Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Aycan sen nasilsin canim..umarim iyisindir

Arenden hic haber yok,artik durumu belli olmustur..umarim güzel bir haber gelir

Yildiz sen nasilsin bebesin kocaman oldu artim...dpgsada bizimde bir yegenimiz daha olsa...isim konusunu ne yaptin canim...

Canim, ben aynen ise devam, bu arada cumalari okula gidiyorum, anlican stres bol. Bebek olayini allaha biraktim, arasira nöbetlerim geliyor ama böyle yasamaya alistim.
Areni bende merak ediyorum, yildizda bayagidir yazmiyor.
Insaallah hepsi iyidir. Sen hälä ise gidiyormusun???, esin nasil oldu???

Geschenkkkkk...GESCHENKKKK nerelerdesin canim benim...

feri

sen olmasan beni merak eden yok galiba.. accık kapris yapayım.. neyse yinede bahsedeyim kendimden.. ben myom aldırmak için hastanelerde 3 aydır uğraşıyorum hep bir şeyler çıktı ertelendi.. hatta en son yatıp çıktım bu defede idrar yollarımda enfeksiyon varmış ilaç verildi böyle iken riskliymiş yine.. öyle geçiyor işte günler.. seni okuyorum iyiye giden şeyler olmasına seviniyorum ama senin bu adamı değiştirmek gibi bir seçeneğin olmadığından olduğu gibi kabul edip bu yolda onu yok sayarak devam edeceksin canım başka yolu yok.. o sadece çalışmalara istekli isteksiz katılım sağlasın yeter.. öptüm seni..

Hadigel ....care siz nasilsinizzzz

canım nasıl olayım ya depresyondayım 2.klomen kullanımı boşa çıktı adet oldum bugün 3.günüm.doktor olmazsa rahim filmi çekeriz demişti ama ben bu yola devam edermiyim bilmiyorum kafam çok karışık..

Ahhh Geschenkim,her iste bir hayir vardim diecegim,klasik olarak..ama bunda ne hayir olacakki,miyonumumuzu bile aldiramiyoruz...Ne olacak halimiz...ben bu gün neler yasdim anlatimde dudaginiz ucuklasin,,avrupanin göbeginde,dogru düzgün dil bilmezligimin,yanimda kimsenin olmayisinin acisini cok fena yasadim..Yazinca okursun zati...cok öptüm..

Care canim benim,mutlaka rahim filmi cektir ..ben bu gün cektirdim,2 yil evelde cektirmistim,cok rahat ve iyi gecmisti..bu gün aceminin ve kendi salakligimin kurbani oldum...detayli yazacagim

KIZLAR HSG macerami yazacagim ama esimin haberi yok..simdi odaya geldi,müsayit olunca girer yazarim..

Randevum 9´30 daydi...gittim ve bir sorunum olmadigini ama son hsg filmini cektireli 20 ay oldu ve sol tüp kapali,sag acik ciktigini ve o ay hamile kaldigimi,falan filan anlatim,zaten orda dosyam var...1 yildir korunmadigimi ve ovülasyon testik kullanmama ragmen hamile kalmadigimi,Hsg cektirmek istedigimi söyledi..Hemen isterseniz ben cekim ama reglin 10 gününe kadar cekilmeli dedi benimde zaten 6. günümddü,kanamamda yoktu onu söyledim..bu gün müsayitm cekelim amam saat 12 de gelin dedi..o heyecenla tabiki hemen olur dedim...ilk HSG yi Tüp bebek merkezinde cektirmistim,3 ayda anca cektirebilmistim..tabu bu cekim diyinde baliklama atladim...11 de ciktim,1 ssat dolasip geri gitim..biraz bekledim beni aldilar..odad doktor ve ben..yardimcilari gelir filan sndim,soyundum o meshur koltuga uzandim...islem basladi ne gelen ne giden,aleti soktu,rahmi aciyorum filan dedi,icime onu,bunu soktu,tabi tek bsina,bir onu almak ici kalkiyor bir bunu..canimi cok yakti,bir ara rahmi biraz acacagim dedi,makas vardi elinde hic anlamadim,kestimi ne yapti...icime boruyu soktu,ortada hala rontgen aleti yok,beni öylece birakip,yan odadan rontgen aletini aldi getirdi ayakli,tekerlekli zaten....icine onun bainida soktu...suyu verdi,ama ilik ilik aktin disari..olmadi balon icrde kalmali dedi,cikiyor ama dedi kac kez soktu geri cikti,suda akiyor tabi...sonra herseyi cikardi icimden...sadece enjekte edecegim siviyi koyacagim dedi...o catalsi aletide birakti..

