Hidirellez geleneginide harfiyen yerine getirdim...bakalim ne olacak
Esimde bana diyorki ,artik o halemi geldin,hurafeleremi kaldin isin diyince...Bende insanin senin gibi kocasi olursa,her sekle girer,herkese,hersey isi düser....Allah onu bildigi gibi yapsin...40 yasindayim,4 kaybim var,tek tüpüm kapali,...tip bu kadar ilerlemeisken..kendi kendime hamile kalim diye bekliyorum...ovülasyon zamanini bile dogru düzgün degerlendiremiyorum..Esimi asla affetmeyecegim beni elim,kolum bagli biraktigi icin...neyse acmiyim,simdi bu konulari...
yok cnm yaa o izinli hala..evdede internet yok galiba.insallah guzel haberlerle doner bize:87: kacinci gundesin sogan kurunun cnm??
kızlar bugün dr gittim ben buay ilaç kullanmadan yumurta takibi yaptırıyorum adetim 9. günü yumurtam 10mm olmuş pazartesi tekrar gidicem sizce nekaradar daha büyüyebilirki birde dr erkeklik hormonumun yüksek oldugu için döllenmeye engel oldugunu söyledi ufffffff ne yapmalıyım
Canim doktorlarin her dedigini dinleyip, icini karartma, hormonlar aslan pencesiyle yoluna giriyor. 21 günlük aslan pencesi kürü uygula. Sevgilerimle, gecmis olsun.
Hidirellez geleneginide harfiyen yerine getirdim...bakalim ne olacak
Esimde bana diyorki ,artik o halemi geldin,hurafeleremi kaldin isin diyince...Bende insanin senin gibi kocasi olursa,her sekle girer,herkese,hersey isi düser....Allah onu bildigi gibi yapsin...40 yasindayim,4 kaybim var,tek tüpüm kapali,...tip bu kadar ilerlemeisken..kendi kendime hamile kalim diye bekliyorum...ovülasyon zamanini bile dogru düzgün degerlendiremiyorum..Esimi asla affetmeyecegim beni elim,kolum bagli biraktigi icin...neyse acmiyim,simdi bu konulari...
Bu pazar bitiriyorum, ama ben günde bir kere yapiyorum. Canim nezaman sogan kürü yapsam antibiyotik etkisi yapip mantar oluyrum. Onun icinde bu sefer günde bir kez uyguladim. Sevgilerimle
Canim arkadasim,
allah dualarini kabul etsin. Onu da allah bildigi gibi yapsin. Allah dagina göre kar verirmis, hicbi kuluna cekemeyecegi yükü vermezmis, onun ici ben inaniyorum, bu cilelerinin karsiligini alican. Kendine iyi bak Ferim.
arkadaşlar selam uzun bir aradan sonra anca girebildim sizin yazdıklarınızı okudum nasılsınız bakalım ben hep bunalım takıldım yarın anneler günü ve benim moralim çok bozuk
kızlar okulda anneler gününü bir abartıyorlar sormayın gitsin
örneğin her öğrencinin annesine kart gönderdiler hadi o neyse ama öğretmenlere hediye plaket artık ne ise onu yapıyorlar ama nasıl biliyormusunuz hani içeri girmek için öğrenciler sıra oluyar ya anne olanları mikrofonla çağırıp anons edip hediyelerini veriyorlar geçen yıl kardeşimin düğünü vardı izin almıştım yırttım
bu yıl ise pazartesi sevk alayım dedim bir müdür yardımcımız var o çektiklerimi biliyor ona sordum kesin pazartesi tören olacaksa sevk (yanibir günlük izin alıp dr a gidiliyor o gün okula gelmiyorsun bilmeyenlere açıkladım) alayım dedim hediyeyi yapan adam pazartesi yetiştirmeye çalışırım demiş yetiştiremeyebilir sen beni hafta sonu ara dedi ama o kadar ağırıma gidiyorki sanki bir suç işlemişim de o gün okula gidersem yakalanacağım birde rapor dışında haftada bir sevk hakkımız var yani adam yetiştiremezse salı da tören yapılabilirmiş
offfff kızlar bana dua edin sap gibi kalma pozisyonuna düşmeyim düşünün okulda herkes hediye alıyor ben hariç herkes törende ben hariç
bir de müdür yardımcımız demezmi istersen sana da yaptırırız ben de hayır ben kesinlikle istemiyorum
kızlar aht ettim bir gün anne olursam sahneye çıkıp hediye almayacağım olmazsam da her anneler günü kaçacağım
hepinizi öpüyorum
canini sikma feriii erkekler bazen cok acimasiz oluyorlar anlamiyorlar bizi...allah dualarimizi kabul etsin ellerimizi bos cevirmesin insallah
cnm yaa evet iyi yapmissin insallah bende etkisini gorurum yaa peki bittikten sonra akinti oluyormu bende olmadi hic bu zamana kadar
AHHH ahhhhhh Gümse benim esim senin bildigin,tahmin edecegin cinsten degil..
Ne günah islediysem artik Allahim karsima esimi,ceza olsun diye cikardi..3 hamileligimde de bana aci cektirmesine ve bebeklerimi kaybetigimde yüzündeki rahatlama ifadesini görmeme izin verdi..,ha birde kimyasal var ,oda bonusu oldu...bir tek kimyasal olanda birsey demedi,hastaligimda bulunda,artik sag salim kucagima alirim dedim...oda kimyasal cikti...katmerli ceza..Ne desem bossss...offfffffff
Canim her vücut ayri reaksiyon gösterir, sonra bu kürün faydasini görmek icin 3 kez tekrarlamak gerekiyor, söyleyeyim. Saracoglunun sayfasina gir, oku derim ben
canimm yaaa sikma canini herseyde vardir bi hayir insallah olur bu kadar uzme kendini.bence ceza olsun diye cikarmadi senin sabrini olcmek icin cikardi sende bu zamana kadar sabrettin insallah sabrin sonunda en guzel odulunu alacaksindir eminim .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?