Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Merhaba kizlar umarim iyisinizdir..

ben kendimi iyi hissetmiyorum..Fecebook diye bir site var bilirsiniz..oraya üyeydim,Tr deki arkadaslarimla,ailemle,akrabalarimla görüstügüm bir yerdi..msj yazip,fotolara bakip özlem giderioyrdum ama ayrildim bu gün..Artik o sitede bana iyi gelmiyor..Herkes cocuklariyla resimlerini yayimliyor..dogum günü,okul günleri,ailecek gezmeye gidilen yerler..Kac kisnin hamilleik resimlerini,cocuklarin ilk dogum ve simdiki koca hallerini bakarak gecirdim zamanimi..Tabiki paylasacaklar mutluluklarini,sevinclerini.herkes aninda orda görüyor,hasret gideriyor...Bende boynu bükük,imrenerek hep yorumlar yaziyorum..cevap hep ayni..darisi basina...ama hic basima darisi gelmedi...

Bir tek benim sayfam bom bos ne bir resim ne güzel bir aninin fotografi..kendimi cok yabanci ve orda gereksiz hissetim...herkes birbirlerine birseyler yolluyor,resimlere yorum yapiyorlar..Evli,mutlu,cocuklu hallerini sergiliyip,herkes cok mutlu..Cocuk olunca paylasacaklari seylerde cogaliyor...

Kursada gitmedim...cok moralim bozuk cokkkk...

Bu gün aksama dogru..evde var olan bir sürü hamilelik giysilerini,bütün hediye edilen.benim aldigim bebek elbiselerini,hamileyken aldigim vitamin haplarini,kimyasal yasadigimda verilen,bosu bosuna 10 tanesini kullanip kalan 10 tenesinide sakladigim kan sulandirici igneleri,3 bebgimden kalma burda verilen annelik psaportlatini,dokrorlardan yillarir alip dosyaladigim hormon,düsük sonrasi raporlar,amelyat sonrasi rapor.her kayip sonrasi yasadigim duygularimi ,acimi,beklentilerimi gizli gizli yazdigim günlüklerimi hepsini cöpe attim...O kadar cok cöp oldularki anlatamam...6-7 cöp torbasi..

Dahada varlar,kuzenlerimin verdigi bebek arabalari,araba koltugu,besik,ve daha neler onlarida sabah olsun atacagim...gecen sene 23 martta bebegimin kalbinin atmadigini söyledi doktor 23 ile 27 arasi hastanede yattim...cok ama cok aci cekerken yalvardim,yakardim ama öyle bir yalvardimki Allahim 1 yil sonra 23 mart oldugunda acim cogalmasin dedim,su an cok aci cekiyorum o zamen geldiginde acim hafiflesin,karnimda yine bebgim olsun,Takvim 23-27 mart arasi oldugunda hamile olim ve sana yalvarim,süküe edim diye cok yalvardim,cok dua ettim...Ama olmayacak...1 ay sonra 1 yil olacak ve ben artik biliyorum ki ben asla anne olamayacagim..

Cok zor bir sürece girdim,1 yil öncesinden bu günler icin baska türlü hayaller kurmustum ama bam baska yerdeyim...sanki hersey bitti

Feri sana özel mesaj atacaktım fakat site yönetimi değiştirilmiş 100 adet mesaj yazmadığın zaman kullanıcılara özel mesaj gönderemiyormuşsun.. bende oyüzden burdan yazıyorum sana mesajımı..
Yazdığın son 2 mesajın öyle etkilediki beni.. Rabbim sana en güzelinden 2 çocuk nasip eder inşallah sevincini çifter çifter yaşarsın..Birazdan yatacağım dua edeceğim sana ismini bilmiyorum ama seni niyet edicem dua ederken Allahım sana nur topu gibi bir oğlan bebek versin ilk önce inşallah..
iyi geceler..

okurken tüylerim diken diken oldu.Feri ye ettiğin dua için Allah senin de ne muradın varsa versin..
Ferim güzel Ferim ne olur bu kadar üzme kendini.canım benim kısmette varsa inş olacak yoksa da bunu kabullenmekten başka çaremiz yok.

Ben de bu güzel yürekli arkadaşın duasına katılıyorum.Rabbim önce sana sonra bütün isteyenlere tabii bana da sağlıklı bebekler nasip etsin..

