Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Geschenk canim sen neler yaptin,son durumun nedir..yaz bize canim benim

Umut tatli arkadasim.umarim kafan azda olda toparlamistir..cok öptüm seni

Kizlar hepinizi cok öptümmmm

Yildiz sende kendine dikkat et,yorma kendini,bebisi oksa yerimize..ok

Canim benim,seni bizden daha iyi kimse anlayamaz,ama ne yapalim dayanmak zorundayiz..zaten elimizden baska türlüsüde gelmez...iyi bak kendine

burdayimmm kizlarrr moralim bozuluyor nedense bu aralar bilgisayara bile bakmak gelmiyor icimden

Gümsecigim bazen kendimi cok neseli,mutlu hissediyorum ama bu duygu sadece birkac saat sürüyor,yillar varki,tami tamina 6 yildir daha tam 1 gün kendimi mutlu hissetmedim.hamileliklerimde bile hep korkular,kaygilar icindeydim...sanirim bebgimizi sag,salim kucagimiza aldigimiz an bizim icin mutluluk baslayacak...yoksa hep yarim eksik..alahim bize o günleri yasatsin insallah...Aminnnnn

meerhaba oturma banyoları hakkında bilgin varmı yani tüplerin açılmasına iyi gelen yazarsan sevinirim

Oturma Banyosu: Iki büyük avuç dolusu ince kıyılmış taze bitki veya 100 gr kurutulmuş bitki, gece boyunca soğuk suda bekletilir. Ertesi gün kaynama derecesine kadar ısıtılır ve süzülerek, banyo suyuna eklenir.

Ünlü herbalist Kneipp, bir yazısında şöyle diyor (Referans1: M.Treben): "Arada bir civanperçemi çayı içmiş olsalar, kadınlar pek çok problemle hiç karşılaşmazlardı!". Adet kanamaları düzensiz bir genç kız olsun, menopoz dönemindeki veya sonrasında olgun bir kadın olsun, tüm kadınlar için arada sırada civanperçemi çayı içmek çok önemlidir. Civanperçemi, akla gelebilecek tüm konularda, dölyatağını (rahim) en iyi biçimde etkiler. Yumurtalık iltihaplanmasında alınmaya başlanan civanperçemi oturma banyolarının ağrılar kesilir ve iltihap yavaş yavaş gerilemeye başlar. Bu banyolar aynı zamanda, yaşlı kişilerin ve çocukların yatağa işeme problemlerine karşı ve dölyatağı (rahim) akıntılarında da başarılı olabilir. Bu durumlarda ayrıca günde 2 bardak civanperçemi çayı da içmek gerekir. Miyomlar da (Kas yapılı urlar), doktor kontrolünün olumlu bir sonuç vermesine kadar, uzunca bir süre her gün civanperçemi oturma banyoları alındığında yok olabilirler. (Referans1: M.Treben). Menopoz döneminde de kadınlar sık sık civanperçemi çayını anımsamalıdırlar. Bu durumda, iç huzursuzlukları ve daha başka rahatsızlıklarla karşılaşmayacaklardır.

Canim yüregim dualarim seninle, Allah ellerini bos cevirmesin

Aman be Yildiz, yakinda doguma gideceksin hälä is diyorsun, birak herseyi allah askina, yegenimize iyi bak. Canim ya, Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin.

cevap verdiğin için sağol taze bitki derken civan perçemindenmi söz ediyosun bikaç yerdede maydanoz ve sütten bahsediliyo bunla ilgili bi bilgin varmı canım

arkadaşlar selam yazdıklarınızı okudum
sadece allah hepimizin yardımcısı olsun diyorum
bizim 19 mayıs tan dolayı 4 gün tatilimiz vardı 3 gün bir arkadaşa gittik yeni geldik yazılarınıza baktımda ya ben sizi çok ihmal etmişim
yazdıklarınıza yetişemedim
ironik inşallah ismini doğru yazdım ..... benim ne çektiğimi o toplum da nasıl uzaylı haline geldiğimi anlıyorsun değilmi
hepinizi çok öpüyorum

Evet Umut bizi ihmal ediyorsun..Umutcugum cuma günü is yerine yeni bir kadin geldi iranli...almancasi cok iyi ama 12 yildir burdaymis..3 cocugu var yasi 43 ve 22...20 ve 15 yasinda cocuklari var.banada sordu kac yolik evlisin kac cocugun var diye ..yok diyince kadinin suratini görecektin..gözleri fal tasi bibi acildi 3 kez bana gercekten cocugun yokmu diye sordu..oldu ama düstü dedim bu sefer belki 10 soeu daha sordu..sinirlerim cok bozuldu...yeni insanlarla tanismak beni cok geriyor..hep ayni soular ve o saskinlik ifadeleri beni cok üzüyor..sanki bir kusurmus gibi davraniyorlar ve hemen esimi soruyorlar ne ne düsünüyor diye..beni nasil birakmadi diye felan düsünüyorlar galiba..offf üzme kendini canim benim..

