Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Aycan yardimina ihtiyacim var ...simdi baktim intemetten Agnolyt Madaus meger hayit damlasiymis...Ama adamin verdigi bu cok pahali..hem ben damla degil hapini alayim..bu marka olmasad olur degilmi..Agnus Castus daha ucuz...vallahi hayit oldugunu görünce sasirdim,acaba kistide eritirmiki..cünkü bana bunu kullan,baska birsey veremem dedi..yarin sabah gidip alim artik...cok öptüm tatlim..

Insallah öyle olur Geschenk..Kas yapm derken göz cikardim iste..Umarim ucuz atlatirim bu kist meselesini..4,5 cm de gercekten cok..bari 3.3,5 olayi...

1 cm için sende feri yaa.. olmuş artık salla gitsin merak etme gidecek senden hemen gözünü korkutma öyle.. ne varmış onda kistler her ay hepimizde oluyorki aslında adet kanamasıyla gidiyor seninki kalmış gidememiş ama gider takılma hemen
bence uygula şu soğan kürünü başındayken
bu şekilde pek çok insan kurtuluyor o meretletden inan myomdan daha rahat gitmeleri.. anlaştık dimi.. kaş da gözde yerine gelecek bak gör bide bebek peşine ooohhh.. sefamız olsun...

geschenk doktor hayit damlasi vermis:)) Geschenk haklisin aslinda simdi kalkiyorum ve sogan kaynatip afiyetle iciyorum..

hayıt damlası mı kist önleyecekmiş ?? başka karışımlarda vardır onun içinde belki.. sen sakince hareket edersen şayet inan bana daha kolay aşacaksın şu sorunu.. sakin ol ferim sakin..

geschenkcigim ovülasyon kistleri genelde 3-3,5 oluyor..benimki klomeninde etkisile masllahh bayagi troman olmus..iste ben böyleyim kisti bile böyle büyütürüm...yok be tatlim cokta takmadim aslinda..ovülasyon sonrasi cok agrim oldu,,ara ara devam etti anladim bir terslik oldugunu,ama regl olunca süpelerim gitmeye baslamisti ki yinede bir doktora gidim dedim..asil amacim klomen almakti ya neyse:)) nasip olmadi...Cok öptüm seni..

feri soğanın nasıl yapıldığını biliyorsun herhalde hemen içmeye gittiğine göre.. aç karna ve ılık iç ama olurmu sabah akşam taze olarak.. soğuk içme vede beklemiş.. 1 soğan mor kırmızı soğan olmayack.. sarı kabuklu yemeklik soğan işte bir bardaktan az fazla.. klorsuz suyla kaynat yani kaynayan suya at 3-5 dk. kaynat 3 dk kapalı demlendir kapağı kapalı yani sonra ılınınca iç.. iki kere günde evdesin nasılsa sabah akşam yap yemekten 15 dk önce içmiş ol..

kızlar selam nasılsınız
feri demek sende kist mağdurusun aslında ben anladım neden kist oldu bence
hem klomen kullandık hem çörekotu,bal,tarçın ve incir kaynattım hepsini içince böyle oldu
üzme kendini haaa ben de soğan yapıyorum 4-5 gündür ama günde 1 kez yapabiliyorum
hepinize öpüyorum
kızlar bu günlerde annem yanımda ondan nete çok giremiyorum

Kizlar bakin ne buldum...

Ginseng erkeklerin üretkenliğini, erkeklik hormonu (testesteron) ve sperm miktarını olumlu yönde etkiliyor...

Ginseng, fiziksel aktiviteleri ve vücut direncini artıran bir bitkidir ve fiziksel ve mental (zihinsel) dayanıklılığı artırır. Ginseng’in uzun bir süreden beri, özellikle erkeklerin üretkenliğini, erkeklik hormonu (testesteron) ve sperm miktarını, cinsel gücünü ve dolaşım sistemlerini (özellikle prostata karşı) olumlu bir şekilde etkilediği de bilinmektedir. Ayrıca o, erkeklerde aşırı stres ve yorgunluktan kaynaklanan performans düşüklüğünü de gidermektedir.

Ginseng’in kadınlar üzerindeki beynin hafıza (bellek) merkezlerini uyarıcı etkisinin bulunması ise yenidir. M.S 1. yüzyıla ait bir Çin metnine göre; Ginseng, zihni güçlendirici, irfan ve bilgeliği artırıcı bir şifalı bitki olarak tanımlanmakta ve düzenli kullanımının yaşam süresini artıracağı belirtilmektedir.

Çoğu insan Ginseng’in kuvvet verici bir tonik ve çeşitli hastalıklara karşı bir koruyucu olduğuna inanmaktadır.

Posta gazetesinde yaziyor..Almanyada tabletleri var..Tr ded vardir heralde.

Son düzenleme:

sagol Geschenkim..Bizim bu ugurda bilmedigimiz seymi var..Sogani daha evel yaptim hemde 2 kere..simdide tam zamni..kaynatip bir güzel ictim afiyet,seker,derman olur insallah..

Insallah daha fazla büyümezde kaybolur gider..Annenin ellerinden öp yerimize..cok öptüm canim benim..

