umut canımm görmemişim mesajını nolur kusuruma bakma.çok şaşkındım ve heyecanlıydım.
çok teşekkür ederim,darısı sana inş
ben inanıyorum hepiniz bir gün anne olacaksınız yeter ki umudunuzu yitirmeyin ve kafanıza takmayın.ben bu ay rahim filmi çekildiğim için ovulasyon döneminde sadece iki kez birlikte olduk eşimle.ilk 10.gün oldu. o gün de kanama oldu sonra 13.gün de oldu sonrası boş geçti.asla beklemiyordum.yani allah isterse ol derse olur inancınızı yitirmeyin.inanmak başarının
%50 sidir.
hepinizi öpüyorum.
Aycan...Umut..Geschenk..hadigel...gümse..Aren..yildiz hepinizi cok öptüm
Artik yeni kampanya baslatiyorum...HAdi Kizlarrr HSG yeeee:)))
fericimm bende seni opuyorumm baana cok dua edin ne olur ihtiyacim var dualarinizakafayi yemek uzereyim gitmeme az kaldi dusundukce icinden cikamiyorum ordayken buyuk ihtimalle giremiyecegim insallah donuste guzel haberler veririmmmmm:81:
Gümse canim benim,inanaki her gün cocuk aklima geliyor..bir film seyrederken,yokda bebek görürüken,hamile kadinlarla kalrsilasinca..yani bu fikir aklimdan hic cikmyior ve iannaki günümün belki en az 1 saat bir sekilde dua etmekle geciyor..hepimize,cocuk isteyen,anne,baba olmak isteyen her kese...ama öncelikle KK deki arkadaslarima..hepinize hepimiz duyciyiz...
Sende stres yapma diyecegim am ne mümkün degilmi canim...gümsecigin bolca dua et,güzel hayaller kur..hamilesin,karnin büyüyür,bebegini hisediyorsun,dogum anini hayal et...hep güzel seyler düsün,hayalini kur...en iyi terepi bu olur heralde..Allah kolaylik versin..yaninda,yardimcin olsun...insallah hersey yolunda giderde 2. hamileliz cikar..insallahhhhhhhhhh...cok öptümm
fericimm bende seni opuyorumm baana cok dua edin ne olur ihtiyacim var dualarinizakafayi yemek uzereyim gitmeme az kaldi dusundukce icinden cikamiyorum ordayken buyuk ihtimalle giremiyecegim insallah donuste guzel haberler veririmmmmm:81:
arkadasim,
cok cok cok sevindim...okudum inanamadim bu guzel habere....
sakin stres yapma.... hep pozitif dusun e mi canim...bebis seninle kalacak...
allahim sana coook sukur..darisi tum dileyenlerin basina,
Y
Canim benim,daha evelde söylemistim,rahim filminde az olan tukanikliklar acilioyr ve tüpler verilen siviyle genisliyor ve 2-3 ay hamilelik oraninda artis oluyor..bende ilk rahim filminde sol kapali ,sagda gecis darligi var dediler,doktor hamile kalamzsin dedi.beni eve yolladi..o ay Allah biliyor ya reglimin 7. günü HSG cektirip.8. günüde kendi kadin doktorla görüsünce bunlari söyledi bana ..o ay hic durmadan 15 gün agladim ve sadece bir kez esimle omustuk,oda 12.13. gün filandi..sonra reglim gelmedi,cekimden ve strestendir dedim..düsün reglim 10 gün gecikmisti,ne bir belirti ,bulanti,agri ,memelerde büyüme yok..cünkü asla hamile kalamayacagim pisikolojisi varya,belirti sifir..sonra bir test alim dedim,oda Tr den kiz kardesime anlatimda al yap dedi..ben gerek yok dedim,sonra gidip aldim ki pozitif..o anki sokumu anlatamam..o ay HSG sayesinde hamile kaldim ..doktora gitigimde bebek 7 haftalikti..test pozitif cikti ya aninda gögüslerimde sizi,basladi,birde baktim ki uclari siyaha yakin nerdeyse..kaldim..doktor bil cok sasirdi.,nasil hamile kaldiniz diye....Seninde öyle olmus iste tatlim..hafif tikanikliklar acimis...Allaha sükür..
Biliyorsun bende bir umut bu ay HSG cektirdim ama malesf cekim basarisiz oldu hatta tam ovülasyon zamani sex yaptik,cok umutluydum aslinda,bir sekilde belki cekim dogru olmustur diye,daha evekli gibi hamile klirim diye ama 5 gün önce regl oldum...Ama 3-4 ay gecsin dogru düzgün sekilde yine cektirecegim..
Sende artik gecmisi unut..gelecege bak..seni cok güzel günler,zamanlar bekliyor..hic bir saglik sorunun yok sükür..isi beslen,dinlen,ilaclarini al ve keyfini cikar...Allahim yüzüne güldü,insallah darisi baimiza..
öptümm
cnm benm cok cok tesekkurler soylediklerin cok guzel seyler.. inan kendimden cok sizlere dua ediyorum ALLAHim insallah hepimizin yuzunu guldurur...hep dusunuyorum inan hayellerle avunuyorum ama bi an geliyor kii zaten sende o anlari tahmin edebiliyorsundur..hayat devam ediyor ama napalim kaderde kismette ne varsa onu yasiyoruz hepinizii cokkk optumm iyi ki varsiniz
haa kızlar yazmayı unttum dünkü değerim 304 çıktı
Rabbim hepinizi en kısa zaman daböyle yapsın inş..
kızlar selam ah cara çok sevindim lütfen kendini yorma bak iş güç hiiiiç önemli değil lütfen dikkat et.
kızlar ben bugün ovulasyonda çift çizgiyi yakaladım dün çalışma yaptık sizce yumurta yarınmı çatlar
ha birde ateşim bugün 36.7 çıktı
ben çalışmayı bu gün mü yarınmı yapsam iyi olur ne olur bana da dua edin belki bu ay
hepinizi seviyorum çok öptüm
kimsecikler ugramamis...Ask olsun canikolarim....
