merhaba hanımlar, benim buay da olmadı...kırmızıları gördüm...moralim çok bozuluyor, ne yapacağımı bilemiyorum.artık insan içine bile çıkmak istemiyorum ama çalışan bir bayanım haliyle bir sürü insanla muhatap oluyorum...2 yıldır her ay bu duyguları yaşıyorum...Allh'ım daha fazla bekletmez inşallah...
burdayimmm kizlarrr moralim bozuluyor nedense bu aralar bilgisayara bile bakmak gelmiyor icimden
meerhaba oturma banyoları hakkında bilgin varmı yani tüplerin açılmasına iyi gelen yazarsan sevinirim
Aycan, verdigin bilgiler icin saol ama galiba bizim isimize yarayamayacak.
Ilaclari buzdolabina koydum bile, ilk adette basliyoruz, fazla beklema luxumuz de olmadigindan...malum yas meselesi...
Napalim bizde elimizdekiyle idare edelim. Bilmiyordum 3 aydan 3 aya sperm hucrelerinin yenilendigini keske daha once bu konuyla ilgilenseydim, simdiye kadar sadece kendi sagligima agirlik verdik. Neyse bakcez artik. Bu hafta adetim yeni bitti, haziranin ikinci haftasi baslar herhalde (o da zamaninda gelirse tabiki) Herseyin hayirlisi.
cevap verdiğin için sağol taze bitki derken civan perçemindenmi söz ediyosun bikaç yerdede maydanoz ve sütten bahsediliyo bunla ilgili bi bilgin varmı canımOturma Banyosu: Iki büyük avuç dolusu ince kıyılmış taze bitki veya 100 gr kurutulmuş bitki, gece boyunca soğuk suda bekletilir. Ertesi gün kaynama derecesine kadar ısıtılır ve süzülerek, banyo suyuna eklenir.
Ünlü herbalist Kneipp, bir yazısında şöyle diyor (Referans1: M.Treben): "Arada bir civanperçemi çayı içmiş olsalar, kadınlar pek çok problemle hiç karşılaşmazlardı!". Adet kanamaları düzensiz bir genç kız olsun, menopoz dönemindeki veya sonrasında olgun bir kadın olsun, tüm kadınlar için arada sırada civanperçemi çayı içmek çok önemlidir. Civanperçemi, akla gelebilecek tüm konularda, dölyatağını (rahim) en iyi biçimde etkiler. Yumurtalık iltihaplanmasında alınmaya başlanan civanperçemi oturma banyolarının ağrılar kesilir ve iltihap yavaş yavaş gerilemeye başlar. Bu banyolar aynı zamanda, yaşlı kişilerin ve çocukların yatağa işeme problemlerine karşı ve dölyatağı (rahim) akıntılarında da başarılı olabilir. Bu durumlarda ayrıca günde 2 bardak civanperçemi çayı da içmek gerekir. Miyomlar da (Kas yapılı urlar), doktor kontrolünün olumlu bir sonuç vermesine kadar, uzunca bir süre her gün civanperçemi oturma banyoları alındığında yok olabilirler. (Referans1: M.Treben). Menopoz döneminde de kadınlar sık sık civanperçemi çayını anımsamalıdırlar. Bu durumda, iç huzursuzlukları ve daha başka rahatsızlıklarla karşılaşmayacaklardır.
arkadaşlar selam yazdıklarınızı okudum
sadece allah hepimizin yardımcısı olsun diyorum
bizim 19 mayıs tan dolayı 4 gün tatilimiz vardı 3 gün bir arkadaşa gittik yeni geldik yazılarınıza baktımda ya ben sizi çok ihmal etmişim
yazdıklarınıza yetişemedim
ironik inşallah ismini doğru yazdım ..... benim ne çektiğimi o toplum da nasıl uzaylı haline geldiğimi anlıyorsun değilmi
hepinizi çok öpüyorum
Arkadaslar selamlar,
Dun bakim gunumuzdu...cilt bakimcim ile yine uzun uzun derlestik...esi de yillardir kuaforum...ikiside birbirinden tatli insanlar...aski yillar sonra birbirlerinde bulmuslar...oyle romantik ki evlenme hikayeleri...birbirlerine bakmaya kiyamiyorlar.