Dün gece yine cok agladim..esimde yok ya rahat rahat akittim göz yasmi..cok ama cok icerlendim yine..yine sorular sordum,niye,nicin,neden iye,,ama sonuc elde var hüzün..

Arkadaslar selamlar,

Dun bakim gunumuzdu...cilt bakimcim ile yine uzun uzun derlestik...esi de yillardir kuaforum...ikiside birbirinden tatli insanlar...aski yillar sonra birbirlerinde bulmuslar...oyle romantik ki evlenme hikayeleri...birbirlerine bakmaya kiyamiyorlar.

Evlat askiyla yanip tutusuyorlar ama her seferi bir baska huzun...istanbulda denemedikleri doktor kalmadi, akliniza her gelen seyi denediler ama olmuyor bir turlu...

benim de yillarca tedavi olup sonra biraktigimi bilmiyorlardi ikiside ilk hamile kaldigimi ogrendiklerinde cok sevindiler...aah ne guzel bir bebis daha geliyor dediler, sonra cilt bakimcim aglamaya basladi...bizim ne zaman olacak diye...canim benim, meger o da benim gibi tedavi oldugu ay ve hamile kalamadigini ogrendigi gunun ertesinde benim koca karnimi fark etmis...hatirlarsiniz benim de bir baska patavatsiz arkadasim, benim tedavinin negatif sonucu ortaya ciktigi gun futursuzca gelip ayy cok mutluyum hamileyim filan falan diye ballandira ballandira anlatmisti...bir kotu oldum arkadaslar, bir uzuldum anlatamam...basladim aglamaya ama beni susturamiyorlar...ben kizdan daha cok agliyorum...en sonunda kuaforum ikimizi de aldi kahve icmeye goturdu...yaa siz delisiniz be kizlar diyor...ucumuz agladik, dertlestik oturduk

Inanin biz kadinlar kadar etkileniyor kocalari da...adamcagiz diyorki ben istemiyorum, yeterki o sevdigim, asik oldugum kadin geri gelsin...artik surekli mutsuz aglayan bir kadin var yanimda diyor...o an dusundum kendimi ben de 2 sene aynen oyle gezdim kocamin yaninda ruh gibi...benim de kocam cok uzuluyordu...ama birsey diyemiyordu cunku aklima ben bile soz geciremiyordum. Disardan bakinca anlamak daha kolay ama icinde yasarken anlamak imkansiz...Uzulmemeniz icin soylenen sozler bile can acitiyor. Iste boyle, icim acidi inanin arkadaslarim...insan yasamissa ancak anlayabiliyor, o cekilen cileleri ve sonu husran ile biten bekleyisleri...

Aklima geldikce gozlerim doluyor...kolay degil unutulmuyor yasananlar...ne zorluklarla bu minik kiza sahip oluyorum, inanin dualarimda hep sizler varsiniz insallah hepinize saglikli evlatlar nasip eder Allah. Isteyen dileyen herkese versin...

Heyecan basladi ne yalan soyleyeyim ama inanin hala ruya gibi...sanki uyanacagim ve hepsi hayal diyecekmisim gibi. Daha bebisin odasini hazirlamadim, elim gidip birseyler alamiyorum, korkuyorum inanin...manyak misin diyeceksiniz, ama ne yapayim...sanirim dogduktan kokladiktan sonra gercek olduguna inanacagim onun...

Ailede en heyecanli babam galiba, neredeyse her gece bebegi goruyormus ruyasinda...30 yil oncesi gibi diyor...seni nasil beklediysem bu kucuk kizi da oyle bekliyorum diyor...cok komik valla...tek farkla tabiki ben dogdugumda 2 cocuk olmasi sebebiyle memurluktan ayrilip ozel bir sirkette calismaya baslamis hem de kendi burosunu acmis babacigim...benim bebekligimin keyfini cikartamamis gariban, beni ancak gece gec saatte oper koklarmis. Bu minik kiz ise emeklilik hediyesi gibi ona. Istedigi kadar oynayacak onunla...sanirim kacirdigi yillarin acisini cikartacak

Saglikla ve sevgiyle kalin dostlarim...
Y

Yildizcigim insallah o arkadaslarinda evlat sahibi olurlar,sen üzülme sakin,senin yapacagin tek sey,bebgini sag salim kucagina alacagin günü sabirla beklemek ve bizlere dua etmek..Hersey Allahtan..

Baban icin cok duygulandim,allah ömrünü uzun,saglikli ve torunlariyla,cocukariyla,ailesiyle gecirmeyi nasip atsin...Son istanbula gitigimde babamda bana senin cocugunu görmeden ölmek istemiyorum ona göre dedi,icim parcalandi..Allahim güldürsün yüzümüzü..

cok öptüm

Kizlar hepinize tünaydin....

Yanan bir ORGANIN orta yerinde sıkışıp kalmış bir hayvan kadar çaresizim !
Yanan kocaman ağaçlar gibi uzatmışken damarların kalbime kollarını,
kaçacak deli(li)k bile bulamayan kimsesiz bir suçlu gibiyim !