Güya bu gün ovülasyon testine baslayacaktim 10. günüm ..reglime göre tabi bu ay cok erken oldu samiyorum..10-12. günlerde yumurtlamam lazim..ama gel görki icimden gelmedi..zaten esimded hic calisma yapacak hal ve hareketler görmüyorum..millet güya haftada en az iki kez yapiyor,bizimki anca ayda 2-3 bu ne be...nasil yakalayacagim ben bu ovülasyon zamaninda sex olayini..daha evel nasil 4 kez hamile kaldim vallahi artk sasiyorum..1 kez daha kalsam ne olur sanki..hastaligim biliniyor nasilsa ignemi yapar allahima duami ederim..su son hamilleigim kimyasal olmasaydida sikica tutunsaydi ya bana simdiye oda dogmus olacakti..güya Nisan sonuydu beklenen tarih...Moralmen sifirim yani.....
is yerinde bir türk kadin var,yeni geldi 1 ay oldu..cok asbimi bozmaya basladi..cocouk mevzusunu ve yasadiklarimi anlattim ama galiba gicikligina haftada 2 gün bana,ay vallahi her gün seni düsünüyor,üzülüyorum haline diyor...bu gün de dedi,yarin benim calismama günüm,persembe,cumada ,yada diger günlerden bir gün tekrarlasin cok fena bozacagim,birsey demiyim diyorum ama araniyor..kimsesnin kalbini asla kirmam,tabi elimden geldigince..ama bu kadin cok oldu,gecenlerded ay ne güzel hic göbegin yok,nede olsa dogum yapmamisin ne güzel iste vucudun bozulmamis dedi...güya beni övüyor..cok fena oldum ama birsey dememdim...bir daha birsey desin allah kerim...igrenc kadin ya...ayyyyyyyyyyy moralim cok bozuldu öptümmmmm sizi
ah ferim densiz insanmı ararsın çoooook artık ince insan bulmak çok zor ver ağzının payını sana üzülmek onamı kalmış cevabı vermezsen dozajı artırır daha çok üzerine gelir ben böyle zamanlarda hep allah diyorum bu aralar millet ne çok hamile kalıyor ah ferim öyle imreniyorumki onlara insan kimse ilede paylaşamıyor ne denilir hamilelere çok imreniyorum mu denilmez elbet
feri ben dün bilgisayara girdim sadece cevabınızı okudum
sonra çok güzel bir sofra hazırladım yemeğimizi yedik ve çalıştık yarım saat ayaklarım havada bekledim ama dün ateşim 36.5 idi ya bu gün 36.3 e düştü acaba yumurtlamamışmı oluyorum
bu soruyu ateş ölçme topiğine yazayım
işte böyle ferim allah hepimizin yardımcısı olsun
Caree nasilsin canim hersey yolunda degilmi...bebgin artik iyice yerlesmistir kesende gözükmüstür,doktora gitinmi canim,gelismeleri yaz bize,,Bebegini birlikte takip edelim..canim benim allahim mutlulugunu dayim etsin...bebisimize ve kendine iyi bak..yorma sakin kendini.cok öptüm
yildiz sen ne yaptin,bebisimiz nasil,havalarda bayagi sicak oralarda..yatin dinlelnin ok...öptüm
Kizlar hepinize selamlar
Aycan..geschenk..Hadigel..mirakel..gümse..aren..hepinize selamlar..
Canim selamlar,
Ben artik dogum iznine ciktim. Allah razi olsun mudurum cok iyi cikti 6 ay evdeyim
Son gun cok uzuldum gerci isten ayrilirken...hayatimda ilk defa bu kadar uzun evde kalacagim ama cok da mutluyum bebegim neredeyse 6 aylik olacak, biraktigimda.
Dun yengem dedi ki kuzenimin de bebisi olmuyormus cok istiyorlarmis...tam dogum aninda Allah'tan onlarada bebis vermesini diler misin dedi...insallah dileyebilirim unutmam o an heyecandan....yarin doktora gidiyoruz, insallah normal dogum konusunda sorun olacagini soylemez ve minisim icin de buyumus der.
Dun arkadasimla alisverise gittik bir gezdik bir gezdik...e bedenim alisik olmayinca gezmeye eve gelince yapistim yataga...kocam da cok kizdi. dogurmana ramak var bu sicakta ne isin var sokaklarda diye..sonra minis butun gece tepti beni...1 dakika uyuyamadik ne ben ne minis.
Bir daha yormayacagim kendimi bu kadar...cok kisa zaman kaldi ferim...dua et bize...dogum aninda sizleri bir bir anacagim...insallah yengemin dedigi gibi o an dilediklerim olur...
Feri'm,
takma kafana bu manyak kadinlari sakin tamam mi? Sen iyi kalbini acmissin o densiz kadina ama malesef bizim insanlarimiz cok hoslaniyor malesef baskalarinin acilarina ve mutsuzluklarina tuz basmaktan...
Kocana da soyle bence ben bir bebek istiyorum diye. Ama sakin zorlama konusurken, erkekler soylenenlerin kendi fikriymis gibi gosterilmesinden hoslanirlar...
Sevgiler,
Y
Sevgiler,
Y
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?