Aycan bu topigi bende cok benimsedim fazla katilmasam bile. Is seyahatinemi yoksa kari-koca ara tatili mi yapacaksiniz
Feri, bu doktora gidis gelisleri fazla abartmiyormusun diye aklimdan geciyor, hani kendine zarar..Simdiye kadarda faydasinida gormedin..
Baska yenilikler yok bu tarafta, halen beklemekteyim adet gelsede, baslasak artik ben hazirim, hazirladim kendimi.
Selam Kizlar,
kusura bakmayin, sizleri germek degildi amacim, ben burdayim, arkadaslar, kimseyede git gelme demedik, herkes kendi bilecek. Ben samimiyetine inandigim icin icimdekileri yazdim hemsoya.
Bu topik hepimizin. Neyse böyle iste. Bu arada izine gidiyorum. 05.07 ye kadar yazamicam merak etmeyin. Aslinda 01.07 de burdayim tekrar ama topige 05.07 den önce yazabilecegimi sanmiyorum. Belkide gittigim yerlerde internete girme firsati bulursam yazarim.
Fericim siirin cok güzel eline saglik.
Güsecigim ainasllah tedavide hersey yolunda gider,canim benim..Beni hic tüp yaptirmadigim icin tecrubende yok...Ama tüp bebek topigini oku orda bayagi yararli bilgiler var...cok öptüm seni
fericimm cok tesk.ederim cnm yaa...insallahh yolunda gider ALLAHimmm duy sesimizii yuzumuze bak ne olurrr...arennn yok ortada ya merak ediyorum umarim iyidir
canım buralardayım peek girmiyorum arada girip okuyup çıkıyorum. çok havamda değilim bu aralar. sen en zaman geleceksin TR ye.
uzun yazdım yazdıklarım gider korkusu ile ayrı sayfaya devam ediyorum
bana kafana takma senin sorunun kafaya takmak falan dedi.gayet güzel konuştu ben de dr fobimi sayenizde yendim falan dedim o an kafama yattı
sanki bana bu ay seni çağırmıyorum strese girmemen için dedi.yada ben öyle anladım bu ikinci dr un söylediği kafama yatmıştı haaa bu arada 4. günden sonra çok yoğun bir şekilde adet oldum ve bu gün bitti bu arada bu gün soğana başladım tabii ayrıca ot ta içiyorum
neden bu kadar yoğun oldum anlamadım kendimi teselli ediyorum kist gitmiştir diye dr a gidemiyorum 1.dr doğum
kontrol verdi içmedim öbürü bu ay gelme dedi başka dr a da gitmek istemiyorum baştan nasıl anlatacağım 2. dr beni başından savmak mı istedi yoksa yumurta takibi yaptırmadan bana neden ilişki günleri verdi hiiiiiiç analamadım ferim sence ne yapmalıyım
kızlar hepinize sevgiler
gumse iyi geceler canım ben çıkıyorum yarın mesai var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?