Feri sana özel mesaj atacaktım fakat site yönetimi değiştirilmiş 100 adet mesaj yazmadığın zaman kullanıcılara özel mesaj gönderemiyormuşsun.. bende oyüzden burdan yazıyorum sana mesajımı..
Yazdığın son 2 mesajın öyle etkilediki beni.. Rabbim sana en güzelinden 2 çocuk nasip eder inşallah sevincini çifter çifter yaşarsın..Birazdan yatacağım dua edeceğim sana ismini bilmiyorum ama seni niyet edicem dua ederken Allahım sana nur topu gibi bir oğlan bebek versin ilk önce inşallah..
iyi geceler..
Sevgili Kizlar iyi haftalar hepinize.
Fericim Facebookda yada diger sitelerde özel hayatlarin sergilenmesine zaten karsiydim vede üye olmadim hic. Bir sürü sapik var, herkesin benim özelimi görmesine karsiyim.
Geschenk, sogan kürünü ben yaptim 3 ay. Ama bi agrim filan olmadi.
Umut Cara Hadigel hepiniz kendinize iyi bakin
ferim bakıyorum arada seni bu şekilde görünce tek kelime yazasım gelmiyor.. içim sızlıyor.. derman olamıyorum şu haline.. söyleyecek sözüm kalmıyor.. sözüm bitiyor .. ne olur geçmişi daha fazla düşünme lütfen...... başka bir şey söylemek istemiyorum.. seni seviyoruz.. biz hep senin yanındayız...
umut sende moralini bozma artık.. teselli sözcüğüm kalmadı size.. beni bile çaresiz bıraktınız.. yapmayın böyle ne olur yaa...
arkadaşlar soğanın suyunu deneyen varmıydı bizim topicte ?? bende fena bir şekilde karın hele hele bel ağrısı yoğun oluştu acaba diyorum neler oluyor bu hayra mı şerre mi dalalet ne dersiniz????
Selam tuanay hoosgeldin, po lulara sogan kürünün iyi geldigini biliyoruz. kaliteli yumurta icin L-Arginin kullan derim. Sonra topigin ilk sayfasinda, Feri tuarin le ilgili bilgi vermisti. kullanmanda fayda var
slm canım sogan kurunu denedım ben zten ama bende bı ıse yaramadı.bugun kntrolm var tekrar bakıcaz ıns. Iclerınden bırı buyumustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?