canım benim evet keseyi gördük,kalp atışlarını duymak için cumartesi gidicem inş duyarız.
feri canım sana söyliycek o kadar çok şey var ki aslında ama öncelikle ben eminim allah o güzel yüreğ,ne göre verecek ve bebeğine kavuşacaksın yeter ki inancını kaybetme.
ben acı dolu bir 15 sene geçirdim yatağa ağlamadan geçtiğim nerdeyse bir gün yoktur.kendimi hep eksik ve ezik hissettim.bunu hissetmem de çevre çok büyük destek oldu tabi.öyle şeyler yaşadım ki insanlığımdan utandım.birini anlatmıştım hani bütün komşularıma bebek tatlısı dağııtp beni es geçenleri vs.vs.bütün yakınlarımın bebeklerini en son ben görmüşümdür.benim ailem de bu 40 gün düşüncesi yok ama işte mesela kuzenimin bebeği oldu ondan değil de kaynanası kötü düşünür diye gidememişimdir.hatta artık ben bile bebeğe nazar değdiririm diye korkmaya başlamıştım.
en acısı da çocuğumuz yok diye eşimin ailesinin mirasından hak alamaması.tabi onlar böyle olmadığını olmadığını kabul etmeseler de ben böyle olduğuna inanıyorum.bir iki sene önce kayınvalidemler bütün mallarını diğer oğullarına yazıyorlar tabi bize de söylemiyorlar biz dışardan duyuyoruz.eee kaynımın 6 çocuğu varbu arada kaynanam kayınbabam kuranı ellerinden düşürmeyen insanlar
eşim dediki mal almadığıma değil yok sayıldığıma üzülüyorum.bundan acı varmıdır bir evlat için anne baba tarafından yok sayılmak bence yok.işte böyle anneler de var.ve ben hep anne olmak için dua ettim ama bu olaydan sonra da Allahım dedim eğer evlat sahibi olacaksam o insanlar ölmeden önce oluyum da belki vicdanları sızlar biraz bizi nasıl üzdüklerini anlarlar.çok şükür rabbim kabul etti inş kucağıma almadan da bu dünyayı terketmezler.Allahım affetsin ama nayıpıyım içimden böyle geçiyor.
diyecem o ki öyle acılar çektim ki.bebek sahibi olmayı öyle istedim ki allah biliyor çok şükür de mucizemi gönderdi inş benimle de kalır.
feri,kızlar lütfen inancınızı yitirmeyin,stres yapmadan sabırla bekleyin Allahım hepinize nasip edecek inş.
hep duamda olacaksınız
ha feri kocanı alt etmişsin aferin sanahep böyle yap emi
bu yoğunluk ne tatlıdır ama şimdi değil mi
minişini sağ salim kucağına almak nasip olsun inş
30 lu topigine bir bakim dedim,acaba Gesechenkten haber varmi diye,birde ne görüm uzun uzun haftalarca niye topige gelmedigini yazmis,miyom amelyati icin reglinin olmasini beklerken gecikince hamile oldugu cikmis...Allahim ya sen ne büyüksün,yarappimmmmmm.....Önce Care...simdi Geschenk...Care ayagini sürdü vallahi...topigimizin bereketi geldi...icime umut dogdu....
Geschenkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Tebriklerrrrrr
Ayyy gerçekten mi süper haber bu ya çok sevindim,inan bana tüylerim diken diken oldu okurken Rabbimin mucizesi işte.Allahım tamamına erdirsin inş..
evet ayağımı sürdüm Ferim inş hepiniz arkamızdan geleceksiniz ben inanıyorum.umudunu hiç yitirme olur mu canım
Ferim şu göğüs şişmesi varya inş hamilesindir inşşşşşşşşşşşşş değilse de lütfen üzülme ben inanıyorum senin olman çok yakın
canım bugün gidemedim doktora.doktorun kongresi varmış.salıya randevu verdiler inş duyarım pıtpıtları çünkü çok tedirginim,kendimi iyi hissetmiyorum sanki bişeyler yolunda gitmiyormuş gibi geliyor hayırlısı bakalım.
haa bu arada kendini sapık gibi falan hissetme sen de olmasan bu topik olmaz zaten
güzel haberini verdiğin günü de görürüz inş
Carecigim merak edip önce senin ates topigine baktim,yazini oluyunca yorumda yazdim,,simdi burayada yazim....
