Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Aycan bu topigi bende cok benimsedim fazla katilmasam bile. Is seyahatinemi yoksa kari-koca ara tatili mi yapacaksiniz

Is seyahati degil tatlim, esimle tatil. Ay inan cok yorgunum, dinlenmeye ihtiyacim var.
Sen naptin Mirakelcim, tedavi ne zaman basliyo, bellimi günü??, yine ayni merkezdemi yapicaksin???

Iyi edersiniz cikin tatile, gunluk hayattan uzaklasmak iyi gelir, beynini bosalt yeni enerji depola..amaaan keske bizde gidebilseydik soyle bir haftaligina ama iste malesef simdilik boyle idare etcez.

Tedaviye herhalde haziranin ikinci haftasi gibi baslayacagim o benim adete bagli, bazen erken bazen gec geliyor ama tahminim birinci veya ikinci haftasi olcak.
Ayni merkeze gidiyoruz ama bu kez assisted hatching yapin diye not aldirdim. Aycan Hollandadaki dr'lar biraz dik kafalidirlar ispatlanmamis diye reddederler ama bu gittigim merkez hastalarina karsi inanilmaz saygiyla karsiliyorlar hastalarinin fikirlerini. Ben soyler soylemez neden olmasin dedi, zaten Belcikada dollenme ve transfer olacagindan hic bi zorluk cikarmadilar.
Valla ilaclar dolapta hazir bekliyorlar. Gecen tedavide iki toz bir su kullanmistim bu kez DORT toz bir su yazdi, herhalde icerde ne var ne yok tum yumurtalari ortayami cikarcak ne..
Neyse hayirlisi

kızlar selam
biz birbirimizi anlarız burası bizim dert paylaşımımız iyiki varsınız
aycanım ya temmuz çok uzun değilmi arada yazarsın

Mirakel cigim doktora gitmek zorundayim..Troyit hastasiyim,sürekli vucudumda demir ve b12 eksikligi oluyor,senede 3 ay ilac aliyor ve test yaptirmak zorundayim..rahimde hala 3 cm olan bir miyom var o yüzden her sartta 3 ayda bir kontrole gidiyorum..9 ay evel sag tüpüm icin acik dediler son maceramda acaba hala acikmi diye HSg cektirmek istedim ama malesef doktor maduru oldum.. Buda benim ahmalkarligim degil degilmi..doktor utansin..

Ayrica her doktora gittigimde faydasinida görüyorum..Agrim olur giderim,kistim oldugunu ögrenir ona göre davranirim.. her 4 ayda bir Hormon degerlerimi,rahmimin durumunu ögrenirim..düsüklerimin sebebini ve miyonumun oldugunu,amleyati olmam gerektigini doktorlara giderek ögrendim....Ama senin faydasini görecegime inandigin baska bir önerin varsa önerilerine acigim...

Acikcasi alayci tavrin beni rahatsiz etti,tabiki fayda görmek icin gidiyorum,hepimiz onun icin gitmiyormuyuz,birseyler yapmiyormuyuz..Ama sen beni düyünme ,neticede bana zarar degilmi...

Aycan bayagi uzun süre turistlik yapacaksin demek..umarim her günün güzel .eglenceli,huzurlu ve ask dolu gecer...öptüm seni canim,gidene kadar yazarsin gerci...

Günaydin canlarim,

Mirakel anladigim kadariyla senin rahimde inatci, üretmemek icin direniyor, o yüzdende 4 toz bi solüsyon, benim Prof. inatci rahim ilaca direniyor diyordu................Kiz olumlu düsün insaallah Allahim emeklerinin karsiligini verir.

Umutcum canim arkadasim ben en gec 30.06.2011 de Almanyada olmak zorundayim cünkü 01.07 de ve 04.07 de okulum var. Ama biliyormusunuz bu tatile cok ihtiyacim var, bu ay yine reglim gelmedi, hic bi belirtide yok, zaten menopoza girecegimi kadin doktoru söylemisti. Dün eczaneden yine hayit hapi aldim,(herseyi birakayim bir deneyeyim demistim ya....)))) anlican kafam dolu stres bana yaramiyor. Of iste be bosver, moralinizi bozmayayim.

