Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Kizlar Hidirellez geliyor..Diyorumki ne yapsak nasil yapsak......Evde saksida gül fidesi var,dileklerimi ona baglasam olurmu,yoksa gül agaci sartmi acaba...yarin müsayit bir gül agaci arayacagim..burda herkesinki ya kapi önü,yada bahcelerinin icinde..beni hirsiz sanirlar sonra basim belaya girer yarin alici gözle gezim bir etrafi..

siz ne düsünüyorsunuz kuzucuklarimmmm

kestane kebep,cok ama cok acele cevap

Dün gece rüyamdaSeda sayanin oglunu gördüm ama güya benim oglumus.Düsüyor top oynarken,bende panikliyip nasil bagiriyorum..Ogulcannnn,Ogulcann diye..Adi ogulcanda cocugun...Ne alakaysa..Seda sayani düdündügümde yok,izledigimde,hele oglunu 1 kez tv de görmüstün,yillar yillar evel...

canım benim inşallah kürleri faydalı olsun diye yapıyoruz ben pkoluyum canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canımmm sen kullandınmı?

canım benim inşallah kürleri faydalı olsun diye yapıyoruz ben pkoluyum canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canımmm sen kullandınmı?

DBen kullandim,hemde aklina ne gelirse..4 hamilelik yasadim kürlerin tabiki etkisi olmustur..her hamilleigimden önce kür yapmistim,sogan kürü,hayit,coban cantasi,aslan pencesi cayi ictim,incir suyu ictim,,be bilim iste aklina gelen herseyi yada KKde okudugum tüm kürleri yaptim...sende ya..KK de cok bilgi vat zaten...öptüm

Günaydin kizlar kimsecikler ugramamis ,umarim iyisinizdir...Yine Anneler günü gelyor,gecen sene kimseyi aramamistim,annem disinda...cünkü kimi arasan,benim kutlamama karsili,bir sürü teselli cümlesi duyuyordum..o yüzden kimseyi aramayacagim...

Gelin yazin kizlarrrrrr...öptümmm

Selam Ferim,
kizlar gelmiyor artik, saniyorum umutsuzlar. Neyse insaallah dönerler. Tam olarak hidirellez nezaman??? Bana yazarsan hatta hatirlatirsan sevinirim.

Hülya pko lular sogan kürünü 3 kez tekrarlamali diye biliyorum ben canim.

Herkese sevgiler

sogan kürünü 1 defa denedim ama bi faydası olmadı sanırım canım ben buay ilaç kullanmadan yumurta takibi yapılıcak o yüzden incir kürü yapıyorum bide tarçın çörekotuu bal yapıyorum cumaya kontrolüm var......

slmmm kizlarrr ben burdayimm sizi takip ediyorum umutsuz degilim ama arada kiriliyor umudum beklemedeyim sogan suyu iciyorum insallahhh allah yuzumuze bakar

Selam canim,
Saracoglunu kitabindada pko lularin 3 kez yapmasi gerektigi yaziyor. Bir kere yapip pes etmisin.

Aycan 5 Mayis ikindiden sonra basliyip,6 Mayis ikindiden sonra bitiyormus...Yani yarin,persembe istek,dilek ve arzularimizibelirleyip dusini edecegiz,kagida yazip,gül agacina asacagiz yada altina gömecegiz,sabahta ordan alip,götürüp bir akar suya atacagiz...Arastiriyorum hala...bu gün gül agacida tespit ettim..evin arkasinda huzur evi var,onun bahcesini gezdim,gül agaci buldum,yarin caktirmadan oraya gömecegim,insallah kimse o saate bahcede olmaz:))))))))Cuma günüde ise giderken alir,dönüste suya atarim,allahtan su var..

Üstüme iyilik,saglik..Kizlarrrrrrrrrrrr salidan beri gelen giden olmamis,hayirdir iyimisiniz,canlarim...bir ses verin banaaa HuuuuuuHUUUUUUUUUUUUUUUUUU

kızlar bugün dr gittim ben buay ilaç kullanmadan yumurta takibi yaptırıyorum adetim 9. günü yumurtam 10mm olmuş pazartesi tekrar gidicem sizce nekaradar daha büyüyebilirki birde dr erkeklik hormonumun yüksek oldugu için döllenmeye engel oldugunu söyledi ufffffff ne yapmalıyım

Kızlar hamile kalmak için bi dua biliyorum,isteyenlere özel mesajla gönderebilirim,Gebelik bölümünde

konum var 'Hamile kalmak isteyenler için' başlıklı ,ben henüz denemedim ama bi hocadan dinledim

yapanlar bebek sahibi olmuşlar,ALLAHın takdiri tabi,dini içerik yasak olduğu için yazamıyorum,tesadüfen

konunuza rastladım.......

feriii burdayizz ama kimse girmiyorr yaaa canim evet dua istiyoruz burda paylas herkes okusun

Herkese günaydin,umarim iyi bir H.sonu olur diyecegim ama malum yarin Anneler günü...Allah annelerimizi basimizdan eksik etmesin,Bizide o mertebeye nail etsin ne diyim ...

En gec dün hastalanmam lazimdi ,olmayinca heyecanlanndim..normalde 24,26 arasi oluyor.dünde 26.cündü .sabaha kadar yatamadim acaba hamilemiyim diye...1.günlük gecikme bile nasil umut doldurdu icimi...gece hayaller kurdum,sabah,ilk isin eczaneye gidecektim...ama uyandimki regl olmusum...Nasilda hemencicik kaptirmisim kendimi...Umutttt umuttt nasil birsseyse hic vazgecmiyoruz

Cok öptümm

Hidirellez geleneginide harfiyen yerine getirdim...bakalim ne olacak

Esimde bana diyorki ,artik o halemi geldin,hurafeleremi kaldin isin diyince...Bende insanin senin gibi kocasi olursa,her sekle girer,herkese,hersey isi düser....Allah onu bildigi gibi yapsin...40 yasindayim,4 kaybim var,tek tüpüm kapali,...tip bu kadar ilerlemeisken..kendi kendime hamile kalim diye bekliyorum...ovülasyon zamanini bile dogru düzgün degerlendiremiyorum..Esimi asla affetmeyecegim beni elim,kolum bagli biraktigi icin...neyse acmiyim,simdi bu konulari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…