Feriiii unutmadan,Bora beyin cevabını okumuştum kist engel deilmiş..
Umudunu kaybetme bitanem,olumlu düşün ki olumlu olsun..
Seni çok

Kızlar hepinize sevgiler

kızlar selam nasılsınız
ah feri yüreğimi dağladın canım aynı duyguları üzüntü sıkıntı hepimiz yaşıyoruz sana üzülme demek duyguların yoğunluğu karşısında ne kadar boş olur sadece seni anlıyoruz diyebilirim
bu aralar benim de moralim çok çok bozuk enerjim iyice düştü artık kendimi teselli edemiyorum bi ara ne güzel pozitifleşmiştim ama bu aralar yine bana geldiler kendime güvenim kalmadı ben hiç bir şeyi yapamam diye düşünüyorum
kızlar artık kimse girmiyor neden sizlerde olmasanız ben kafayı yiyecem hepinizi öpüyorum

ferim bakıyorum arada seni bu şekilde görünce tek kelime yazasım gelmiyor.. içim sızlıyor.. derman olamıyorum şu haline.. söyleyecek sözüm kalmıyor.. sözüm bitiyor .. ne olur geçmişi daha fazla düşünme lütfen...... başka bir şey söylemek istemiyorum.. seni seviyoruz.. biz hep senin yanındayız...

umut sende moralini bozma artık.. teselli sözcüğüm kalmadı size.. beni bile çaresiz bıraktınız.. yapmayın böyle ne olur yaa...

arkadaşlar soğanın suyunu deneyen varmıydı bizim topicte ?? bende fena bir şekilde karın hele hele bel ağrısı yoğun oluştu acaba diyorum neler oluyor bu hayra mı şerre mi dalalet ne dersiniz????

selam kızlar nasılsınız yazmayalı epey zaman oldu malummm kolum hala alçıda ama daha iyiyim annmem geldi bayğı rahatladım ama genede bu kolla okula nöbete gitmek zorluyor ama tüpten epey borcum oldu mecbur ödicez işte allh başka dert vermesin..

fericim yazdıkların benide üzdü arkadaşım yapma ama böyle iyice içine işliyosun bunları bukadar odaklanma bende bir bebek resimleri var facede arkadaşların maşallah karpostal gibi ama alıştım ne yapayım işte bakıp yorum yapma kalıyor bize sadece ne yapalım kabul etmek gerek yoksa diğer türlüsü bizi mahvediyor canım ....kendine dikkat et ne olur bide oralarda hasta olursun allah korusun kimsecikler bakmaz sana sağlığını koru arkadaşım.

kızlar hepiniz iyisiniz umarım, mirakel, aycan ,cara,umut, geshenk,yıldız hepinizi öpüyorum
herzaman bir umut vardır...................

gelecek bu sıpalar birgün buna inanıyorum..............

Son düzenleme:
Sevgili Kizlar iyi haftalar hepinize.

Fericim Facebookda yada diger sitelerde özel hayatlarin sergilenmesine zaten karsiydim vede üye olmadim hic. Bir sürü sapik var, herkesin benim özelimi görmesine karsiyim.

Geschenk, sogan kürünü ben yaptim 3 ay. Ama bi agrim filan olmadi.

Umut Cara Hadigel hepiniz kendinize iyi bakin

ay cevap verdiğin için sağol aycan... bende niye bu kadar ağrı oldu acaba.. miyomla alakalı olabilirmi... hani etkilimi oldu desem de iyi anlamda mı kötü anlamda mı pek merak ettim.. çünkü belim çok ama çok ağrıyor ne demekse bu... her yerde yan etkisi zararı yok denilmiş.. anlamadım gitti...

feri'cim,

n'olur yapma boyle...inan insan sadece kendine yapiyor...bak bana durup dururken trioid hastasi ettim kendimi. Bugun doktorum bile dedi...sen belli ki cok zorlamissin diye! n'olur etme be arkadasim. Sagligimizi kaybediyoruz bu sekilde uzulerek. Bak ben iyi mi ettim aylarca hastalik ile ugrastim. Ailemi, sevdiklerimi, kocami uzdum...insan sagligini kaybetmeden anlamiyor baska hicbirseyin anlamsiz oldugunu.