Ferim benim ben kadin doktoruna tam 1 yil oldu gitmiyorum. Niyetimde yok, artik saldim cayira mevlam kayira. Ah be kizlar, iyiki varsiniz, inanin allak bullakim, belki anamin babamin yaninda kendimi biraz iyi hissederim, bilmiyorum ya. Ordanda Cesme istiyoruz kismet bakalim. Otelde en az bir hafta. bakalim durum nolcak, esimde benim psikolojimin farkimda. Biraz kilo almistim 4kilo verdim, yine zayifladim, aslinda menopoz kilo aldirir ama.......anlamadim bende.
Ya hepinizi cok seviyorum.

Güsecigim ainasllah tedavide hersey yolunda gider,canim benim..Beni hic tüp yaptirmadigim icin tecrubende yok...Ama tüp bebek topigini oku orda bayagi yararli bilgiler var...cok öptüm seni

fericimm cok tesk.ederim cnm yaa...insallahh yolunda gider ALLAHimmm duy sesimizii yuzumuze bak ne olurrr...arennn yok ortada ya merak ediyorum umarim iyidir

fericimm cok tesk.ederim cnm yaa...insallahh yolunda gider ALLAHimmm duy sesimizii yuzumuze bak ne olurrr...arennn yok ortada ya merak ediyorum umarim iyidir

canım buralardayım peek girmiyorum arada girip okuyup çıkıyorum. çok havamda değilim bu aralar. sen en zaman geleceksin TR ye.

canım buralardayım peek girmiyorum arada girip okuyup çıkıyorum. çok havamda değilim bu aralar. sen en zaman geleceksin TR ye.

cnm benm yaa ne olur uzme kendi herseyde vardir bir hayir insallahhh olur insallahhh...cnm bende haziran sonu gibi falan gelebilecegim galiba..tam tarif kesinlesmedi ama bi tuhaflik var bu ay reglden 10 gun sonra kanamam oldu nedenini anlamadim arada oluyordu ama uzun zamandir olmamisti

kizlar merhaba..umarim hepiniz iyisinizdir..benim cok moralim bozuldu..sabah kalktim ki regl olmusum..hemde 21. günde anlamadim gitti..ovülasyon testine göre daha yumurtlayali 10 gün oldu...18 Mayista ayni kirmizilikta cift cizgiyi gördüm..24-36 saat sonra catlar diyor..normalde reglim..2 yada 3 haziranda olacakti...sok oldum sabah sabah...ne kadarsa sevinmistim cift cizgiyi gördüm,ovülasyon zamanimi net belirledim diye,ona görede calisma yaptim...simdi ise bak..6 gün önce regl oldum...offf yaa...bu testler yanlis olamaz..cünkü gercekten 21. günde regl olmamada cok erken..Amannnnnnn

Umutcugum anlayacagin seninle ayni seyi yasamis olduk..sen doktora gidecektin,bana sana ne dedigini yazarsan sevinirim..

Kizlar,

aman neler olmus ben bir hafta giremedim nete...gectigimiz hafta ofiste misafir trafigi cok ama cok yogundu, Dunya'daki CEOmuz geldi once, sonra dunya satis mudurumuz, sonraki gun bolge mudurumuz ve global IK mudurumuz geldi...patronuma presentasyon hazirlamaktan geberdim valla...pazartesi-persembe her gun saat 9-10'a kadar calistim ofiste
mahvolduk valla...bu yuzden de eve gelip direk cukk yatak yapabiliyordum...carsamba sabahi zaten kalkamadim...gece saat 11'e kadar da adamlari yemege cikartip eglendirdik birde...ayol karnim burnumda benim ne isim var da diyemiyorum...mecburen katilmak zorundaysaniz katiliyorsunuz vallahi toplantilara vs...neyse bu son haftam ofiste...artik bu hafta yayarim popomu..zaten cuma aksami dedim patronuma...bak yokum artik at gibi calistirdin valla beni, burda dogurmadim ya bu bebise borcun var diye...insallah sorun cikarmazlarda hamilelik izni, sut izni ve yillik iznimi topluca kullanabilirim. Boylece Aralik sonuna kadar evde bebisle olabilecegiz...

