Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

bugu bakcam canim tesekkur ederim

Cok gecmis olsun care..Bu aksilikler birakmiyor pesimizi..Benimde kocanin idrar yolunda tas var..yarin penisinden iceri hortum takacaklar,idrar kanali acilsin tas düssün diye bekleyecekler,olmazsa vakkumla cekecekler,benimki zaten cok sorun,birde bu cikti..

Umarim en kisa zamanda hersey yoluna girer..cok öptüm tatliskom..

mrb feri cim arkadaslar senden cok bahs ediyor burda hosgeldin tekrar insallah bulurum canim ya burda bu tur seyler bulmak cok zor...sen hangi ulkedesin?

Mergaba gümse,Hos bulduk,sizde hos gelmisiniz...Ben Almanyadayim,yaklasik bundan 1 yil evel,senin Aycana sordugun sorularin aynini bende sormustu)) Canim Aycanim tek tek yazmisti bana....Bu bitkiler zaten her ülkede var,biliyorsun,Dogaya dönüs basladi..Internette ara bitkilerin Ruscasini,sanirim sen rusyadasin..Beni almanca kursunda Rus bayanlar var...Onlara sorarim..Ama kurs cuma günü ve buralar kapali.önümüzdeki h.ici sorarim....Tabi sen o zamana kadar bulamazsan..Aycaninda dedigi gibi eczaneye latince adini yaz göster,onlar bilir....Iyi bak kendine...

Aycan sen neler yapiyorsun canim benim,hava cok sicak degilmi ama güzel,,baharla beraber umutlandik hayata karsi:)) Insallah aycan,is bana iyi geldi,ruh halim degisti,artik depresyonda degilim,sadece cocugun olmuyor diye üzülüyorum,eskiden ölüyordum...umarim hep böyle kalirim....

Geschenk nerelerdesin kiz,ben geldim ama hic pas vermiyorsun...

Umuttttttttttttt ...sen nerelerdesin....

Arkadasim,
Dualarimiz seninle...guzel haberlerini alacagiz insallah ve hep beraber burada kutlayacagiz. Sen sakin ve mutlu ol yeter bu bekleme doneminde. Kendini cok yorma emi?
Y

Günaydin canlarim.....Saat 12 de hastaneye gidecegiz,esime boru döseyecekler:)) ..bir aksilik olmazsa operasyondan sonra5-6 saat tutup birakacaklarmis.. Bnede izin aldim bu gün,Cuma ve p.tesiAlmanyada tatil var zaten..Aycan sende bol bol dinlenirsin...Bende giysi dolaplarina el atacagim..yazlik cikarip.kislik kaldiracagim,bahara,yaza evi hazirlayacagim....Cok isim var cokkkk ,ama hepsi bos isler.

yarin ovülasyon zamanim,ama bizimki gece zibardi,sonunta operasyondan sonra zaten birsey olmaz,düngece olsaydi bari,icimde bir umutla dolasacaktim,cok moralim bozuldu gece..Ne diyim haktan hayirlisi...Baskada zaten ne desek bos...

Saat 10.30 esim hala yatiyor,gidim kaldirim,ac gidecek diye,gec kalkim dedi....cok öptüm hepinizi ..kocamannnnnnnn

Selam Kizlar,
evet Ferimizin de dedigi gibi, Almanyada yarin vede Pazartesi resmi tatil, paskalya dolayisiyla. Bugün sükür son is günüm vede dinlenecegim. Yarin sabah kalkip hemen TV seyredecegim.
Ferim gecmis olsun, Allah yardimcin olsun. Diger olayada canini üzme, önümüzdeki ay birlikte olursun, napalim bosver.
Sen izine gidip geldikten sonra biraz degistimi esin, iyi yönde...........
Bu arada bende dolaplarimi halletmem lazi. Ay inanmiyorum ya, hava cok güzel hepinizi seviyorum.

Arene lütfen hep dua edin, insaallah hersey yolunda gitsin.

feri gecmis olsun esine acil sifalar diliyorumm..sikma canini diger ay denersin...evet yaa aren meraktan catlicam ins hersey yolundadirrr dualarimiz onunla

feri gecmis olsun esine acil sifalar diliyorumm..sikma canini diger ay denersin...evet yaa aren meraktan catlicam ins hersey yolundadirrr dualarimiz onunla

sagol gümse..Nedense insan,ovülasyon zamani bos gecince,sanki o ay hamile kalacaktida,bos gecti diye kalmadi pisikolojisine giriyor..Kec kez yakaladim ovülasyon zamanini am olmuyor iste...Zaten sadece sag tüpüm acik,oda hala aciksa tabi..cok sagol iyi dileklerin icin..

