uzun yazdım yazdıklarım gider korkusu ile ayrı sayfaya devam ediyorum
bana kafana takma senin sorunun kafaya takmak falan dedi.gayet güzel konuştu ben de dr fobimi sayenizde yendim falan dedim o an kafama yattı
sanki bana bu ay seni çağırmıyorum strese girmemen için dedi.yada ben öyle anladım bu ikinci dr un söylediği kafama yatmıştı haaa bu arada 4. günden sonra çok yoğun bir şekilde adet oldum ve bu gün bitti bu arada bu gün soğana başladım tabii ayrıca ot ta içiyorum
neden bu kadar yoğun oldum anlamadım kendimi teselli ediyorum kist gitmiştir diye dr a gidemiyorum 1.dr doğum
kontrol verdi içmedim öbürü bu ay gelme dedi başka dr a da gitmek istemiyorum baştan nasıl anlatacağım 2. dr beni başından savmak mı istedi yoksa yumurta takibi yaptırmadan bana neden ilişki günleri verdi hiiiiiiç analamadım ferim sence ne yapmalıyım
kızlar hepinize sevgiler
feri, yıldız çok teşekkür ederim
yıldız 2. dr verdiği ilaçla kistin baskılanacağını söyledi
bu arada normalde 3-4 gün süren adetim bu ay 7 gün sürdü ve bayağı yoğundu bel ki kist gitmiştir hayırlısı bakalım
yıldız dönem sonları zevkli ama benim gibisi için hiç dönem sonu olmasa mı çünkü 11 yıldır hiç bir tatilimin keyfini çıkaramadım dr araştırmaktan dr a gitmekten
inşallah bu yaz dr a gitmeme gerek kalmaz bana da herkese de dua edermisin
kızlar hepinizi öpüyorum
merhaba kızlar
umarım hepiniz iyisinizdir. bende bir değişiklik yok. regli olmayı bekliyorum. kafam çok karışık, bu bekleme süresini nasıl geçirsem diye düşünüyorum. bende yumurta sayı olarak normaldi ama sadece 2 embriyo oluştu., döllenme olmadı. kaliteyi arttırmak için bitkisel birşeyler düşünüyorum ama ne yapabilirim.
aren mrb cnm bende sabirsizlaniyorum bilmiyorum nasil olacak...2embriyo az mi oluyor ne kadar olmasi lazim ben hic bise bilmiyorum bu konularda:26:bu kez nerde yaptircaksin ayni yerdemi
bazılarının az yumurtası oluyor ona göre iyi olabiliyor ama bende toplanan ve olgun çıkan sayısına göre az 2 embiryo oluşması. ben zaten ilk başlarkende gel git sorunu olmasın diye ilk denememi burada yapayım eğer olmazsa 2.ci için ankara diyordum. ankarada bir yer düşünüyorum.
günaydın arkadaşlar
kızlar adetime 3 gün var dün kan testi yaptırdım sonuç 134 çıktı yani hamileyim ama malesef düşük riskim var dün kanamam vardı yani sevinemiyorum ve çok korkuyorum.
doktor progestan verdi ve yatmam gerektiğini söyledi umarım sorun çıkmaz.
benim için dua edin olur mu
Allah hepinize sağlıklı hamilelikler nasip etsin inş..
ankarada cok iyi merkezler varmis cok iyi arastirmak lazim..bende eger 2.olursa istanbulda dusunuyorum.igneleri falan kendin mi vuruyorsun?kacgun suruyor cnm?
ben kendim vurdum, protokole göre değişiyor hangi ilacı ne kadar kaçgün kullanacağını. hani sen acıbademle görüşmüştünya öylede yapabilirisn takiplerini adana acıbademde toplama ve transfere istanbula gidebilrisin, özelliklede adana başkentten acıbadem kadıköye giden prof dr tayfun bağış'a. aslında başka birşehir yorucu ve stresli olur, ama ne bileyim hem maddi hem manevi olarak çok yıpratıcı bir süreç. ben çok gergin geçirdim. merkezinde eksikliği insanı psikolojik olarak rahatlatmıyor dr 2 sn de muayene ediyor hemşireye söylüyor çıkıyor sonra hemşire ayak üstü şöyle yap şu zaman gel diyor o kadar. öyle oluncada insanın kafasında hep bir soru kalıyor açıklama yapmıyorlar çünkü birde soru soramıyorsun. böyle oluncada ben biraz stresli ve güvensiz bir tedavi geçirdim. bende adanayı gel git sorunu olmasın diye tercih etmiştim ama gerçektende tahminimden zor bir süreçmiş böyle şeyelrle daha da zorlaştırdı.
günaydın arkadaşlar
kızlar adetime 3 gün var dün kan testi yaptırdım sonuç 134 çıktı yani hamileyim ama malesef düşük riskim var dün kanamam vardı yani sevinemiyorum ve çok korkuyorum.
cara tebrikler insallah hic bir sorun cikmaz yat dinlen kafana bise takma..dualarimiz seninle...
Careeee canim benim,güzel arkadasim,topige 2 gündür giremiyorum,bir actim seni okudum,icimde kuslar havalandi:))) Canim benim yaaa cok ama cok sevindim Allahim tatamina erdirsin..regline 3 gün varken 134 cikmasi cok iyi..kanama cogu bayanda oluyor,doktor zaten önlem almis,senin tek yapacagin,dinlenmek,stres yapmamk...koprkularini anliyorum..ben 4 hamileligimded dibine kadar yasadim...ne kanamam vardi nede baska sikintim.keske bilebilseydim kanda pihtilasma oldugunu....Ama olacaga care yon iste...problemi ögrendim hamile kaldim oda kimyasal cikti,sansizlik iste,,
Sakin korkma canim benim...senin bir sorunun yok..miyonun vardi gitti.icini ferah tut,senin icin hep duaci olacagim..Yasasinnnn Topigimiz hamile cikardi sonundainanki hicbir sorun cikmayacak..Allahim yüzüne baksin,sag salim kucagina aldiginida müjdeleyesin...cok tebrik ediyorum..tatdini cakar hamileliginin tatlim...cok öptüm seni,cicigi burnunda anne:)))
günaydın arkadaşlar
canım benim ya sağol iyi dileklerin için çok teşekkürler.ama korkuyorum işte nedense içimde karamsarlık var.yarın nasıl olacak bilmiyorum.
güzel yürekli Ferim ben inanıyorum en kısa zaman da allah sana da nasip edecek ve bütün üzüntülerini uutacaksın.çünkü sen bunu çok hakkediyorsun.
kızlar hep dualarımdasınız
Allahım hepimizin kucaklarını doldursun inş
arkadaşlar selam
caraaa çok sevindim hadi gözün aydın ne güzel ya yıldızdan sonra ikinci hamilemiz dinlen canım dikkat et kendine
hepinize sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?