kızlar dün hsg çektirdim sonuç iyiymiş.sağ tüpte geçiş yavaşmış anladığım kadarıyla o da sorun değilmiş.
Günaydin iyi haftalar arkadaslar,
Arencim, canin sagolsun diyelim, söylenecek cok sey yok cünkü-
Gümse sogan kürünü 2 kez daha tekrarlaman lazim.
Cara sende bunalima girme be tatlim, stre yaptikca kendine daha büyük kötülük yapiyorsun.
Feri niye hep en kötüsünü düsünüyorsun canim, dr acemiymis o yüzdende canini yakmis, ama herhangi bir seye zarar verdigini sanmiyorum, ama baska bir doktora git vede durumu anlat, bir hasar vermismidir diye kontrole git. Evet sigorta bircok seyi karsilamiyor. Sen kendin istedigin icin kendin ödüyorsun. Ay lütfen ortada bisey yokken kafani daha fazla karistirma. Hayir anlamiyorum neden durup duruken tüpün tikansin.
Ben kidemim vede mevkim yükselsin diye okula gidiyorum canim. 2012 Kasim ayina kadar sürecek.
arkadaşlar selam uzun bir aradan sonra anca girebildim sizin yazdıklarınızı okudum nasılsınız bakalım ben hep bunalım takıldım yarın anneler günü ve benim moralim çok bozuk
kızlar okulda anneler gününü bir abartıyorlar sormayın gitsin
örneğin her öğrencinin annesine kart gönderdiler hadi o neyse ama öğretmenlere hediye plaket artık ne ise onu yapıyorlar ama nasıl biliyormusunuz hani içeri girmek için öğrenciler sıra oluyar ya anne olanları mikrofonla çağırıp anons edip hediyelerini veriyorlar geçen yıl kardeşimin düğünü vardı izin almıştım yırttım
bu yıl ise pazartesi sevk alayım dedim bir müdür yardımcımız var o çektiklerimi biliyor ona sordum kesin pazartesi tören olacaksa sevk (yanibir günlük izin alıp dr a gidiliyor o gün okula gelmiyorsun bilmeyenlere açıkladım) alayım dedim hediyeyi yapan adam pazartesi yetiştirmeye çalışırım demiş yetiştiremeyebilir sen beni hafta sonu ara dedi ama o kadar ağırıma gidiyorki sanki bir suç işlemişim de o gün okula gidersem yakalanacağım birde rapor dışında haftada bir sevk hakkımız var yani adam yetiştiremezse salı da tören yapılabilirmiş
offfff kızlar bana dua edin sap gibi kalma pozisyonuna düşmeyim düşünün okulda herkes hediye alıyor ben hariç herkes törende ben hariç
bir de müdür yardımcımız demezmi istersen sana da yaptırırız ben de hayır ben kesinlikle istemiyorum
kızlar aht ettim bir gün anne olursam sahneye çıkıp hediye almayacağım olmazsam da her anneler günü kaçacağım
hepinizi öpüyorum
insallah cnm isteyen herkese nasip etsin allah...peki nerde yaptircaksin eger yaptircak olursan
Kusura bakma canım ya ben uzun zamandır buraya bakamadım...ben Ankara veya Konya diye düşünüyorum ama inşallah gerek kalmaz...Sen hangi ildesin?
Selam arkadaslar, umarim iyisinizdir.
Feri gecmis olsun, cocuk askina parcalatma kendini.
Aycan, onumizdeki ay tedaviye basliyorum AMAAAA COK ACIL kaliteli sperm cogaltici ilac lazim, mirakel-man'in sperm sayisi dusuk, gecen sefer sadece iki saglam yumurtanin sadece birtanesi dollenebildi.
Sen mutlaka bilirsin ama hap seklinde olursa ideal olur, mirakel-man kurlerden pek hoslanmaz, varmi Almanyadan alabilecegim. Cevap verirsen cokk sevinirim, hemen almaya gidecegim.
Hoscakalin
merhaba hanımlar, benim buay da olmadı...kırmızıları gördüm...moralim çok bozuluyor, ne yapacağımı bilemiyorum.artık insan içine bile çıkmak istemiyorum ama çalışan bir bayanım haliyle bir sürü insanla muhatap oluyorum...2 yıldır her ay bu duyguları yaşıyorum...Allh'ım daha fazla bekletmez inşallah...
Insaallah olur, bu kadar üzme kendini stres nekadar cok olursa okadar gec hamile kalirsin. biraz oluruna birak be arkadasim. Nebileyim bitkisel caylar filan ic, Aslan pencesi gibi, oturma banyolari yap, civan percemiyle, olur bebisin.
Selam arkadaslar, umarim iyisinizdir.
Feri gecmis olsun, cocuk askina parcalatma kendini.
Aycan, onumizdeki ay tedaviye basliyorum AMAAAA COK ACIL kaliteli sperm cogaltici ilac lazim, mirakel-man'in sperm sayisi dusuk, gecen sefer sadece iki saglam yumurtanin sadece birtanesi dollenebildi.
Sen mutlaka bilirsin ama hap seklinde olursa ideal olur, mirakel-man kurlerden pek hoslanmaz, varmi Almanyadan alabilecegim. Cevap verirsen cokk sevinirim, hemen almaya gidecegim.
Hoscakalin
Selam Fericim,
bak yarin o doktora gidiyorsun, hsg sonuclarini belge istiyorsun, veremem derse parani geri istiyorsun, vede onu Ärztekammer ya sikayet edecegini söyle.
Moralini bozma, cocuk diye diye bitirme kendini, hersey olacagina varir be Ferim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?