Canim arkadaslarim selamlar,
Sizi ben de cok iyi anliyorum. Ben hala kiskaniyorum, icim bir tuhaf oluyor bos bos konusan insanlari duyunca...Bu bebise ne kadar zor gebe kaldigim aklima gelince gozlerim doluyor. Arkadaslarim yasayan bilir. Gecen gun kuaforumdeydim, laf lafi acti, neden sacini boyatmiyorsun, kilo aldin bir durum mu var filan diye basladik sohbete. Ben de biliyorum karisiyla tup bebek deniyorlar daha once karisiyla aglasmistik beraber...bisey demedim. Utandim arkadaslarim. Kendi kirilmalarimi hatirladim. Arkadaslarim, dostlarim dedigim insanlarin beni nasil kirdiklarini hatirladim bu konuda...benim tup bebek demelerim basarisiz oldugunu ogrendigim gun arayip ben hamileyim diye hoyratca haber vermelerini...gunlerce aglamaktan gozlerimin sismesini hatirladim.
Sadece evet ben hamileyim diyebildim....o an gozlerindeki aciyi gordum arkadaslar kac yillik kuaforumun. Sonra dokuldum konusmaya basladim...kac senedir cocuk istedigimi gitmedigim doktor kalmadigini filan anlattim...basarisiz tup bebek denemelerinden sonra vucudumun, ruhumun nasil iyan edip kendi kendini hasta ettigini anlattim...Cok uzuldu tabi... aman be kizim dedi ben de seni cat diye hamile kaliyor ya kadinlar onlardan sandim dedi...sarildik aglastik elin adamiyla...ne zor zamanlar ceken bilir dedim...sonra kiskanclik krizlerimi anlattim...Aman dedi aynen benim hatun'u anlatiyorsun sen bana dedi...Sadece yaninda oldugunu bilsin dedim sakin yargilama. Cocuklu kadinlar ile gorusmeye zorlama dedim.
Allahtan benim kocam cok anlayisli cikti dedim, cocuklu akrabalar ile bile gorusmedik. Sadece kiz kardesiyle gorustuk...4 yasinda dunya guzeli bir oglusu var...asigim tabii ona, nasil ondan vazgecerdim. Herhafta hediyelere bogdugum...beni banyodan sonra heryerini opmeye cagiran o kucuk yaramazi nasil red ederdim...Hayatimizdaki tek bebek minik yegenimiz idi...simdiye kadar.
Her dua edisimde, minik kuzumun saglikli olmasinin yanisira canim arkadaslarim sizlerede benim yasadigim su tatli mutlulugu nasip etmesini diliyorum.
Cok ozur dilerim uzun zamandir giremedim nete. Bilgisayarim bozulmustu. Is yerinden de giremiyoruz boyle web sitelerine malesef. Internetlerimiz kisitli (firma politikasi)
Kizimizin sagligi normal gibi:) Biliyorsunuz cok korkmusstum ilk baslarda....amniyosentez filan dusundum....sonra esimle konustuk, sanki vazgecebileceksin dedi...hakli vazgecemeyecegim ben bu kucuk cadidan her ne olursa olsun... Biraz tevekkul edip Allah'a guvenmek lazim.
Insallah bizim melegimizde saglikli bir bebisko olur diyorum. Kafam rahatli bayagi bu konusmadan sonra kizlar....
Aslinda yazdiklarinizi okuyunca icim rahatladi. Benim gibi hisseden bir suru baska iyi insan daha varmis dedim. Cok kotu hissediyordum kendimi bu konuda. (Bu arada hani o cok yakin arkadasim vardiya ben tup bebek negatif haberini aldigimda yememis icmemis reglisi 1 gun gecikince beni arayan, kiza hala gicigim yaa...sinir oluyorum. Sevmiyorum iste, hatta kocam diyorki kadin ne dese hayir diyormusum....ama ne yapayim sinir oluyorum kadina...sevmiyorum artik! o dusuncesiz insani)
Neyse arkadaslarim, Allahim hepimizinin yuzunu guldurecek eminim ben. Inaniyorum...
