Dualarimiz seninle arenim. ACE Selenyum faydali olur esinede kullandirmani tavsiye ederim. Selamlar
dualarim seninle aren insallah guzel haberler verirsin bize banada ne yapmam gerekli anlatirsin sonra allah yardimcin olsun
sağol canım ihtiyacım var dualarınıza.eşim biraz cins hayatta kullandıramam beslenmesine dikkat ettiriyorum.
gumse canı sen nasıl olsa yaza düşünüyorsun şimdiden beslenmene özen göster bence. ek bitkisel birşeyler yapabilirsen yap. soğan kürü falan. arı sütü bal polen, bal tarçın çörek otu yap.
gumse canı sen nasıl olsa yaza düşünüyorsun şimdiden beslenmene özen göster bence. ek bitkisel birşeyler yapabilirsen yap. soğan kürü falan. arı sütü bal polen, bal tarçın çörek otu yap.
Arencim,
kusura bakma, yanlis okudum dolayisiylada yanlis cevap verdim, sen kullandiramam yazmissin, ben kandiramam koumusum afedersin arkadasim. Neyse o kullanmasada sen kullan. Kendine iyi bak
aren msjini aldim cok tesk.ederimmm ... habersiz birakma bizi yaz arada nasil gitiigini...:87:
Arencim, gümsecim insaallah hersey güzeldir. Iyisinizdir.
Mirakel hälä yoksun, Ümitim sevgiler sanada. Hadigel kolun tamamen iyilestimi???
Aycan merhabalar,
soyle bi goz atiim dedim, kader arkadaslarimda gelismeler varmi diye, yeni arkadaslar katilmis, hosgeldiniz bu forum ilac gibi geliyor bizlere dimi.
Aycancim, felaket yogun bi zaman icerisinde oldugumu soylesem inanirmisin, bi duralma olsada ortaligi bi toparlasam diye dua eder oldum. Bebek islerine fsh problemlerine ayiracak vakit bile yok desem belki abartili gelir sizlere.
Asil korkum bitkilere devamli bi surecte devam edebilme cabalari icindeyim ama yurtdisina gidis gelis biraz zor oluyor, hormonlar firlicak diye korkuyorum.
Bu arada guzel Turkiyemizin cennet koselerinin birinden ev aldik, insallah ugurlu gelir bize. Zaman artsa tedaviye baslama niyetindeyim (sanki 21 yasindayim ya zaman artsa diyorum).
Mirakel-man'i sIkI bi pazarlikla sonunda 1 tedavi yapmaya daha ikna edebildim, ama iste nezaman baslayabilirim that's the question.
Sen, sizler nasilsiniz, umarim hersey gonlunuzce olur,
Selamlar
kızlar selam
ben biraz bunalım takılayım takılmam bittikten sonra yuvaya dönecem
sizi seviyorum bana kızmayın bunalımım biter bitmez gelecem
Selam Gümse, Selam arencim sizler ugramamissiniz, insaallah hersey iyidir. Kendinize iyi bakin. Selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?