Organ degil orman olacak canikolarim

Kizlar hayal kurmadan duramiyorum..Düsündüm tasindim,Cocugum olunca adini NEFES koymaya karra verdim..
insallah kiz olur,cünkü kiz bebekler ana rahminde daha dayanikli,güclü oluyorlarmis..kiz olsunki daha siki tutunsun,kanda pihtilasmaya,troyite,miyoma,yas faktürüne gögüs gersin benim güclü kuzucugum degilmi...

Ne yapim iste bende böyle seylar düsünüyorum...önümüzdeki hafra progesteron icin kan verimde bakim,yumurta catlamismi,degerim kac,yumurta varsa,catladiysa kalitelimi...gerci ovülasyon testi yaptim,2 cizgi net cikti ama,o catladigini göstermiyor neticede...carsamba kan veririm artik..4 aydir TSH degerimede baktirmiyorum,onada bir baktirim en son..0.77 idi..bakalim benim oynak TSH ne alemde...cok öptüm kuzucuklarim...

arkadaşlar selam
feri ne güzel bi isim çok beğendim inşallah bir gün bu isim sürekli ağzında olur yani sürekli kızınla olursun
ah ferim iş yerinde nasıl bir hale düştüğünü anlıyorum sanki bir suç işlemişte yakalanmış gibi densiz insanlarda kurcaladıkça altından başka şey çıkar zannedim soru üstüne soru sorarlar
arkadaşlar size bir şey soracam bu ay benim adetin 16.hatta 17. günü yumurtam çatladı dr kontrolünde biliyorum 21.günü progesteronumu ölçtürdüm 13.83 çıktı dr yumurta oluşmuş çok iyi dedi.
yani ayın 11 i yada 12 sinde yumurta çatlamıştı 11 inde çatlamaya başlamış demişti neyse
buna göre benim 14 gün sonra adet olmam gerekiyor o da ayın 25 yada 26 sı oluyor ama ben bu gün adet oldum ha bu arada bu gün sabah ovulasyon testi yaptım merektan daha adet olmamıştım ovulasyon testi 2. çizgi pozitif çıktı adet günü test pozitif çıkarmı
ya kızlar kafam çok karıştı ha adetim da öyle şakır şakır gelmiyor saat 6 gibi bir kaç damla şimdi de belim çok ağrıyor
işte böyle
hepinizi öpüyorum

hesabinda haklisin Umutcugum,bu arada progesteron cok iyi cikmis,masallah yumurtak kaliteli..Adete yakin vucuta cok azda olsa LD hormonu oluyor,sonucta hep var vucuta ama net cikmasi sasirtici..benim ovülasyona 2.3 gün bile kala cok ma cok silik ciyor.amca 1 gün kala beli oluyor varligi....lutel faz,yani ovülasyondan sonraki dönem 12.14 gün arasimis ama 12 gün bile olsa yine erken adet olmusun...kiz umut hamile olmayasin güzelim,bu kanamada yerlesme kanamsi olmasin,,insallahhhhhhhhhhhhh....benim 2. hamileligimde lekelenmem oldu,adet oldum sandim,baktim öbürgün gelen giden yom,yine leklenme var,test yaptim ki pozitif..

canim umutum,bak zamaninda menepozami girdim filan diyordun,klomene ictigin ay yumurtan gelismemisti...bak simdi yumurtan var ve cok kaliteli...hersey yolunda yani..sen yeterki stres yapma canim benim....Insallah kanaman olmaz o gelende yerlesme kanamsidir...insallahh umutcugum...yarin gelmezse bir kan testi yaptir bence...yumurtanin catladigi zaman belli neticede...üstüne 12 gün bile koysan erken olmus oluyor...eger reg olursanda lutel faz yezmezligi var olabilir..o zamanda adetin 14, günü 10 gün progesteron tablet alip..lutel fazi 14 güne getirmeye calisiliyor,rahimde hamilleik olursa progesteron sayesinde bebegi tutuyor...

Insallah hamile kalmisindir canim benimmmMucizelere ben inaniyorum biliyorsun

Ferim, iyi aksamlar, hadi bakalim bu sefer yine bir müjde bekliyoruz. Öptüm kocaman

bilmiyorum artik aycanim...Allaha kaldi artik benim isim..tip yardimi alamiyorum nasilsa,o yüzden allaha kalmis isim...su HSG dogru düzgün cekilseydi,durumumuda ögrenecektim...Bu ayda olmazsa zaten hic olamz artik..ilk kez ovülasyondan 1 gün önce ve 1 gün sonra tecavüze ugradim:))) Biliyorsun filmlerde kim tecavüze ugrasa hamile kaliyor..o yüzden tecavüz dedim.belki ugurlu gelir...Tövbe,tövbee..Ayyyy canim yacanimmm

Aycan kiz senin bu hemson varya hadi adi GECHENKK ondan haber yarmi canikom,bize pas vermiyor attik senin hemsoo,bizi begenmiyor galiba... cok hvali bu GECHENKKK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…