Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

canim benim ya bir tanem..düsünme artik bunlari,hepsi gecmiste kaldi artik yeni bir hayat basladi.. ama o insanlarin zalimliklerinide bir yerlerde sakli tut..okurken inanki tüylerim diken diken oldu..Cok zor care yasdiklarin senin ve diger arkadaslarin...beni allahtan esimin ailesinden..ki anne babasi vefat etmis allah rahmet etsin kalnlardanda bir baski filan yok,zaten bilioyrlardim kardesinin istemedigini o konuda kafam rahat,yoksa daha fena olurdum..hem 4 kayip birde aile baskisi ve kötü muamelesi olsa ne yapardim..Ben cok hassas kirilganim,dayanamazdim vallahi..

canim benim..Hamileligin tadini cikar doya doya..ve allahimdan dilerimki ilk bebisin Erkek olsun ayirim yaptigimdan degil tabi ama nedenini anlrsin..o kafadaki insanlara erkek olursa dahada ceneleri kapanmis olur...sonraki bebginde kiz olsun tamami..ona göre....

Senin adina inanki cokkk ama cok mutluyum..bizim icin dua et tatlim..cok öptüm seni ve findigi...:)))

Merhaba kizlar umarim iyisinizdir..

Kacaklar sizi,gelen giden olmamis..

Kizlar hani ben HSG cektirdim ya"cektiremedim",,150 euro istemisti ,cekim günü o kadar param yok diye 70 verdim..kalan 80 nide haziranin ilk haftasi verecektim..ama gidemedim bu gün sabah gittim hem,doktorla konusur,madem cekti rahim filmini,raporunu alabilirmiyim ve rontkenleri diyecektim,hemde reglimin 20.günü bu gün progestorona baktiririm dedim..yani 1 tasla 3 kus...ama gittim ki doktor kapali...burda 2 hafta okul kapali ya..herkes tatile kacmis..sinir oldum ayin27 sinde acackmis...nerdeyse tüm doktorlar kapalik..Birde TR icin cok bayram var hep kapali,tatil yapiyorlar diyorlar..kendileri hep kapali..Artik kendi doktoruma gidecegim...Bu doktorada HSG raporu vermese para vermeyecegim ve verdigimide isteyecegim..

Öptüm siziiiiiii..........

Kizlar ovülasyondan bu yana yani yaklasik ovülasyon testine göre 1 haftadir gögüslerim cok agiriyor,önceleri hic agri olmazdi ama 4-5 aydir regle 3-4 gün kala agiriyordu ama simdi bayagi agiriyor..su reglimimin 3.4. günü doktorun kapali oldugu zamana gelmesede kan verip hormonlara baktirsam bari...gecen ay ve bu ay progesterona niyetlendim ikisinded kapaliydi ya bu ne..ne sansiz insanim..kasiklarimda agiriyor..hamilelikte bile benim gögüslerim 6.haftadan sonra agrirmaya basladi,ayni simdiki agri gibi..yürürken bile aciyor..

sizce niye agiriyor..yoksa prolaktinimmi yüksek acaba..Ne olur allahim...hamile kalim,olmamissada reglimin gelecegi zaman doktora kan verecek zamanda gelsin...Ama hamile kalmis olim aminnnnnn...

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR1111111

GESCHENK HAMILEEEEEEEEEEEEEEEEE

30 lu topigine bir bakim dedim,acaba Gesechenkten haber varmi diye,birde ne görüm uzun uzun haftalarca niye topige gelmedigini yazmis,miyom amelyati icin reglinin olmasini beklerken gecikince hamile oldugu cikmis...Allahim ya sen ne büyüksün,yarappimmmmmm.....Önce Care...simdi Geschenk...Care ayagini sürdü vallahi...topigimizin bereketi geldi...icime umut dogdu....

Geschenkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Tebriklerrrrrr

Vallahi billahi sok oldum,bir anda 5 duyu organim sanki iptal oldu gesechenkin hamileyimmm diye yazdigini okuyunca...Kizlarrrr Allahtan umut kesilmiyor degilmi...Bu gün ne güzel bir gün...Geschen bize yaz tamamniiii...Yerim ben seni...masallahh sana....canim benim tatlimmmmm

Ayyy gerçekten mi süper haber bu ya çok sevindim,inan bana tüylerim diken diken oldu okurken Rabbimin mucizesi işte.Allahım tamamına erdirsin inş..
evet ayağımı sürdüm Ferim inş hepiniz arkamızdan geleceksiniz ben inanıyorum.umudunu hiç yitirme olur mu canım
Ferim şu göğüs şişmesi varya inş hamilesindir inşşşşşşşşşşşşş değilse de lütfen üzülme ben inanıyorum senin olman çok yakın

ha feri erkek olsun dileğini anlıyorum canım ama inan bana hiç biri umurumda değil
Allah biliyor hep bir kızım olsun istemişimdir ama tabi sağlıklı olsun da farketmez..

