Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Ah be Umutum kac kere söyledim ama dinlamiyon, sen bunalima girdikce hersey daha berbat oluyor vücudunda, farkinda degilsin.............

Canlarim,

Benden de haberler var...spora basladim. Yuruyus yapiyorum hergun. Gunde yarim saat...tostoparlak oldum sormayin artik nefesim kesiliyordu.
Isyerinde eski patronum bana P harfi diyor:) hakikaten bodur bir P oldum.

Sevgiler,
Y

Ah be yildizim, tadini cikar, bu toparlak hallerinin..............bosver bebis vede sen saglikli ol, gerisi hikaye

Sevgili Cara, sen neler yaptin, son girdiginde cevrende bayagi karisikliklar vardi. Dilerim düzelmistir umarim sende iyisindir. kendine iyi bak canim

Feri, esin isten ciktimi ????, Sen ne zaman basladin calismaya ????

Aycanim ve tatli arkadaslarim....
esimi arbeitsamt 1 ay calisin diye obi ye yollamistiya,pratik yapsin diye ,sonucta 5 yildir calismiyor ve kimsede o yüzden ise almiyor..Obi elemana ihtiyac var 1 ayin dolsun antrak yapariz demisti ama yapmadilar..Bizimkide orda 1 ay bedava calismis oldu ama iyi oldu bari Bewerbungunda bir hareketlilik oldu.,bari 1 ay pratik yaptim yazar:))..sonrada zaten böbreginde tas cikti,o tas ideae kanalina düsüp orda kaldi..simdi persembe malum yerinden schiene takacaklarki idrar kanali acilsin,böbrekte büzüsmüs oda toparlansin schiene 2 ay kalcakmis,sonra bakacaklar ya vakkum yöntemiyle yada duruma göre tasi alacaklar,doktor bekli schiene sayesinde kendiligindende düser dedi...

Ban gelinde ,hani ben bir yerde kursa gidiyordumya haftada 2 gün,iste orada günde 4 saat basladim,bilgisayarda oraya geleceklerin termin kagitlarini yaziyorum,zaten paket program,sadece isim ve adres degistiriyorum birde termin günü..devlet bana yardim veriyorduya onu kesmeden üstünede ayda 180 euro veriyor birde aylik bilet parasini...once gitmeye korktun ,cekindim ama simdi cok memnunum..orda 9 ay kalcagim antrak o kadar..proje kapsamindaki isler bunlar..sosyalestirmeye calisiyorlar beni

Geceh hafta girrim ya doktora,israrle esinin sperm analizi diyor,6-7 ay daha hamilleik olmazsa asilama sonrada tüp bebeke gecilmeli dedi...durumu acik acik anlattim,esimin asla sperm vermeyecegini,tüp ,asilama yaptiramayacagimi,bunun nedenlerini anlattim...Rahim filmi istedim 3 ay daha gecsin o zaman gel überwalzung yazarim dedi..benim icin üzgün oldugunu söyledi..Klomen istedim vermedi,gerek yok,yumuttalarin iyi calisyorki 3 ve 4,5 cm kistin olmustu dedi..Klomen sayesinde oldu demedim tabi..gizli ictim ya

Benden gelismeler bunlar .sonra yine yazarim..

Yildiz yoga iyidir hem dogumunuda kolaylastirir..Bizim cim cime nasil,hersey yolunda sanirim,hepte öyle olsun...pit diye geliversin kucagina..cok öptüm canim benim

Geschenk tatlim benim,ben sizi hic birakirmiyim,sende son durumlar nedir tatlim benimm...cok öptüm seni tatliskom

UUmuttt
canim benim,sende fazla girmemisin topige,depresyon bizde kronik oldu galina,,Son duruminu yaz tatlim cok öptüm...

Bu arada Tr den bolca Klomen aldim...Uslanmak bilmiyorum galiba....Esimin durumu netlesin,benim zaten kistim gitmis,öbür ay kullanacagim..Bu ay kullanacaktim ama cuma ovülasyon zamanim ama esim birsey yapacak durumda olmaz zaten malum icinde hortum olacak,nasil olacak ya,internette arastirdim ama saglikli bilgi alamadim,..bakalim artik hayirlisi...

Gümse merhaba canim..umarim hersey yolundadir...Aycan yazmis sana bitkilerin ismini,umarim faydasini görürsün,simdi cikmaliyim...hscakall

merhabalar...
giremedim, yoğundum ama size bilgi vereyim dedim bu hafta toplama işlemi olacak tahminende salı falan transferim olur inşallah. uzun bir süre olamayabilirim. çünkü bekleme süresinde izinli olacağım ve internete girme şansım olmayacak. kendinize iyi bakın bana dua edin öpüyorum sizleri. inşallah güzel haberlerle dönerim.

Canim benim,ne kadar önemli bir sürece girmisin,allahmim yardimcin,yaninda olsun.Emeklerini bosa cikarmasin,insallah bize güzel,müjdeli haberler vereceksin..Dualarimiz her gün dogumu ve gece seninle olacak..Kendine cok iyi bak,

Hoşgeldin fıstıkk

Sevgili Cara, sen neler yaptin, son girdiginde cevrende bayagi karisikliklar vardi. Dilerim düzelmistir umarim sende iyisindir. kendine iyi bak canim

Canım benim ilgin için sağol.O karışıklıklar şu an için geçti de başka şeyler çıktı.Eşim okuldayken fenalaşmış, acile götürmüşler şekeri tavan yapmış.insülin falan yapmışlar.Birkaç gündür bununla uğraşıyoruz.Sağlık ocağındaki doktor endokrine sevketti ama gidemiyoruz malum grev var.Yarına bakalım..

Ovulasyon zamanımda başladı aksilik olacak ya işte.Allah istemiyor demek ki

Allahım emeklerini boşa çıkarmasın,hakkında hayırlısı olsun inş..

Gümse merhaba canim..umarim hersey yolundadir...Aycan yazmis sana bitkilerin ismini,umarim faydasini görürsün,simdi cikmaliyim...hscakall

mrb feri cim arkadaslar senden cok bahs ediyor burda hosgeldin tekrar insallah bulurum canim ya burda bu tur seyler bulmak cok zor...sen hangi ulkedesin?

aren cnmm benmm dualarim seninleee insallah olcak bu defa inaniyorum bizi merakta birakma yaz firsat bulunca

Aycan bu arada ben..14 Martta basladim ise.....

Cok sevindim. Insaallah, ya seni alirlar, yada Datentypistin olarak esdeger bir is bulurlar.

Canim dualarim seninle. Allah yardimcin olsun. Kac yumurta olustu hic yazmamissin. Ay Allahim emeklerinin karsiligini versin insaallah.

Hic üzülme, hersey olacagina varir. Esinede gecmis olsun.

mrb feri cim arkadaslar senden cok bahs ediyor burda hosgeldin tekrar insallah bulurum canim ya burda bu tur seyler bulmak cok zor...sen hangi ulkedesin?
Mutlaka eczanede olmali. Bu tür bitkiler eczanelerde bulunuyor. Rus kadinlarda bitkilerle ilgilidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…