Slm canlarrrr
Nasıl başlıycam bilmiyorum ama öncelikle hepinizden özür diliyorum.arkadaşlar mart ayı benim için çok sancılı geçti.aile içinde çok büyük sorunlarımız var.hastalık ve boşanma gibi malesef..uzun bir süre bilgisayar açılmadı bile.ateş ölçme topiğine daha öncede yazıyordum ara sıra,bu ay doktora gidince ateşimi takib etmem gerektiğinden sabahları girip ateş tablomu koyup çıkıyordum.bu ay ovulasyon geç olunca bayağı tedirgin oldum ve kızlardan yardım istedim.Buraya niye yazmadığıma gelince son bir haftadır sık girdim nete ara sıra okudum burayı ve inanın bana yazmaya utandım.niye demeyin bilmiyorum,mesela benim ilk göz ağrım olan vajiusmus topiğine de yazmıyorum çünkü yine utanıyorum.ordaki kızlar sayesinde yendim vajinusmusu,hayatım onların sayesinde değişti ama zaman geçtiği için yazamıyorum hain gibi hissediyorum kendimi..
Neyse çok uzatmadan adetin 3.gününde doktora gittim.sorunum olmadığını ama işi hızlandırmak adına klomen verelim dedi.onu kullandım ve tabi bütün düzenim bozuldu çok tedirgin oldum.en geç 11.gün de yumurtlayan ben,14.gün de yumurtladım.tabi ateş ölçtüğüm için biliyordum bunu ve daha bugün yükseldi bakalım devam edecek mi:18:
Feri ortalıkta yokmuş inş iyidir.
Aycancığım yaşıyorum ama nasıl yaşadığımı bana sor
Kızlar hepinizi çok öpüyorum..
selam kızlar nasılsınız ;
umaırm hepiniz iyisinizdir. inanın benim evdeki bilgisayarda bir sorun oldu bu sayfayı açmıyor
microsoft hata veriyor sürekli bu yüzden çok giremedim şimdiide okuldayım teneffüs bir açıp burdan yazayım dedim bari .....hayat aynı şeklide devam ediyor değişik bişeyler yok okul falan filan işte çok şükür genede yaşıyoruz daha kötü bir sorun çıkmadan.... hepinizi öpüyorum bo dersim olunca daha uzun yazıcam hepinizi öpüyorum kedninize çok iyi bakın ve hiçbirşey için üzülmeyin hayat kısa güzel yaşamak gerek.................
merhabalar
GUMSE sen yazamı geleceksin
AYCAN sende yoğunsun galiba, burası çok sessiz bir topik:)
tahminen ayın 9-10 u gibi başlarım.
gümsecim arenle ayni merkezdemi tedavi oluyorsun???, ikinizdemi adanalisiniz???hadiii insallahhh hayirlisii olsun nasil gokhan beyden memnun kaldin mi murat beyin yerine baska biri gelmismi yoksa tekmi calisiyor?
kızlar selam hepinize selamlar.
halen adet olmadım
bilgisayarda okulişim vardı onu bitirdim ve size selam vermek istedim.
aren seninle yakınız
sen adanalımısın ne iş yapıyorsun
kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin sorularından sonra belki bir gün tanışırız
gümsecim arenle ayni merkezdemi tedavi oluyorsun???, ikinizdemi adanalisiniz???
evet cnm yazin bende ayni merkezde asilama yaptirmistim ama tutmadi
Bu gün aksama dogru..evde var olan bir sürü hamilelik giysilerini,bütün hediye edilen.benim aldigim bebek elbiselerini,hamileyken aldigim vitamin haplarini,kimyasal yasadigimda verilen,bosu bosuna 10 tanesini kullanip kalan 10 tenesinide sakladigim kan sulandirici igneleri,3 bebgimden kalma burda verilen annelik psaportlatini,dokrorlardan yillarir alip dosyaladigim hormon,düsük sonrasi raporlar,amelyat sonrasi rapor.her kayip sonrasi yasadigim duygularimi ,acimi,beklentilerimi gizli gizli yazdigim günlüklerimi hepsini cöpe attim...O kadar cok cöp oldularki anlatamam...6-7 cöp torbasi..
