Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

ben geçen sene yaptım. dileğim oldu ama sonu gelmedi. yine yapalım.

Aren'cim,
O zaman sen aramizda en deneyimlisin bu konuda...bugun hemen bize anlat ne yapacagimizi hidrellez aksami. Bu sene hep beraber yapalim...dileklerimiz dualarimiz birlikte daha guclu olur ve tutacak bu sene...

Sevgiler,
Y

aren'cim,
o zaman sen aramizda en deneyimlisin bu konuda...bugun hemen bize anlat ne yapacagimizi hidrellez aksami. Bu sene hep beraber yapalim...dileklerimiz dualarimiz birlikte daha guclu olur ve tutacak bu sene...

Sevgiler,
y

aslında bende çok deneyimli değilim ama arkadaşım bana anlatmıştı öyle yaptım. Bir kağıda dileğinin resmini çizip gece yarısndan sonra gül ağacının dibine göm sabah gün ağırmadan onu oradan alıp akan suya at demişti, bende öyle yapmıştım.

Slm canım iyi dileklerin için sağol.canım sorunlar malesef aile içinde yani en yakınlarımın uzak durmak olmuyor.çok şükür şimdi biraz durulmuş vaziyette..

Bu arada adetin gelmemiş inş 9 ay hiç gelmez ve sonunda bebiş gelir..
İsteyen herkese rabbim nasip etsin..

Feri hiç böyle yapmazdı ya umarım ciddi birşey yoktur ve iyidir..

Aycancim,
Bakalim kismet bakiyoruz, arastiriyoruz. Insallah gonlumuze gore bir yerler olur. Seninle guzel haberleri yine paylasiriz...kismet iste arkadasim. insallah aklimizdaki gibi isler buluruz.
Saglikli olalim, gerisi kolay:) hep derim caliskan insan ekmegini tastan cikartir...
Sevgiler
Y

Canim benim, bilgiler icin cok tesekkürler, rahmetlinin ruhu ölmedi, mutlaka hersey maglum oluyordur, biliyorsun. Zeynep cok güzel bir isim, yegenimin adi ayni zamanda.
Ama bana soracak olursan sen ne koyardin diye, 11 sene aradiktan sonra gelen bebege kiz olursa Sultan oglan olursa Pasa koyucam. eskiden cok daha farkli isimler koyardim ama bunca seneden sonra gelene bu isimler degilmi????
Allahim Zeynep kizimizi saglikla sana bagislayacak insaallah. Sevgilerimle

Canim, haklisin ama ben senin sagligin icin cok üzülme diye yazdim. Yok bu yaslardaki kadinlarda arasira gecikme normal. yas 39 maglum.
Sen ne alemdesin ates ölcümleri iyi gidiyormu???
Feri insallah dönecek bekliyoruz. Onu cok seviyoruz. Siirlerini özledik

Arencim, gümsecim insaallah hersey güzeldir. Iyisinizdir.
Mirakel hälä yoksun, Ümitim sevgiler sanada. Hadigel kolun tamamen iyilestimi???

Canim benim,
Insallah hep beraber kutlayacagiz bebisinin gelisini....ayrica cok begendim Sultan ismini...:) hem Sultanim diye de seslenebilir babiskosu:)

Dualarim hepimizle canim arkadasim....
Sevgiler,
Y

teskkkurr ederimmm cnm yaa nasil olsun iyiyim sizin konusmalirinizii okuyorummkeyiflerde normal bahrin gelmesini bekliyoruzzz buralara biraz gec ugruyor bahar...sen nasilsin neler yapiyosun cnm?

Bu yil cok garip gecti valla Gumse, ne kis tam kis oldu ne de bahar gelmek biliyor Istanbul'a. Karda goremedik kis mevsiminde...galiba bahari da goremeyecegiz...havalar soguk yahu Nisanin kaci oldu bir turlu isinmadi hava.
Ben de cok severim bahari ve yazi:) insan daha mutlu uyaniyor gunesli sabahlarda...
Sen nerede oturuyorsun?

Yaa kizlar keske soyle bir bulussak, ne guzel olurdu yaaa....

Sevgiler,
Y

ahh cnmm hic sormaa hersey bir tuhaf artik...ben yurtdisindayim rusyadayim buralar tabii daha soguk kar var hala yerlerde evet cok iyi olurdu bulusabilsek ama herkes farkli yerlerde...

merhaba kızlar

ben bu hafta başlıyorum tüpe aklıma takılan birşey var demir,B vitamini ve ACE plus selenyum kullanıyorum. bunların bir sakıncası olurmu tedavi süresinde tüketmenin.

merhaba kızlar

ben bu hafta başlıyorum tüpe aklıma takılan birşey var demir,B vitamini ve ACE plus selenyum kullanıyorum. bunların bir sakıncası olurmu tedavi süresinde tüketmenin.

canim bana tup denemelerimde elevit vermisti doktor. doktorun zaten soracaktir sana ilac kullaniyor msun diye...hayirli haberlerini bekliyoruz canim...n'olur kendini yorma bu donemde arkadasim. bak benim en buyuk hatam kendimi cok yormak oldu...dualarim seninle
Y

merhaba kızlar

dualarim seninle aren insallah guzel haberler verirsin bize banada ne yapmam gerekli anlatirsin sonra allah yardimcin olsun

merhaba kızlar

canım hayırlı olsun allah yardımcın olsun inşallahhhhh hayırlısı ile aren ankada da mı yaptırıyorsun.
kızlar selam sizler nasılsınız.

merhaba kızlar

Dualarimiz seninle arenim. ACE Selenyum faydali olur esinede kullandirmani tavsiye ederim. Selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…