Canim benim hep güzel haberler alip mutlu olalim insallahhhhhhhhhhhhhh...Geschenkte benim bildigin 2 tüp yapti,doktorlar artik olmaz dedi ama bak son tüpün üstünden 1 yil gecti ve dogal yoldan hamile..Ben mucizelere inanirim,Rapim nelere kadir..Allahima binlerce kez sükür ettim bu gün senin ve Geschenkim icin..

Care insallah hamileyimdir ama bu gögüs agrisi pek hayra alemet degil..ovülasyon oldu sonraki gün basladi agrim..hani hamilelikten olamaz..bence prolaktinde bir sorun var..4-5 aydir agri oluyor reglime yakin ama..bu ay cok erken basladi..

Seninde yarin kontrolün var,duyarsin pit pitlariii,ne güzel bir duygu o duygu yarin insallah yasayacaksin...Gözlerinden yaslar akacak mutluyuktan,elinde mendilin oldun..:))) insan cok duygulaniyor..

Canim benim yarin yaz buraya..bizi habersiz birakma,sen ve Geschenk kiymatlimizsniz

Günaydin kizlarrr umarim hepiniz iyisinizdir..

Aycan daha 2 haftan var,umarim hersey yolundadir...topigi okuyunca heralde sende sokkkk olacaksin ne güzel bir ay yasadik..Care ..geschenk....bakalim sirada kim var.:)))

Umut nerelerdesin kiz..

gümse....aren...yildiz..Mirakel...hadigel sen nerelerdesin

Yildizcigim canim benim,bak kadim dostun Geschenk,kizina bir kardes getiriyor..ailemiz genisliyor:))

Kendimi topigin sapigi gibi hissediyorum...kendi kendime yazip duruyorum..ama inaninki cok rahatliyorum..burasi benim günlügüm gibi

kendinize iyi bakin canlarim

canım bugün gidemedim doktora.doktorun kongresi varmış.salıya randevu verdiler inş duyarım pıtpıtları çünkü çok tedirginim,kendimi iyi hissetmiyorum sanki bişeyler yolunda gitmiyormuş gibi geliyor hayırlısı bakalım.

haa bu arada kendini sapık gibi falan hissetme sen de olmasan bu topik olmaz zaten
güzel haberini verdiğin günü de görürüz inş

Carecigim merak edip önce senin ates topigine baktim,yazini oluyunca yorumda yazdim,,simdi burayada yazim....

Care canim benim,hormonlarin etkisiyle kendini bazen iyi ,bazen kötü hissetmen,korkman,endiselenme cok normal..her sey yolunda canim benim,yolunda olmamaisi icinde hicbir sebebp yok...rahat ol,sen saglikli birisin ve gebeliginde saglikli ilerleyecek.....doktor randevunun ertelenmis olamsida tabiki seni etkilemis,cünkü bu randevuyu sabirsizlikla bekliyordun degilmi ve saliya ertelenince hayal kirikligi oldu..bu da senin kendini kötü hissetmene neden oldu...merak etme hersey yolunda..yine hormonlarin etkisiyle zaman zaman üsüyüp,zaman zamnada alev alev yanacaksin...kabizlikta dogal ,cok yogunsa,gecmez seni rahatsiz ederse sali doktorla konusursun surup filan verir,bitkisel ilaclar var....
kabizlik cok kötü ben cok zor zamanlar gecirmistim..ilk 3 ay vucut anca hamilelige alisiyor..sonra düzene girer...
Cok öptüm seni cici anne... tek yapacagin kendine dikkat et,yorma kendini,agir filan kaldirma,yukarilara filan uzanma..Insallahhh saliya duyacaksin findiginin patada,kütüde kalbinin sesini..Buzdende dualarini eksik etme tatlim benim....

