Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

komşu sayılırız:) ben ankada da başladım. ankada buralarda çok bilirinir, önceden özel adana ankara tüp bebek merkeziydi adı. eğer tüp bebek düşünüyorsan bence görüş bu çevrede gidilebilecek en iyi yer diye düşünüyorum.

Günaydin vede Iyi haftalar hepinize,

Umutcum, Ankada diye tüp bebek merkezi varmis Adanada, orada yaptiracagini söyledi, bu hafta orda olacagini söylemisti. Arastir istersen belki iyi bi merkezdir. Sen neler yaptin iyimisin ???

Yildizcim ne güzel ya....cok seviniyorum senin icin.

Gümse vede Aren arkadasim, sizlerde diliyorum bu topige güzel haberler yazacaksiniz hamileyim yazacaksiniz,, herkese umut olacaksiniz.

Cara vede Mirakel ugramaz oldunuz????

Geschenk sen neler yapiyorsun???, tedavi amacli yani...........

Feri gel gel gel gel gel nerdesinnnnnnnnn

Canim SIKILDI birseyler yazayim dedim.

SARIBALLIBABA: DÖLYATAĞI GEVŞEKLİKLERİNDE DÖLYATAĞI KASLARI YORGUNLUKLARINDA YARARLIDIR. 3 AYDAN İTİBAREN İÇİLMELİDİR. RAHİM VE ADET DÜZENSİZLİKLERİNDE GÜNDE İKİ FİNCAN ÇAYI YETERLİDİR. SİNİRSEL UYKUSUZLUKLARDA VE TÜM KADIN HASTALIKLARINDA BAŞARI İLE KULLANILIR.

ÇOBANÇANTASI: DÖLYATAĞI KANAMALARINDA ETKİLİDİR

KARANFİL: HAMİLE KALMAYI KOLAYLAŞTIRIR. HER GÜN YEMEKLERDEN SONRA ALINAN BİR KARANFİL HEM AĞZINIZIN HOŞ KOKMASINA HEM DE HORMONLARINIZIN ÇALIŞMASINA YARAR. HAMİLELİKTE RAHİMİ KUVVETLENDİRİR. NORMAL DOĞUM YAPACAK OLANLAR, DOĞUMA BİR AY KALA HER GÜN BİR ÇAY BARDAĞI SICAK SUYA 1 KARANFİLİ 5 DAKİKA DEMLEYİP İÇERLERSE DOĞUMLARI DAHA KOLAY OLUR.

SAFRAN: YUMURTALIKLARI GELİŞTİRMEDE ETKİLİDİR. HAMİLE KALMAYI KOLAYLAŞTIRIR. AYRICA SİNİRLERİ KUVVETLENDİRİR. YEMEK YENECEĞİ ZAMAN ÜSTÜNE SERPİLİR. (0. 5 MG)
TARÇIN: HORMONLARI ÇALIŞTIRIR. CİNSEL İSTEĞİ ARTIRIR. BEYAZ AKINTIYI GİDERİR. VÜCUDUN DAYANIKLILIĞINI ARTIRIR. BİR BARDAK SUYA YARIM KAHVE KAŞIĞI KATILIP İÇİLEBİLİR.

REZERYAN HORMON DÜZENLEYİCİSİDİR. HAMİLE KALMAYA YARDIMCI OLUR. ET, FASULYE, LAHANA GİBİ YİYECEKLERİN ÜZERİNE BİR KAHVE KAŞIĞI KONUR.

FESLEĞEN: KADINLARDA ADETİN DÜZENLİ VE AĞRISIZ OLMASINI SAĞLAR. HAMİLE KADINLARIN DOĞUMUNU KOLAYLAŞTIRIR.

