merhaba
herkese mutlu günler ... yazıyorum arada ama hiç cevap veren bile yok artık.. niye böyle oldu burası.. feri mi tutuyordu acaba topiği... artık bu saatten sonra feri için aklıma hiç iyi şeyler gelmiyor..( inşallah sağlıklıdır ve bizi okuyordur başka bir şey düşünmek istemiyorum...
Selam Yildizcim,
insaallah iyisindir, sende cok iyi insansin be arkadasim.
Mirakelcigim, insaallah döner Ferimiz, canini sIkma derim ben.
Hadigel kolay gelsin sanada
Umut hälä bunalim devammi???
Aren sen hangi igneleri kullaniyorsun yazdim ama yazmadin, bide yumurta gelisimin ne alemde, canim ya merakta birakma yaz lütfen.
Gümse sen neler yapiyorsun oralarda, türk televizyonu izleyebiliyormusun????
Cara iyi haftasonlari canim
Kendinize iyi bakin arkadaslar
cnm slmmm cok sesiz burasi bende arada bakip cikiyorum zaten bi tek buraya yaziyorumevet canim izleyebiliyorum turk kanallari evde var...
Canim,
bende yalniz buraya yaziyorum. Öyle oldu burasi, herkes bunalimda, geri cekildi. Senle Aren geldiniz cok sükür....Yildizda sagolsun firsat buldukca yaziyor. Digerlerine bende anlam veremedim, burada bir dostluk olusturdugumuzu saniyordum, cabuk pes ettiler. Neyse eminim dönerler.
Hayirlisi be Gümse. Ya sen bol sebze tüketiyorsun insaallah. Civan persemi, Aslan Pencesi yada sogan hangisini bulabiliyorsan yap canim.
Selam Yildizcim,
insaallah iyisindir, sende cok iyi insansin be arkadasim.
Mirakelcigim, insaallah döner Ferimiz, canini sIkma derim ben.
Hadigel kolay gelsin sanada
Umut hälä bunalim devammi???
Aren sen hangi igneleri kullaniyorsun yazdim ama yazmadin, bide yumurta gelisimin ne alemde, canim ya merakta birakma yaz lütfen.
Gümse sen neler yapiyorsun oralarda, türk televizyonu izleyebiliyormusun????
Cara iyi haftasonlari canim
Kendinize iyi bakin arkadaslar
evet caninm yaa herkes kafasini dinliyor sanirim ama pes etmemek lazim allahin da izniyle olcak insallah bebislerimiz...bende her ne kadar boyle soylesemde bunalim takiliyorum aradacanim evet sebze yemeye ozen gosteriyorum dikkatli oluyorum yemek konusunda esim zaten cok dikkatlidir yani vitaminli saglikli yemekler yemeyi cok sever...ben suan regilm bitsin sogana baslicam canim.o otlardan burda yok canim ya civan percemi aslan pencesi bakalim bi sogani deniyim ben.reglm bittikten 7 gun sonra baslamam lazimdi dimi?cok teskkurler canim
Canim bak tekrar baktim nette, bizde tazeleyelim bilgilerimizi diye yaziyorum.
Pcos- miyom- erken menopoz için kuru beyaz soğan suyu kürü
1 orta boy kuru beyaz soğanı dış kabuğunu soyarak dörde bölün. Burada en önemli hadise kırmızı ve mor soğan veya dış kabukları beyaz italyan soğanı kullanılmaz.
Önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika üstü kapalı olarak kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce bir bardak suyunu için.(soğan yenmeyecek sadece suyu içilecek)
Soğan suyu kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.
Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.
Uyarı: İbrahim Saraçoğlu Soğan suyu kürü 15 günden fazla uygulanmamalıdır.
İbrahim Saraçoğlu Soğan suyu kürü adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.
Merhabalar Ferii..Sanki bana once kocami narkoza veriim sonra gelirim buraya yazmaya gibi geldi bana soylediklerin sen cok yasa emi, yine guldurdun.
Gumse benim isyerinde bizim takimda bi rus bayan var eger Aycan civanpercemini veya ne gerekirse sana bana almancasini yazarsa ona bir sorayim belki bilir sende bulabilirsin belki
Merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sizi cok ama cok özledimmm..Sonra uzun uzun yazacagim ama simdi özet gecim..
istanbula gittim 15 gün kaldim cok iyi geldi Mart 1 de gittim 16 da geldim...gecen hafta doktora gitim kistlerim gitmis..haftada 20 saat ise basladim..moralim iyi,hergün didsri cikmak,bana cok iyi geldi...esimin iböbrekteki tasi idrar kanalina düsüp orda kalmis,persemde söylemesi ayiptir penisinden iceriye hortum takacaklarki idrar kanali genislesin,sonra tasi alsinlar,silikon birseymis,ama 1 ay kalcak,acaba o arada sex yapabilirmiyiz..:))
bebekten hala vazgecmedim,havalar isindi ya,tüm hamileler ve yeni dogmus bebecikler sokaklarda ..hayran hayran izlemedeyim:))))
Sizi gercekten cok ama cokkk özledim ben sizsiz yapamam....sonra yazarim uzun uzun....
Aycan,geschenk,umut,mirakel,care,hadigel,yildiz siz benim icin cok özelsiniz...yazacak,paylasacak cok seyimiz var...sonra bombalarim topigi...esim persembe narkoz alacagi icin ,saat 17 de hastaneye narkozcuyla görüsmeye gitti,simdi gelir yemek yapim....cok öptüm hepiniz..
Yeni gelen arkadaslarda hos gelmis,safa getirmis...
Feri, Geshenk,
Ses verdiniz yaa cok mutlu oldum arkadaslarim ...
Fericim cok ama cok ozlemistik seni...
Canlarim,
Benden de haberler var...spora basladim. Yuruyus yapiyorum hergun. Gunde yarim saat...tostoparlak oldum sormayin artik nefesim kesiliyordu.
Isyerinde eski patronum bana P harfi diyor:) hakikaten bodur bir P oldum.
Sevgiler,
Y
Merhabalar Ferii..Sanki bana once kocami narkoza veriim sonra gelirim buraya yazmaya gibi geldi bana soylediklerin sen cok yasa emi, yine guldurdun.
Gumse benim isyerinde bizim takimda bi rus bayan var eger Aycan civanpercemini veya ne gerekirse sana bana almancasini yazarsa ona bir sorayim belki bilir sende bulabilirsin belki
Merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sizi cok ama cok özledimmm..Sonra uzun uzun yazacagim ama simdi özet gecim..
istanbula gittim 15 gün kaldim cok iyi geldi Mart 1 de gittim 16 da geldim...gecen hafta doktora gitim kistlerim gitmis..haftada 20 saat ise basladim..moralim iyi,hergün didsri cikmak,bana cok iyi geldi...esimin iböbrekteki tasi idrar kanalina düsüp orda kalmis,persemde söylemesi ayiptir penisinden iceriye hortum takacaklarki idrar kanali genislesin,sonra tasi alsinlar,silikon birseymis,ama 1 ay kalcak,acaba o arada sex yapabilirmiyiz..:))
bebekten hala vazgecmedim,havalar isindi ya,tüm hamileler ve yeni dogmus bebecikler sokaklarda ..hayran hayran izlemedeyim:))))
Sizi gercekten cok ama cokkk özledim ben sizsiz yapamam....sonra yazarim uzun uzun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?