Kizzlarrr nerelerdesiniz
UMUTTT canim benim nasilsin,kana baktirdinmi tekrar insallah güzelce katlanmistir..Umut cok merak ettim seni,lütfen yaz canim benim,,
Benhala Fransadayim pazar dönecegiz..
Hepinizi öptüm canlarim benim...bayyyy
kızlar maalesef kan değeri düştü 2.6 oldu yani kimyasal gebelikmiş
ablamlara anneme birkaç arkadaşıma da söylemiştim kimyasal gebeliğin ne olduğunu anlatamadım
ben de kötüyüm
aslında bir yandanda 11 yıl da ilk kez kimyasal da olsa İki günde olsa yaşadım
tamam aslında ben kafayı yedim
kan sonucum yarın çıkacak yazarım ama benim gögüslerim hiç şişmedi o yüzden korkuyorum
kızlar maalesef kan değeri düştü 2.6 oldu yani kimyasal gebelikmiş
ablamlara anneme birkaç arkadaşıma da söylemiştim kimyasal gebeliğin ne olduğunu anlatamadım
ben de kötüyüm
aslında bir yandanda 11 yıl da ilk kez kimyasal da olsa İki günde olsa yaşadım
tamam aslında ben kafayı yedim
arkadaslarim,
Hamis olanlari cok tebrik ediyorum, allah tamamina erdirsin insallah...sonlara yaklastikca sizlerle deneyimlerimi paylasmayi nasip etsin bana da...bu hamislik zorlu bir surec, sonrasinda dogum ve sonrasinda emzirme...eminim sizlerde cok sey okuyorsunuz ve biliyorsunuz ama inanin yakin zamanda ayni yoldan gecmis birinden destek almak insani rahatlatiyor.
Mesela bana patronumun karisi acayip destek oluyor allah onlardan razi olsun...
Aycan, Feri, Umut,
Sizlerede en kisa zamanda allahim gebelik nasip edecek...ben kalpten inaniyorum, n'olur umutsuzluga kapimayin...sadece calismaya devam! bu minisler hepimize bebis getirecek...mucizeler basladi bakin...Zeyno'yu her kucagima aldigimda hepimiz icin dua ediyorum...
hepinize ayrica Zeyno bebek ile ilgili guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim...
Sevgiler,
Yildiz
yıldız,feri,cara desteğiniz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız.
kızlar bi şey soracağım kimyasal gebelik ne demek internetten araştırdım kafam daha çok karıştı.şimdi ben hamile kalmış oldummu aslında feri haklısın ben geçen yıl menepoza giriyorum diye çok korktum ama allahı ma bin şükür eğer kimyasal gebelik ise bunu yaşadım
kızlar sizi çok seviyorum allah razı olsun hepinizden
ha birde ben halen adet olmadım acaba neden ki ya da ne zaman olurum ki
olduktan sonra istanbula gitmeyi düşünüyorum tekrar tüp çalışmaları ne yapayım yaz tatili başlıyor mecbur değerlendireceğim.
kızlar bir de ben üç gün okula gitmedim şimdi yarın gideceğim eşim gidip müdür le konuştu direk söylememişte tahlil yaptık eşim in yatması gerek demiş allah müdür den razı olsun ikiletmedi bile ama yarın okula çok üzgün gideceğim birde bir iki arkadaşa test yaptım pozitif çıktı dedim kendimi kötü hissediyorum yalan söylemiş gibi
aynı şeyi ailemdede yaşadım aradım annem sevinçten ağladı bir gün sonra aradım kimyasal gebelik miş dedim annem ne olduğunu bile anlamadı ben daha çok üzüldüm herkese önceden söylediğim için bir daha sadece sizinle paylaşacağım karar verdim
hepinizi öpüyorum tekrar tekrar teşekkür ediyorum ilginiz desteğiniz için.
yıldız,feri,cara desteğiniz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız.
kızlar bi şey soracağım kimyasal gebelik ne demek internetten araştırdım kafam daha çok karıştı.şimdi ben hamile kalmış oldummu aslında feri haklısın ben geçen yıl menepoza giriyorum diye çok korktum ama allahı ma bin şükür eğer kimyasal gebelik ise bunu yaşadım
kızlar sizi çok seviyorum allah razı olsun hepinizden
ha birde ben halen adet olmadım acaba neden ki ya da ne zaman olurum ki
olduktan sonra istanbula gitmeyi düşünüyorum tekrar tüp çalışmaları ne yapayım yaz tatili başlıyor mecbur değerlendireceğim.
kızlar bir de ben üç gün okula gitmedim şimdi yarın gideceğim eşim gidip müdür le konuştu direk söylememişte tahlil yaptık eşim in yatması gerek demiş allah müdür den razı olsun ikiletmedi bile ama yarın okula çok üzgün gideceğim birde bir iki arkadaşa test yaptım pozitif çıktı dedim kendimi kötü hissediyorum yalan söylemiş gibi
aynı şeyi ailemdede yaşadım aradım annem sevinçten ağladı bir gün sonra aradım kimyasal gebelik miş dedim annem ne olduğunu bile anlamadı ben daha çok üzüldüm herkese önceden söylediğim için bir daha sadece sizinle paylaşacağım karar verdim
hepinizi öpüyorum tekrar tekrar teşekkür ediyorum ilginiz desteğiniz için.
Kizlar hepinize merhaba, dinlendim vede yine burdayim, ay ne güzel haberler okudum, mutluluktan gözlerim doldu, hepinize sürekli yazdim allahn mucizeleri bitmez iste bu......................
Umutum, bu olaydan cikartman gereken sonuc, sen artik hamile kalabiliyorsun, ben senin adina cok mutlu oldum, bu kimyasal olur digeri gercek..Umudunu hic yitirme.
Caram ne savastin, bak sonunda kazandin, allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim arkadasim.
Geschenk herkese yardim ettin, postayla ovalasyon testleri yolladin, hamile kalmalarina sebep oldun, allahta sana mükafatini verdi, canim ya tebrik ederim, Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin.
Helsem, gördünmü, yaradanin mucizesini, 2 ay önce bunalima girdin, olmadi diye, al iste sana, Allahim sana en güzel hediyeyi veriyor, saglicakla kucagina alirsin bebegini insaallah.
Yildizcim, Zeyno bebegizi saglikla büyüt, Allahim uzun ömürlü etsin insaallah.
Kiz iyiki gitmisim tatile,döndügümde bukadar güzel haber okuyacagimi bilseydim daha önce giderdim. Ay hepinizi cok seviyorum,
Darisi Ferimin, Mirakelin, Gümsenin vede Umudumun basina, Umut hep var, mucizeler hic bitmez....
Ben cok güzel dinlendim, cikolata gibi oldum, yine real hayata geldim. Yine görüsürüz canlarim, Allaha emanet olun
care sen nasilsin canim,iyi bak kendine canim benim,cok öptüm seni
Aycannnnnnn tatalimmmm
aren sen nasilsin,gümse sende kaybaoldun..umarim iyisinizdir
canım sağol, çarşambaya kalp atışlarını görmeye gideceğim o zaman rahatlarım ancak, çünkü hiç belirtim yok.
uzun zamandır yoktun. umarım iyi bir tatil geçirmişsindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?