ÖKSEOTU: HORMON DENGESİNİ DÜZENLER, KAN BASINCINI DENGELER, MENAPOZ DÖNEMİNDEKİ SIKINTILARI DA RAHAT ATLATMAYA YARDIMCI OLUR. TAZE BİTKİ ÖZSUYU ÇOK DEĞERLİDİR. ÖKSEOTU GÜZELCE YIKANARAK NEMLİ DURUMDA MİKSERDE SIKILMALIDIR. BU ÖZSUDAN 25 DAMLA BİRAZ SUYUN İÇİNDE KAHVALTIDAN YARIM SAAT ÖNCE VE YATMADAN ALINMALIDIR.

CİVANPERCEMİ: ADET KANAMALARI DÜZENSİZLİKLERİNDE ÇAYININ İÇİLMESİ İYİ GELİR, YUMURTALIK İLTİHAPLANMALARINDA OTURMA BANYOLARI ALINIR. DÖLYATAĞI KAYMASINDA, MİYOMLARIN GİDERİLMESİNDE DE OTURMA BANYOLARI BAŞARI İLE KULLANILIR.

ARSLANPENÇESİ: ADETGÖRME DÜZENSİZLİKLERİ, RAHİM AKINTISI, RAHİM ŞİKAYETLERİ, MENAPOZ ÇAĞINDA ETKİLİDİR. DÜŞÜK YAPMAYA YATKIN KADINLARDA BEBEĞİN RAHİMDEKİ DURUMUNU GÜÇLENDİRİR.

o kadar cok sey var ki hangisini yapacagimi sasiyorum :26: artik sikildim hepsinden kafama takmaktan yoruldum. insallahhh vardir bir zamani die dusunuyorum...

Sevgili Gümsecigim,
ben bilgi olsun diye sayfamiza yazdim. Ama tabiiki yapmak zorunda kimse degil. Bende bircogunu yapmadim. Mesela karanfil gibi.............Kac yillik evliydin????

Sevgili Gümsecigim,
ben bilgi olsun diye sayfamiza yazdim. Ama tabiiki yapmak zorunda kimse degil. Bende bircogunu yapmadim. Mesela karanfil gibi.............Kac yillik evliydin????

yazmanda bi sorun yok tabiii kii yaz cok okudum internette bende ama okudukca icinde boguldum..cok tesk.ederizz bizi dusundugun icin yazmissin aycancim...ben 1,5 yillik evliyim sen kac yillik evliydin?

tüp bebek tedavisi esnasında ek birşeyler yapmanın olumsuz etkisi olurmu kızlar. mesela arı sütü bal polen, bal tarçın çörek otu, öncesinde soğan kürü...v.s.
kan değerim düşük diye doktor demir hapı iç demişti onu içiyorum ama bunun yanında kendim kapsül vitamin alıyorum, çok iyi beslenemiyorum çünkü. ACE plus selenyum ve B vitamini kompleksi alıyorum. bir zararı olurmu bunların acaba.

yazmanda bi sorun yok tabiii kii yaz cok okudum internette bende ama okudukca icinde boguldum..cok tesk.ederizz bizi dusundugun icin yazmissin aycancim...ben 1,5 yillik evliyim sen kac yillik evliydin?

Canim ya, ben 10 senelik evliyim Nisanda 11. yilimizi kutlicaz. 39 yasindayim. 28 de evlendim. Tabii benim hikayem seni umutsuzluga düsürmesin. Ben hepinize duaciyim.

Ya olurmu, aksine faydasi olur. Yumurta kaliteni olumlu yönde etkiler. Keske ben bütün bunlari eskiden bilseydim. Uygulardim. Bak coraspirinde kullan. Kullandigin hersey cok güzel. Bu arada 2lt. su icmeyide ihmal etme lütfen.

Canim ya, ben 10 senelik evliyim Nisanda 11. yilimizi kutlicaz. 39 yasindayim. 28 de evlendim. Tabii benim hikayem seni umutsuzluga düsürmesin. Ben hepinize duaciyim.

allah razi olsun cnm dualarindan eksik etme bende sizleri etmiyorum tabii kii...aslinda bu kadar cokta kafama takiyor olmam yurt disinda yasiyor olmam burda yapcak cok bise yok en azindan bebek olsa onunla vakit gecer die dusundugum icin bide tabii artik ailelerin baskisida var...

