Yine Günaydin hepinize..............
Kizlarrr iyi aksamlar canlarim,umarim iyisinizdir,bnde iyiyim ama esim cok fena,takilan hortum yanlis takilmis,sali tekrar poerasyon yapilacakki cikarilsin,o yüzden cok cani yaniypr,cani yandikcada cok agrasiflesiyor,su sali gelsede bitse bu gerginlik,anlayacaginiz,ortam gergin...cok öptüm sizi
UMuttttttt.......geschenkkkkkkkkkk nerdesiniz kizzzzzzzzzzzzzzz
Gümse, nasilsin arkadasim, Arenden birsey duydunmu???
Feri gecmis olsun tekrar, Allah yardimciniz olsun.
Cara, Mirakel, Ironi, Yildiz, Umut hepinize selam.
Slm kızlar nasılsınız,ben iyiyim şükür ama eşim çok iyi deil,şekeri düşmüyor sürekli insülin kullanıyor.
Bu arada 3 gün önce ovulasyonum gerçekleşti beklemeye geçtim.bu ay da olmazsa doktor rahim filmi çekelim dedi ameliyat sonrası tüplerde tıkanıklık olmuş olabilir dedi ama ben sanırım çektirmeyecem.oluruna bırakacam çünkü hiç umudum yok.
Feri geçmiş olsun canım..
Aycan sen nasılsın tatlım
Kızlar hepinize selamlar
herkese meraba ben aram-nıza yeni katılıorum buay bende bal çörek otu tarçın bide incir kürü yapıyorum sizlerden bunu deneyipte fayda gören oldumu paylaşırmısınız ...........
Slm kızlar nasılsınız,ben iyiyim şükür ama eşim çok iyi deil,şekeri düşmüyor sürekli insülin kullanıyor.
Bu arada 3 gün önce ovulasyonum gerçekleşti beklemeye geçtim.bu ay da olmazsa doktor rahim filmi çekelim dedi ameliyat sonrası tüplerde tıkanıklık olmuş olabilir dedi ama ben sanırım çektirmeyecem.oluruna bırakacam çünkü hiç umudum yok.
Feri geçmiş olsun canım..
Aycan sen nasılsın tatlım
Kızlar hepinize selamlar
merhabalar...
giremedim, yoğundum ama size bilgi vereyim dedim bu hafta toplama işlemi olacak tahminende salı falan transferim olur inşallah. uzun bir süre olamayabilirim. çünkü bekleme süresinde izinli olacağım ve internete girme şansım olmayacak. kendinize iyi bakın bana dua edin öpüyorum sizleri. inşallah güzel haberlerle dönerim.
Ah be Ferim,
insaallah Allahim sana en yakin zamanda evlat verir
herkese meraba ben aram-nıza yeni katılıorum buay bende bal çörek otu tarçın bide incir kürü yapıyorum sizlerden bunu deneyipte fayda gören oldumu paylaşırmısınız ...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?