Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

teşekkür ederim ben de bitince başlayım. Allah hepimize hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin inşallah

Selam Ironik,
hosgeldin. Kapali tüp icin elma yagi diyor, Feri vede Umut arkadasim. Ben yapmadim bu yüzden fikir veremicem, ha sogan kürüde zarar vermez faydali ama, kapali tüpp icin tekrar yaziyorum. elma yagi.
Feri lütfen foruma girdiginde arkadasa nasil yapildigini yaz. Yada Umutum sen okursan bu yazdiklarimi sen yardimci ol.
Öptüm

Canim benim insaallah hamile kalirsin. . Bende dün itibariyle esime keci boynuzu kürüne basladim. Bu gecede sogan kürü yapip icicem. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Arenciim, insaallah sendede hersey yolunda gidiyordur.

Canim benim insaallah hamile kalirsin. . Bende dün itibariyle esime keci boynuzu kürüne basladim. Bu gecede sogan kürü yapip icicem. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Arenciim, insaallah sendede hersey yolunda gidiyordur.

ayy cnm yaa insalllahhh isteyen herkes bebisine kavusur..ben pekmezini iciyorum canim esimde arada sirada iciyor cok iyi geliyor ama kuru nasil oluyor bilmiyorum ilk senden duydum.cnm soganin tadi nasil?bazilari cok berbat diyorda

çok teşekkür ederim duydum ama tam olarak nasıl uygulandığını bilmiyorum. Allah razı olsun...

rica ederim cm yaa ne demek insallah faydasi olur ya.amin cnm aminnn insallahhhh
inşallah canım. bi de arkadaşlar anlatınca şu elma yağını deneyim. daha önce duydum hatta yağı da aldım ama nasıl kullanıldığını bilmediğim için cesaret edemedim. Allah sarıldığımız sebeplerden netice bulmayı, şifa bulmayı nasip etsin. bu arada sen tedavi falan görüyür musun?özel olmazsa tabi?

amin cnm insallah sifa buluruz...yok cnm ben tedavi falan gormuyorum suanda yazin asilama yaptirdim tutmadi.aslinda cokta umursamadim ramazandi bide ozmanlarda mishafirler gelen giden cok oldu olacak olsa olurdu belkide ama bunlar bahane iste cnm:2:sen tedavi goruyormusun cnm?

1 yıl tedavi gördüm 2 kere aşılama yaptırdım. şuan ara verdim. verdikleri ilaçlar bende kist falan yaptı. yazın tüp bebek için uğraşacağım ama inşaallah ihtiyaç kalmaz.

1 yıl tedavi gördüm 2 kere aşılama yaptırdım. şuan ara verdim. verdikleri ilaçlar bende kist falan yaptı. yazın tüp bebek için uğraşacağım ama inşaallah ihtiyaç kalmaz.

bende aynen cnm yazin tup bebege baslicam.evet insallah ihtiyac olmaz bende senle ayni fikirdeyim.hangi sehirdesin cnm??

Ironik merhabalar..Benimde sol tüp kapali,sag güya acik..Ben 4 kez hamile kaldim,1. 2 aylik-2.3 aylik-3. 4,5 aylikti--4,5 ayliktan önce HSg cektirdim sol tüp kapali,sagda gecis darligi var dediler,Hamilleiklerimde bebekler 1 hafta 10 gün icimde ölü kalmislar,kontrolerde kalp atimi görülmeyince anlasildi tabi,o arada enfeksiyondan kapanmis olabilir dedi doktor..Hamile kalmazsin,tüp yapmalisin dediler ama o ay hamile kaldim,sanirim cekimde sag tüpüm acildi,ne kadar mutlu oldum anlatamam,yazarken bile elim titriysor,kalbim carpiyor ama malesf 4,5 aylikti kaybetim..ondan sonra elma yagini denedim ben tampona 2-3 damla damlatip geceden koyup,sabah cikariyordum,2.3 ay denedim,birsey olmayinca miyonda vardi oda büyünce,lap olmaya karar verdim tam amelyat olacaktim ki hamile oldugumu ögrendin,oda 6 haftalik düstü meger kimyasalmis ama ben pregestorun hapi kullanimca reglde olmadim,hapi biraktim...lap oldum sol kapali,sag acik dediler.sol tüpü acamamislar....laparaskopinin üstünden 8 ay gecti hala birsey yok...

Elma yagi cok yaygin..zarari yok kullan..ya günlük pede 2-3 damla damlar koy...korkmasanda tampona dök icine koy...Neticede tüpün kapali olmasi,ihtimaleri cok düsüyor..neyseki 1 tanesi acik..

Aycan misafirler öglen 12 de gittiler..Cok yoruldum,bunaldim,havada cok sicakti,sünnet düsgününe biz gitmeyecektik ama onlar gelince mecbur gittik..Yine bolca cocok konusu konusuldu,akillar verildi...Esimin kuzeni esime,yoksa senden dolayimi cocuk olmuyor,ondanmi amelyat oldun diye espiri yapti güya,esim cok bozuldu..

Aycan kaynim 56 yasinda ve bakar..21 yasinda evlenmis,1 yil evlöi kalip ayrilmis,birdahada evlenmemis..evide 1 oda mutfak,banyo..orda kimse kalmaz zati...

Esim simdi gittiki cocugu alsin,okul tatil ya ,c.tesiye kadar burda kalacak...bende ortaligi topladim,simdi yemek yapim cok öptüm..

ayy cnm yaa insalllahhh isteyen herkes bebisine kavusur..ben pekmezini iciyorum canim esimde arada sirada iciyor cok iyi geliyor ama kuru nasil oluyor bilmiyorum ilk senden duydum.cnm soganin tadi nasil?bazilari cok berbat diyorda

Selam,
soganin suyunun tadi, gayet güzel. Bilmem ben istahla iciyorum.
Keci boynuzu kürü; 6-7 adet keciboynuzu kücük kücük kirilir, 600ml. kaynayan suya konur, kisik ateste 4 dk. kaynatilir, kenara alinir 20dk. beklendikten sonra süzülür. 6 gün sabah ve aksam icilir, ondan sonra 3 ay boyunca heraksam 1 bardak icilir.
Iyide esinin sperm sayisinda veya hareketliliginde sorun mu var??????????

Son düzenleme:

yooo cnm bi sorun yok sprem sayisinda kan sayimimiz dusuktu o yuzden iciyorduk biz pekmezi merak ettim sadece o yuzden sordum.ben yarin basliyorum sogana ogle aksam yapmak sartmi?sabah yapsak olurmu acaba

bende aynen cnm yazin tup bebege baslicam.evet insallah ihtiyac olmaz bende senle ayni fikirdeyim.hangi sehirdesin cnm??

canım ben niğde'deyim. burada tedavi imkanları malesef sınırlı...Allahtan umut kesilmez inşallah tüp bebeğe ihtiyaç olmadan hayırlı ve sağlıklı evlatlar naiip eder...

canım ben niğde'deyim. burada tedavi imkanları malesef sınırlı...Allahtan umut kesilmez inşallah tüp bebeğe ihtiyaç olmadan hayırlı ve sağlıklı evlatlar naiip eder...

insallah cnm isteyen herkese nasip etsin allah...peki nerde yaptircaksin eger yaptircak olursan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…