Biraz basinizi agritcam..
Bugün bizim muhasebeci karisinin dogum sancilarini haber etti (bizim hamile oldugundan bile haberimiz yoktu) ve gelemeyecegini söyledi.........Ne var bunda diyeceksiniz...söyleki cokkkkk feci sekilde kiskandim, napiim elimde degil istemiyorum böyle duygulari üzerimden atmaya calisiyorum ama olmuyo olmuyo olmuyo iste.. gecen mayista evlendiler (bunlarin da yasi otuz ortalari) ve tam dokuz ay sonra bebekleri oluyor..grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......icim bi cizzzz etti arkadaslar, kusura bakmayin, ama icim acidi
selam kızlar;
zor birgün daha geçiyor, saçlarımı eşim yıkadı , ojemide o sürdü sol elime diğerini kesemeyince dikkat cekmesin diye oje sürdük ama ne hallerle:))) alçı çok ağır ya hareket edemiyorum çok yarında okula gidicem annem gelse bir rahatlıcaz inşallah...rabbim beterinden saklasın tabiii daha kötüsü olabilirdi.hepinizi öpüyorum çok SİZİ SEVİYORUM.......
selam kızlar;
zor birgün daha geçiyor, saçlarımı eşim yıkadı , ojemide o sürdü sol elime diğerini kesemeyince dikkat cekmesin diye oje sürdük ama ne hallerle:))) alçı çok ağır ya hareket edemiyorum çok yarında okula gidicem annem gelse bir rahatlıcaz inşallah...rabbim beterinden saklasın tabiii daha kötüsü olabilirdi.hepinizi öpüyorum çok SİZİ SEVİYORUM.......
Mirakel anormal seyler hissetigini düsünme sakin..bende bundan 6-7 ay evel birileri hamile kalinca,cocuk dogurunca sevincten ucuyordum,sevincten hic tanimadigim kisilerin mutlulugunu hissedip agliyordum bile...Onlar adina cok seviniyordum...ama bundan 11 ay evel bebegimi kaybedince ve aradan 3,4 ayda gecince duydugum hamlelik haberlerini sevincle degil kiskanclikla,icimden onlardan ne eksigim vardiki,ben artik anne olamayacagim duygulariyla karsilmaya basladim...dünde aldim bir hamileilik haberi,komsum söyledi inanki cok kiskandim..önce bebekli kadin görünce imreniyordum,simdi kiskaniyorum...kiskandigim icin utaniyorumda ama ne yapim iste buda bir duygu...itiraf ediyorum artik bende kiskaniyorum,icim aciyor..bu halimide hic sevmiyorum umarim bu duygularida yeneriz....cok öptüm tatlim
cara selam yakaladım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?