Dahada varlar,kuzenlerimin verdigi bebek arabalari,araba koltugu,besik,ve daha neler onlarida sabah olsun atacagim...gecen sene 23 martta bebegimin kalbinin atmadigini söyledi doktor 23 ile 27 arasi hastanede yattim...cok ama cok aci cekerken yalvardim,yakardim ama öyle bir yalvardimki Allahim 1 yil sonra 23 mart oldugunda acim cogalmasin dedim,su an cok aci cekiyorum o zamen geldiginde acim hafiflesin,karnimda yine bebgim olsun,Takvim 23-27 mart arasi oldugunda hamile olim ve sana yalvarim,süküe edim diye cok yalvardim,cok dua ettim...Ama olmayacak...1 ay sonra 1 yil olacak ve ben artik biliyorum ki ben asla anne olamayacagim..
Cok zor bir sürece girdim,1 yil öncesinden bu günler icin baska türlü hayaller kurmustum ama bam baska yerdeyim...sanki hersey bitti
Aycan canim benim...persembe,cuma kursa gittim iyi gecti,Esimde bu sabah ise gitticuma eve geldim ki ,onunda ögleden sonra arbeitsamt termini vardi..Esime Obi Baumarkt is var git görüs demisler..oda eli mahkum gitmis,onlarda p.tesi gel basla ama arbeitsamt üzeri ve orayla anlasmali oldugu icin 1 ay para almadan pratik yapmak amacli gidecek.günde 8 saat,karsilikli anlasirsalarda martta baslayacak..6 yildir is hayatindan kopuk oldugu icin 1 ay pratik yapacakmis..Esiminde morali cok iyiyidi,sasirdim,cok sevincliydi..adam elektirik meslegi yapmis istese bimlrce is bulur,ama sanki bulamamista onlar bulmus ,imkansizi basarmislar gibi memnun..Neyse sonucta keyfi yerinde,sabah bende saat 6 da kalkip,kahvalti hazirladim..Umarim bir sorun cikmaz,1 ayi iyi gecer ve isede alirlar...
sen neler yapiyorsun canim benim,Tr ye gitmeyeceksin galiba...ben Marat basi yada subat sonu gidecegim 2 haftaligina filan...sonra yazin bakarim tekrar..seni cok öptüm canim benim....
Üzülme be Gümsecim, insaallah bu yaz hersey yolunda gider.
Aren diger topige sormussun, sogan kürü günde iki kere yapiliyor ama sen kalbin cürütme. O bir keredede etki edecekse eder. Zaten 3 kere tekrarlaman lazim. birdahakinde 2 kez yaparsin.
Iyi geceler hepinize
AYCAN ben biraz fazla pimpirikliyim, yapamadımya kafama takılıyor böyle. hiç iyi değil biliyorum. fazla stres yapıyorum. hamileliklerimde de öyle oldu korkuyordum birşey olacak diye hep korktuğumda başıma gelir. şimdi ki takıntımta hadi yumurtalarım kalitesiz olursa. haftaya başlayacağım şimdiden içim içimi yiyor.
AYCAN ben biraz fazla pimpirikliyim, yapamadımya kafama takılıyor böyle. hiç iyi değil biliyorum. fazla stres yapıyorum. hamileliklerimde de öyle oldu korkuyordum birşey olacak diye hep korktuğumda başıma gelir. şimdi ki takıntımta hadi yumurtalarım kalitesiz olursa. haftaya başlayacağım şimdiden içim içimi yiyor.
Arkadasim,
Hepimiz oyleyiz...meraklanma normalsin sende:) hepimiz gibi pimpiriklisin...endiselenme hersey yolunda gidecek ve bebis haberini hep beraber kutlayacagiz...
Tek temennim tedavi boyunca sakin olman...bu sefercik panik olma guzel arkadasim. Endiselenme hersey yolunda gidecek.
Arkadaslar hidrelez geliyor, ne yapsak o aksam topluca dua mi etsek? ne dersiniz? organize olalim mi? anneannem rahmetli ile hersene yapardik
y
Arkadasim,
Hepimiz oyleyiz...meraklanma normalsin sende:) hepimiz gibi pimpiriklisin...endiselenme hersey yolunda gidecek ve bebis haberini hep beraber kutlayacagiz...
Tek temennim tedavi boyunca sakin olman...bu sefercik panik olma guzel arkadasim. Endiselenme hersey yolunda gidecek.
Arkadaslar hidrelez geliyor, ne yapsak o aksam topluca dua mi etsek? ne dersiniz? organize olalim mi? anneannem rahmetli ile hersene yapardik
y
arkadaşlar selamlar
Yildizcim bana uyar, nezaman hidirellez, bana yazin benim burada biseyden haberim olmuyor. Ne okuyacaz, yasinmi??? yaz lütfen. Kizinin adini ne koyucaksin yildizcim, aklinda birsey varmi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?