cevap verdiğin için sağol taze bitki derken civan perçemindenmi söz ediyosun bikaç yerdede maydanoz ve sütten bahsediliyo bunla ilgili bi bilgin varmı canım
Arkadaslar selamlar,
Dun bakim gunumuzdu...cilt bakimcim ile yine uzun uzun derlestik...esi de yillardir kuaforum...ikiside birbirinden tatli insanlar...aski yillar sonra birbirlerinde bulmuslar...oyle romantik ki evlenme hikayeleri...birbirlerine bakmaya kiyamiyorlar.
Evlat askiyla yanip tutusuyorlar ama her seferi bir baska huzun...istanbulda denemedikleri doktor kalmadi, akliniza her gelen seyi denediler ama olmuyor bir turlu...
benim de yillarca tedavi olup sonra biraktigimi bilmiyorlardi ikiside ilk hamile kaldigimi ogrendiklerinde cok sevindiler...aah ne guzel bir bebis daha geliyor dediler, sonra cilt bakimcim aglamaya basladi...bizim ne zaman olacak diye...canim benim, meger o da benim gibi tedavi oldugu ay ve hamile kalamadigini ogrendigi gunun ertesinde benim koca karnimi fark etmis...hatirlarsiniz benim de bir baska patavatsiz arkadasim, benim tedavinin negatif sonucu ortaya ciktigi gun futursuzca gelip ayy cok mutluyum hamileyim filan falan diye ballandira ballandira anlatmisti...bir kotu oldum arkadaslar, bir uzuldum anlatamam...basladim aglamaya ama beni susturamiyorlar...ben kizdan daha cok agliyorum...en sonunda kuaforum ikimizi de aldi kahve icmeye goturdu...yaa siz delisiniz be kizlar diyor...ucumuz agladik, dertlestik oturduk
Inanin biz kadinlar kadar etkileniyor kocalari da...adamcagiz diyorki ben istemiyorum, yeterki o sevdigim, asik oldugum kadin geri gelsin...artik surekli mutsuz aglayan bir kadin var yanimda diyor...o an dusundum kendimi ben de 2 sene aynen oyle gezdim kocamin yaninda ruh gibi...benim de kocam cok uzuluyordu...ama birsey diyemiyordu cunku aklima ben bile soz geciremiyordum. Disardan bakinca anlamak daha kolay ama icinde yasarken anlamak imkansiz...Uzulmemeniz icin soylenen sozler bile can acitiyor. Iste boyle, icim acidi inanin arkadaslarim...insan yasamissa ancak anlayabiliyor, o cekilen cileleri ve sonu husran ile biten bekleyisleri...
Aklima geldikce gozlerim doluyor...kolay degil unutulmuyor yasananlar...ne zorluklarla bu minik kiza sahip oluyorum, inanin dualarimda hep sizler varsiniz insallah hepinize saglikli evlatlar nasip eder Allah. Isteyen dileyen herkese versin...
Heyecan basladi ne yalan soyleyeyim ama inanin hala ruya gibi...sanki uyanacagim ve hepsi hayal diyecekmisim gibi. Daha bebisin odasini hazirlamadim, elim gidip birseyler alamiyorum, korkuyorum inanin...manyak misin diyeceksiniz, ama ne yapayim...sanirim dogduktan kokladiktan sonra gercek olduguna inanacagim onun...
Ailede en heyecanli babam galiba, neredeyse her gece bebegi goruyormus ruyasinda...30 yil oncesi gibi diyor...seni nasil beklediysem bu kucuk kizi da oyle bekliyorum diyor...cok komik valla...tek farkla tabiki ben dogdugumda 2 cocuk olmasi sebebiyle memurluktan ayrilip ozel bir sirkette calismaya baslamis hem de kendi burosunu acmis babacigim...benim bebekligimin keyfini cikartamamis gariban, beni ancak gece gec saatte oper koklarmis. Bu minik kiz ise emeklilik hediyesi gibi ona. Istedigi kadar oynayacak onunla...sanirim kacirdigi yillarin acisini cikartacak
Saglikla ve sevgiyle kalin dostlarim...
Y
bilmiyorum artik aycanim...Allaha kaldi artik benim isim..tip yardimi alamiyorum nasilsa,o yüzden allaha kalmis isim...su HSG dogru düzgün cekilseydi,durumumuda ögrenecektim...Bu ayda olmazsa zaten hic olamz artik..ilk kez ovülasyondan 1 gün önce ve 1 gün sonra tecavüze ugradim:))) Biliyorsun filmlerde kim tecavüze ugrasa hamile kaliyor..o yüzden tecavüz dedim.belki ugurlu gelir...Tövbe,tövbee..Ayyyy canim yacanimmm
Aycan kiz senin bu hemson varya hadi adi GECHENKK ondan haber yarmi canikom,bize pas vermiyor attik senin hemsoo,bizi begenmiyor galiba...cok hvali bu GECHENKKK
Selam Yildizcim,
öyle güzel yaziyorsunki..., kiz fikrimce sen yazar olmalisin, yegenimizi büyütürken bu yasadiklarini kaleme al derim ben, bizlere umut olusyorsun ama böylece daha büyük kitlelere ulasabilirsin, diye düsünüyorum ben.
