Cok sevindim. Insaallah, ya seni alirlar, yada Datentypistin olarak esdeger bir is bulurlar.
Canim dualarim seninle. Allah yardimcin olsun. Kac yumurta olustu hic yazmamissin. Ay Allahim emeklerinin karsiligini versin insaallah.
Hic üzülme, hersey olacagina varir. Esinede gecmis olsun.
Mutlaka eczanede olmali. Bu tür bitkiler eczanelerde bulunuyor. Rus kadinlarda bitkilerle ilgilidir.
Canım benim ilgin için sağol.O karışıklıklar şu an için geçti de başka şeyler çıktı.Eşim okuldayken fenalaşmış, acile götürmüşler şekeri tavan yapmış.insülin falan yapmışlar.Birkaç gündür bununla uğraşıyoruz.Sağlık ocağındaki doktor endokrine sevketti ama gidemiyoruz malum grev var.Yarına bakalım..
Ovulasyon zamanımda başladı aksilik olacak ya işte.Allah istemiyor demek ki
mrb feri cim arkadaslar senden cok bahs ediyor burda hosgeldin tekrarinsallah bulurum canim ya burda bu tur seyler bulmak cok zor...sen hangi ulkedesin?
merhabalar...
giremedim, yoğundum ama size bilgi vereyim dedim bu hafta toplama işlemi olacak tahminende salı falan transferim olur inşallah. uzun bir süre olamayabilirim. çünkü bekleme süresinde izinli olacağım ve internete girme şansım olmayacak. kendinize iyi bakın bana dua edin öpüyorum sizleri. inşallah güzel haberlerle dönerim.
feri gecmis olsun esine acil sifalar diliyorumm..sikma canini diger ay denersin...evet yaa aren meraktan catlicam ins hersey yolundadirrr dualarimiz onunla
Selam Kizlar,
Feri nasil gecti ameliyat???
Oh ne güzel bugün saat 10 a kadar uyudum dinlendim. sevgiyle kalin.
sagol gümse..Nedense insan,ovülasyon zamani bos gecince,sanki o ay hamile kalacaktida,bos gecti diye kalmadi pisikolojisine giriyor..Kec kez yakaladim ovülasyon zamanini am olmuyor iste...Zaten sadece sag tüpüm acik,oda hala aciksa tabi..cok sagol iyi dileklerin icin..
merhaba, ben 5 yıllık evliyim. 2 yıldır bebek istiyoruz ama nasip değilmiş olmuyor sol tüpüm kapalı 1 yıl tedavi gördüm 2 kez aşılama yaptırdım olmadı şimdi tedaviyi bıraktım bitkisel bir şeyler denemek istiyoorum ama ne yapacağımı nederen başlayacağımı bilmiyorum. bana ne tavsiya edersiniz....Allah herkesin gönlündekini hayırlısı ile versin...
mrb ironik haklisin nasip olmayinca olmuyor.bende 1kez asilama denedim ama olmadi..simdi sogan kuru deniyecegim insallah olur sende dene istersen
evet soğan kürü olabilir daha önce denedim. yumurtalama tedavisi için içtiğim ilaçlar kist yaptı onun için içmiştim. ama tam olarak kürü uygulamadım. hani 15 gün için ara verin adete yakın tekrar için falan diytorlar ya ... acaba adetli iken başlasam yine de faydasını görür müyüm?Allah herkese hayırlısı ile sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah...
cnm ben internetten baktim baya adetliykende olurmus ama sanirim o kadar etkili olmaz bence bitsin oyle dene ben bitmesini bekledim deniyecegim insallah sali gunu...amin cnm dualarim isteyen herkese
Aycan iyi gecti..Esimin agrisi var ,idrarida hala kanli,Op öncesi agrisi yoktu,simdi var diye sabahtan beri kafamin etini yedi..Neticede penisten girildi,tabiki tahris olmustur,ama anlamiyor,cok sikta idrar gidiyor..hortum 2 ay kalcakmis,ama 10 sonra yine rontken ceilecekki,hortum ve tasin durumu görülsün..Bizimki hastaneleri,doktorlari hic sevmez,o yüzden 2 gündür inanki deli gibi,gerci eskidende öyle ya neyse....Dünde hastanedenarkozunda etkisyle hemsirelere yapmadigini birakmadi,allahtan kadinlar birsey demedi...
Yarin bize misafir geliyor,pazar günü burda esimin bir akrabasinin oglunun sünnet düsügünü var,fransadan kuzeni gelecek,kalabaliklar,bizde kalacaklar..Daha bu gün haber verdiler,bizde kalacaklarini,elim ayagima dolandi su an,sabah tüm dolaplari asagi indirdim,kislik yorganlari kaldirim diye yorgan ,yikadim..ev bomba atilmis gidi..dün arasalardi,ertelerdim detayli temizlik isini...neyse artik...cok öptüm tatlim...cok isim varrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?