Care canim benim,hormonlarin etkisiyle kendini bazen iyi ,bazen kötü hissetmen,korkman,endiselenme cok normal..her sey yolunda canim benim,yolunda olmamaisi icinde hicbir sebebp yok...rahat ol,sen saglikli birisin ve gebeliginde saglikli ilerleyecek.....doktor randevunun ertelenmis olamsida tabiki seni etkilemis,cünkü bu randevuyu sabirsizlikla bekliyordun degilmi ve saliya ertelenince hayal kirikligi oldu..bu da senin kendini kötü hissetmene neden oldu...merak etme hersey yolunda..yine hormonlarin etkisiyle zaman zaman üsüyüp,zaman zamnada alev alev yanacaksin...kabizlikta dogal ,cok yogunsa,gecmez seni rahatsiz ederse sali doktorla konusursun surup filan verir,bitkisel ilaclar var....
kabizlik cok kötü ben cok zor zamanlar gecirmistim..ilk 3 ay vucut anca hamilelige alisiyor..sonra düzene girer...
Cok öptüm seni cici anne... tek yapacagin kendine dikkat et,yorma kendini,agir filan kaldirma,yukarilara filan uzanma..Insallahhh saliya duyacaksin findiginin patada,kütüde kalbinin sesini..Buzdende dualarini eksik etme tatlim benim....
Canim arkadaslarim,
Carsamba gunu tam saat 5'de kizima hazir olmak icin guzellik merkezine gidip manikur,pedikur vs islerimi yaptirayim diye randevu almistim ki...kapidan cikarken bir islaklik hissettim....aman canim altimami kacirdim yahu bu ne diye banyoya gidince gordum ki....nisanim gelmis...kosa kosa evin karsisindaki acibadem tip merkezine gittik...doktor dogum baslamis 2 cm acilmissin hemen doktorunu ara dedi...
Biliyorsunuz daha 2 haftamiz oldugu icin ben rahat rahat daha bebisin sekerlerini filan yeni ismarlamistim...yolda giderken sekerci teyzeyi aradik aman dedim biz doguyoruz nolur yardim...sekerlerimizi yollayin...allah razi olsun teyzemiz sabaha kadar ugrasip kizimin sekerlerini dogumdan 5 dakika oncesinde yetistirdi hastaneye...allah herkesten razi olsun bebisim erken geldi ama herkes de seferber oldu...bebisimi sancilar icerisinde beklerken herseyi hazir oldu...
Benim doktor Memorial Atasehir'de dogum yapmami istedigi icin mecburen mesai saati bitiminde karsiya gecmeye calistik...sancilarim 5 dakikada bire indiginde henuz kopruyu gecememistik...
Butun yol boyunce sizleri sevgili dostlarimi tek tek andim canlarim...cunku yengem demisti ki bebisi olmayanlara sancin tuttugunda dua edersen bebis onlarada bebek getirir.
21 saat sanci cektikten sonra normal dogumla bebegimi kucagima aldim...dunya tatlisi doktorum ve asistani sayesinde yapabildim bu normal dogumu...ben ki en basindan beri scheduled sezeryan diye yalvaran insan...normal dogum yaptim inanamiyorum...
Allah benim dualarimi kabul etti...dilerim sizler icin de diledigim (gercekten kalbimden gecerek diledigim dileklerimi) kabul eder...
Geshenk ile ilgili haberi simdi gordum...kizima mi yontsam bu mutlu haberi ayol?
Kadim dostum Geshenk,
Cok cok cok cok cok sevindim canim...aynen kendi hamisligim kadar cok sevindim...lutfen bana ozelden mesaj at...
Seni cok seviyoruz....
Bir sure bebisle ilgilenmekten firsat bulup da yazamayacagim sizlere ama ne olur bana darilip kizmayin e mi? firsat buldukca topik'e bakacagim...insallah ettigim dualar bir bir yolumuza su gibi dokulecek...
Hepinizi sevgiyle kucakliyorum...
Sizleri cok seviyorum...
Sevgiler
Yildiz
PS: Ulen normal dogum kolay diyen kim varsa alnini karislarim! hele epidural efsanesine sakin inanmayin....ama isin guzel tarafi o dogdugu an paha bicilemez...doguruncaya kadar allah beni nasil biliyorsa oyle yapsin yapamayacagim diye agladim ama dogurduktan sonra bir kez daha yapcam dedim doktoruma cok guldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?