Canim arkadaslarim,

Carsamba gunu tam saat 5'de kizima hazir olmak icin guzellik merkezine gidip manikur,pedikur vs islerimi yaptirayim diye randevu almistim ki...kapidan cikarken bir islaklik hissettim....aman canim altimami kacirdim yahu bu ne diye banyoya gidince gordum ki....nisanim gelmis...kosa kosa evin karsisindaki acibadem tip merkezine gittik...doktor dogum baslamis 2 cm acilmissin hemen doktorunu ara dedi...
Biliyorsunuz daha 2 haftamiz oldugu icin ben rahat rahat daha bebisin sekerlerini filan yeni ismarlamistim...yolda giderken sekerci teyzeyi aradik aman dedim biz doguyoruz nolur yardim...sekerlerimizi yollayin...allah razi olsun teyzemiz sabaha kadar ugrasip kizimin sekerlerini dogumdan 5 dakika oncesinde yetistirdi hastaneye...allah herkesten razi olsun bebisim erken geldi ama herkes de seferber oldu...bebisimi sancilar icerisinde beklerken herseyi hazir oldu...

Benim doktor Memorial Atasehir'de dogum yapmami istedigi icin mecburen mesai saati bitiminde karsiya gecmeye calistik...sancilarim 5 dakikada bire indiginde henuz kopruyu gecememistik...
Butun yol boyunce sizleri sevgili dostlarimi tek tek andim canlarim...cunku yengem demisti ki bebisi olmayanlara sancin tuttugunda dua edersen bebis onlarada bebek getirir.
21 saat sanci cektikten sonra normal dogumla bebegimi kucagima aldim...dunya tatlisi doktorum ve asistani sayesinde yapabildim bu normal dogumu...ben ki en basindan beri scheduled sezeryan diye yalvaran insan...normal dogum yaptim inanamiyorum...

Allah benim dualarimi kabul etti...dilerim sizler icin de diledigim (gercekten kalbimden gecerek diledigim dileklerimi) kabul eder...

Geshenk ile ilgili haberi simdi gordum...kizima mi yontsam bu mutlu haberi ayol?

Kadim dostum Geshenk,
Cok cok cok cok cok sevindim canim...aynen kendi hamisligim kadar cok sevindim...lutfen bana ozelden mesaj at...
Seni cok seviyoruz....

Bir sure bebisle ilgilenmekten firsat bulup da yazamayacagim sizlere ama ne olur bana darilip kizmayin e mi? firsat buldukca topik'e bakacagim...insallah ettigim dualar bir bir yolumuza su gibi dokulecek...

Hepinizi sevgiyle kucakliyorum...
Sizleri cok seviyorum...
Sevgiler
Yildiz

PS: Ulen normal dogum kolay diyen kim varsa alnini karislarim! hele epidural efsanesine sakin inanmayin....ama isin guzel tarafi o dogdugu an paha bicilemez...doguruncaya kadar allah beni nasil biliyorsa oyle yapsin yapamayacagim diye agladim ama dogurduktan sonra bir kez daha yapcam dedim doktoruma cok guldu...

Cara'cigim,

Bolca sebze ye...kabizlik icin de hosaf ic... aman dikkat kendine arkadasim...insallah kalbinin atislarini da duyacagiz hep beraber...sen gonlunu ferah tut. Doktora sor bakalim prenatal vitamin yazacak mi sana? benim ki sadece folik asit tabletlerine kiziyordu...Bana elevit kullandirmisti butun gebelik boyunca. Icerisinde butun vitaminler var (demir filan da var) bu arada haftada 3 defa balik yememi salik vermisti, ilk baslarda ben balik cok yiyemedim...benim minyatur sevmiyordu baligi (isin tuhafi ben baligi sabah, oglen, aksam her ogun yiyebilen bir insanimdir ama hamislikte vucut tuhaflasiyor...sakin meraklanma...karbonhidratli seyler fazla tuketme canim (patates, ekmek, pilav, makarna gibi) bunlar kabizlik yapar. Onun yerine bolca iyice yikanmis taze sebze, meyve yemekte fayda var...oooh yaz da geldi kabak, patlican, taze fasulye yap zeytinyagli ye...miden bulaniyorsa rica et annecigin yapsin...kalp atislarini duyduktan sonra %90 guvende bebisko...annenlere soyleyiver...cok ama cok mutlu olacaklardir canim...
Sorun olursa bana ozelden de mesaj atabilirsin...bildigim kadar cevaplamaya calisirim sorularini...:13:

Allah kolaylik versin arkadasim...

Sevgiler,
Yildiz

Yildizzzzzzzzzz canim benim gözün aydin..Kizin hos gelmis safa gelmis...Ömrü uzun,bahti acik,yolu hep aydinlik olsun..Allahim onun karsisina hep iyi insanlar cikarsin..Canim benim yaaaa ne tarifi imkansiz duygular yasmisindir,Allahim bizede nasip etsin insallahhhh...bebegini sev,oksa yerimize..Bizi düsünüp dua ettigin icinde cok ama cok tesekkürlöer canim benim..Normal dogum yapmanda gercekten cok iyi olmus,daha cabuk toparlanirsin..

