Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Dogru söylüyorsun canim, ben hem üzülüyor hem kiziyorum, bir bag olustu tabiiki aramizda, aniden yok oluyorlar, tek kelime yazmadan endiseleniyorsun ister istemez. Ama demekki ...........neyse bosver.

ahhh ahhh insallahhh canimmm insallahhhh sen kac kez denedin tup bebek??

Canim ya, ben ümitsiz vaka....5 kez denedim. 2. cisinde hamilelik gerceklesti 7 haftalik kalbi durdu, sonlandirdik hamileligi. Demek benim icin hayirlisi buymus dedim vede pes ettim. Zaman zaman cok icim yaniyor ama yaradanin bir bildigi vardir diyorum, atlatmaya calisiyorum.

canlarim selam,

biz donduk. Cok guzeldi cok ozlemisim Ankarayi valla...3 gun ruya gibi gecti kizlar. Gobusumu kasiyarak yattim valla:)

Ben tam Ankaraliyim valla, seviyorum ne yapalim. Alisveris bile daha kolay geliyor yaa orada bana. nerden ne alinir biliyorum vallahi. Keske geri donsek, aman neyse...

kizlar ne diyecegim, kist icin benim bir arkadasim (kendisinin cikolata kistleri vardi) eminonunde baharatcilarin oldugu carsidan bir marmelat almis 2 ay kullanmis ve gecmis kistleri. tam ogrenirim o aktarin adini. Eger boyle bir sorun varsa mutlaka deneyin derim.

bu arada aycan'cim cok haklsiin, arkadaslar bol su icmek vucut icin cok iyi birde mutlaka gunde 30 dkika yuruyus arkadaslar...aman sigaradan uzak duralim ne olur canlarim....ben o illeti biraktim sonrasinda vucudum rahatladi vallahi

yol yorgunuyuz arkadaslarim cok uzun kalamayacagim. simdilik hoscakalin....
Sevgilerimle,
Y
Not: istanbulda benim denedigim doktorlar ile ilgili bilgi isterseniz seve seve yardimci olurum.
ozelden de msj atabilrisiniz.

kızlar selam çok kızgınsınız haklısınız ben olsam aynı şeyleri düşünürdüm
canlarım ben neden girmediğimi anlatayım bizim dönem başlarında toplantılarımız olur bayağıdır onlarla uğraşıyorum geç çıkıyordum sonra yorgunluk hiç giremedim ayrıca bunalımdaydım çünkü halen adet olmadım 2 ay oldu şu an gögüsleri patlayacak gibi karnım müthiş ağrıyor belim ağrıyor ama tık yok inat ettim söktürücü de içmedim.
aslında birazda bu aralar çok yoğunum adet olursam istanbula gitmem gerek onun için içmedim
belkide menepoza girdim
aycanım ankada yı duydum ama onlar bana klasik iğne tedavisi yapacaklar bende onu istemiyorum aret soğolsun bir klomenle hallediyor eğer adet olursam aret e devam
sizi çok özledim tabiiki aramızda bir bağ oluşuyor ve ben sizi seviyorum
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
görüşürüz.

Selam Umutcum,
hayit hapi kullanmiyormusun???, fikrimce kullanmalisin????, bu arada islerinin yogun olmasi aslinda güzel, en azindan kafana cok takmazsin bir takim seyleri; Aret beyden memnunsun kal tabii onda.

kiz bak rüyami anlatayim cok komik...bu gece rüyamda yine tüp bebek yaptiracakmisim, doktor 2 tane yumurtam olusmus onlari aliyor vede elinde bana gösteriyor, bende bunlar yeterli degil, yine igne kullanayim, birkactane daha olussun, ondan sonra yerlestirirsiniz diyorum, ama komik olan rüüyamdaki yumurtalarin bildirin yumurtasinin bir boy daha kücügü. Ay allahim dedim, konuyu kapattim diyorum ama anladigim kadariyla bilincalti hälä mesgul.

Selam yildiz, ankaradan istanbula gelinmi geldin????, Esinin aileside ankaradami???

canim, oyle sayilir...kisaca anlatayim sen karar ver...aslinda esimde bende yapayalniziz istanbulda. aslinda ikimizinde ailesi ankarada. biz esimle yurtdisinda doktora yaparken tanistik. 20 yasinda ankaradan ayrilmistik ikimizde...6 sene yurtdinda yasadik. sonrasinda esimin karari ile istanbula donduk. Benim butun cocuklugum, okul yillarim Ankarada gecti o yuzden de orada cok arkadasim. Galiba o yuzden cok severim Ankara'yi:)

