Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Umut'cum,
Ben de Feri gibi 2. doktorun yaklasimini sevdim ancak burada unutulmamasi gereken bir durum daha var. Kist ne buyuklukte onemli bir ayrinti. 2. doktor kistin dogum kontrol hapi olmadan kendi kendine yok olabilecegini soyledi mi?
Cok kolay gelsin donem sonu iyice yogunlasiyor degil mi okulda isler? bende bir ara ogretmenlik yaptim bilirim...en zoru ama en keyiflisidir donem sonlari...cok kolay gelsin arkadasim...
Sevgiler,
Y

feri, yıldız çok teşekkür ederim
yıldız 2. dr verdiği ilaçla kistin baskılanacağını söyledi
bu arada normalde 3-4 gün süren adetim bu ay 7 gün sürdü ve bayağı yoğundu bel ki kist gitmiştir hayırlısı bakalım
yıldız dönem sonları zevkli ama benim gibisi için hiç dönem sonu olmasa mı çünkü 11 yıldır hiç bir tatilimin keyfini çıkaramadım dr araştırmaktan dr a gitmekten
inşallah bu yaz dr a gitmeme gerek kalmaz bana da herkese de dua edermisin
kızlar hepinizi öpüyorum

Canim benim,
Cok iyi bu durumda. Aman arkadasim, kist olayini hafife alma e mi? mutlaka goster tekrar...

Seni oyle iyi anliyorum ki...ben her aksam hepimize bolca dua ediyorum...insallah allah benim de yuzumu kara cikarmaz...

Ama anlasalim, doktor filan falan demeden once iyi bir tatil yap, donemin yorgunlugunu at uzeridnen. Kocacigina bir supriz hic gitmediginiz bir yere gidin bence ....Bu yaz havalar cok sicak da olmayacakmis...gezmece tatili bile olabilir...
Konusuruz gene arkadasim
Sevgiler
Y

merhaba kızlar

umarım hepiniz iyisinizdir. bende bir değişiklik yok. regli olmayı bekliyorum. kafam çok karışık, bu bekleme süresini nasıl geçirsem diye düşünüyorum. bende yumurta sayı olarak normaldi ama sadece 2 embriyo oluştu., döllenme olmadı. kaliteyi arttırmak için bitkisel birşeyler düşünüyorum ama ne yapabilirim.

aren mrb cnm bende sabirsizlaniyorum bilmiyorum nasil olacak...2embriyo az mi oluyor ne kadar olmasi lazim ben hic bise bilmiyorum bu konularda:26:bu kez nerde yaptircaksin ayni yerdemi

aren mrb cnm bende sabirsizlaniyorum bilmiyorum nasil olacak...2embriyo az mi oluyor ne kadar olmasi lazim ben hic bise bilmiyorum bu konularda:26:bu kez nerde yaptircaksin ayni yerdemi

bazılarının az yumurtası oluyor ona göre iyi olabiliyor ama bende toplanan ve olgun çıkan sayısına göre az 2 embiryo oluşması. ben zaten ilk başlarkende gel git sorunu olmasın diye ilk denememi burada yapayım eğer olmazsa 2.ci için ankara diyordum. ankarada bir yer düşünüyorum.

ankarada cok iyi merkezler varmis cok iyi arastirmak lazim..bende eger 2.olursa istanbulda dusunuyorum.igneleri falan kendin mi vuruyorsun?kacgun suruyor cnm?

Sabah bu yaziyi okuyunca cok begendim sizlerle de paylasmak istedim...sehir hayati ve stres asil neden kisirlikta diyor doktor yazisinda, arkadaslarinizla paylasin sizlerde lutfen...

linki koyamadim arkadaslar...hurriyette saglik kosesinde...mutlaka okuyun...

Sevgiler,
Y

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar

kızlar adetime 3 gün var dün kan testi yaptırdım sonuç 134 çıktı yani hamileyim ama malesef düşük riskim var dün kanamam vardı yani sevinemiyorum ve çok korkuyorum.
doktor progestan verdi ve yatmam gerektiğini söyledi umarım sorun çıkmaz.

benim için dua edin olur mu
Allah hepinize sağlıklı hamilelikler nasip etsin inş..

cara tebrikler insallah hic bir sorun cikmaz yat dinlen kafana bise takma..dualarimiz seninle...

ankarada cok iyi merkezler varmis cok iyi arastirmak lazim..bende eger 2.olursa istanbulda dusunuyorum.igneleri falan kendin mi vuruyorsun?kacgun suruyor cnm?

ben kendim vurdum, protokole göre değişiyor hangi ilacı ne kadar kaçgün kullanacağını. hani sen acıbademle görüşmüştünya öylede yapabilirisn takiplerini adana acıbademde toplama ve transfere istanbula gidebilrisin, özelliklede adana başkentten acıbadem kadıköye giden prof dr tayfun bağış'a. aslında başka birşehir yorucu ve stresli olur, ama ne bileyim hem maddi hem manevi olarak çok yıpratıcı bir süreç. ben çok gergin geçirdim. merkezinde eksikliği insanı psikolojik olarak rahatlatmıyor dr 2 sn de muayene ediyor hemşireye söylüyor çıkıyor sonra hemşire ayak üstü şöyle yap şu zaman gel diyor o kadar. öyle oluncada insanın kafasında hep bir soru kalıyor açıklama yapmıyorlar çünkü birde soru soramıyorsun. böyle oluncada ben biraz stresli ve güvensiz bir tedavi geçirdim. bende adanayı gel git sorunu olmasın diye tercih etmiştim ama gerçektende tahminimden zor bir süreçmiş böyle şeyelrle daha da zorlaştırdı.

