Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

kızlar dün hsg çektirdim sonuç iyiymiş.sağ tüpte geçiş yavaşmış anladığım kadarıyla o da sorun değilmiş.

Care cok sevindim canim,bu ay ve önümüzdeki aylarda ovülasyon zamanini kacirma..Benimde ilk HSG sol kapali,sagda gecis darligi var,hamile kalmazsin deikleri ay hamile kaldim..HSg de az kapali tüpler aciliyor ve verilen sudan dolayi kanalar azda olsa genisliyor ve hamileleik kolaylasiyor....insallah sende hamile kalirsin canim...cok öptüm....Önümüzdeki 3 aya dikkat,sakin ovülasyonu kacirma... okkkkkkkk

Amannn Aycan,sazan gibi herseye hemen atlarsam sonu bu olur...Hic soru sormadan,adam cekim diyince atladim...neyse agrim sizim gecti..TR deki doktorlara yazdim...cevabi yollim ok ..öptüm

Soru: Hocam iyi günler, dün hsg çektirdim, daha evvel de çektirmiştim ama bu sefer doktor acemiydi galiba, tek başına tüm işlemi yapmaya çalıştı, çok canım yandı, 40 dakika sürdü neredeyse, şu an çok ağrım var, sağ açık, sol kapalı dedi, zaten 2 yıl evvel çektirmiştim, raporu doktora da verdim, aynı çıktı sonuç ama benim içime şüphe düştü, verdiği sıvı, anında bacaklarımdan aktı, içime balon koymuş, o çıktı, o yüzden olmadı deyip bu sefer, balonsuz aleti gireceğim dedi, yine sıvı hep dışarı aktı, röntgen çekmedi, sadece ekrandan baktı, güya bana da göterdi, sağa doldu su ama soldan geçmiyor diye, tabi ben birşey göremedim. Hocam bu acemi çekim, tüpümü yırtar, deler mi, rahime zarar vermiş midir? Özellikle açık olan sağ tüpümün bu çekimde yırtılma olasılığı var mı ya da rahim delinmesi? Çok sağolun.

Cevap yazmak istiyorum

Cevaplar :
Op. Dr. Kemal IRAK

Tel :
geçmiş olsun.madem 2 yıl önce hsg çektirdiniz, tekrarına ne gerek vardı?zannederim sizin başarısız bir hsg girişiminiz olmuş.ilacın dediğiniz gibi gelmemesi gerekir,çünkü rahime ve oradan da karın boşluğuna yayılması gerekir.hsg de esas olan röntgen görüntüsü almaktır.size zannederim eski hsg filminizin raporunu görmüş gibi tekrarlamış.röntgen filmi olmadan çekilmeyen filmi nasıl göstereceksiniz gittiğiniz dr.lara?çekimde belli bir basınçla ilacın verilmesi gerekir.eğer kuvvetli basınç uygulanırsa,kapalı tüpü yırtabilir.hatta bazan açık tüpü de yırtabilir.o zaman sizde şiddetli bir karın ağrısı oluşurdu.rahime zarar veremez.ancak yapmışsa tüplerde hasar yapabilir.
Cevap Zamanı : 14.05.2011 2038

Geschenk....Umuttt....Hadigel..Mirakel...Yildiz...gümse..hulya27... siz nasilsiniz ..nerelerdesinizzzz...

Selam Fericim,
bak yarin o doktora gidiyorsun, hsg sonuclarini belge istiyorsun, veremem derse parani geri istiyorsun, vede onu Ärztekammer ya sikayet edecegini söyle.
Moralini bozma, cocuk diye diye bitirme kendini, hersey olacagina varir be Ferim.

merhaba hanımlar, benim buay da olmadı...kırmızıları gördüm...moralim çok bozuluyor, ne yapacağımı bilemiyorum.artık insan içine bile çıkmak istemiyorum ama çalışan bir bayanım haliyle bir sürü insanla muhatap oluyorum...2 yıldır her ay bu duyguları yaşıyorum...Allh'ım daha fazla bekletmez inşallah...

aynı dertten muzdaribiz ben de öğretmenim, bizim okulda anneler günü faslı olmadı ama ben 5 aydır hamile bir arkadaş yüzünden bunalıma giriyorum kadın her tenefüste hamileliğinden bahsedip çocuğu olan arkadaşlara tuhaf tuhaf sorular soruyor onun yüzünden öğretmen odasına giremez oldum. önce ben hassas davranıyorum diye düşündüm ama diğer bayanlar da bunaldılar ahdım var Allah'ın izni ile bebebğim olursa sorulmadan bilgi vermeyeceğim...

Selam arkadaslar, umarim iyisinizdir.

Feri gecmis olsun, cocuk askina parcalatma kendini.

Aycan, onumizdeki ay tedaviye basliyorum AMAAAA COK ACIL kaliteli sperm cogaltici ilac lazim, mirakel-man'in sperm sayisi dusuk, gecen sefer sadece iki saglam yumurtanin sadece birtanesi dollenebildi.
Sen mutlaka bilirsin ama hap seklinde olursa ideal olur, mirakel-man kurlerden pek hoslanmaz, varmi Almanyadan alabilecegim. Cevap verirsen cokk sevinirim, hemen almaya gidecegim.

