burası terkedilmiş bir topik oldu artıkniye??????
feriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cidden çooook merak ediyorum seni.. en sonki ruh halinden sonra tek haber yok senden... ooofffffffffffff lütfen gel artıııkkk...
kızlar ben grevde değilim ama moralim çooook bozuk 40 gündür adet olmadım bugün dr a gittim test yaptı negatif ve rahimde yapışıklık sıvı gibi bir şeyler gördü of ya yinemi yine yapışıklık
yine moral yerlerde yarın başka bir dr a gideceğim
hepinizi çok seviyorum
kızlar selam sizi çok özlemişim ya
bugün başka dr a gittim yapışıklık yoktur dedi bir hafta daha olmazsan gel hormon değerlerine bakalım dedi aslında adamın tavrında bana menepoza girmişindir modu vardı.
ha dün gittiğim dr bana adet söktürmek için progesteron verdi o da hormon ya içesim yok
bu gün kü dr ilaç vermedi hormanlarına bakalım dedi ya ama öyle korkuyorumki hormon tahlilinden mutlaka fsh çok yükselmiştir zaten geçen ay adetim birşeye benzemiyor du ya
kızlar ben menepozdamıyım
sizi çok seviyorum
haberleşilim bir gün aynı saatte toplaşalım ne dersiniz
Günaydin vede iyi haftalar hepinize,
Umut Cumart. kuaförde bi hatunla karsilastim. Önümüzdeki hafta TR de Adanada ANKADA diye bi merkez varmis orda tüp bebek yaptirmaya geliyo. Cok anlatmislar ona, bi tanidiigi 6. denemesini o merkezde yaptirmis vede hamile kalmis. Bilmiyorum merkezi biliyormusun.
Feri Hanim hälä ortalarda yoksun.
Geschenk insaallah sende iyisindir.
CAra mirakel, Hadigel selamlar
sen türkiye dışındamısın. tesadüfen gördüm bende ankada da başladım.
sen türkiye dışındamısın. tesadüfen gördüm bende ankada da başladım.
Sevgili arkadaslarim selamlar,
Sizleri ozlemisim uzun zaman oldu yazmayali...son 3 haftadir sik sik doktora gider oldukbebis bizi cok korkuttu arkadaslarim... cok sukur iyiyiz su anda ikimizde....ama inanin cok korktum. bizim kiz galiba nazli olacak biraz :44:
bir tanesinde ufak bir kanama ve su geldi diye kostuk gittik, bir tanesinde cok fena gida zehirlenmesi oldum...gece sabaha kadar banyoda yattim....sagolsun babamiz kulak tikaci ile uyudugu icin duymamisti bile bogurmelerimi...(yaa benim bu kocam cok komik...kendi horul horul horlar, hamilelik sebebiyle horluyormusum uyuyamiyormus:) bi de utanmadan bana diyor kusura bakma kulak tikaci takacagim...gece o kadar zor gecince sabah ezanda artik tekme atarak uyandirdim kocami...ayol olsem sabaha bulursun anca diye...sonra da hungurt fasirt agladim...
grubumuz biraz dagilmis gibi...himmm neseli bocegimiz ferimiz nerdesin yaa? geshenk'cim, yoldasim (IVF body'im) sen nerelerdesin? cara'cim, umut'cum...canim arkadaslarim ozledim valla sizleri...
Hep oldugu gibi canim arkadaslarim, sevgiyle kalin...her daim dualarim sizlerle...sizde bizden esirgemeyin guzel dualarinizi...
haftaya Ankara'ya anneme gidecegim...internet'e giremem simarmaktan ve dunya guzeli tuy yumagi kaprisli kedimle oynamaktan:) bu hafta sik sik gelip kolacan edecegim, ekipde havadis nedir diye... sizi cok ama cok seviyoruz...
Sevgiler,
Y
Selam canim,
ben yurtdisindayim evet. Kuaförde tanidigim bayan Adanada ANKADA da tedaviye gidecegini söyledi. Doktoruyla telefonlasiyormus memnunmus.
Allah seninde emeklerini bosa cikarmasin. Kac yasindasin ????, Sorun ne???, ilk denemenmi???,
Cok soru sordum kusura bakma.............
Canim ya, gecmis olsun.
Allah sag salim nazli kizini sana bagislicak insaallah. Ya Yildiz kizlarin hepsi birden yok oldu........Ama Feri icin ciddi endiseleniyorum. Ne olursa olsun gelirdi cünkü.
Cara Mirakel Hadigel Geschenk de gelmiyorlar anlamiyorum. Umut da seyrek geliyor. Hayirlisi. Sen bari arasira yaz lütfen, bebeginin saglik haberlerini duyur. Selamlar
benim ilk denemem olacak. 2 defa doğal yoldan hamileliğim oldu ilkinde 4 aylıkken sorun çıktı gebeliğim sonlandırıldı. 2.cisinde de birkaç ay önce 9 haftalık düşük yaptım. yaş 36
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?