aren cnm bilmiyorum neden msj atamadigimi tekrar denedim ama olmadi...bende yazin gelmesini iple cekiyorum hemen baslicam gelir gelmez;(igneler falan kac gun surecek peki tedavi?igneleri merkezdenmi aliyorsun?bana asilama yapilmadan oncede igne vermisti ama okudum da bazi kisiler oncesinde hap kullanmis neden sence oyle bise yaptilar?
ahh aycan'cim,
evet yine topik kimsesiz kalmis...uzulme bizler birbirimize benziyoruz canimcim. biraz kafa dagitip sonra yine doneriz birbirimize.
feri'miz doner gelir bize belki tr'dedir.
sen de kendine coook iyi bak...
yeni arkadaslarimiz hosgeldiniz, insallah bir an once bebislerinizi kucaklarsiniz
hepinizi selamliyorum canim arkadaslarim..
Y
aren cnm bilmiyorum neden msj atamadigimi tekrar denedim ama olmadi...bende yazin gelmesini iple cekiyorum hemen baslicam gelir gelmez;(igneler falan kac gun surecek peki tedavi?igneleri merkezdenmi aliyorsun?bana asilama yapilmadan oncede igne vermisti ama okudum da bazi kisiler oncesinde hap kullanmis neden sence oyle bise yaptilar?
Canim ya, gecmis olsun.
Iyide hamile kalma problemin yok, neden tüp bebek yapiliyorki, doktorlar ne diyor ???, Peki bu sefer gen taramasi filanmi yapilacak ??? Cok soruyorum degilmi??? ben de 39 yasindayim. Allahim emeklerini bosa cikarmasin
ahh aycan'cim,
evet yine topik kimsesiz kalmis...uzulme bizler birbirimize benziyoruz canimcim. biraz kafa dagitip sonra yine doneriz birbirimize.
feri'miz doner gelir bize belki tr'dedir.
sen de kendine coook iyi bak...
yeni arkadaslarimiz hosgeldiniz, insallah bir an once bebislerinizi kucaklarsiniz
hepinizi selamliyorum canim arkadaslarim..
Y
günaydın
aycan denk geldik aynı anda hayret.. ben hergün baktım topiğe ama gelen giden yok deli gibi kendi kendime mi yazsaydım :)) kimse gelmedikçe bende yazmamaya başladım.. feri bence Türkiyede o nedenle girmiyor.. başka bir şey olmamasını diliyorum keşke teli falan olsaydı birimizde en sonki halinden sonra tabi hepimizi endişelendiririyor.. eğer okuyorsan FERİ lütfen iki laf et iyiyim de bari lütfen...
yıldızcım zor zamanlar geçirmişsin tatlım yaa.. erkekler azıcık odundan yontma kalas olduklarından maruz göreceksin yaptıklarını.. insan işte de geç :) insan olduğunu düşünerek yani :) canım illa zor geçiyor hamilelik bizim iş yerinden bir bayan gıda zehirlenmesi, şeker yükselmesi, tsh da artma gibi şeyler yaşadı ilk hamileliğiydi ve 29 yaşındaydı ve en sonunda da suyu azaldı diye erken doğum yaptı.. öyle tatlı sağlıklı bir kızı varki şimdi maşallah kendi de sağlıklı.. sakın niye herşey başıma geliyor diye düşünme hamilelik başından sonuna her normal insanda da olabildiği gibi risklerle dolu ama sonuç çoook güzel olacak ya bunu düşün rahatla.. sevgiyle ve sağlıkla kal...
diğer arkadaşlar umarım sizlerde iyisinizdir.. bakalım ne zaman geleceksiniz..
yeni gelenler hoşgeldiniz.. gönlünüzce olsun her şey...
sor canım hepimiz öyleyiz.
ben yapılabilecek hertürlü testi yaptım gen taraması dahil net bişey demiyorlar, çünkü 2 kaybımında biriri ile alakası yokmuş. yaşımdan dolayı artık beklemek istemiyorum. 3 yıllık evliyim, 2 defa kaldım ama 2.cisi birinciden 1,5 yıl sonra oldu, öyle hemen pat diyede kalan biri değilim.
senin sorunun neydi.
