzunca ve sabırla hiç aksatmadan alman lazım.. ancak tabiki etkililer sana da etki eder.. ancak dediğim gibi hergün aynı saatlerde devam et..bide ilaçla birlikte bitkileri kullanmak doğru değil sürekli kullandığın ilacın varsa birbirine yan etki de edebilir... zaten doktorlar da hormonal ilaçlarda bitkileri tavsiye etmiyorlar.. yani aynı anda... dediğim gibi çok başındasın incir kürünü bi dene istersen aynı anda hayıt tohumunu da anlattığım şekilde günde 2 kere yap içine şeker atmazsan iyi olur tadı ve kokusu bana çok hoş gelmemişti denedim yani bunu ben ki PKO lu değilim ama bu şekilde hamile kalanlar var burada da çok okuduk bunu... inşallah sorun hallolur da bebişine kavuşursun hemencik..
Yumurta çatlamasına yardımcı ve kolay hamile kalma kürü
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kuru incir kürü ile kolay hamilelik formülü:
Kuru İncir Kürü Nasıl Yapılır?
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması
2×21U+7A
U= 21 gün uygulanır
A= 7 gün ara verilir
şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.
bildiğim ibrahim saraçoğlunun incir kürü de bu...
kızlar 1 saat önce alışverişe çıktım ve buzda kayıp sağ kolumu kırdım alçıya aldılar çok canım yandı bileğimm ters dönmüştü resmen yazı yyazdığım elim bide çok yazamıyorum solla görüşürüz kendinize dikkat edin...........
cIkkkkk..bizden adam olmazzzzzz.
Arkadaslar, güzelcikler benimki tutmadi, bu da begenmedi bizi. Yarin test günüydü ama bugün beklenmedik misafir geldi iste.
iki hakkim daha var, mirakel-man'i da ikna ettim önümüzdeki ay bidaha!!!!
Arkadaslar, güzelcikler benimki tutmadi, bu da begenmedi bizi. Yarin test günüydü ama bugün beklenmedik misafir geldi iste.
Hadigel cok gecmis olsun, Geshenk sanada gecmis olsun, hasta yatiyorsun herhalde baya yazmissin, senin yazilarini zaten herzaman keyfle okuyorum.
Tuana forum'a hos geldin , insallah sanada bi faydamiz olur. Daha yolun basindasin, Rabbim sana sabir versin.
hepinize çok teşekkürler arkadaşlarım iyiki varsınız zorlanıyorun kusura bakmayın öpüldünüz
canım ben 6aylık evlıyım 6aydırda bebek ıstıyoruz ama pkoda bebek cok zor oluyo(teshısıde dr. Koydu) dedıgım gıbı soganı denedım 15 gun ama hala reglım gelmedı hatta suan sokturucu tarzında bı ılac ıcıyorum.hayıtı denedıgım ayda adetım gelmedı ılac kullanmadan gelmıyo yanı.bu adetımde dr.um klomene baslatıcak bana bu bıtkıler neden fayda etmıyo anlamıyorum devam ettırebılmem ıcın adetın gelmesı lazım gelmeyınce kurlerede devam edemıyorum.
mirakel canım benim çok üzüldüm ama elimden sadece üzülmek geliyor ben hayırlısı diyorum
feri canım benim iyi sayılırım sizler nasılsınız
aycan beni unuttun
geshenk,cara,hadigel,yıldız selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?