Günaydın kızlar..
Bir selam vereyim dedim nasılsınız,geçmişi okuyamadım,umarım herşey yolundadır..
Ben dün adet oldum ve halen sancılanıyorum.
Sonra yine gelirim.
Hepinizi

Canim, agnus castustan daha ucuz olan mönchspfeffer oda hayit. Hic fark etmez markasi. Icerik ayni. Dolayisiyla kullanabilirsin.

Canim, agnus castustan daha ucuz olan mönchspfeffer oda hayit. Hic fark etmez markasi. Icerik ayni. Dolayisiyla kullanabilirsin.

Sagol Aycanim,birazdan,soganimi yapim icim,sonrada gidip alim...Sen neler yapiyorsun iyimisin canim banim..

Televziyona bakim dedim ama insanin iyice morali bozuluyor..her kanalda ne hikmetse hamile kadin,yada hamile kadinlarla ilgili röportaj ,hamile elbiseleri,bebek odalari tanitimi var...Eskiden sanat camiyasinda hamile kalan olunca olay olurdu simdi ne hikmetse hepsi evlendi ya hamile,yada dogum yapti,ikinciy icin konusuyorlar.., evlenmeyenlerde zengin sevgililerinden cocuk yapti..Kafamiz dagilsin diye magazinde seyredemez olduk sinir oldum vallahii....

ptüm hepinizi tatlilarim..

Günaydın kızlar..
Bir selam vereyim dedim nasılsınız,geçmişi okuyamadım,umarım herşey yolundadır..
Ben dün adet oldum ve halen sancılanıyorum.
Sonra yine gelirim.
Hepinizi

Insallah son adetin olur care..birdaha görmesin o kirmizilari...son durumun nedir,doktora filan gittinmi,artik amelyatla ilgili problem kalmamistir...gelismeleri yaz bize canim benim...cok öptüm..

Insallah son adetin olur care..birdaha görmesin o kirmizilari...son durumun nedir,doktora filan gittinmi,artik amelyatla ilgili problem kalmamistir...gelismeleri yaz bize canim benim...cok öptüm..

inş be güzelim..dün adet oldum canım doktora gitmedim,biliyorsun ameliyattan hemen sonra yavru bir miyomum daha olduğunu öğrenmiştim (bendeki şansın içine e...)bu ara belimde ara ara sancı yapıyor sanırım büyütüyorum..

sende kistlenmişsin ama sen bunuda atlatırsın eminim..umarım seninde kırmızıları son görüşün olur..

ben de doktora gidicem ama korkuyorum ben de kistlenmiş olabilirim.şimdide buna taktım kist var diye çünkü bu ay yumurtlamadan adetin 1.gününe kadar kasığımda ara ara sancı oldu,adetten bir gün öncede kahverengi akıntı.şimdiye dek hiç olmamıştı sadece adetin bitiminde olurdu daha önce.

yani aşağılarda birşeyler oluyor ama hayırlısı..belki yarın yada sonraki gün doktora giderim..

Care canim benim,hic birimiz doktora gitmeyi sevmiyoruz,biktik usandik artik ama ne yapalim durumumuzu bilmek icin mecburuz iste..Benim kist klomenden oldu..o yüzden 4,5 cm olmus,yoksa o kadar b+yümeu bu kistler..sonrada regle gider..korkma sende git doktora...Mesela ben Mart,Nisan gibi doktorla konusup HSG cektirecegim..eger sag tüpüm tikali,yada hasarli cikarsa bosuna her ay umutlanmayi birakir kaderime razi olurum ne yapim...sende üzme kendini,senin bir sorunun kalmadi aslinda,sadece ovülasyon gününü takip et ve rahat ol....Senden cok umutluyuz biz...cok öptüm..

Merhaba kizlar,nasilisniz? Umarim iyisinizdir...bende simdi kursa gidecegim...hava cok soguk,arada kar serpistiriyor...Hayit hapini ve sogan suyunu iciyorom...Kendinize iyi bakin cok öptüm sizi

Selam Kizlar,
Ferim Allah zihin acikligi versin güzel ögren tatlim.

ya canim sIIkkIn bugün, sabah esimi uyandirdim, evden cikmak üzereydim, bana rüyasinda kizim oldugunu söyledi. Ama saclari cok vede kavunici rengindeymis. Neyse kizimiz olmustu deyince, icim yine ciz etti, bugün hic iyi degilim anlicaniz. Neyse zaman zaman vuruyor iste böyle. Aslinda bu konuyu kapatmistim neyse.

Kendinize iyi bakin canlarim

Canim benim,konuyu kapattik desekte ,bilinc altimiz kapatmiyor.Cevremizden,gördüklerimizden etkileniyoruz..Bir sekilde yerlesmis hayatimiza...Aycan senin son tahlilerde FSh filan ,hormon degerlerin iyiyid..Esinin son durumu ne bilmiyorum tabiki..Sanki bu konuyu yeniden bir kez daha gündeme getirseniz nasil olur aceppp..Hattim degil ama sanki sans var..

Bak neler duyuyoruz,ne imkansiz denilip,yillar önce bu sayfayi kapayanlar ve yilardan sonra tekrar 1 kez deneyelim diyip,mucizeyle karsilasanlar...Ben son 6 ayda asla cocugu olaz denilen 3 kisinin hamilelik haberlrini aldim..siz neden olmayasin.

Öptüm canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…