Aycan sen nasilsin canim..umarim iyisindir
Arenden hic haber yok,artik durumu belli olmustur..umarim güzel bir haber gelir
Yildiz sen nasilsin bebesin kocaman oldu artim...dpgsada bizimde bir yegenimiz daha olsa...isim konusunu ne yaptin canim...
Geschenkkkkk...GESCHENKKKK nerelerdesin canim benim...
Hadigel ....care siz nasilsinizzzz
feri
sen olmasan beni merak eden yok galiba.. accık kapris yapayım..neyse yinede bahsedeyim kendimden.. ben myom aldırmak için hastanelerde 3 aydır uğraşıyorum hep bir şeyler çıktı ertelendi.. hatta en son yatıp çıktım bu defede idrar yollarımda enfeksiyon varmış ilaç verildi böyle iken riskliymiş yine.. öyle geçiyor işte günler.. seni okuyorum iyiye giden şeyler olmasına seviniyorum ama senin bu adamı değiştirmek gibi bir seçeneğin olmadığından olduğu gibi kabul edip bu yolda onu yok sayarak devam edeceksin canım başka yolu yok.. o sadece çalışmalara istekli isteksiz katılım sağlasın yeter.. öptüm seni..
canım nasıl olayım ya depresyondayım 2.klomen kullanımı boşa çıktı adet oldum bugün 3.günüm.doktor olmazsa rahim filmi çekeriz demişti ama ben bu yola devam edermiyim bilmiyorum kafam çok karışık..
Canim, ben aynen ise devam, bu arada cumalari okula gidiyorum, anlican stres bol. Bebek olayini allaha biraktim, arasira nöbetlerim geliyor ama böyle yasamaya alistim.
Areni bende merak ediyorum, yildizda bayagidir yazmiyor.
Insaallah hepsi iyidir. Sen hälä ise gidiyormusun???, esin nasil oldu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?