Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Selam Yildizcim,
öyle güzel yaziyorsunki..., kiz fikrimce sen yazar olmalisin, yegenimizi büyütürken bu yasadiklarini kaleme al derim ben, bizlere umut olusyorsun ama böylece daha büyük kitlelere ulasabilirsin, diye düsünüyorum ben.

Umutcum merhaba canim arkadasim.

Ferim benim, ya anlamiyorum neden cahil insanlarin söylediklerini kafana takiyorsun. Birak su cahilleri, o tip bi insanla tanissan neolur, tanismasan ne olur, hayatta tek becerebildigi sey cocuk dogurmak olan, bir gazete bile olumayan insan sana nederse desin, nasil bakarsa baksin???, Senin ona aslinda asagilayarak bakman lazim, su yüzyilda bircok cocugu olmayan ciftler var, vede kadin bundan bihaber................Aman sende derim gecerim, inan ben takmiyorum. Agactan düsen yapragin akibetini rüzgar belirler, dedim biraktim kendimi rüzgara.
Bende 2 aydir gecikiyorum. Bak ayin 16 sinda reglim gelmedi. Aman aman cokta tin. Artik yoruldum, kusumun derdine düsmekten, menopozmu hosgelmis, daha ne gücüm var nede baska bisey.
Ya iyiki varsiniz...............

YILDIZ
tam da hepimizin zaman zaman yaşadığı duyguları yazıyorsun.. sen harika ve güçlüsün.. hayırlısıyla inanması güç olsa da yakında anne olacaksın tek gerçek bu.. o minik kız hayatının gerçeği işte.. mutlu haberini almak umuduyla okuyorum seni.. sen mükemmel bir anne olacaksın.. ikinizi de öpüyorum.

fericim.. ben burdayım amma velakin görünmez olduğumdan şüpheliyim :) tam da adamına şikayet etmişsin beni uzun zamandan beri tek dikkatimi çeken şey aycanın herkesi sayarak hal haber etmesi ben o kadar yazdım buralara kimseler uğramazken bana hiç selam dahi vermemesi dikkatimi çekti hatta bunu şaka olarak yazdığı mesajların altlarına bende iyiyim.. bende öptüm gibi takılarak cevapladım onlara bile tek söz yazmadı.. nedenini anlamadım.. yanlışım varsa kusura bakma aycan.. bende artık yazmamaya karar verdim.. sonradan gelen pek çok kişiyi zaten tanımıyorum.. umut çok seyrek geliyor ve ruh hali hep aynı.. daima negatif.. sen varsın - yoksun.. mutlusun - değilsin... cara az geliyor.. başka kim vardı tanıdığım... mirakel de öyle.. kolu kırılan arkadaşımız hangisiydi afedersiniz aradan çok zaman geçiyor ve unutuyorum yani eski sohbet yok.... yıldız benim eski zaten tüp bebek topiğinden arkadaşımdı.. seyrek de olsa her şeyi bir kere de anlatıyor.. durum bu... ben hep varım hep oldum ama yokmuşum gibi hissettim.. sen de lütfen dikkat et şu her taraftan medet umarak gittiğin yerlerden zarar bulmamak için daha fazla bu işlerden biraz uzk dur rica ediyorum..

....................... işte yine ona söylediğin halde tek yorum yok.. adımı bile anmıyorsun aycan.. seni kıracak bir şey yaptıysan afedersin arkadaşım...

ferim canım benim cevabın için çok teşekkür ederim ama bugün adet oldum yarın dr a gidecegim bakalım kısmet
geshenk evet ruh halim aynı çünkü hayatımda ruh halimi değiştirecek bir şey yok olsada keşke bende ruh halimi değiştirsem
aycanım canım arkadaşım sen nasılsın
arkadaşlar hepinize sevgiler

Günaydin Kizlar,
bugün cok iyi hissediyorum cünkü hava cok güzel.

Geschenk, hemsocum, farkinda olmayabilirsin ama 63-68 sayfalar arasinda, ben bir yandan Feri icin endiselenirken, bir yandanda senin gelip gidip demoralize yazdiklarinla ugrasiyordum, ikidebir, yok durak olmus burasi, yok kimse yok sana yaziyorum, cevap vermiyorsun, aman be dedim, ona onun bana yaptigi gibi yapayim anlasin. Yoksa seninle ne sorunum olabilirki..............

Ya hepinizi seviyorum. Mutlu olalim.

pardon

sen feri için endişelenirken ben seni demorilize mi ettim !!!!!!!!!!!!!!1
sen yazdın ve ben cevap vermedim??? eminmisin.... o sıralar sadece sen endişe ettin ve ben burası durak olmuş yazan yok diyerek cevap vermedim demek.. öyle olsun.. siz Almanya da yada geniş kullanayım kelimeyi yurtdışında yaşayanlarla bizlerin iletişimi biraz zor oluyor artık ona bağlıyorum bunu çünkü cidden birbirimizi anlamakta güçlük çekiyoruz.. sen kendince tavır almışsın.. dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış :) komik.. benim hiç kimseyle sorunum yok.. seninde benimle sorunun yok desen de varmış içinde saklamışsın keşke o zaman deseydin de ben bilseydim öyle olduğunu.. çünkü ben bu şekilde herkesi sayıp seni hiç es geçmedim ki yazdıklarına cevap veriyorum yine yok.. hoş bulduysan tavrını lafım yok.. kendince cezamı kesmişsin eyvallah eksik olma :).. sizlere de mutlu günler.. her şey gönlünüzce olsun...

