Rabbim size de tatırsın bu duyguyu inanın hep dua ediyorum sizler ve dünyadaki tüm isteyen kadınlar için..
yaşadıklarınızı,duygularınızı kendimden biliyorum o yüzden çok istiyorum her fırsatta adlarınızı anarak allaha yalvarıyorum umarum kabul eder ve yüzünüzü güldürür inş.
yıldız canım benim çok tebrik ediyorum allah bebeğine sağlıklı mutlu uzun ömürler versin.karşısına hiç zorluk çıkmasın hayat ona hep şans hep güzellikler getirsin.sana da bizim için dua ettiğin içinde çok teşekkür ediyorum yıldız yazını okuyunca gözlerimde yaş farkında olmadan süzülmüş öyle mutlu oldum ki allah isteyen herkese bana da nasip eder inşallah
geshenk canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin çok sevindim umut oldun bize
cara hiç merak etme herşey çok güzel olacak senin de doğum haberlerini alacağız inşallah
feri canım arkadaşım hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum
aycan gel artık
hepinizi öpüyorum
canim arkadaslarim,
guzel ve icten dilekleriniz icin milyonlarca kez tesekkur ederim...bebisimizin adi zeynep oldu, uc aylarda persembe gunu dunyaya geldi...insallah kismeti bol, sansli, saglikli bir kiz olur...ufak tefek seyler disinda saglikliyiz cok sukur...
allahim sizlere de ayni duygulari yasatmayi nasip etsin arkadaslarim...
en derin sevgilerimle sizleri kucakliyorum...
Yildiz
kızlar ben hamileyim
sonucun 8.43 çıktı çok emin değilim ama olabilirmi
kızlar ben hamileyim
merhaba kızlar
benm bazı nedenlerden dolayı yeni bir nick aldım. a...n umarım anımsadınız.
uzun zaman oldu yazamadım. tüp bebek sonrası negatifi görmek biraz umutsuzluğa itmişti beni. ama sizleri takip ediyordum.
YILDIZ canım gözün aydın Allah sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin kızını inşallah. ömrü uzun ve güzel olur inşallah.
CARA ve GESHENK sizlerinde gözün aydın, mucizen gelmiş.
FERİ , UMUT, GUMSE,AYCANcanım umarım sizlerde iyisinizdir. GUMSE herhalde türkiyeye gelecekti o nedenle yazamadı.
kızlar tüp bebekte negatifi gördükten sonraki 2.reglimi olmadım. burayada yazmıştım YILDIZ da gecikme olabileceğini kendisininde yaşadığını yazmıştı. 9 gün geçti olmadım. doktora gittim. hamileymişim. öğrendikten sonra lekelenmem oldu çok az şu an raporluyum evde yatıyorum. doktor kese duruyor ama düşük riski olabilir dedi.
işte böyle kızlar bende çok şaşırdım. Haftaya kontrolüm inşallh herşey yolundadır.
hepinizi öpüyorum.
kızlar ben hamileyim
Haaa bu arada dün doktor bebeğimin kalp atışlarını duymuş yani öyle söyledi ben uğultudan başka birşey duymadım valla:)herşeyin normal olduğunu ama düşük riskimin devam ettiğini söyledi umarım meleğim bırakmaz beni.midem çok kötü, halsizim ve hep uyukluyorum.
Allahım hepinize tattırsın bu duyguyu..
kızlar adetim iki gün geçti ama halsizlik ve çok sancım vardı.bir baktırayım dedim normal hastanede 8.43 çıktı hastane doktoru düşük mü kimyasal mı dedi iki gün sonra tekrar bakalım dedi
kendi dr uma gittim pozitif dedi ama cuma kendi dr da kan vereceğim.ne olur dua ya çok ihtiyacım var bakalım inşallah yükselir.
ama ilk kez pozitif görüyorum 12 yıl sonra
hepinizi öpüyorum
ha bu arada yatıyorum
Arenn canim benim ya...bak allahtan umut keislmiyor...Allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin..cok ama cok tebrik ediyorum...allah bizede nasip etsin insalla..sende kendine dikkat et,,gelismeleri yaz..ben pazara kadar yokum ama fransadan girmoeye calisirim...cok ptüm seni kocaamannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?