Valla Hülya,aramiza yeni katilmisin ama insallah fazla aramizda klmaz,hamileler topiginde,sonrada bebegim büyüyor topiginde katilimci olursun...Biz artik,yada kendi namima söylim umut vee care arayah her topikle akraba oldum....Kürleri yap tabiki,her sarta faydasi olur,insallah tez zamanda bebegin geli ve o zaman bizede yazarsin degilmi...Bol sanss
canım benim inşallah kürleri faydalı olsun diye yapıyoruz ben pkoluyum canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canımmm sen kullandınmı?
Selam Ferim,
kizlar gelmiyor artik, saniyorum umutsuzlar. Neyse insaallah dönerler. Tam olarak hidirellez nezaman??? Bana yazarsan hatta hatirlatirsan sevinirim.
Hülya pko lular sogan kürünü 3 kez tekrarlamali diye biliyorum ben canim.
Herkese sevgiler
sogan kürünü 1 defa denedim ama bi faydası olmadı sanırım canım ben buay ilaç kullanmadan yumurta takibi yapılıcak o yüzden incir kürü yapıyorum bide tarçın çörekotuu bal yapıyorum cumaya kontrolüm var......
slmmm kizlarrr ben burdayimm sizi takip ediyorum umutsuz degilim ama arada kiriliyor umudum beklemedeyim sogan suyu iciyorum insallahhh allah yuzumuze bakar
Bende iciyorum Gümsecim. Savasa devam.
Ya Arenden haberin yok degilmi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?