Selam Kizlar,
Feri nasil gecti ameliyat???
Oh ne güzel bugün saat 10 a kadar uyudum dinlendim. sevgiyle kalin.

Aycan iyi gecti..Esimin agrisi var ,idrarida hala kanli,Op öncesi agrisi yoktu,simdi var diye sabahtan beri kafamin etini yedi..Neticede penisten girildi,tabiki tahris olmustur,ama anlamiyor,cok sikta idrar gidiyor..hortum 2 ay kalcakmis,ama 10 sonra yine rontken ceilecekki,hortum ve tasin durumu görülsün..Bizimki hastaneleri,doktorlari hic sevmez,o yüzden 2 gündür inanki deli gibi,gerci eskidende öyle ya neyse....Dünde hastanedenarkozunda etkisyle hemsirelere yapmadigini birakmadi,allahtan kadinlar birsey demedi...

Yarin bize misafir geliyor,pazar günü burda esimin bir akrabasinin oglunun sünnet düsügünü var,fransadan kuzeni gelecek,kalabaliklar,bizde kalacaklar..Daha bu gün haber verdiler,bizde kalacaklarini,elim ayagima dolandi su an,sabah tüm dolaplari asagi indirdim,kislik yorganlari kaldirim diye yorgan ,yikadim..ev bomba atilmis gidi..dün arasalardi,ertelerdim detayli temizlik isini...neyse artik...cok öptüm tatlim...cok isim varrrr

cnm yaa haklisin hepimiz oyle oluyoruz zaten...benimde hastaligim bitti sogana baslicam sali gunu insallah dogal yollarla hamile kalabilirim.bi tanidigim 8 yil sonra sogan kuru sayesinde hamile kaldi 2aylik hamile simdii ahh ahhh insallahhh bizdee allahimmmm bizdeee :90: canim tekrar gecmis olsun insallah bi an once iylesir esin kolay gelsin

merhaba, ben 5 yıllık evliyim. 2 yıldır bebek istiyoruz ama nasip değilmiş olmuyor sol tüpüm kapalı 1 yıl tedavi gördüm 2 kez aşılama yaptırdım olmadı şimdi tedaviyi bıraktım bitkisel bir şeyler denemek istiyoorum ama ne yapacağımı nederen başlayacağımı bilmiyorum. bana ne tavsiya edersiniz....Allah herkesin gönlündekini hayırlısı ile versin...

mrb ironik haklisin nasip olmayinca olmuyor.bende 1kez asilama denedim ama olmadi..simdi sogan kuru deniyecegim insallah olur sende dene istersen

mrb ironik haklisin nasip olmayinca olmuyor.bende 1kez asilama denedim ama olmadi..simdi sogan kuru deniyecegim insallah olur sende dene istersen

evet soğan kürü olabilir daha önce denedim. yumurtalama tedavisi için içtiğim ilaçlar kist yaptı onun için içmiştim. ama tam olarak kürü uygulamadım. hani 15 gün için ara verin adete yakın tekrar için falan diytorlar ya ... acaba adetli iken başlasam yine de faydasını görür müyüm?Allah herkese hayırlısı ile sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah...

cnm ben internetten baktim baya adetliykende olurmus ama sanirim o kadar etkili olmaz bence bitsin oyle dene ben bitmesini bekledim deniyecegim insallah sali gunu...amin cnm dualarim isteyen herkese

cnm ben internetten baktim baya adetliykende olurmus ama sanirim o kadar etkili olmaz bence bitsin oyle dene ben bitmesini bekledim deniyecegim insallah sali gunu...amin cnm dualarim isteyen herkese

teşekkür ederim ben de bitince başlayım. Allah hepimize hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin inşallah

Canim ya,
Allah yardimcin olsun, bir yandan hasta esin, bir yandan misafir. Ne diyeyim. Su Almanlarin güzel huylari asla bizim millet gibi son dakika golü atmazlar. Neyse buda bizim milletimizin hem güzel hemde köytü yani. Adamlarin herseyi aylar öncesinden planli vede terminli. E senin kayninda var orda, onda neden kalmiyorlar. Esi senin kadar iyi hizmet edemiyor demekki............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…