bu soylediklerin kafami karistirdi:26:merkezin eksikligi olarak ilgisiz olmalarinimi soyluyorsun yoksa farkli seylerdemi var?kendimi riske atmak istemiyorum.suan istanbulda yaptirmam zor olur gibi esimin isleri yogun o tekrar doncek buraya.ama bidaha olursa kisa dusunuyorum hayirlsii allahim ins gerek kalmazzz

arkadaşlar selam
caraaa çok sevindim hadi gözün aydın ne güzel ya yıldızdan sonra ikinci hamilemiz dinlen canım dikkat et kendine
hepinize sevgiler

Careeee canim benim,güzel arkadasim,topige 2 gündür giremiyorum,bir actim seni okudum,icimde kuslar havalandi:))) Canim benim yaaa cok ama cok sevindim Allahim tatamina erdirsin..regline 3 gün varken 134 cikmasi cok iyi..kanama cogu bayanda oluyor,doktor zaten önlem almis,senin tek yapacagin,dinlenmek,stres yapmamk...koprkularini anliyorum..ben 4 hamileligimded dibine kadar yasadim...ne kanamam vardi nede baska sikintim.keske bilebilseydim kanda pihtilasma oldugunu....Ama olacaga care yon iste...problemi ögrendim hamile kaldim oda kimyasal cikti,sansizlik iste,,

Sakin korkma canim benim...senin bir sorunun yok..miyonun vardi gitti.icini ferah tut,senin icin hep duaci olacagim..Yasasinnnn Topigimiz hamile cikardi sonundainanki hicbir sorun cikmayacak..Allahim yüzüne baksin,sag salim kucagina aldiginida müjdeleyesin...cok tebrik ediyorum..tatdini cakar hamileliginin tatlim...cok öptüm seni,cicigi burnunda anne:)))

Kizlar hepinizi öpüyorum...birazdan fransadan dfayimlar gelecek,dpnden beri temizlik yapiyorum,bugünde isten gelip anca yemek yaptim...cok yorulmustum ama Careyi okuyuo,müjde alinca gitti yorgunlugum...simdi dus alim

Hepinizi cok öptümmmm

canım benim ya sağol iyi dileklerin için çok teşekkürler.ama korkuyorum işte nedense içimde karamsarlık var.yarın nasıl olacak bilmiyorum.

güzel yürekli Ferim ben inanıyorum en kısa zaman da allah sana da nasip edecek ve bütün üzüntülerini uutacaksın.çünkü sen bunu çok hakkediyorsun.

kızlar hep dualarımdasınız
Allahım hepimizin kucaklarını doldursun inş

arkadasim,
cok cok cok sevindim...okudum inanamadim bu guzel habere....

sakin stres yapma.... hep pozitif dusun e mi canim...bebis seninle kalacak...
allahim sana coook sukur..darisi tum dileyenlerin basina,

Y

icinde karamsarlik olmasi cok normal,su an hormonlarin tavan yapmis durumda ve bu hamilelik icin cok cabaladin,cokca stres yasadin,bedenen,ruhen mücadele verdin ve birde baktinkii hamilesin,hem onun soku hem Hormonlarin degisimi o yüzden duygularin,korkualrin normal..Ama en kisa zamand atlatacaksin..Daha dur bakalim kendi kendine önce aglaip,sonra birden gülmeye baslayip allahim yoksa deliriyormuyum diyeceksin:)))..

sen sadece kendini yorma tamami..diger yasadigin her sey normal--korku,kaygi,endise..biz öyle pat diye hamile kalip,cat diye dogurmadikki rahat olalim....Arad gir yaz durumunu bildir..merakta birakma bizi..Sevincin,mutlulugun dayim olsun..Allah bizede nasip etsin ..böylece kuzenler beraber büyür degilmi:)) Canim benim ya ..icindeki o minicik atan kalbe selam olsun...Cokkk mutluyum cokkkkkk...Beraber paylastik o kadar stresi..simdide mutlulugu...yupiiiiiiiiiiiiiiii

arkadaşlar selam
caraaa çok sevindim hadi gözün aydın ne güzel ya yıldızdan sonra ikinci hamilemiz dinlen canım dikkat et kendine
hepinize sevgiler

umut canımm görmemişim mesajını nolur kusuruma bakma.çok şaşkındım ve heyecanlıydım.
çok teşekkür ederim,darısı sana inş

ben inanıyorum hepiniz bir gün anne olacaksınız yeter ki umudunuzu yitirmeyin ve kafanıza takmayın.ben bu ay rahim filmi çekildiğim için ovulasyon döneminde sadece iki kez birlikte olduk eşimle.ilk 10.gün oldu. o gün de kanama oldu sonra 13.gün de oldu sonrası boş geçti.asla beklemiyordum.yani allah isterse ol derse olur inancınızı yitirmeyin.inanmak başarının
%50 sidir.
hepinizi öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…