Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Bu gün saat 13 itibariyle olmayacak diye dertlenip,gece agladigim operasyon tamamlandi..dustan ciktim,yarak odasina gittim ki üstümü giyim,baktim esmide,ogluyla cikacaklar diye üstünü giymeye geldi..hemen kapiyi kitleyip atladim üstüne,saskinliktan birseyde diyemedi ve emallerime alet olldu..o yüzden su an cok mutluyum...icimde yine umut var..olacak diye degil ama umutsuzda olmuyor iste..gecn ay HSG olayi beni cok üzdü..üstüne birde ovülasyonu yakaliyip.calisma yapip,sonrada ovülasyondan sonraki 10.cün regl olmakta beni yipratti..gerci insalla su ovülasyon testleri dogrudur..gecen ay cit kirmizidan sonra 10. gün reg icin doktor adrada olur dedi..bu ayda olursa zaten doktora gitmeliyim..cünkü 13-14 . günde olunmaliymis..yoksa progesteron yetmezligi vardir dedi doktor...bakalim artik..

Hepinize sevgiler...

merhaba arkadaşlar

arada bakıyorum ama pek yazamadım. umarım hepiniz iyisinizdir. bundan sonra daha sık yazmaya çalışırım.
kızlar benim tüp bebek sonrası 2.reglim 7 gün geçti. hayatımda hiç reglim bu kadar gecikmemişti, 2 yılda toplasan en fazla 3 defa 2-3 gün gecikmiştir. sadece 1 kerede kullandığım serephone nedeni ile 4 kistim olmuştu o zaman ilaçla regli olabişmiştim. ya gene kist odu ama bir yandanda diyorum olması için bir neden yok o bir sefer dışında normal zamanda hiç olmamıştı.

Aren ,kist olsa agri yapar hissedersin..bende kist olunca reglde oluyorum ama agrimda oluyor 2-3 sefer öyle oldu regl olmam ragmen kistimde vardi..agridan doktora gittimde her seferinde kist var dedi...gebelik testi yaptinmi diyecegim ama 7 günde yapmisindir vallahi benim 7 saat gecikse test yaparim cünkü...Test yapmadiysan,yap bence..bizede haber ver..iyi bak kendine

offf yaa yatak odasi yazacagima ne yazmisim..düzeltemedimde

Aren'cim,
Endiselenme...benim tup tedavisinden sonra 40 gun regl olmadim, sonraki ayda gecikti...hatta manyak doktoruma sorunca da hic boyle sorunu olan hastam olmadi diyip beni bunalima sokmustu manyak adam...
Sakin panik olma arkadasim...ben yuzlerce blog okuyup bizim gibi tepki veren vucutlar oldugunu ogrenmistim...dedigim gibi panik olma, sakin sakin kafana takma...vucudun duzeltecek kendini...

Sevgiler,
Y

slm kızlar benim ayın 3 yumurtlama dönemimdi değerlendirdik adet tarihim ayın 17 si ayın 6 sında kan testi yaptırdım hcg ama çıkmadı miğde kanaması geçirdim hafif tedavim için istediler şimdi ilaç kullanmam gerekiyo ama ben şüpheleniyorum o yüzden kullanmak istemiyorum idrar testi yaptım tek çizgi ama C NİN ALTINDa değilde C İLE T nin arasın da pazartesi tekrar kan tahlili yaptırsam çıkarmı aca idrar tesitinin sonucu nie ble çıktı lütfen bilgilendirinn çatlicam yoksa miğde ağrısından

yıldız doğum iznine ayrılmışın hadi canım hayırlısı ile kucağına aldığını da bize yazarsın inşallah bu arada bize dua etmeyi unutma
feriiiii canım demek kocayı tongaya düşürdün aferin sana
bak bu ay olacak çünkü eğer olmayacak olsa o dakikalık tesadüf olmazdı hadi hayırlısı olsun artık hepimizin
aren canım bence hemen test yap ama tüp ten sonra bu tür gecikmeler oluyor üzme kendini üzme
aycaaan gel artık
hepinize selamlar

Umutcugum sagol canim,icimi yeserttin:)) Ah be umutcugum ben her ay kesin bu ay olcak diyorum,umudumu hic yitirmiyorum ama malesef olmuyor iste..Su an aslinda tek fedefim dogru düzgün yani olmasi gerektigi gibi sekilde bir HSG cektirmek,hala tüpüm acikmi kapalimi bilmiyorum,belkide bosa kürek cekiyorum...temmuz,Agustos gibi kendi türk kadin doktorumla konisim sevk yazsin hastanede cektireyim...AHH umut burda saglik anlaminda hersey o kadar zorki,sürekli prosüdür,kagit,kürek isi var..ha diyince gidip kan bile veremiyorsun..her seyde doktor izni ve onayi olacak.ben sunu istiyorum diyemiyorsun bile,parnla bile yaptiramiyorsun...neyse yine bunada sükür..

