Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Selam Kizlar,
giremedim dün kusura bakmayin.

Ah be Yildizcim,
insaallah bir gün sevdigin sehre dönersin; ama anlayamadigim, esininde seninde tahsiliniz güzel, Ankarada büyük sehir, oradada cok güzel calisma imkanlari vardir elbet. Birde bebek gelince mutlaka aileden birilerine ihtiyac duyacaksin, insaallah dönersin diyorum ben.

Allah kolaylik versin canim, ama aile icindeki sorunlari cokda kafana takma, annenin ve babanin sagligi iyi oldugu sürece gerisini cokta kafana takma derim ben. Zaten senin sorunun sana yeter, iyi gecinirken insanlar sana sen nasilsin diyorlarmi??? Inan degmez.

Diger topikteki arkadaslarinada yaz derim ben, onlarda merak icindedirler, burada hepimiz birbirimizi anlayacak kadar variz, birde bunlari kafana takma canim, paylasmaktan daha güzel ne olabilirki.....

Kiz insaallah ates ölcümlerin vede clomen bir sürpriz yaparsin bizlere. Sevgiyle kal arkadasim
özletme kendini ugra, merakta birakma bizleri.

Feriyide halen beklemekteyiz........

Hosgeldin canim. Hayat kisa haklisin aynen katiliyorum

hadiii insallahhh hayirlisii olsun nasil gokhan beyden memnun kaldin mi murat beyin yerine baska biri gelmismi yoksa tekmi calisiyor?
gümsecim arenle ayni merkezdemi tedavi oluyorsun???, ikinizdemi adanalisiniz???

Umut kiz bu ay bende geciktim hayirlisi bakalim, birak hic sinyalde yok, hersey normal görünüyor. Hamile filan degilim emini, dur bakalim. Bekleyece görcez canimcim.

Kiz bak hälä gelmedi feri.

Selam kacak Mirakel,
sen neler yaptin??? Manninla konustunmu??? tekrar tedaviye basladinmi??? Nerdesinnnnnnnnn ????? Kiz hain almancilar Feri mirakel dönün yuvaya:84::84::84:

Son düzenleme:
Üzülme be Gümsecim, insaallah bu yaz hersey yolunda gider.

Aren diger topige sormussun, sogan kürü günde iki kere yapiliyor ama sen kalbin cürütme. O bir keredede etki edecekse eder. Zaten 3 kere tekrarlaman lazim. birdahakinde 2 kez yaparsin.

Iyi geceler hepinize

Yani, anladim, sen bu bebek esyalarinla birlikte bizleridemi yok saydin, asklsun be Ferim, bak hepimiz endise ediyoruz. Birde izine gideceginle ilgili bi yazi okudugumu hatirliyorum ama ne yazikki bu gece okuduklarim arasinda bulamadim. Bak Feri lütfen iyiyim ama artik yazmak istemiyorum diyede yazsan yeterli. Endiseleniyorum cok....................

iyide gittiysen coktan gelms olmaliydin. aaaaaaaaaaaaa yaz artik bizlere

bende son hamileliğmden önceki ayda 4 tane kist oluştu serephoneden dolayı o zaman bir 15 gün soğan kürü yaptım ve kontrole gittiğimde sadece 1 tane kalmıştı kist. sonraki ayda reglime 10 gün kala 10 gün yaptım ve o ay regli olamdım hamile kalmışım. hamilelikte bende yine kist oluştu. düşük olunca tekrardan kürtaj olduktan sonraki hafta bir 15 gün daha yaptım yani bundan 4 ay öncesi ve şimdi haftaya tüp bebeğe başlayacağım diye son bir kere daha yapayım dedim. ama işte birkere yapabildim. yarın son günü 15.gün bitiyor.

Son düzenleme:
AYCAN ben biraz fazla pimpirikliyim, yapamadımya kafama takılıyor böyle. hiç iyi değil biliyorum. fazla stres yapıyorum. hamileliklerimde de öyle oldu korkuyordum birşey olacak diye hep korktuğumda başıma gelir. şimdi ki takıntımta hadi yumurtalarım kalitesiz olursa. haftaya başlayacağım şimdiden içim içimi yiyor.

Yaptigimiz en büyük yanlislardan biri, sakin ha arkadasim...unutmaki insan düsündügünü yasar, olumlu düsünmeliyizki; olumlu olsun. Kendini hamile hayal et, dogumda düsün, bebegini kucagina aldigini düsün....hersey daha olumlu gelisir inan bana, tabiiki yasadigin bukadar olumsuzluktan sonra bu kadar kolay degil düsüncelerini degistirmen, ama düsünce gücü beynin nelere hükmedebildigini bilsen....Düsüncelerini degistrimeye calis lütfen. Sevgiler

Arkadasim,
Hepimiz oyleyiz...meraklanma normalsin sende:) hepimiz gibi pimpiriklisin...endiselenme hersey yolunda gidecek ve bebis haberini hep beraber kutlayacagiz...
Tek temennim tedavi boyunca sakin olman...bu sefercik panik olma guzel arkadasim. Endiselenme hersey yolunda gidecek.
Arkadaslar hidrelez geliyor, ne yapsak o aksam topluca dua mi etsek? ne dersiniz? organize olalim mi? anneannem rahmetli ile hersene yapardik
y

ben geçen sene yaptım. dileğim oldu ama sonu gelmedi. yine yapalım.

Yildizcim bana uyar, nezaman hidirellez, bana yazin benim burada biseyden haberim olmuyor. Ne okuyacaz, yasinmi??? yaz lütfen. Kizinin adini ne koyucaksin yildizcim, aklinda birsey varmi???

Yildizcim bana uyar, nezaman hidirellez, bana yazin benim burada biseyden haberim olmuyor. Ne okuyacaz, yasinmi??? yaz lütfen. Kizinin adini ne koyucaksin yildizcim, aklinda birsey varmi???

Aycan'cim,

5 mayis aksamini 6'ya baglayan gece. Bu aksam kayinvalideme sorayim. Benim hatirladigim gece anneannem kuran okurdu. Bizlerde gonlumuzden gecen sekilde dua okurduk...Sonra gece yarisindan once dileklerimizi bir kagida yazip gul agacina baglardik. Ertesi sabah ezandan once de anneannem kaldirip bizi toplatirdi dileklerimizi.
Ama bu arada dilegini yazdigin andan toplayacagin ana kadar tek kelime etmemen gerekiyor. Tabii tahmin edecegin uzere biz torunlar kikir kikir konusmayacagiz diye...cok ozluyorum rahmetliyi...keske gorebilseydi bebisimi...cok emegi gecti bize yaaa canim...cok guzel olur beraber bu yil yaparsak hidrelezi hem canimcim anneannemi de hatirlamis oluruz.

Minik kizimizin adina henuz karar vermedik ama aklimizda basindan beri Zeynep ismi var. Kismet insallah saglikla dunyaya gelsin isim kolay:) Ama onerilere acigim...

Y

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…