Evlat askiyla yanip tutusuyorlar ama her seferi bir baska huzun...istanbulda denemedikleri doktor kalmadi, akliniza her gelen seyi denediler ama olmuyor bir turlu...
benim de yillarca tedavi olup sonra biraktigimi bilmiyorlardi ikiside ilk hamile kaldigimi ogrendiklerinde cok sevindiler...aah ne guzel bir bebis daha geliyor dediler, sonra cilt bakimcim aglamaya basladi...bizim ne zaman olacak diye...canim benim, meger o da benim gibi tedavi oldugu ay ve hamile kalamadigini ogrendigi gunun ertesinde benim koca karnimi fark etmis...hatirlarsiniz benim de bir baska patavatsiz arkadasim, benim tedavinin negatif sonucu ortaya ciktigi gun futursuzca gelip ayy cok mutluyum hamileyim filan falan diye ballandira ballandira anlatmisti...bir kotu oldum arkadaslar, bir uzuldum anlatamam...basladim aglamaya ama beni susturamiyorlar...ben kizdan daha cok agliyorum...en sonunda kuaforum ikimizi de aldi kahve icmeye goturdu...yaa siz delisiniz be kizlar diyor...ucumuz agladik, dertlestik oturduk
Inanin biz kadinlar kadar etkileniyor kocalari da...adamcagiz diyorki ben istemiyorum, yeterki o sevdigim, asik oldugum kadin geri gelsin...artik surekli mutsuz aglayan bir kadin var yanimda diyor...o an dusundum kendimi ben de 2 sene aynen oyle gezdim kocamin yaninda ruh gibi...benim de kocam cok uzuluyordu...ama birsey diyemiyordu cunku aklima ben bile soz geciremiyordum. Disardan bakinca anlamak daha kolay ama icinde yasarken anlamak imkansiz...Uzulmemeniz icin soylenen sozler bile can acitiyor. Iste boyle, icim acidi inanin arkadaslarim...insan yasamissa ancak anlayabiliyor, o cekilen cileleri ve sonu husran ile biten bekleyisleri...
Aklima geldikce gozlerim doluyor...kolay degil unutulmuyor yasananlar...ne zorluklarla bu minik kiza sahip oluyorum, inanin dualarimda hep sizler varsiniz insallah hepinize saglikli evlatlar nasip eder Allah. Isteyen dileyen herkese versin...
Heyecan basladi ne yalan soyleyeyim ama inanin hala ruya gibi...sanki uyanacagim ve hepsi hayal diyecekmisim gibi. Daha bebisin odasini hazirlamadim, elim gidip birseyler alamiyorum, korkuyorum inanin...manyak misin diyeceksiniz, ama ne yapayim...sanirim dogduktan kokladiktan sonra gercek olduguna inanacagim onun...
Ailede en heyecanli babam galiba, neredeyse her gece bebegi goruyormus ruyasinda...30 yil oncesi gibi diyor...seni nasil beklediysem bu kucuk kizi da oyle bekliyorum diyor...cok komik valla...tek farkla tabiki ben dogdugumda 2 cocuk olmasi sebebiyle memurluktan ayrilip ozel bir sirkette calismaya baslamis hem de kendi burosunu acmis babacigim...benim bebekligimin keyfini cikartamamis gariban, beni ancak gece gec saatte oper koklarmis. Bu minik kiz ise emeklilik hediyesi gibi ona. Istedigi kadar oynayacak onunla...sanirim kacirdigi yillarin acisini cikartacak
Saglikla ve sevgiyle kalin dostlarim...
Y
Kizlar hepinize tünaydin....
Yanan bir ORGANIN orta yerinde sıkışıp kalmış bir hayvan kadar çaresizim !
Yanan kocaman ağaçlar gibi uzatmışken damarların kalbime kollarını,
kaçacak deli(li)k bile bulamayan kimsesiz bir suçlu gibiyim !
arkadaşlar selam
feri ne güzel bi isim çok beğendim inşallah bir gün bu isim sürekli ağzında olur yani sürekli kızınla olursun
ah ferim iş yerinde nasıl bir hale düştüğünü anlıyorum sanki bir suç işlemişte yakalanmış gibi densiz insanlarda kurcaladıkça altından başka şey çıkar zannedim soru üstüne soru sorarlar
arkadaşlar size bir şey soracam bu ay benim adetin 16.hatta 17. günü yumurtam çatladı dr kontrolünde biliyorum 21.günü progesteronumu ölçtürdüm 13.83 çıktı dr yumurta oluşmuş çok iyi dedi.
yani ayın 11 i yada 12 sinde yumurta çatlamıştı 11 inde çatlamaya başlamış demişti neyse
buna göre benim 14 gün sonra adet olmam gerekiyor o da ayın 25 yada 26 sı oluyor ama ben bu gün adet oldum ha bu arada bu gün sabah ovulasyon testi yaptım merektan daha adet olmamıştım ovulasyon testi 2. çizgi pozitif çıktı adet günü test pozitif çıkarmı
ya kızlar kafam çok karıştı ha adetim da öyle şakır şakır gelmiyor saat 6 gibi bir kaç damla şimdi de belim çok ağrıyor
işte böyle
hepinizi öpüyorum
Ferim, iyi aksamlar, hadi bakalim bu sefer yine bir müjde bekliyoruz. Öptüm kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?