Dün babamla konustum,bana doktora git,yasin geciyor ,tek basina klacaksin,benimde gözüm arkada kalcak ,tüp mü nedir ondan yaptirin dedi..hic böyle seyler demez normalde..annem araci olur,babanda üzülüyor diye..Artik canim babacigim bana söylüyor bir rica olarak..cok üzüldüm...Caresizlik ne kötü sey...hele esimin beni caresiz biraktigi su durum...carenin yüzde 70 i aslinda onda..onuda allaha havale ettim..Bazen inanki cok iasyan ediyorum,cogu gece göz yaslarim sicim gibi akarken yüregim inanki sanki avuclarimda gibi hissediyorum...nedenler,nicinler ve yasdigim kayiplar inanki o an ölmek istiyorum...yas ilerliyor ve bir an gelecek ki zaten care olmayacak...

Aycan umarim tatilin iyi geciyor..kendine dikkat et ve Ailene bizden cok slm söyle...

Geschenk sende yokdun 30 lu topigine bakiyorum orayada gelmiyorsun.umarim hersey yolundadir

Sizi seviyorum...

Feri canım test yapmadım, içimden gelmedi başka bi zaman olsa kaçtane yapmıştım, tüp bebek sonrası yıldızın dediği gibi bir düzensizlik oldu galiba. sinir oluyorum birde bu gecikme çıktı başıma, yarın doktora gideceğim, iznimi 2.tüp bebeğe göre ayarlamıştım şimdi herşey değişecek.

Canim,
cok tesekkurler. insallah hersey yolunda gider...dua edin nolur kizlar...kizimin tum hazirliklarini izin sonrasina biraktigim icin bu birkac gun cok yogun gecti, panik oldum biraz ama bitti....allah razi olsun yardimci ablamiz 3 gun ust uste geldi ve minisin odasini topladik. vallahi o olmasa ben ne yapardim kizlar...artik herseyimiz tamam...minisime hazirim.

Kendimi yeniden ogrenci gibi hissettim kizlar, sanki finallerim bitmis de okul tatil olmus gibi... cok komik valla...

feri'm,
aferim kiz sana elinden ucanla kacan kurtulmaz...konustun mu kociskoyla?

sevgiler
Y

Yildizcigim yok daha konusmadim..esimin oglu burda c.tesi birakacak geri..ondan sonra ama konusacagim..yok 40 oldu artik ne olacaksa olsun..her ay ovülasyon zamani 1.kez calisma yapacagim diye ne strese giriyorum..ovülasyon testi yapiyorum ama ya 1.gün önce oluyor yada sonra.zaten benimki cokta düskün degil..bazen 1 hafta,10 gün olmadigi oluyor..doktor spermler en gec 5 günden sonra kalite ve hateketliligini yitirir,o yüzden cinsel berhiz en fazla 4 -5 gün olmali demisti bazen oyülasyon zamaninda zaten 1 hafta sex yapmamis oluyoruz,yani anlayacagin zaten spermler Allahlik olmuys oluyor..nasil hamile kalimki((

Cokkk ama cokkkkkkkkkk yoruldum yildiz...

Aycan tatil nasil gidiyor..iyi bak kendine..

Geschenk öptüm seni canim...

care anlasilan hersey yolunda,Finkik ne durumda kese görülmüstür artik,kalp atiminada vardir daha..iyi bak kendine,,yorulma,üsütme ..cok öptüm..

Arennn.......Gümseeee.....Hadigel...Mirakel siz nasilsinizz

Umut canim benim umarim iyisindir

Benim son 4 reglime yakin gögüslerim cok ama cok agiriyor,Doktoru aradim ,calisanlara cok acil konusmam lazim dedim,adam cok yogun,burdaki tek türk kadin doktoru,neyse bagldilar...reglinin 3. günü gel bir hormonlara bakalim ,normalse gögüs sntigrafisi cektiririz ded...sank icinde yara var gibi agiriyor......insallah Doktorun kapali gününe denk gelmezde kan testi yaptiririm...ayin 23´burda tatil..doktorun yaninda calisan kizlar söyledi 23-24 kapaliyiz diye ..yani haftaya persempe-cuma kapali...,c.tesi-pazar zaten kapali...benim hesaba görede benim carsamba..persembe regl olmam lazim...eger öyle olursa bu ayi kacirmis olacagim...bari regl olacaksam p.tesi ,yada sali olimde ..Carsambaya kan verim...yada hamile kalimde p.tesi acilinca gidim.......offfffffffffffff ulennnnnnnn offffffffffffffffffffff

