Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

dualarim seninle aren insallah guzel haberler verirsin bize banada ne yapmam gerekli anlatirsin sonra allah yardimcin olsun

gumse canı sen nasıl olsa yaza düşünüyorsun şimdiden beslenmene özen göster bence. ek bitkisel birşeyler yapabilirsen yap. soğan kürü falan. arı sütü bal polen, bal tarçın çörek otu yap.

sağol canım ihtiyacım var dualarınıza.eşim biraz cins hayatta kullandıramam beslenmesine dikkat ettiriyorum.

Ay kandirmana gerek yok, sizi tedavi eden doktora sorsan o da ayni seyi söyleyecektir. Sperm kalitesi icin ACE selanyum yararli. Zaten su erkekler bizim kadar cabalasalar coktan hepimiz anne olurduk. Neyse hepinize sevgiler.

nasılsınız kızlar??
iyi haberlerinizi okudum.. kötü haber olmasın aman.. feriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii artık gel yeter bu kadar.. cidden seni çoook merak ediyorum.. okuyorsan lütfen rica ediyorum iyi olduğunu yaz yeter... hep bakıyorum geldinmi diye ama nafile..

gumse canı sen nasıl olsa yaza düşünüyorsun şimdiden beslenmene özen göster bence. ek bitkisel birşeyler yapabilirsen yap. soğan kürü falan. arı sütü bal polen, bal tarçın çörek otu yap.

tamm cnm zamani varmi ne kadar sure yapmaliyim?bide olculer nasil olmali bir olcusu varmi?esimde yemelimi bunlardan?

aren msjini aldim cok tesk.ederimmm ... habersiz birakma bizi yaz arada nasil gitiigini...:87:

Arencim,
kusura bakma, yanlis okudum dolayisiylada yanlis cevap verdim, sen kullandiramam yazmissin, ben kandiramam koumusum afedersin arkadasim. Neyse o kullanmasada sen kullan. Kendine iyi bak

Arencim, gümsecim insaallah hersey güzeldir. Iyisinizdir.
Mirakel hälä yoksun, Ümitim sevgiler sanada. Hadigel kolun tamamen iyilestimi???

Aycan merhabalar,
soyle bi goz atiim dedim, kader arkadaslarimda gelismeler varmi diye, yeni arkadaslar katilmis, hosgeldiniz bu forum ilac gibi geliyor bizlere dimi.

Aycancim, felaket yogun bi zaman icerisinde oldugumu soylesem inanirmisin, bi duralma olsada ortaligi bi toparlasam diye dua eder oldum. Bebek islerine fsh problemlerine ayiracak vakit bile yok desem belki abartili gelir sizlere.
Asil korkum bitkilere devamli bi surecte devam edebilme cabalari icindeyim ama yurtdisina gidis gelis biraz zor oluyor, hormonlar firlicak diye korkuyorum.

Bu arada guzel Turkiyemizin cennet koselerinin birinden ev aldik, insallah ugurlu gelir bize. Zaman artsa tedaviye baslama niyetindeyim (sanki 21 yasindayim ya zaman artsa diyorum).
Mirakel-man'i sIkI bi pazarlikla sonunda 1 tedavi yapmaya daha ikna edebildim, ama iste nezaman baslayabilirim that's the question.

Sen, sizler nasilsiniz, umarim hersey gonlunuzce olur,

Selamlar

Canim ya,
cok sevindim yazmana, evin hayirli olsun Allah güle güle oturmak nasip etsin. Esini ikna etmene cok sevindim, hadi bakalim zaman buldugunda tekrar baslarsin. Bende hersey ayni. Bu arada Feri filan ugramaz oldu. Biz burada dertlerimizi paylasiyoruz, birbirimize aklimiz erdigince destek oluyoruz saniyordum ama bebek fikrinden vazgecen topigide birakiyor. Hayirlisi Mirakelcigim, sende habersiz birakma canim.

kızlar selam
ben biraz bunalım takılayım takılmam bittikten sonra yuvaya dönecem
sizi seviyorum bana kızmayın bunalımım biter bitmez gelecem

Aycan, bebek fikrinden hicbir zaman vazgecemeyiz, hep bi yanimiz eksik kalacak bunu hepimiz biliyoruz aslinda, ama kabullenme olabilir ne kadar zor olsada, su anneligi tadabilmek bizlere nasip degilmis demekki ama baska mutluluklari da yakalayabilmeliyiz.

Feriyi hepimiz cok sevdik..Umarim insallah iyi oldugunun haberini alabiliriz kendinden, soyle bi ceeee yapsa yeter.

Selam Gümse, Selam arencim sizler ugramamissiniz, insaallah hersey iyidir. Kendinize iyi bakin. Selamlar

hepinizeeee slmmlarrr nedense bu ara cevremden oldukca cok hamile haberi aldim buda tabiii beniii hem mutlu etti hemde cokkk uzdu hatta benden sonra evlenenler bile hamile o yuzden bende bunalimdayim bu aralar:18:

merhaba arkadaşlar
bu aralar hem iş yoğunluğu nednei ile pek uğruyamıyorum. umarım hepiniz iyisinizdir. benden bir süre haber çıkmayabilir çünkü yumurta toplama zamanından sonra rapor alacağım ve o sürede internete giremeyeceğim. hepinizi öpüyorum.

Kizlar selamlar,

Ozur dilerim koptum yine sizlere mesaj atamadim. Gectigimiz hafta sonundan beri misafirimiz eksik olmadi (aman eksik olmasin tabi)

Bu arada devlet hastanelerinde yapi degisti belki duymussunuzdur, benim de trioid doktorum Capa'da...kadina test sonucumu goturcem gorusemiyoruz...valla hergun boyun devrilsin recep akdag diyorum:) ne diyeyim....eskiden randevu alip gidiyordum hocaya... off yaaa bu saatten sonra doktor da degistirmek istemiyorum. Napcam bilmiyorum valla. Dua edin kizlar...

Mirakel hayirli ugurlu olsun yeni yuvaniz...orada guzel ve mutlu gunler gecirin....
Ahh arkadasim bilmez miyiz eslerimizi tedavi icin ikna etmek cok kolay olmuyor...ama aslinda bizim uzuldugumuzu gordukleri icin istemiyorlar yoksa giciklik olsun diye degil...

umut'cum,
Bunalimdan cik bahar geldi...bahar yeni umutlar demek...

aren'cim,
Aman dikkat et kendine emi...bak kendini yormak yok, transfer sonrasida kafaya takmak yok...insallah guzel haberlerini hep beraber kutlayacagiz.

Geshenk'cim,
Ozledim seni IVF body...neler yapiyorsun?

Aycan'can,
Super bir kizsin, bana acayip moral oluyorsun. Sen bizim topikin mutluluk kelebegisin valla.

Gumse'cim,
Bosver baskalarini sen kendi isine bak...yuruyuse basla, esinle daha fazla sevis...keyfini cikart herseyin...yaza hazirla vucudunu....tedavi zamani yaklasiyor...

Sevgiyle kalin,
Y

merhaba
herkese mutlu günler ... yazıyorum arada ama hiç cevap veren bile yok artık.. niye böyle oldu burası.. feri mi tutuyordu acaba topiği... artık bu saatten sonra feri için aklıma hiç iyi şeyler gelmiyor.. ( inşallah sağlıklıdır ve bizi okuyordur başka bir şey düşünmek istemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…