neyse sonra güya cekti,banada rontgende gösteriyor..evet sol kapali sac acik diye ama ben birsey görmedim,rontgen kagidi filanda cikarmadi...masadan kalktim sandalyedeki o beyaz rulo.kendi beyaz pantolonu hep kan..yerler siril siklam...canim nsil yandi anlatamam....ilk cektirdigimde inaninki cok rahat oldu...1 doktor 2 hemsire vardi basimda ve suyu enjekorle icime verip bir sürü rontgen cektiler...bu adam beni kandidimi ne...benden sigorta bunu ödemeiyor özel diyerek 150 euro istedi.70 verdim digeri öbür ay dedim....operasyondan öncede 2 hap verdi bana agrin olmayacak diye...beni mehveti hala kanamam var...insallah tüpümü filan zedelememistir...adam resmen cok acemiydi..ilk yaptirdigim sonucta klinikte oldu..bununda 4 yardimcisi var güya ama kimse gelmedi oday...

yani kesin ben ons ilk HSG raporunu gösterdimya..o rpora göre sag acik,sol kapali dedi..kesin kansirdi beni...canimida cok yakti..digerinde hic agrim,kanamam olmadi..iyani 150 eurom gitti ,canim yandi ve sonuc hala bence muama....2 ay bekliyip..kendi doktoruma gidecegim...

Adam kesin bakti dil yok,merak cok,sunu kekelimi dedi ne...yapilan hersey cok sacmaydi..hic böyle birseyle karsilasacagimi tahmin etmedim...birde adam ben cekim diyince uctum havalara....

offf yaaaa insallah bir zarar görmemisimdir..cok oynadi icimle,kac kez,neler sokup,cikardi..icim oyulmus gibi agiriyor....cok öptümmmmmm

Aycan ise gidiyoerum ama bu gün doktordan rapor aldim,gitmedim bu gün.....cok agrim var,agri kesici ictim 1 saat evel ama hala sizliyor icim.evde antibiyotik vardi onuda ictim,ne olur ne olmaz..Adam beni mahveti Aycan aceleciligimin kurbani oldum ilk Hsg mi kinderwunschzentrum da cektirmistim..hersey cok profesyonel di...Bu adam sanki ilk kez cekiyor gibiydi belkide ilk kez cekti...Baskan saglik sigortsi ödemez filan demedi..islm bitti sonra söyledi...daha evelkini doktorum sevk yazmisti,gitik bize regl basliyinca arayin dediler ama anca 3. reglimde termin almistik..Bu adam niye böyle yapti bana...cok moralim bozuk...sanki kandirildim...hala aklimdaki sorulara cevap yok ve ,sorularim cogaldi,icimi filami deldi,tüpüme acaba zarar mi verdi diye....cok salaklik ettim....ama ne yapim adam cekim diyince,regliminde 6. günüyken,sans bana güldü dedim...ama olanlara bak...kanamam hala var kip kirmizi...icim aciyor...insallah yarin toparlanirim..

Esim iyi p.tesi icindeki hortum ve vakumla tas cikarilacak,idrar kanali acilmis,tas rahat cikarilir dediler..p.tesi op tamamlaniyor yani..cok öptüm canimmmm

sen ne okuluna gidiyorsun,benim akilli azimli arkadasim...

Kizlar cok kötü bir gün gecirdim,knamam yok ama cok acanim yaniyor,sanki icim yara sizlayip duruyor...ne yapti bu allahin belesi bana...Ya tüpümü yirtiysa.deldiyse rahmimi,cok oynadi ,az daha bayilacaktim masada ki ben aciya dayanikliyim..Allaha dua ettim tüpüm acik ciksin diye ama adam opersyona baslayinca,sadece bana zarar vermeden bitirsin diye dua etmeye basladim..

P.tesiye kadar agrim gitmezse,p.tesi esimin opersyonu var,onu atlatalim,esime anlatacagim,gidip doktorla konusalim,yasadigim aciyi ve adamin acemiligini ve endiselerimi anlatim,gelsin benimle,konusun adamla bana ne yapti diye...Cok moralim bozuk,derdim azmis gibi simdide basima bu derdi actim....iyi olsun diye cabaladikca,karsima beteri cikiyor....

Günaydin iyi haftalar arkadaslar,

Arencim, canin sagolsun diyelim, söylenecek cok sey yok cünkü-

Gümse sogan kürünü 2 kez daha tekrarlaman lazim.

Cara sende bunalima girme be tatlim, stre yaptikca kendine daha büyük kötülük yapiyorsun.

Feri niye hep en kötüsünü düsünüyorsun canim, dr acemiymis o yüzdende canini yakmis, ama herhangi bir seye zarar verdigini sanmiyorum, ama baska bir doktora git vede durumu anlat, bir hasar vermismidir diye kontrole git. Evet sigorta bircok seyi karsilamiyor. Sen kendin istedigin icin kendin ödüyorsun. Ay lütfen ortada bisey yokken kafani daha fazla karistirma. Hayir anlamiyorum neden durup duruken tüpün tikansin.

Ben kidemim vede mevkim yükselsin diye okula gidiyorum canim. 2012 Kasim ayina kadar sürecek.

kızlar dün hsg çektirdim sonuç iyiymiş.sağ tüpte geçiş yavaşmış anladığım kadarıyla o da sorun değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…