Umutcum merhaba canim arkadasim.
Ferim benim, ya anlamiyorum neden cahil insanlarin söylediklerini kafana takiyorsun. Birak su cahilleri, o tip bi insanla tanissan neolur, tanismasan ne olur, hayatta tek becerebildigi sey cocuk dogurmak olan, bir gazete bile olumayan insan sana nederse desin, nasil bakarsa baksin???, Senin ona aslinda asagilayarak bakman lazim, su yüzyilda bircok cocugu olmayan ciftler var, vede kadin bundan bihaber................Aman sende derim gecerim, inan ben takmiyorum. Agactan düsen yapragin akibetini rüzgar belirler, dedim biraktim kendimi rüzgara.
Bende 2 aydir gecikiyorum. Bak ayin 16 sinda reglim gelmedi. Aman aman cokta tin. Artik yoruldum, kusumun derdine düsmekten, menopozmu hosgelmis, daha ne gücüm var nede baska bisey.
Ya iyiki varsiniz...............
Günaydin Kizlar,
bugün cok iyi hissediyorum cünkü hava cok güzel.
Geschenk, hemsocum, farkinda olmayabilirsin ama 63-68 sayfalar arasinda, ben bir yandan Feri icin endiselenirken, bir yandanda senin gelip gidip demoralize yazdiklarinla ugrasiyordum, ikidebir, yok durak olmus burasi, yok kimse yok sana yaziyorum, cevap vermiyorsun, aman be dedim, ona onun bana yaptigi gibi yapayim anlasin. Yoksa seninle ne sorunum olabilirki..............
Ya hepinizi seviyorum. Mutlu olalim.
Gümsecigim bazen kendimi cok neseli,mutlu hissediyorum ama bu duygu sadece birkac saat sürüyor,yillar varki,tami tamina 6 yildir daha tam 1 gün kendimi mutlu hissetmedim.hamileliklerimde bile hep korkular,kaygilar icindeydim...sanirim bebgimizi sag,salim kucagimiza aldigimiz an bizim icin mutluluk baslayacak...yoksa hep yarim eksik..alahim bize o günleri yasatsin insallah...Aminnnnn
pardon
sen feri için endişelenirken ben seni demorilize mi ettim !!!!!!!!!!!!!!1
sen yazdın ve ben cevap vermedim??? eminmisin.... o sıralar sadece sen endişe ettin ve ben burası durak olmuş yazan yok diyerek cevap vermedim demek.. öyle olsun.. siz Almanya da yada geniş kullanayım kelimeyi yurtdışında yaşayanlarla bizlerin iletişimi biraz zor oluyor artık ona bağlıyorum bunu çünkü cidden birbirimizi anlamakta güçlük çekiyoruz.. sen kendince tavır almışsın.. dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış :) komik.. benim hiç kimseyle sorunum yok.. seninde benimle sorunun yok desen de varmış içinde saklamışsın keşke o zaman deseydin de ben bilseydim öyle olduğunu.. çünkü ben bu şekilde herkesi sayıp seni hiç es geçmedim ki yazdıklarına cevap veriyorum yine yok.. hoş bulduysan tavrını lafım yok.. kendince cezamı kesmişsin eyvallah eksik olma :).. sizlere de mutlu günler.. her şey gönlünüzce olsun...
arennnnn nerdesinnnn cnmmmm merak ediyorummm seniii:92:
Bende merak ediyorum tatlim. Insallah tez zamanda haber aliriz
evet cnmm yaaa insallahhh..umarim kendini bunalima sokmamistir....bende artik baslicam tryeye doncem az bi zman kaldi cok heyecanliyim...bana biraz tecrubelerinizi anlatin nelere dikkat etmeliyim o surecte???
Bu gün kadin doktoruma gittim sabah,kan verecektim ya Progesteron vede FSH ya bakilsin diye ama adam.p.tesiye kadar kapaliymis,sinir oldum.Bende vallahi hic sans yok..kapatacak ne varsa..bayram yok,seyran yok..ürolokla ,kadin doktoru ayni yerde ikiside kapatmis...Bu ay kaldi yani...öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?