Bebisin sana zamaninda gelecek arkadasim. Ben butun kalbimle inaniyorum. Allah'a hergun yalvariyorum, dileyen herkese butun arkadaslarima, tanidik tanimadik herkese kalpten dileyen herkese bir evlat nasip etmesi icin. Canim arkadasim sana da nasip edecek insallah yuce rabbim. Ama n'olur kendini uzme artik. Hani karar vermistin, hani Almanca'ni gelistirecektin, hani pasta borek yapacaktin...n'oldu be kardesim? hadi silkelen yahu...nerde benim Feri'm?

Kizlar n'olur umutsuzluk olmamali aramizda...kafamizi sakin tutalim ki bedenimiz bize yardim etsin...

Canim arkadaslarim,
Sizleri cok seviyorum. Allah hepimize once saglik sonrada nur topu gibi saglikli bebisler versin....
Sevgilerimle,
Y

Geshenk'cim,
seni ozledim valla canimcim yahu...yaa her ilacin (bitkisel bile olsa) her bedende baska turlu yan etkileri var. Ben denemedim gerci bu sogan isini ancak bizim sirkette deneyen kizlar var.
Sorarim yarin onlara sanci var mi diye?
Bu arada atesini takip ediyor musun?
sabah yataktan kalkmadan once mutlaka olc, birde ayni zamanda mukus takibi de yapmalisin...ben cok yararini gordum bu 2sinin.

Tekrar hatirlatma icin asagya bir tablo yapiyorum:

Adetin ilk gunu baslamalisin... (kulaktan olculen termometreler daha hassas)
Gun Tarih Sicaklik mukus iliski
----- ------ --------- -------- ------
1 1.Mart 35.8 regl yok
2 2.Mart 35.7 regl yok
3 3.Mart 35.7 regl yok
4 4.Mart 35.9 yok var
.
.
.
10 10.Mart 36.1 az/koyu var
11 11.Mart 36.4 az/koyu var
12 12.Mart 37.1 uzuyor var ------yumurtluyorsunuz......mutlak iliski
13 13.Mart 37.1 -----bundan sonra sicaklik adete kadar yukselir...eger adet gunu gectigi halde yuksekse super bebise yer araniyor.....

Sevgiler,
Y

Kızlar adetın 5.gunu klomene basladım 10. Gun yanı bugun dr. Kntrolum vardı ama bende pko oldugu ıcın bısuru yumurta olusmus ama kayda deger bıtane bıle yokmus pers.tekrar gıdıcem onerebılcegınız bısı varmı

Selam tuanay hoosgeldin, po lulara sogan kürünün iyi geldigini biliyoruz. kaliteli yumurta icin L-Arginin kullan derim. Sonra topigin ilk sayfasinda, Feri tuarin le ilgili bilgi vermisti. kullanmanda fayda var

Son düzenleme:
Ferim,
cok afedersin giremedim bire kac gün. Canim 01.03 dogum günündü....Kutlu olsun insaallah Sana ugur vede mutluluk getirsin...................Seni seviyoruz kendine iyi bak.

Selam tuanay hoosgeldin, po lulara sogan kürünün iyi geldigini biliyoruz. kaliteli yumurta icin L-Arginin kullan derim. Sonra topigin ilk sayfasinda, Feri tuarin le ilgili bilgi vermisti. kullanmanda fayda var

slm canım sogan kurunu denedım ben zten ama bende bı ıse yaramadı.bugun kntrolm var tekrar bakıcaz ıns. Iclerınden bırı buyumustur

feri doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu bebişli uzun ömürler diliyorum
kızlar nerelerdesiniz ya sizi özledim
bu arada ben adet olmadım kist adet olmayı engellermi bu gün 34 gün oldu

FERİİİİİİİİİİİİİİİİ mutlu yıllar feriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :81: nice yıllara hep sağlıkla, mutlu, huzurlu ol.. her şey gönlünce olsun canım bu daa pastaaannnn...

Son düzenleme:
slm canım sogan kurunu denedım ben zten ama bende bı ıse yaramadı.bugun kntrolm var tekrar bakıcaz ıns. Iclerınden bırı buyumustur

canım soğan kürünü deneyen arkadaşlar çok memnun kalmışlar bende yeni başladım 12 gün oluyor bugün ilk başlarda aşırı bel ağrım oldu ve karın ağrım şimdi daha az.. yakı yapıştırdım tavsiye üzerine ağrım için öylelikle geçti sende de olmuşmuydu?? neden işe yaramadı acaba :26: kistin çikolata kistimiydi?? boyutu?? ben myom için yapmaya başladım..sadece 1 kez 15 günmü denedin??? çok sordum biliyorum :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…