ben geçen sene yaptım. dileğim oldu ama sonu gelmedi. yine yapalım.
aren'cim,
o zaman sen aramizda en deneyimlisin bu konuda...bugun hemen bize anlat ne yapacagimizi hidrellez aksami. Bu sene hep beraber yapalim...dileklerimiz dualarimiz birlikte daha guclu olur ve tutacak bu sene...
Sevgiler,
y
Allah kolaylik versin canim, ama aile icindeki sorunlari cokda kafana takma, annenin ve babanin sagligi iyi oldugu sürece gerisini cokta kafana takma derim ben. Zaten senin sorunun sana yeter, iyi gecinirken insanlar sana sen nasilsin diyorlarmi??? Inan degmez.
Diger topikteki arkadaslarinada yaz derim ben, onlarda merak icindedirler, burada hepimiz birbirimizi anlayacak kadar variz, birde bunlari kafana takma canim, paylasmaktan daha güzel ne olabilirki.....
Kiz insaallah ates ölcümlerin vede clomen bir sürpriz yaparsin bizlere. Sevgiyle kal arkadasim
özletme kendini ugra, merakta birakma bizleri.
Feriyide halen beklemekteyiz........
Selam Kizlar,
giremedim dün kusura bakmayin.
Ah be Yildizcim,
insaallah bir gün sevdigin sehre dönersin; ama anlayamadigim, esininde seninde tahsiliniz güzel, Ankarada büyük sehir, oradada cok güzel calisma imkanlari vardir elbet. Birde bebek gelince mutlaka aileden birilerine ihtiyac duyacaksin, insaallah dönersin diyorum ben.
Aycan'cim,
5 mayis aksamini 6'ya baglayan gece. Bu aksam kayinvalideme sorayim. Benim hatirladigim gece anneannem kuran okurdu. Bizlerde gonlumuzden gecen sekilde dua okurduk...Sonra gece yarisindan once dileklerimizi bir kagida yazip gul agacina baglardik. Ertesi sabah ezandan once de anneannem kaldirip bizi toplatirdi dileklerimizi.
Ama bu arada dilegini yazdigin andan toplayacagin ana kadar tek kelime etmemen gerekiyor. Tabii tahmin edecegin uzere biz torunlar kikir kikir konusmayacagiz diye...cok ozluyorum rahmetliyi...keske gorebilseydi bebisimi...cok emegi gecti bize yaaa canim...cok guzel olur beraber bu yil yaparsak hidrelezi hem canimcim anneannemi de hatirlamis oluruz.
Minik kizimizin adina henuz karar vermedik ama aklimizda basindan beri Zeynep ismi var. Kismet insallah saglikla dunyaya gelsin isim kolay:) Ama onerilere acigim...
Y
Slm canım iyi dileklerin için sağol.canım sorunlar malesef aile içinde yani en yakınlarımın uzak durmak olmuyor.çok şükür şimdi biraz durulmuş vaziyette..
Bu arada adetin gelmemiş inş 9 ay hiç gelmez ve sonunda bebiş gelir..
İsteyen herkese rabbim nasip etsin..
Feri hiç böyle yapmazdı ya umarım ciddi birşey yoktur ve iyidir..
gumse'cim,
Keyifler nasil arkadasim?
Y
Canim benim, bilgiler icin cok tesekkürler, rahmetlinin ruhu ölmedi, mutlaka hersey maglum oluyordur, biliyorsun. Zeynep cok güzel bir isim, yegenimin adi ayni zamanda.
Ama bana soracak olursan sen ne koyardin diye, 11 sene aradiktan sonra gelen bebege kiz olursa Sultan oglan olursa Pasa koyucam. eskiden cok daha farkli isimler koyardim ama bunca seneden sonra gelene bu isimlerdegilmi????
Allahim Zeynep kizimizi saglikla sana bagislayacak insaallah. Sevgilerimle
teskkkurr ederimmm cnm yaa nasil olsun iyiyim sizin konusmalirinizii okuyorummkeyiflerde normal bahrin gelmesini bekliyoruzzz buralara biraz gec ugruyor bahar...sen nasilsin neler yapiyosun cnm?
Bu yil cok garip gecti valla Gumse, ne kis tam kis oldu ne de bahar gelmek biliyor Istanbul'a. Karda goremedik kis mevsiminde...galiba bahari da goremeyecegiz...havalar soguk yahu Nisanin kaci oldu bir turlu isinmadi hava.
Ben de cok severim bahari ve yazi:) insan daha mutlu uyaniyor gunesli sabahlarda...
Sen nerede oturuyorsun?
Yaa kizlar keske soyle bir bulussak, ne guzel olurdu yaaa....
Sevgiler,
Y
merhaba kızlar
ben bu hafta başlıyorum tüpe aklıma takılan birşey var demir,B vitamini ve ACE plus selenyum kullanıyorum. bunların bir sakıncası olurmu tedavi süresinde tüketmenin.
merhaba kızlar
ben bu hafta başlıyorum tüpe aklıma takılan birşey var demir,B vitamini ve ACE plus selenyum kullanıyorum. bunların bir sakıncası olurmu tedavi süresinde tüketmenin.
merhaba kızlar
merhaba kızlar
canım hayırlı olsun allah yardımcın olsun inşallahhhhh hayırlısı ile aren ankada da mı yaptırıyorsun.
kızlar selam sizler nasılsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?