merhaba arkadaşlar
arada bakıyorum ama pek yazamadım. umarım hepiniz iyisinizdir. bundan sonra daha sık yazmaya çalışırım.
kızlar benim tüp bebek sonrası 2.reglim 7 gün geçti. hayatımda hiç reglim bu kadar gecikmemişti, 2 yılda toplasan en fazla 3 defa 2-3 gün gecikmiştir. sadece 1 kerede kullandığım serephone nedeni ile 4 kistim olmuştu o zaman ilaçla regli olabişmiştim. ya gene kist odu ama bir yandanda diyorum olması için bir neden yok o bir sefer dışında normal zamanda hiç olmamıştı.
offf yaa yatak odasi yazacagima ne yazmisim..düzeltemedimdeBu gün saat 13 itibariyle olmayacak diye dertlenip,gece agladigim operasyon tamamlandi..dustan ciktim,yatak.. odasina gittim ki üstümü giyim,baktim esmide,ogluyla cikacaklar diye üstünü giymeye geldi..hemen kapiyi kitleyip atladim üstüne,saskinliktan birseyde diyemedi ve emallerime alet olldu..o yüzden su an cok mutluyum...icimde yine umut var..olacak diye degil ama umutsuzda olmuyor iste..gecn ay HSG olayi beni cok üzdü..üstüne birde ovülasyonu yakaliyip.calisma yapip,sonrada ovülasyondan sonraki 10.cün regl olmakta beni yipratti..gerci insalla su ovülasyon testleri dogrudur..gecen ay cit kirmizidan sonra 10. gün reg icin doktor adrada olur dedi..bu ayda olursa zaten doktora gitmeliyim..cünkü 13-14 . günde olunmaliymis..yoksa progesteron yetmezligi vardir dedi doktor...bakalim artik..
Hepinize sevgiler...
merhaba arkadaşlar
arada bakıyorum ama pek yazamadım. umarım hepiniz iyisinizdir. bundan sonra daha sık yazmaya çalışırım.
kızlar benim tüp bebek sonrası 2.reglim 7 gün geçti. hayatımda hiç reglim bu kadar gecikmemişti, 2 yılda toplasan en fazla 3 defa 2-3 gün gecikmiştir. sadece 1 kerede kullandığım serephone nedeni ile 4 kistim olmuştu o zaman ilaçla regli olabişmiştim. ya gene kist odu ama bir yandanda diyorum olması için bir neden yok o bir sefer dışında normal zamanda hiç olmamıştı.
yıldız doğum iznine ayrılmışın hadi canım hayırlısı ile kucağına aldığını da bize yazarsın inşallah bu arada bize dua etmeyi unutma
feriiiii canım demek kocayı tongaya düşürdün aferin sana
bak bu ay olacak çünkü eğer olmayacak olsa o dakikalık tesadüf olmazdı hadi hayırlısı olsun artık hepimizin
aren canım bence hemen test yap ama tüp ten sonra bu tür gecikmeler oluyor üzme kendini üzme
aycaaan gel artık
hepinize selamlar
Aren ,kist olsa agri yapar hissedersin..bende kist olunca reglde oluyorum ama agrimda oluyor 2-3 sefer öyle oldu regl olmam ragmen kistimde vardi..agridan doktora gittimde her seferinde kist var dedi...gebelik testi yaptinmi diyecegim ama 7 günde yapmisindir vallahi benim 7 saat gecikse test yaparim cünkü...Test yapmadiysan,yap bence..bizede haber ver..iyi bak kendine
Aren'cim,
Endiselenme...benim tup tedavisinden sonra 40 gun regl olmadim, sonraki ayda gecikti...hatta manyak doktoruma sorunca da hic boyle sorunu olan hastam olmadi diyip beni bunalima sokmustu manyak adam...
Sakin panik olma arkadasim...ben yuzlerce blog okuyup bizim gibi tepki veren vucutlar oldugunu ogrenmistim...dedigim gibi panik olma, sakin sakin kafana takma...vucudun duzeltecek kendini...
Sevgiler,
Y
yıldız doğum iznine ayrılmışın hadi canım hayırlısı ile kucağına aldığını da bize yazarsın inşallah bu arada bize dua etmeyi unutma
feriiiii canım demek kocayı tongaya düşürdün aferin sana
bak bu ay olacak çünkü eğer olmayacak olsa o dakikalık tesadüf olmazdı hadi hayırlısı olsun artık hepimizin
aren canım bence hemen test yap ama tüp ten sonra bu tür gecikmeler oluyor üzme kendini üzme
aycaaan gel artık
hepinize selamlar
Feri canım test yapmadım, içimden gelmedi başka bi zaman olsa kaçtane yapmıştım, tüp bebek sonrası yıldızın dediği gibi bir düzensizlik oldu galiba. sinir oluyorum birde bu gecikme çıktı başıma, yarın doktora gideceğim, iznimi 2.tüp bebeğe göre ayarlamıştım şimdi herşey değişecek.
Canim,
cok tesekkurler. insallah hersey yolunda gider...dua edin nolur kizlar...kizimin tum hazirliklarini izin sonrasina biraktigim icin bu birkac gun cok yogun gecti, panik oldum biraz ama bitti....allah razi olsun yardimci ablamiz 3 gun ust uste geldi ve minisin odasini topladik. vallahi o olmasa ben ne yapardim kizlar...artik herseyimiz tamam...minisime hazirim.
Kendimi yeniden ogrenci gibi hissettim kizlar, sanki finallerim bitmis de okul tatil olmus gibi...cok komik valla...
feri'm,
aferim kiz sana elinden ucanla kacan kurtulmaz...konustun mu kociskoyla?
sevgiler
Y
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?