Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Rabbim size de tatırsın bu duyguyu inanın hep dua ediyorum sizler ve dünyadaki tüm isteyen kadınlar için..
yaşadıklarınızı,duygularınızı kendimden biliyorum o yüzden çok istiyorum her fırsatta adlarınızı anarak allaha yalvarıyorum umarum kabul eder ve yüzünüzü güldürür inş.

Canim benim cok sagol dualarin icin,bizde ayni sekilde..her kese duaciyim..insallah en kisa zamanda bizde hamile kaliriz..insallahhh...seninde doktor yarin yerinde olurda insallah bebeisini görürsün...Allahim mutlulugunuzu dayim etsin...

Umutcugum ovülasyon testine göre +14 yaparsam cuma hastalanmam lazim erken olursa kesin Lutel faz yetmezligi var..ovülasyondan sonra 14 günden önce regl oluyorum demek oluyor ve o zamandaa hamile kalamam zati ..bakalim artik reglim gelsin kan verecegim...Gögüslerim hala cok agiriyor..karnimda agiriyor kesin adet olacagim..Ahhh umutcugum allahim yüzümüzü güldürsün..cok öptüm seni

Reglimin 11. ve 14. günü calisma yapmis oldum ama ovülasyon testi 13. pozitifti...Allahim ne olur hamilleik test yapmayi ,pozitif sonuc görmeyi nasip et.Aminnnnnnnn

canim arkadaslarim,
guzel ve icten dilekleriniz icin milyonlarca kez tesekkur ederim...bebisimizin adi zeynep oldu, uc aylarda persembe gunu dunyaya geldi...insallah kismeti bol, sansli, saglikli bir kiz olur...ufak tefek seyler disinda saglikliyiz cok sukur...

allahim sizlere de ayni duygulari yasatmayi nasip etsin arkadaslarim...

en derin sevgilerimle sizleri kucakliyorum...
Yildiz

sagliginizin iyi olmasina cok sevindim..Zeynep cok güzel bir isim..Sansi bol olsun kücük zeynepinmizin..

Insallah allahim bizede bu duygulari yasatir..cemi cümlemize..amninnn...Kendinize iyi bakin,Anali kizli:)))

Benimde kesin olmadi bu ay...cok karnim,belim agiriyor kesin regl olacagim..regl öncesi kafamda sivilce cikiyor nedense anlamadim,onlarda cikti...bu gün isten cikinca bir ara gidip hamilelik testi alip yarin sabah yapim diye düsündüm..,sonra kafami elliyip 3 sivilceyi kesvedince vaz gectim..testler var güya regle 4 gün varken sonucu %90 dogru gösteriyor..burda erken hamilelik testi diye satilyior..biraz pahali ama deger...sonra vaz gectim eve geldim...

Kizlarrrrr Hepinizi öpüyorummmmm

Caremmm doktora insallah bebeisini gösterip dünyanin en güzel melodisi olan o pittt pittt lari duymusundur insallahhhhhhhhhhhhh öptüm seni canim

Geschenkimmm tatlim benim sen nasilsin,30 lu topige bakiyorum sana..keske burayada yazsan tatliskom.cok öpüyorum seni tatlimmmm kiymetlimm

merhaba kızlar

benm bazı nedenlerden dolayı yeni bir nick aldım. a...n umarım anımsadınız.

uzun zaman oldu yazamadım. tüp bebek sonrası negatifi görmek biraz umutsuzluğa itmişti beni. ama sizleri takip ediyordum.

YILDIZ canım gözün aydın Allah sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin kızını inşallah. ömrü uzun ve güzel olur inşallah.

CARA ve GESHENK sizlerinde gözün aydın, mucizen gelmiş.