Geshenk'cim,
Kocaman oldum valla...sisko diye seslenebilirsin bana bundan sonra. Hayatim hic gormedigim kilo ve bedenleri goruyorum...ama hic onemli degil....
Sevgilerimle,
Y
ah arkadaşlar ahhhhhhh
ne güzel yazmışsınız ne güzel anlatmışınız benim duygularım sanki siz değilde ben yazmışım
ben de öyle yaralıyım öyle yaralıyım ki
insanlara bakıyorum ne kadar rahatlar ne kadar mutlular nasılda herşeyleri yolunda.
bu gün okula giderken düşündüm hani derler ya kısırlık arttı falan ne hikmet ise benim çevremde arkadaşlar inanın benden başka kimse yok
çocuk olmaması onların aklının almadığı bir şey
o kadar yalnızımki o kadar çaresizimki
yeri geliyor aile bile seni anlamıyor
feri senin yaşadığın kıbrıs olayını bende yaşadım annem kıbrısa git diyor başkasından yumurta almayı falan bilmiyor yani onun ne demek olduğunu bilmez ama bir ısrar bir ısrar sanki biz akıl edemiyoruz
kızlar ya hep düşünüyorum artık gücüm bitiyor ben tükeniyorum daha tüp bebek oyununa ne kadar devam ederim gücüm yok peki bir kaç uğraştım olmayacak ben sonra ne yapacağım ne yapmam gerek
sizde bunları düşünüyormusunuz uğraşı bitince ne yapacağız
amaaaaan sçmalıyorum buğün yine çok doluyum
Günaydin Kizlar,
dünden beri yine kar yagiyor. Hepinize iyi haftalar diliyorum. Feri lütfen kötü düsünme, sadece düsüncelerini kendine cekersin, o yüzden temiz düsün.
Umutcum mirakel cara Geschenk, hadigel. hepinize selamlar
mutlu umutlu sağlıklı bir hafta diliyorum bende sizlere
aycan feri biz daha hiç kar görmedik bu sene.. ay siz bıktınız ya bizde pek görmek istedik ama şöyle biriksin iyice dursun iki gün sonra birden kalksın çok sulanmasın malum bizim buralar hemen çamur şap şup su oluyor ya :)) siparişe göre sanki töbe töbeee
feri moral bozacak şeymi arıyorsun sen tatlı ferim yani 40 olduğun gün son kullanma tarihi mi bastılar tepene o gün için :)) nasıl düşünce bu canım benim yaaa...hiç düşünme bunları sen şimdi.. bırak 40 ı 50 sinde hamile kalanlar var ki sen zaten kalabiliyorsun her şey yolunda bakma yakın zamanda bir işlem geçirdin normal yani kendini tam toparlayamadı belkide rahim.. elbette kontrollerini yaptır ihmal etme ama karamsarlık yooookkkk... hayırlısı ile sağlıkla huzurla gelsin de varsın biraz geç gelmiş olsun hımmm madem karlar altındasınız ayaklarını üşütme sıkı giyin özellikle ayaklar .. öpüldün..
mirakel, hadigel,umut,yıldız,cara sevgiler.... bir selamı esirgemeyin bizlerden...