Ya olurmu, aksine faydasi olur. Yumurta kaliteni olumlu yönde etkiler. Keske ben bütün bunlari eskiden bilseydim. Uygulardim. Bak coraspirinde kullan. Kullandigin hersey cok güzel. Bu arada 2lt. su icmeyide ihmal etme lütfen.

bende tek gen mutasyonu olduğu için zaten coraspini ve folik asiti bayağdır içiyorum.
çok çay içerdim azalttım tamamen bırakamasamda ama su içmeye çalışıyorum.

Nerde yasiyorsun Gümse???, hangi ülkedesin???? Almanyaysa hangi sehir ???, münihteysen tanisalim???

bende tek gen mutasyonu olduğu için zaten coraspini ve folik asiti bayağdır içiyorum.
çok çay içerdim azalttım tamamen bırakamasamda ama su içmeye çalışıyorum.

Ah be Cay, ben heraksam bi demlik eve gidince götürüyorum. Cayi bende cok seviyorum. Ama fazla cayda anemiye sebep oluyor. Coraspirin iyi sevindim.

Geschenkkkkkkkkk, sen nerlerdesin???, Niye ugramiyorsun???????????????

kimseler gelmiyorki... feri de resmen terketti hadi ben tedavi aşamalarında kaybolmuştum bu kız ne var da gitti en çok o gelirdi.. izni ne kadar olabilirki eğer buradaysa bile.. çelışmıyor biliyorum onu da.. acaba ne oldu çoook merak ediyorum.. hiç mi okumuyor bizi girip arada yaaa... iki kelime ben iyiyim de bari feri lütfen..

aycan ben soğanı denedim ya en son aynı anda ahmak kafam bide bal polen yedim kist oluşmuş ondan mı vardıda soğan yok edince mi çıktı ortaya bilemiyorum kist oluşmuş bide patlamış öldüm bittim ağrıdan sızıdan.. sonra myom ameliyatı yine gündeme geldi hastanelerde uğraşıp duruyorum günlerdir işte öyle çoook hastalık çektim bu kış üşütmeler ses kısıklığı ardından kist kasık ağrısı bel ağrısı hiç arkası kesilmedi iştahım gitti uzun süre yiyemedim yani hastalıklarla boğuşup durdum ne zaman baksam gelen giden yok benimde çok vaktim yoktu zaten ama burası hepten terkedildi anlamadım gitti.. diğer kızlara ne oldu niye kimse uğramıyor????

Hayir anlamadim Geschenk,
sen gelmezsen ben gelmezsem, herkes senin gibi konusursa; tabii kopup gideriz, neden iki yeni arkadasimiz daha var, Aren ve Gümse. Cani isteyen gelir, istemeyen gelmez. Simdi anladinmi.....senide zamaninda nasil merak etmistik. Giden gidiyor, arkada kalani kimse düsünmüyor. Günlerdirde yazisiyoruz ayrica, neyse herkes kendi bilir.
Kist her kadinda olusabilen vede bir adetle olmasada diger adette giden seylerdir, hafif agri yapar okadar. Evet insanin psikolojisi iyi olmadiginda bütün hastaliklar üst üste geliyor, her insanda bu böyle, sende son zamanlarda kolay seyler yasamadin, insaallah cok saglikli ol. Saglik olayi moralle cok baglantili.

Feride 40 yas bunalimina girdi, birakalim kendini iyi hissettiginde dönsün ama en azinda saglikli oldugunu yazabilirdi.

Cara sen yasiyormusun canim.

Umut sen???

Hadigel???

Yildizcim selamlar

insan birbirini hiç görmesede bir bağ oluşuyor,üzülünce üzülüyor, sevinince seviniyoruz. burada sürekli görüştüğün birinden haber almayınca ister istemez merak ediyosun. yani ben öyleyim. ve habersi bıraktığı zamanda hem üzülüyorum hem kızıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…