Bu arada gectigimiz hafta bir soguk bir sicak, klima filan derken biraz da usutmusum
Resmen butun kis hasta olmadim son anda oldum yaaa...burnum tikali, gerci polenlerde basladi istanbul'da, alerjilerim azmaz insallah, kocam cok kizdi zaten...9 aylik kadin bu kadar calistirilmazki diye..neyse ne yapalim, patron sonucta! en cok ihtiyacim oldugu zaman anlayisla karsiladi beni, benim de ona yardim etmem lazimdi onun en cok ihtiyaci oldugu zamanda degil mi?

Kizlar hepinizi cok opuyorum ve kucakliyorum...

En eski arkadasim ve kader ortagim Geshenk, seni kocaman kocaman opuyorum...
Kizlar n'olur kizmayin bana, Geshenk ile armizda cok cok ozel bir bag var...biz onunla IVF kardesiyiz ama inanin onun sayesinde sizlerle tanistim ve sizleri de en az canim kardesim Geshenk kadar cok sevdim...

Bu hafta isten 5'de cikacagim icin size daha fazla bilgi veririm...zaten sonra eller havaya...bebisi beklemece basliyor... annemler de oy kullanip gelecekler yanima.

Hayirlisiyla bir kucagima alsam kuzumu...saglikli olur insalah baska da birsey istemiyorum...
Hepinizi cok cok cok cok cok cok opuyorum canlarim

Y

Yildizcigim canim benim,dikkat et kendine..üsütme,terleme,soguk su icme,dondurma yema

Bebegimize ve kendine iyi bak..kocanada cok hak veriyorum ona göre..cok öptüm seni..Geschenkle olan iliskini tabiki anliyoruz niye kizalim ask olsun.öpüldün..

hala kendime gelemedim vallahi..tüm umutlarim yine hüsrana döndü..Ben hicbir zaman anne olamayacagim..nedir bizim bu cilemiz,nedir her ay cekilen bu stres,aci,üzüntü...Ne kadar,güclü,sabirli,dayanikli insanlariz biz böyle..Nasil katlaniyoruz yillardir bu cileye..düsündükce bazen aklim almiyor..3 bebegimin kaybi aklima geldikce,o zamanlar cektigim aciyi hatirladikca simdi nasil dayanmisim diyorum..hele o 4,5 aylik bebegimde,nasil olmusta canima kiymamisim....sanirim yine umut aykta tutmus beni,yine hamile kalirim umudu,yoksa nasil dayanilirdiki

Allahim niye bize bunlari yasatiyor dolmadimi,cilemiz bu ne böyle...cok sey söylemek istiyorum ama susam en iyisi galiba..