Hoscakalin

Kusura bakma canım ya ben uzun zamandır buraya bakamadım...ben Ankara veya Konya diye düşünüyorum ama inşallah gerek kalmaz...Sen hangi ildesin?

anliyorum sorun degil cnm benimde moralim bozuk hayirlisii olsun ne diyelim.bence imkanin varsa ankaraya git orda daha iyi diye duymustum.ben rusyadayim canim tatil zamanlarinda geliyorum yazin gelmeyi dusunuyoruz insallah gerek kalmaz ama eger yaptircak olursam adanada yaptircam bende

Almanyada Orthomol Fertil sperm cogaltici 90 günlük paket, 90-100 euro arasi, sperm sayisini cogaltiyor, esim kullandi sayi cok iyi oldu ama keciboyuzu kürü sayiyi cok artirmasada hareketliligi %25 e cikarmisti.
Ama Orthomol Fertille bircok kadinin hamile kaldigini okudum Alman forumlarinda. Canini SIKMA esin hapi kullansin, insaallah faydasini görücek. Canim benim sen nezaman basliyon. 90 günlük hapi kullanmadan baslama derim. En azindan 45 gün kullansin biliyorsun spermler 3 ayda bir yenileniyo.
Sevgilerimle.

Insaallah olur, bu kadar üzme kendini stres nekadar cok olursa okadar gec hamile kalirsin. biraz oluruna birak be arkadasim. Nebileyim bitkisel caylar filan ic, Aslan pencesi gibi, oturma banyolari yap, civan percemiyle, olur bebisin.

Cara canim gelismeler aslinda güzel, sorun stres sende anladigim kadariyla.
Gümse sende bukadar kendini birakma cok rica ederim.
Aren dilerim bunalima girmedin.
Yildiz canim dogurdunmu sesin solugun cikmiyor.
Umutum selamlar

Fericim kocaman öpüyom seni

Son düzenleme:
Insaallah olur, bu kadar üzme kendini stres nekadar cok olursa okadar gec hamile kalirsin. biraz oluruna birak be arkadasim. Nebileyim bitkisel caylar filan ic, Aslan pencesi gibi, oturma banyolari yap, civan percemiyle, olur bebisin.

meerhaba oturma banyoları hakkında bilgin varmı yani tüplerin açılmasına iyi gelen yazarsan sevinirim

Sevgili arkadaslarim selamlar,

Ozur dilerim uzun zamandir sizlere yazamadim. Isler bu aralar cok yogun gidiyor...Son uc haftama girdim ama malesef elimde cok buyuk iki tane deal var...gerci bitiremeyecegim ama biliyorsunuz nasil control freak oldugumu...neyse insallah ben mahfetmis olmam bu isleri...benden sonra kim ne halt ediyorsa etsin ama ben devir edene kadar dogru ilerlesin yeter:)

Neyse gectigimiz hafta bebisi gormeye gittik yine doktora, cok sukur iyi gidiyoruz ama artik yavas yavas agirlastim kizlar...zorlanmaya basladim...eskisi gibi kelebek gibi kosamiyorum etrafta benim minnos kiziyor cok hareket ettigimde, herhalde anne kus sen ne yapiyorsun diyor bebisim...

Yavas yavas havaya da giriyorum galiba:) bana hala hayal gibi geliyor, sanki gercek degil bu minnos...yasanan onca seyden sonra...neyse gecmis geldi gecti...

Her aksam sizler icin, bebisim icin ve butun sevdiklerim icin dua ediyorum:)

Feri'cim aman dikkat et bir daha boyle kendini doktor sanan kasap adamlara yaptirma herhangibir islem. Aman arkadasim dikkat et.

Sevgiler arkadaslarim,
Y

Aycan, verdigin bilgiler icin saol ama galiba bizim isimize yarayamayacak.
Ilaclari buzdolabina koydum bile, ilk adette basliyoruz, fazla beklema luxumuz de olmadigindan...malum yas meselesi...
Napalim bizde elimizdekiyle idare edelim. Bilmiyordum 3 aydan 3 aya sperm hucrelerinin yenilendigini keske daha once bu konuyla ilgilenseydim, simdiye kadar sadece kendi sagligima agirlik verdik. Neyse bakcez artik. Bu hafta adetim yeni bitti, haziranin ikinci haftasi baslar herhalde (o da zamaninda gelirse tabiki) Herseyin hayirlisi.

Yildiz, bosver simdi isi gucu, karnindaki minik can'a agirlik ver..kariyerini her zaman toparlayabilirsin, sen kendinden emin olduktan sonra. Anneligin tadini cikar hamileliginin zorlugunun bile keyfine bak, bizim..benim icin yap bunu kizz.

Selamlar

tesekkürler Mirakel..tedavinde sansin acik olsun insallah.Artik su topkte alalim bir hamilelik haberi...cok ihtiyacimiz var..kendine iyi bak canim

aycan zaten paranin yarisini verdim haziranin ilk haftasina termin yaptim,o zaman raporumu ve rontken cekimlerimide almak istiyorum,bendede bulunsun diyecegim.sonrada daha evelk cekimle bunu arasindaki farklari anlatip,dedigin gibi parayi ödemeyecegim...bakalim artik,agrim kalmadi.ev doktorunda idrar verdim iltihap falanda yok..öyle iste

Aycan esim iyi tasta,icindeki boruda cikti...dün yani 19 mayis itibariylede 31 mayisa kadar istanbula gitti..bu ayda ovülasyon testi yaptim...benimki gidecek diye 2 gün gün asiri iliski oldu,tamda ovülasyon testi iki cizgide ayni koyulukta olunca yasandi..anlayacagin yine umutluyum..ilk kez 4 günde 2 kez iliski oldu..tamda ovülasyon zamani...su doktor tüpümü patlatmadiysa belki hamile kalirim Ay bee canim Aycanim nedir bu halimiz vallahi....

Ben hala calisiyorum..cok öptüm seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…