öptüm hepiniziiiii

Son düzenleme:

ne yaptin canim,doktora gitinmi..cok öptüm

bu yoğunluk ne tatlıdır ama şimdi değil mi

minişini sağ salim kucağına almak nasip olsun inş

canım benim evet keseyi gördük,kalp atışlarını duymak için cumartesi gidicem inş duyarız.

feri canım sana söyliycek o kadar çok şey var ki aslında ama öncelikle ben eminim allah o güzel yüreğ,ne göre verecek ve bebeğine kavuşacaksın yeter ki inancını kaybetme.

ben acı dolu bir 15 sene geçirdim yatağa ağlamadan geçtiğim nerdeyse bir gün yoktur.kendimi hep eksik ve ezik hissettim.bunu hissetmem de çevre çok büyük destek oldu tabi.öyle şeyler yaşadım ki insanlığımdan utandım.birini anlatmıştım hani bütün komşularıma bebek tatlısı dağııtp beni es geçenleri vs.vs.bütün yakınlarımın bebeklerini en son ben görmüşümdür.benim ailem de bu 40 gün düşüncesi yok ama işte mesela kuzenimin bebeği oldu ondan değil de kaynanası kötü düşünür diye gidememişimdir.hatta artık ben bile bebeğe nazar değdiririm diye korkmaya başlamıştım.

en acısı da çocuğumuz yok diye eşimin ailesinin mirasından hak alamaması.tabi onlar böyle olmadığını olmadığını kabul etmeseler de ben böyle olduğuna inanıyorum.bir iki sene önce kayınvalidemler bütün mallarını diğer oğullarına yazıyorlar tabi bize de söylemiyorlar biz dışardan duyuyoruz.eee kaynımın 6 çocuğu var bu arada kaynanam kayınbabam kuranı ellerinden düşürmeyen insanlar
eşim dediki mal almadığıma değil yok sayıldığıma üzülüyorum.bundan acı varmıdır bir evlat için anne baba tarafından yok sayılmak bence yok.işte böyle anneler de var.ve ben hep anne olmak için dua ettim ama bu olaydan sonra da Allahım dedim eğer evlat sahibi olacaksam o insanlar ölmeden önce oluyum da belki vicdanları sızlar biraz bizi nasıl üzdüklerini anlarlar.çok şükür rabbim kabul etti inş kucağıma almadan da bu dünyayı terketmezler.Allahım affetsin ama nayıpıyım içimden böyle geçiyor.

diyecem o ki öyle acılar çektim ki.bebek sahibi olmayı öyle istedim ki allah biliyor çok şükür de mucizemi gönderdi inş benimle de kalır.

feri,kızlar lütfen inancınızı yitirmeyin,stres yapmadan sabırla bekleyin Allahım hepinize nasip edecek inş.
hep duamda olacaksınız

ha feri kocanı alt etmişsin aferin sana hep böyle yap emi

kizlar ne olur bu ay bana dua edin..ben bu ay reglin 11. günü ve ovülasyon testinde 13. gün pozitif görüp 14. gün öglende calisma yapmis olmus oldum..ovülasyon testi gogruysa dogru zamanda calisma yapmis oluyorum ve esimin spermleride tama hamilelige uygun halde oluyor,..insallah sag tüp aciktir ve ordan yumurtlayip,hamile kalma sansim vardir..gögüs agrim ve kasiklarimdaki agri beni killandiriyor gerci..yumurta kistmi yapti acaba diye..

Allahimmm ne olur bak yüzümüze yarapimmm....icimde hayirlara vesile olsun cok heyecan var..belkide testeki pozitif sonuctan sonra ,calisma olmayacak diyip o gece kahirlandiktan sonra öglen olduya,ondanmi ne..bilmiyorum..

kızlar selam
cara öyle güzel yazmışınki inan gözlerim yaşardı hepimizin yaşadığı duygular yaşadığı olaylar sende benim neler çektiğimi biliyorsun allahım sana nasip etti kucağına aldığınıda müjdeleyeceksin biliyorum
allah hepimize nasip eder inşallah
feri canım bu ay olacak sen pozitif düşün
yıldız selam canım allah yardımcın olsun bebeğini kucağına al bize dua etmeyi unutma
geshenk sen nerelerdesin
aren sen ne yaptın
aycaaaan seni çok özledim
kızlar ben yarın dr a gideceğim dr o kadar yoğun ki okuldan sonra gideceğim artık ne zaman alırsa hiç sıra yokmuş ta beni arada almaya çalışacaklar.
tabii bu gittiğim dr kist için bana doğum kontrol hapı veren ben onu içmedim diğer dr un verdiğini içtim ya eğer içse idim bu gün bitecek ti
içtiğimde bu gün bitti hani 15.günden 25. güne kadar içtim ya o da bu gün bitti bakalım yarın ne diyecek doğum kontrol içmişim gibi davranacağım bakalım kist gitmişmi
hepinize selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…