Geschenk canim benim 1 martta 40 olacagim ya,kendi kendimi imha edecegim,sanirim patlama taaaaa oralardan duyulur..Ahh be canimin ici,sag tüm kapalimi acaba,tek umudum sag tüpüm..kapali,yada zedeliyse diye düsünmekten kendimi alamiyorum..Esimde ise girdi ya,adam eve araba carpmis gibi geliyor:))2 hafta oldu daha tik yok anlayacagin durum her gecen gün vahimlesiyor..eskiden yakaliyordum adami ,azda olsa gücü vardi,simdi ölü sevici olacagim galiba:))
Saat 15 te doktora gidecegim,bakalim ne yumurlayacak bu gün..Cok öptüm tatliskommmmmmmm
Kizlar doktora gittim ya...Masallahhhhhhh nazar ddegmesin ama 2 tane kistim olmus:))
Zaten Kontrolsüz sekilde klomenin bana yapacagi buydu, cok ama cok pismanim,sonucta benim yumurtlama sorunum yok,ama ben sagdada yumurta olusun diye kendi kendime klomen icitim,dersimide aldim...
Solda 3 cm ,sagda 4,5 cm 2 kistim var..Zaten cok agrim olmustu süpelenmistim ama regl olunca demekki kist olmadi diye düsündüm...doktora ama ben regl oldum kist olunca regl olunurmu ki,cünkü yumurta catlamamis dedim... oda bana demekki 2 yumurtan catlamadigina göre 3,4 yumurta olusmus ki catlayanlarin kanamasi bu dedi...bana birsey kullandinmi diye sordu,ilac degil ama bitkisel seyler aldim dedim,bal,tarcin,polen,incir yedim dedim,yoksa bu kadar bu yumoslar nasil büyüdü diye sasa kalacakti... ..sana 3 ay evel klomen yazmisim dedi,cünkü bilgisayrda ne ilac yazdigini ve benimle ilgili elinede tün bilgiler var sonucta..yazdiniz ama ben receteyi almadim,sizede gelmis icmedigimi söylemistim dedim tamam dedi...sonrada bana lütfen bana sormadan hicbirsey yiyip icmeyin dedi..Sanirim cevabim adami ikna etmedi...Inanmadi galiba bbana
4,5 cm lik kist icin cok büyük dedi..6 ile biz amelyat ederiz,bazi kistler rahimde döner dedi ,o ne hic anlamadim,umarim sizinki dönmez filan dedi...agriniz cok ve 6-7 ssat sürerse lütfen bir hastaneye gidin dedi,agir kaldirmayin,cok yürüyüp,ayaktat durmayin..kist icinizde erimeden patlarsa tehlikeli filan dedi...3 cm erir ama 4,5 kontrol altinda olmaliymis..Dogum kontorl hapi yazmam lazim asilnda ama sizde pihtilasma var veremem dedi....Bana Agnolyt Madaus diye bitkisel bir damla verdi günde 40 tane damla ic,2 ay kullan sonrada 2. reglin bitince bana gel dedi...
Anlayacaginiz midyata pirince giderken evdeki bulgurdan oldum:))
çok şaşırdım feri bu nerden çıktı şimdi canım yaa.. kist bide yok yere.. en iyisi oluruna bırakmak güzel arkadaşım bak kendimizce bir şeyler yapalım derken beter ediyoruz kaş yuapalım derken göz çıkartıyoruz al bendende o kadar şimdi polen aldım arısütü aldım ki myom tek yumurtalığıma baskı yapıyor ya diğeride kaliteli olsun belki spermini bulur umuduyla.. ne yapalım çaresizlik her şeyi yaptırıyor.. ya benimde yumurtalar şişer şişer kalırda kiste dönerse üstüne bilinçsizce her şeyi yapmak ne kadar doğru yaa.. ama sen üzülme senin doktor çok titiz anladığıma göre merak etme sen bu adetle gitmedi diğeriyle gider.. bak soğan kürü kist içinde myom için de çok iyiymiş deneyenler var bende başladım benimki gitmez baba myom ama küçülür belkide biraz eksilse kardır ne yapayım bu akşam az evvel hatta ilkini içtim sende başla ferim dene bakalım 15 gün sonra ara ver 3 gün gene devam olurmu... moral bozmak yoookk sen koskoca bir myomun ve evdeki kocaman bir mikrobun hakkından geldin :) bununda gelirsin evelallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?