Yildizcigim ben 2 ablamin ve kiz kardesimin ve 2 kuzenimin dogum anlarinda yanlarindaydim,yani toplam 7 doguma sahitlik ettim ve normal dogum gercekten cok mesakatli,cok yorucu ve o beklemede cekilen aciyi cok iyi bilioyrum..ayrica bende 4,5 aylik bebekte suni sanciyla önce bebgi dogurdum 4.5 aylik yana cok kücück olmasina ragmen cok aci cektim,bas bagirdim saatlerce..ama dogumdan sonra ablalarim ve kuzenlerimin yüzündeki mutluluk ve sevinc göz yaslari hala hafizamda...Allahim herkesin cocuguma uzun ömür versin insallahhhhh

Kizina ,yigenimize ne isim koydunu acep...Ahhhh canim yildizcigim yeni bir hayat basladi simdi..eviniz senlenmistir,hele bir az büyüsün 6-7 aylik olsun ele avuca gelsin nasil hamm diye yiyesi gelecek her görenin...Cok tebrik ediyorum canim benim..arada gir yaz bize..habersiz birakma bizi....Öptüm miniciginle seni

Kizlarrr nerdesiniz yaa...topikte kiyamet koptu...Hamileler..dogum yapanlarr..Siz nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaa hadi gelin...umarim hepiniz iyisinizdir..

Benede sacimi boyadim hani olurda hamile felan kalirim,gafil avlanmiyim

Uzun zamandir giremiyordum,umarim beni hatirladiniz..bir bakim dedim topige masallahhh sohpet almis basini gitmiss

Ayyy kendi kendime eglenim bari...kizlarr Aalmanyada pazar günleri her yer kapali bir tek restorantlar acik..Hala alismadim pazar günlerine kendimi evde hapis gibi hissediyorum,ne hikmetsed her pazar esimin akrabalari bana gelmek ister ama artik kabul etmiyorum,yedir icir,kaldir indir birde üstüne üstlük sokulan laflari sineye cek..biz gitmek isteyincede hep bir isleri olurdu,gidincede bir cay bile vermezler..bende artik kimseyi kabul etmiyorum,onlarda anladi 3-4 aydie artik aramiyprlar...iste bende böyle bilgisayar basinda pinekliyorum...esimde su almaya gitti,dagdan bidonlari dolduruyor,tertemis su,burda musluktan su icilmiyor,cay bile yapamiyoruz,yagli gibi ve cokkirecli..marketen alincada cok pet sisi doluyor ev...amannn iste öyle...burda su an hava cok soguk ve rüzgarli 14 derece..ben gitmedim esimle..simdi hem soguk hemde,bidolar 8 lt kaldiririm filan..sonra hamileysem degilmii:)))

kizlar reglime en fazla 5 gün var bu gün 22. gün gecen ay 21.günde regl olmustum..insallah bu ay erken olma gibi bir dudum olamz..icimde neden bilmem cok heyecan var..belkide ovülasyon testinde cift cizgiyi görüp öbürgün calisma olmasindan...yada topigin hamilelerinden ve cicegi burniunda annesinden doayi umutlandigimdan..

Son 2 gündür cok yemek yiyorum,doymak bilmiyorum...bazen acaba diyorum..gögüslerim hala cok agiriyor ama ihtimaller arasinda degil,bir sorunun varligindan bence...

Allahim ne olur yaradanim,güldür artik yüzümüzü..Bu ay bize bebis nasip et Allahimm..Kizlar hele bir hamile kalim ilk isim bir kurban kestirmek olacak..Alalhim bana o günleri görmeyi,yavrumu kucagima almayi nasip etsin insallahhh

tabiki hepimize tatirsin bu duyguyu..Aminnnnnn

Son haliyeti ruhiyem budurr

yıldız canım benim çok tebrik ediyorum allah bebeğine sağlıklı mutlu uzun ömürler versin.karşısına hiç zorluk çıkmasın hayat ona hep şans hep güzellikler getirsin.sana da bizim için dua ettiğin içinde çok teşekkür ediyorum yıldız yazını okuyunca gözlerimde yaş farkında olmadan süzülmüş öyle mutlu oldum ki allah isteyen herkese bana da nasip eder inşallah
geshenk canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin çok sevindim umut oldun bize
cara hiç merak etme herşey çok güzel olacak senin de doğum haberlerini alacağız inşallah
feri canım arkadaşım hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum
aycan gel artık
hepinizi öpüyorum

Yıldız minik prenses geldi demek hoşgeldi sefa getirdi.Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ,yüzü hep gülsün inş.şans hep ondan yana olsun inş.Tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…