selam Gümse,
sen neden tüp yaptiracaksin???, Igneler bildigim kadariyla eczaneden aliniyor, regli düzensiz olanlar öncesinde dogum kontrol hapi kullaniyorlar, ama her doktor ayni tedaviyi uygulayacak diye bise yok. ignelerde yumurtalarin büyüyüp olgunlasana kadar kullaniliyor. Kimi hanimda uzun sürüyor, fazla igne kullaniyor benim gibi. Kimisi az. Yani anlican arkadasim kisiden kisiye degisiyor tedavi. Sevgiler
canım uygulanan tedaviye göre değişiyor, ona muayenede karar veriyor.bazıları direk iğneye başlıyor bazıları doğum kontrol hapı ile başlıyor.bir sonraki regl dönemi iğnelere başlıyor. iğneleri eczaneden alıyorsun. onlarında anlaşmalı eczensi var istersen getirtiyorlar. eğer 2 iğneli aşılaman varsa rapor çıkartabilirisn. tüp bebeği raporlu yaptırırsın, ilaçlara yardımcı oluyorlar ilaç raporu çıkarttırabiliyorsun her halukarda.
anladim cnm..nasil gokhan beyden memnun kaldin mi?evet bende asilama sirasinda ignelerimi merkezden almistim..sence nasil iyi bir mekezmi?bana arasira cok kararsizlik yasiyorum acibademide dusunuyorum ama soyledigim gibi o biraz zahmetli istanbula falan gitmekte gerekiyor bakalim ins hayirliisiii
anladim cnm..nasil gokhan beyden memnun kaldin mi?evet bende asilama sirasinda ignelerimi merkezden almistim..sence nasil iyi bir mekezmi?bana arasira cok kararsizlik yasiyorum acibademide dusunuyorum ama soyledigim gibi o biraz zahmetli istanbula falan gitmekte gerekiyor bakalim ins hayirliisiii
Benim sperm kötü, yumurta sayisi azaldi anlican yasta 39 oldu uzun hikaye 5 icsi denemesi. Bencede gecikme, ama güzel bi merkez sec lütfen.
Arkadaslarim,
Daha once bu yollardan defalarca gecmis biri olarak evinize en yakin merkezi secmenizi oneririm.
Zor zamanlar ama sonu cok cok cok guzel olacak insallah...allah emeklerinizi bosa cikarmasin arkadaslarim dualarim sizlerle
Not: acibadem'de ben de asilama ve tup oldum, sorulariniz olursa memnuniyetle cevaplarim. Daha sonrasinda baska bir doktorla daha denedik tup. Bana soracak olursaniz hepsi ayni kaliteydi. 3. deneme icin en son baska bir doktorda karar kilmistim ki hastalandim. Bu arada nedeni bilinmeyen infertilite ile ilgili bir endokronolojist ile gorusmeye baslamistim. Bakalim vucut ne sacmaliyor diye:) Sonrasinda iyiylesme surecinde bir de baktik hamisiz:)
Y
acıbademin adanadaki kadın doğum doktorları infertilite doktorları değil. prof var 2 tane ama biri periantolog yani alanı gebelik doğum , dieğrininde alanı jinekolojik onkoloji. başka bir merkez şehir düşünüyorsan tamamıyla başıdan sonuna kadar düşün.
adanada yaptırmak bana daha kolay olacak,gel git stresi olmayacak o da önemli. bu merkezide araştırmıştım adanadakiler arasında iyi olanı özellikle labaratuvar anlamında iyi deniyor. kısmet işi olcaksa oluyor, bunlar vesile diye düşünüyorum. olmazsa artık dieğrine ankara olabilir. inşallah gerek kalamzda.
haklisin cnm ya bende cok bildigimden degilde iste olmusken iyi bi yer olsun die.ama sizler simdi boyle diyince evime yakin yer olmasi daha mantikli geldi.insallahh gerek kalmaz cnm bi an once guzel haberlerini aliriz
gumse canım içine neresi siniyorsa ona yaptır, o da önemli sonra keşke dememek için. şu an adana daha rahat olur diye burayı tercih ettim, ve de olumlu sonuç alan arkadaşlarım var, ben başkentte ve özel adana tüp bebekte aşılama yaptırdım bir turan çetinde birşey ayptırmadım. ikiside bazı yönlerden içime sinmedi, oralarda olumlu sonuç alan yok mu yığınla var.
gumse canım içine neresi siniyorsa ona yaptır, o da önemli sonra keşke dememek için. şu an adana daha rahat olur diye burayı tercih ettim, ve de olumlu sonuç alan arkadaşlarım var, ben başkentte ve özel adana tüp bebekte aşılama yaptırdım bir turan çetinde birşey ayptırmadım. ikiside bazı yönlerden içime sinmedi, oralarda olumlu sonuç alan yok mu yığınla var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?