Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Kizlarrr iyi aksamlar canlarim,umarim iyisinizdir,bnde iyiyim ama esim cok fena,takilan hortum yanlis takilmis,sali tekrar poerasyon yapilacakki cikarilsin,o yüzden cok cani yaniypr,cani yandikcada cok agrasiflesiyor,su sali gelsede bitse bu gerginlik,anlayacaginiz,ortam gergin...cok öptüm sizi

UMuttttttt.......geschenkkkkkkkkkk nerdesiniz kizzzzzzzzzzzzzzz

Gümse, nasilsin arkadasim, Arenden birsey duydunmu???

Feri gecmis olsun tekrar, Allah yardimciniz olsun.

Cara, Mirakel, Ironi, Yildiz, Umut hepinize selam.

slmm feriii ahh tekrar gecmis olsun cnm yaa ne sansmis bu boyle insallah bi an once duzelir esin

Gümse, nasilsin arkadasim, Arenden birsey duydunmu???

Feri gecmis olsun tekrar, Allah yardimciniz olsun.

Cara, Mirakel, Ironi, Yildiz, Umut hepinize selam.

slm aycancim cnm iyiyim cok sukur sen nasilsin??yok cnm ya hic haber alamadim sanirim internete giremiyor evde izin aliyorum demisti cunku en son.insallah hersey yolundadir bende cok merak ediyorum...

Slm kızlar nasılsınız,ben iyiyim şükür ama eşim çok iyi deil,şekeri düşmüyor sürekli insülin kullanıyor.

Bu arada 3 gün önce ovulasyonum gerçekleşti beklemeye geçtim.bu ay da olmazsa doktor rahim filmi çekelim dedi ameliyat sonrası tüplerde tıkanıklık olmuş olabilir dedi ama ben sanırım çektirmeyecem.oluruna bırakacam çünkü hiç umudum yok.

Feri geçmiş olsun canım..

Aycan sen nasılsın tatlım

Kızlar hepinize selamlar

Kizlar günaydin hepinize...umarim hepimiz icin iyi bir h.sonu olur.cok öptüm aksama bolca yazacagim....

Aycan,Cara, Mirakel, Ironi, Yildiz,Gümse,Aren nasilsiniz,umarim hepiniz iyisinizdir

Geschenk,,,Umut kizlar hic ugramaz oldunuz,bari arada girip bir slm cakozlayin sizden haber almis olalim...Sizi merak ediyoruz biliyorsunuz...hadi ben krize girmistim,sizdemi kirizdesiniz yoksa...Canlarim benimmm

Canim benim,cok gecmis olsun,insallah esin düzelir sende bebise kavusursun.Biliyorsun bende miyom amelyati gecirdim ve aklimdaki tek soru,sag tüpüm hala acikmi,2 hafta önce doktoruma gittim,rahim filmi cekelim dedim,2 ay bekleyelim bakariz dedi,tabi ben hizimi alamadim,daha evel gitigim 3. cocuguma hamileyken takibimi yapanbir doktor vardi,cok ilgilenmisti beneimle.. ondan 12 mayisa randevu aldim ,ona rica edecegim sevk yazsin..sag tüpüm de kapandiysa filan bosuna her ay umutla beklemiyim,kader diyip razi geleyim....

Canim benim bence sende rahim filmi mutlaka cektir,allah korosun ama öyle birsey varsa tedavine ona göre yön verirsin...Lütfen rahim filmi cektir..bende 2. düsükten sonra doktorumun,gerek yok demesine ragmen cok israr ettim,gitim geldimde adam sevk yazdi..burdaki doktorlar insani,dinden imandan cikariyor...sol kapali,sagda gecis darligi var dendi,rahim filminde sag tüpüm acilmis o ay hamile kaldim......O yüzden tekrar cektirmeyi cok istiyorum.....olur ya belki yine gecis darligi vardirda cekimde alisir filan....umut dünyasi iste

Cok öptüm canim ...

Aycan tesekkürler canim..

Aycan doktor bana kist varken,hani hayit damlasi vermistiya,o ay benim acayip gögüs agrim oldu ama inanki,yürürken bile acisindan duramiyordum,hatta kendimi hamile diye düsünüp,2 gün hamilelik testi bile yaptim..:)))sonra damla bitince hapini aldim o ayda yine bende cok gögüs agrisi yaptim ama test yapmadim:)) bu ay hayiti biraktim,2 ay icmis oldum zaten cünkü,reglime 1 hafta kala cok gögüs agrisi yapti bende...güya gögüs agrisi olan bayanlara tavsiye ediliyor anmaladim gitti...korktum biraktim...sen bu konuda ne dersin acaba????

Bu arada 22 nisan cuma benim ovülasyon günümdü .esimin operasyonundan dolayi arasizda bir münasebet olmaz sanmistim ama c.tesi oldu,delkide gec yumurlamisimdir diye yine bu ayda umutluyum...nedense her ay kendimi kesin bu ay hamileyimdir diye düsünüyorum..delimiyim neyim anlamadim gitti...

Su rahim filmini cektirsemde bilsem son durumumu..

Martta ailemin yanina gittim ya ,babam yasli 71 yasind,onun sagligindan endise etigimi söylemistim bir keresinde.. senin cocugunu görmeden ölmek istemiyorum,ona göre dedi..O kadar dokunduki bana,Hele annemin konusmalari,bazen aci,bazen tatli sözleri....Ama babamin o sözü cok dokundu bana,Almanyay dönerken babama sikica sarilip cok agladim,ayiramadilar bizi,normalde resmiyizdir...neyse yine kötü oldum...öyle iste,hepimizin yasadigi,hissetigi seyler..

herkese meraba ben aram-nıza yeni katılıorum buay bende bal çörek otu tarçın bide incir kürü yapıyorum sizlerden bunu deneyipte fayda gören oldumu paylaşırmısınız ...........

Insaallah tikaniklik filan yoktur. Bize müjdeli haber verirsin.

Aren..umarim iyisindir ve hersey yolunda gitmistir..Bizi gelismelerden haberdar et lütfen,merakta kaldik..transferin üstünden 1 hafta gecmmis olmali....4,5 güne insallah güzel haberler vereceksin...insallahhhhhhhhhhhhh

herkese meraba ben aram-nıza yeni katılıorum buay bende bal çörek otu tarçın bide incir kürü yapıyorum sizlerden bunu deneyipte fayda gören oldumu paylaşırmısınız ...........

Valla Hülya,aramiza yeni katilmisin ama insallah fazla aramizda klmaz,hamileler topiginde,sonrada bebegim büyüyor topiginde katilimci olursun...Biz artik,yada kendi namima söylim umut vee care arayah her topikle akraba oldum....Kürleri yap tabiki,her sarta faydasi olur,insallah tez zamanda bebegin geli ve o zaman bizede yazarsin degilmi...Bol sanss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…