Istanbul'u hic evim gibi hisseddemiyorum, belki kizacak istanbullular ama bana cok kesmekes geliyor, biz Ankaralilar tiyatroya, sinemaya, operaya gitmeyi severiz...sonra haftasonlari eymir golune gider piknik yapardik...yaa salakmisin sen istanbulda bunlarin 1000misli var diyeceksin ama malesef burada trafiken vakit bulup gidemiyorsun. inan su 5 senedir 1 ya da 2 defa gitmisimdir tiyatroya istanbulda. yaa cok komik valla amerikada bile daha cok gidiyordum konsere, tiyatroya, sinemaya.

belki de yanlis karsilastirma yapiyorum ne bileyim o zamanlar ogrenciydim ve vaktimiz coktu. simdi calisiyorum ve vakit kisitli...ama yinede hafta sonu 3 gun Ankara cok iyi geldi be Aycancim..

Aslinda gecen sene hastalandigimda daha da iyi anlamistik tek basimiza olmanin ne zor oldugunu.
Ankarada olsak hemen doktor tanidiklarimizi arayabilirdik, inan cok zorlandik o donemde. Basit bir sintigrafiyi bile cektirmek icin aramadigimiz hastane kalmamisti. Insallah nasip olurda is guc ayarlayip Ankara'ya donebiliriz. cok ama cok isterim ailemin yanina donmek. insallah bir firsat cikar da doneriz ailemizin yanina.

Opuyorum canlarim,
Y

Slm canlarrrr
Nasıl başlıycam bilmiyorum ama öncelikle hepinizden özür diliyorum.arkadaşlar mart ayı benim için çok sancılı geçti.aile içinde çok büyük sorunlarımız var.hastalık ve boşanma gibi malesef..uzun bir süre bilgisayar açılmadı bile.ateş ölçme topiğine daha öncede yazıyordum ara sıra,bu ay doktora gidince ateşimi takib etmem gerektiğinden sabahları girip ateş tablomu koyup çıkıyordum.bu ay ovulasyon geç olunca bayağı tedirgin oldum ve kızlardan yardım istedim.Buraya niye yazmadığıma gelince son bir haftadır sık girdim nete ara sıra okudum burayı ve inanın bana yazmaya utandım.niye demeyin bilmiyorum,mesela benim ilk göz ağrım olan vajiusmus topiğine de yazmıyorum çünkü yine utanıyorum.ordaki kızlar sayesinde yendim vajinusmusu,hayatım onların sayesinde değişti ama zaman geçtiği için yazamıyorum hain gibi hissediyorum kendimi..

Neyse çok uzatmadan adetin 3.gününde doktora gittim.sorunum olmadığını ama işi hızlandırmak adına klomen verelim dedi.onu kullandım ve tabi bütün düzenim bozuldu çok tedirgin oldum.en geç 11.gün de yumurtlayan ben,14.gün de yumurtladım.tabi ateş ölçtüğüm için biliyordum bunu ve daha bugün yükseldi bakalım devam edecek mi:18:

Feri ortalıkta yokmuş inş iyidir.
Aycancığım yaşıyorum ama nasıl yaşadığımı bana sor
Kızlar hepinizi çok öpüyorum..

zaten oylee cnm hayirlisii degilmis die dusnuyorum bende hep...bakalim beni neler bekliyorrr bilemiyorum herseyde vardir bir hayir....

merhabalar

GUMSE sen yazamı geleceksin

AYCAN sende yoğunsun galiba, burası çok sessiz bir topik:)

kızlar selam hepinize selamlar.
halen adet olmadım
bilgisayarda okulişim vardı onu bitirdim ve size selam vermek istedim.
aren seninle yakınız
sen adanalımısın ne iş yapıyorsun
kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin sorularından sonra belki bir gün tanışırız

selam kızlar nasılsınız ;
umaırm hepiniz iyisinizdir. inanın benim evdeki bilgisayarda bir sorun oldu bu sayfayı açmıyor
microsoft hata veriyor sürekli bu yüzden çok giremedim şimdiide okuldayım teneffüs bir açıp burdan yazayım dedim bari .....hayat aynı şeklide devam ediyor değişik bişeyler yok okul falan filan işte çok şükür genede yaşıyoruz daha kötü bir sorun çıkmadan.... hepinizi öpüyorum bo dersim olunca daha uzun yazıcam hepinizi öpüyorum kedninize çok iyi bakın ve hiçbirşey için üzülmeyin hayat kısa güzel yaşamak gerek.................

Son düzenleme:

ben kamuda çalışıyorum. 3 yıllık evliyim. 2 gebeliğim var ikiside normal yolla oldu ama olumsuz bitti. benim 36 bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…