tamm cnm biter bitmez hemen baslicam ellerine saglik...aren ne yapti acaba ses yok insallah hersey yolundadir
kızlar selam
feriiiii kaçak seni nasıl merak ettik biliyormusun
aycan şiirin çok çok güzel içime işledi
ben halen bunalımdayım nasılçıkacağımı da bilmiyorum kendimi teselli de edemiyorum
kızlar hepinize selamlar
Canlarim,
Benden de haberler var...spora basladim. Yuruyus yapiyorum hergun. Gunde yarim saat...tostoparlak oldum sormayin artik nefesim kesiliyordu.
Isyerinde eski patronum bana P harfi diyor:) hakikaten bodur bir P oldum.
Sevgiler,
Y
canim cok iyi olur ya ben ruscasini bilimmiyorum civan perceminin belki buluruz burda sen bi sor bakim
Feri, esin isten ciktimi ????, Sen ne zaman basladin calismaya ????
merhabalar...
giremedim, yoğundum ama size bilgi vereyim dedim bu hafta toplama işlemi olacak tahminende salı falan transferim olur inşallah. uzun bir süre olamayabilirim. çünkü bekleme süresinde izinli olacağım ve internete girme şansım olmayacak. kendinize iyi bakın bana dua edin öpüyorum sizleri. inşallah güzel haberlerle dönerim.
Merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sizi cok ama cok özledimmm..Sonra uzun uzun yazacagim ama simdi özet gecim..
istanbula gittim 15 gün kaldim cok iyi geldi Mart 1 de gittim 16 da geldim...gecen hafta doktora gitim kistlerim gitmis..haftada 20 saat ise basladim..moralim iyi,hergün didsri cikmak,bana cok iyi geldi...esimin iböbrekteki tasi idrar kanalina düsüp orda kalmis,persemde söylemesi ayiptir penisinden iceriye hortum takacaklarki idrar kanali genislesin,sonra tasi alsinlar,silikon birseymis,ama 1 ay kalcak,acaba o arada sex yapabilirmiyiz..:))
bebekten hala vazgecmedim,havalar isindi ya,tüm hamileler ve yeni dogmus bebecikler sokaklarda ..hayran hayran izlemedeyim:))))
Sizi gercekten cok ama cokkk özledim ben sizsiz yapamam....sonra yazarim uzun uzun....
Sevgili Cara, sen neler yaptin, son girdiginde cevrende bayagi karisikliklar vardi. Dilerim düzelmistir umarim sende iyisindir. kendine iyi bak canim
merhabalar...
giremedim, yoğundum ama size bilgi vereyim dedim bu hafta toplama işlemi olacak tahminende salı falan transferim olur inşallah. uzun bir süre olamayabilirim. çünkü bekleme süresinde izinli olacağım ve internete girme şansım olmayacak. kendinize iyi bakın bana dua edin öpüyorum sizleri. inşallah güzel haberlerle dönerim.
Gümse merhaba canim..umarim hersey yolundadir...Aycan yazmis sana bitkilerin ismini,umarim faydasini görürsün,simdi cikmaliyim...hscakall
merhabalar...
Aycan bu arada ben..14 Martta basladim ise.....
Canim dualarim seninle. Allah yardimcin olsun. Kac yumurta olustu hic yazmamissin. Ay Allahim emeklerinin karsiligini versin insaallah.merhabalar...
Hic üzülme, hersey olacagina varir. Esinede gecmis olsun.Canım benim ilgin için sağol.O karışıklıklar şu an için geçti de başka şeyler çıktı.Eşim okuldayken fenalaşmış, acile götürmüşler şekeri tavan yapmış.insülin falan yapmışlar.Birkaç gündür bununla uğraşıyoruz.Sağlık ocağındaki doktor endokrine sevketti ama gidemiyoruz malum grev var.Yarına bakalım..
Ovulasyon zamanımda başladı aksilik olacak ya işte.Allah istemiyor demek ki
Mutlaka eczanede olmali. Bu tür bitkiler eczanelerde bulunuyor. Rus kadinlarda bitkilerle ilgilidir.mrb feri cim arkadaslar senden cok bahs ediyor burda hosgeldin tekrarinsallah bulurum canim ya burda bu tur seyler bulmak cok zor...sen hangi ulkedesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?