kızlar selam
ferim evet dr a gittim de bir fırsat bulup giremedim biliyorsun dönem sonu sürekli yıl sonu işleri yapıyoruz benim kusuruma bakmayın artık
anlatıyorum adetin 3. günü salı günü dr a gittim ama bu 3 günlük sürede adeti,m damla desem öyle dr baktı ha bu arada randevum gece 12 de idi dr o kadar yoğun çok iyi bir dr en azında öyledir ki bu kadar kalabalık ultrasonda baktı büyük bir kist var dedi bu kisti artık eritmeliyiz dedi desolett diye bir ilaç verdi 21 gün kullan 22. gün gel dedi folükül varmı dedim küçük var ama bu ay gebeliği unut dedi önce kisti eritelim dedi bu arad ultrasonda ağrım oldu bir de ağrı kesici verdi çıktık tabii gece olduğunda ilacı almadım ama içim de de çok üzüldüm bir ay bu benim için çok önemli içim rahat etmedi ertesi gün diğer dr a gittim ben 2 dr a işi yürütmeye çalışıyorum ya
baktı 4 cm lik bir kist var dedi ama doğum kontrol verirsek bir ay boş olacak dedi haaa bu arada bu ay ne yapıyorsun dedi bende bu ay size bağlıyım istanbula gitmeyeceğim dedim
bana duphaston diye bir ilaç verdi 5 haziranda kullanmaya başlayacaksın 10 gün dedi bu arada sana ilişki tarihleri vereyim dedi işte 2,4,6,8 haziran dedi progesteron hormonumu gösterdim önce eşim göstermişti çok iyi demişti ya baktı aaa çok çok iyi dedi sende yumurta birden fazla imiş dedi
sonra ilaç bittikten sonra 3 gün sonra adet olursan olursun olmazsan hamilesindir dedi

uzun yazdım yazdıklarım gider korkusu ile ayrı sayfaya devam ediyorum
bana kafana takma senin sorunun kafaya takmak falan dedi.gayet güzel konuştu ben de dr fobimi sayenizde yendim falan dedim o an kafama yattı
sanki bana bu ay seni çağırmıyorum strese girmemen için dedi.yada ben öyle anladım bu ikinci dr un söylediği kafama yatmıştı haaa bu arada 4. günden sonra çok yoğun bir şekilde adet oldum ve bu gün bitti bu arada bu gün soğana başladım tabii ayrıca ot ta içiyorum
neden bu kadar yoğun oldum anlamadım kendimi teselli ediyorum kist gitmiştir diye dr a gidemiyorum 1.dr doğum
kontrol verdi içmedim öbürü bu ay gelme dedi başka dr a da gitmek istemiyorum baştan nasıl anlatacağım 2. dr beni başından savmak mı istedi yoksa yumurta takibi yaptırmadan bana neden ilişki günleri verdi hiiiiiiç analamadım ferim sence ne yapmalıyım
kızlar hepinize sevgiler

Umutcugum 2, doktorun yaklasimi bana daha dogru geldi gercekten progesteron degerin cok iyiyidi.demeki doktorunda dedigi gibi 1 den fazla yumurtan olustu,biri catlamadi kist yapti,digeri yada digerleri catladi azda olsa regl oldun..duphaston progesteron tableti reglin 14 yada 15. günü baslanip 10 gün iciliyor,birakinca ya adet oluyorsun ,yada hamileysen bebegin tutunmasini kolaylastiriyor....sen bu ay yine ovülasyon testi al.onla tespir et yumurtlama tarihini....bende ovülasyon testine göre güya 12. yumurtladim ama yumurtladiktan 9 gün sonra regl oldum,cok moralim bozuldu.senin yasadigini yasadim yani...sakin dogum kontrol hapini kullanma...Masallah yumurtalarin iyi calisiyor gelisiyor,bozma düzenini hapla..kist belkide sonraki kanamanda gitmistir..

Iliski günü olarak adam 7 gün vermis oluyor,ben 7-8 günde 4 kez fanfini fon yapsam simdiye hamile kalirdim belki,ama biliyorsunki anca yumurtlamaya yakin,önce,yada sonra 1 kez oluyor,oda sansimi azaltiyor...Anlayacagin dogru yoldasiniz canim benim... Ovülasyon testini yap..fanfini fonunu yap.ilacini ici,duani et ..insallah hersey yoluna girer...cok öptüm seni canim benim...

Son düzenleme:
Aycan,Geschenk,Aren,Gümse,care,Hadigel,Mirakel siz nerelerdesiniz ..umarim hepimiz iyi bir h.ici geciririz..bende su 5 gün önce regl olma sokunu atlatirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…