Insallah öyle olur Geschenk..Kas yapm derken göz cikardim iste..Umarim ucuz atlatirim bu kist meselesini..4,5 cm de gercekten cok..bari 3.3,5 olayi...
1 cm için sende feri yaa.. olmuş artık salla gitsin merak etme gidecek senden hemen gözünü korkutma öyle.. ne varmış onda kistler her ay hepimizde oluyorki aslında adet kanamasıyla gidiyor seninki kalmış gidememiş ama gider takılma hemen
bence uygula şu soğan kürünü başındayken
bu şekilde pek çok insan kurtuluyor o meretletden inan myomdan daha rahat gitmeleri.. anlaştık dimi.. kaş da gözde yerine gelecek bak gör bide bebek peşine ooohhh.. sefamız olsun...
geschenkcigim ovülasyon kistleri genelde 3-3,5 oluyor..benimki klomeninde etkisile masllahh bayagi troman olmus..iste ben böyleyim kisti bile böyle büyütürüm...yok be tatlim cokta takmadim aslinda..ovülasyon sonrasi cok agrim oldu,,ara ara devam etti anladim bir terslik oldugunu,ama regl olunca süpelerim gitmeye baslamisti ki yinede bir doktora gidim dedim..asil amacim klomen almakti ya neyse:)) nasip olmadi...Cok öptüm seni..
feri soğanın nasıl yapıldığını biliyorsun herhalde hemen içmeye gittiğine göre.. aç karna ve ılık iç ama olurmu sabah akşam taze olarak.. soğuk içme vede beklemiş.. 1 soğan mor kırmızı soğan olmayack.. sarı kabuklu yemeklik soğan işte bir bardaktan az fazla.. klorsuz suyla kaynat yani kaynayan suya at 3-5 dk. kaynat 3 dk kapalı demlendir kapağı kapalı yani sonra ılınınca iç.. iki kere günde evdesin nasılsa sabah akşam yap yemekten 15 dk önce içmiş ol..
kızlar selam nasılsınız
feri demek sende kist mağdurusun aslında ben anladım neden kist oldu bence
hem klomen kullandık hem çörekotu,bal,tarçın ve incir kaynattım hepsini içince böyle oldu
üzme kendini haaa ben de soğan yapıyorum 4-5 gündür ama günde 1 kez yapabiliyorum
hepinize öpüyorum
kızlar bu günlerde annem yanımda ondan nete çok giremiyorum
Aycan yardimina ihtiyacim var ...simdi baktim intemetten Agnolyt Madaus meger hayit damlasiymis...Ama adamin verdigi bu cok pahali..hem ben damla degil hapini alayim..bu marka olmasad olur degilmi..Agnus Castus daha ucuz...vallahi hayit oldugunu görünce sasirdim,acaba kistide eritirmiki..cünkü bana bunu kullan,baska birsey veremem dedi..yarin sabah gidip alim artik...cok öptüm tatlim..
Canim, agnus castustan daha ucuz olan mönchspfeffer oda hayit. Hic fark etmez markasi. Icerik ayni. Dolayisiyla kullanabilirsin.
Günaydın kızlar..
Bir selam vereyim dedim nasılsınız,geçmişi okuyamadım,umarım herşey yolundadır..
Ben dün adet oldumve halen sancılanıyorum.
Sonra yine gelirim.
Hepinizi
Insallah son adetin olur care..birdaha görmesin o kirmizilari...son durumun nedir,doktora filan gittinmi,artik amelyatla ilgili problem kalmamistir...gelismeleri yaz bize canim benim...cok öptüm..
inş be güzelim..dün adet oldumcanım doktora gitmedim,biliyorsun ameliyattan hemen sonra yavru bir miyomum daha olduğunu öğrenmiştim (bendeki şansın içine e...)bu ara belimde ara ara sancı yapıyor sanırım büyütüyorum..
sende kistlenmişsinama sen bunuda atlatırsın eminim..umarım seninde kırmızıları son görüşün olur..
ben de doktora gidicem ama korkuyorum ben de kistlenmiş olabilirim.şimdide buna taktım kist var diye çünkü bu ay yumurtlamadan adetin 1.gününe kadar kasığımda ara ara sancı oldu,adetten bir gün öncede kahverengi akıntı.şimdiye dek hiç olmamıştı sadece adetin bitiminde olurdu daha önce.
yani aşağılarda birşeyler oluyor ama hayırlısı..belki yarın yada sonraki gün doktora giderim..
Selam Kizlar,
Ferim Allah zihin acikligi versin güzel ögren tatlim.
ya canim sIIkkIn bugün, sabah esimi uyandirdim, evden cikmak üzereydim, bana rüyasinda kizim oldugunu söyledi. Ama saclari cok vede kavunici rengindeymis. Neyse kizimiz olmustu deyince, icim yine ciz etti, bugün hic iyi degilim anlicaniz. Neyse zaman zaman vuruyor iste böyle. Aslinda bu konuyu kapatmistim neyse.
Kendinize iyi bakin canlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?