fericimm cnmm yaaa cok saol insallahh insallah.... her gece hepiniz icin dua ediyorummminan bende senin gibiyim bazen cok iyi cok guzel hersey ama oyle bi an geliyor kii ya kafayi yicem die korkuyoruminsallah allahimmmm bizim sesimizii duyarrr

Al iste böyle olucagini bildigimden sustum.
Sana ben delimiyim diye yazdim, tenezzül edip cevap bile vermedin. 63 - 69 arasini oku. Nedir bu alinganlli anlamadim.
Sen sadece benim yüzümden bu topikte degilsin canim, burada Feri var, umut var yildiz var.... Hayir hep bu dislanma, hep bu ülkeler meselesi, cok yanlis. Neyse bende hataki aciklama yaptim. extra sayfalarida yazdim belki bakarsin diye.........
yok gelip gidip, durak gibi olmus burasi filan. Burada 3-5 kisiyiz ama herkes candan, sende bu 3-5 kisiden birisisin, hayir anlamadim, toplum olarak nasilda bu kadar hassasiz, alinganiz............

Bende merak ediyorum tatlim. Insallah tez zamanda haber aliriz

evet cnmm yaaa insallahhh..umarim kendini bunalima sokmamistir....bende artik baslicam tryeye doncem az bi zman kaldi cok heyecanliyim...bana biraz tecrubelerinizi anlatin nelere dikkat etmeliyim o surecte???

AYCAN.....GESCHENK Kizlar iyiki,komiklik olsun,diye kendimce sempatik bir soru sordum,ask olsun ikinizede..Sizi seviyorum...Geschenk sende bizi birakma...Umutma siz benim kardeslerimsiniz...Sanal kardes:)))) OLdumu canlarim...

evet cnmm yaaa insallahhh..umarim kendini bunalima sokmamistir....bende artik baslicam tryeye doncem az bi zman kaldi cok heyecanliyim...bana biraz tecrubelerinizi anlatin nelere dikkat etmeliyim o surecte???

Güsecigim ainasllah tedavide hersey yolunda gider,canim benim..Beni hic tüp yaptirmadigim icin tecrubende yok...Ama tüp bebek topigini oku orda bayagi yararli bilgiler var...cok öptüm seni

Bu gün kadin doktoruma gittim sabah,kan verecektim ya Progesteron vede FSH ya bakilsin diye ama adam.p.tesiye kadar kapaliymis,sinir oldum.Bende vallahi hic sans yok..kapatacak ne varsa..bayram yok,seyran yok..ürolokla ,kadin doktoru ayni yerde ikiside kapatmis...Bu ay kaldi yani...öptüm sizi

Seni düşünürken
Bir çakıl taşı ısınır içimde
Bir kuş gelir yüreğimin ucuna konar
...Bir gelincik açılır ansızın
Bir gelincik sinsi sinsi kanar

Seni düşünürken
Bir erik ağacı tepeden tırnağa donanır
Deliler gibi dönmeğe başlar
Döndükçe yumak yumak çözülür
Çözüldükçe ufalır küçülür
Çekirdeği henüz süt bağlamış
Masmavi bir erik kesilir ağzımda
Dokundukça yanar dudaklarım

Seni düşünürken
Bir çakıl taşı ısınır içimde

Bedri Rahmi Eyüboğlu

Feri, bu doktora gidis gelisleri fazla abartmiyormusun diye aklimdan geciyor, hani kendine zarar..Simdiye kadarda faydasinida gormedin..

Baska yenilikler yok bu tarafta, halen beklemekteyim adet gelsede, baslasak artik ben hazirim, hazirladim kendimi.

Geshenk ve Aycan bi yanlis anlasilmadan birbirimizin moralini bozmayalim, bizler burada birbirimize destek oluyoruz, olmaya calisiyoruz bizi disarda kimse anlayamaz icimizdeki zaman zaman kopan firtinalari binevikaderarkadaslariyiz.

Birakin bakiiim cadolozlugu

Geshenk terketme buralari senin yazilarini okumaktan keyf aliyorum,

Selamlar:

Selam Kizlar,
kusura bakmayin, sizleri germek degildi amacim, ben burdayim, arkadaslar, kimseyede git gelme demedik, herkes kendi bilecek. Ben samimiyetine inandigim icin icimdekileri yazdim hemsoya.
Bu topik hepimizin. Neyse böyle iste. Bu arada izine gidiyorum. 05.07 ye kadar yazamicam merak etmeyin. Aslinda 01.07 de burdayim tekrar ama topige 05.07 den önce yazabilecegimi sanmiyorum. Belkide gittigim yerlerde internete girme firsati bulursam yazarim.

Fericim siirin cok güzel eline saglik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…