FERİ , UMUT, GUMSE,AYCANcanım umarım sizlerde iyisinizdir. GUMSE herhalde türkiyeye gelecekti o nedenle yazamadı.

kızlar tüp bebekte negatifi gördükten sonraki 2.reglimi olmadım. burayada yazmıştım YILDIZ da gecikme olabileceğini kendisininde yaşadığını yazmıştı. 9 gün geçti olmadım. doktora gittim. hamileymişim. öğrendikten sonra lekelenmem oldu çok az şu an raporluyum evde yatıyorum. doktor kese duruyor ama düşük riski olabilir dedi.
işte böyle kızlar bende çok şaşırdım. Haftaya kontrolüm inşallh herşey yolundadır.
hepinizi öpüyorum.

kızlar ben hamileyim
sonucun 8.43 çıktı çok emin değilim ama olabilirmi

Umuttttttttttttttttt canim benim cokk sevindim...Inanmiyorumm umutcugum biliyorsunki 5 üstü hamilleik demek..regline kac gün var ..gec yumurtlama olduysa gec döllenme olmustur...sen endiselnme yat dinlen...canim benim yaa bu ne güzel bir habar...ne oldu bu topige Allahima sükür herkes hamile kalmaya basladi..aradanima sükürler olsunnnn....

Bana ayrintili yaz...

Ben aksama dogru esimle fransaya gidiyorum...esimin kuzenine..Yarin burda resmi tatil,cumayada isten gelmeyin dediler..esim zaten bos..kuzeni aradi aksam israr etik ok dedik..pazar dönecegiz..esim laptopu alacak arada girer bkarim gelismelere...

Umutcugum canim benim yaz gelismlereo...insallah sirada ben varimdir...cok tebrikler canim..öptümmmmmmmm

Arenn canim benim ya...bak allahtan umut keislmiyor...Allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin..cok ama cok tebrik ediyorum...allah bizede nasip etsin insalla..sende kendine dikkat et,,gelismeleri yaz..ben pazara kadar yokum ama fransadan girmoeye calisirim...cok ptüm seni kocaamannnn

inanmıyorum ya ayağımı ne güzel sürmüşüm ama :)

aren canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inş.

umuuuutttt gerçekten inanamıyorum ayy hadi inş.bu ara öyle dua ettim ki sana feriye ve aklıma gelen bütün kızlara.inş hamilesindir canım inş meleğin seninledir ve hiç bırakmaz..

Feriiiiiiii hadi sıra sende inşallahhhhhhhhhhhh

Aycan,Mirakel,Hadigel,Gümse hepiniz duamdasınız inş hepiniz en kısa zamanda hamile kalırsınız.

Haaa bu arada dün doktor bebeğimin kalp atışlarını duymuş yani öyle söyledi ben uğultudan başka birşey duymadım valla:)herşeyin normal olduğunu ama düşük riskimin devam ettiğini söyledi umarım meleğim bırakmaz beni.midem çok kötü, halsizim ve hep uyukluyorum.

Allahım hepinize tattırsın bu duyguyu..

kızlar adetim iki gün geçti ama halsizlik ve çok sancım vardı.bir baktırayım dedim normal hastanede 8.43 çıktı hastane doktoru düşük mü kimyasal mı dedi iki gün sonra tekrar bakalım dedi
kendi dr uma gittim pozitif dedi ama cuma kendi dr da kan vereceğim.ne olur dua ya çok ihtiyacım var bakalım inşallah yükselir.
ama ilk kez pozitif görüyorum 12 yıl sonra
hepinizi öpüyorum
ha bu arada yatıyorum

senin nedne düşük riskin var lekelenmen kanaman falan mı oldu. korkma kalp atışını duyduktan sonra %90 risk ortadan kalkıyormuş. bana da dr düşük riski olabilir dedi 2 gün lekelenmem oldu. şu an iğne ve hap kullanıyorum. kalp atışı için haftaya gideceğim. korkuyorum daha önce 2 kaybım oldu. inşalah bu sefer brişey olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:

canım hiç belli olmaz, değere takılma. inşallah 2 gün sonra değerinin arttığını görürsün. belki geç döllenemdir. böyle şeyler çok görülüyor.

çpk teşekkürler canım. Allah inşalah isteyen herkese nasip eder. benim 3 hamileliğimde hiç ummadığım bir anda oldu. ilkinde eşim yanımda değildi, sadece 1 gün bir aradaydık hiç beklemiyordum baktım hamileyim. 2.cisinde negatif aşılama sonrasındaki ay oldu. bu da biliyorsun hemen tüp bebek sonrasindaki ay oldu. yani hayat süprizlerde dolu dedikleri bu olmalı. inşallah bu sefer tamamınıda getirebilirim. inşalalh bu mucize birgün isteyen herkesi bulacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…