Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

kizlar kisaca girip haber verim dedim..bu gün yokda giderken molada birde baktimki kirmizilar baslamis.. günlük pet koymustum ...cok moralim bozuldu,sanki yine dünya basima yikildi,,ben ayin 10 da ovülasyon testinde pozitif gördüm ve pozitiften 24-36 saat sonra catladigina göre 24 saate canli kaldigina göre ben yine ovülasyondan sonraki 11.gün hastalanmis oldum...gecemn ayda 10.günde..kesin bende lutel faz yetmezligi var...p.tesi doktor aciliyor ve reglin 6.günü oluyor kanda veremeyecegim,gec kalmis oluyorum...madem hamile degildim bari,cuma filan hastalansaydimda kan verebilseydim...gercekten ben cok sansizim cokkkkkkkkkkkkkk..progesteronada kesin baktirmaliyim..gögüslerim hala cok agiriyor...cok moralim bozuk..icimden aglamak geliyor ama misafirlikteyiz vallahi evde olsam aglamaktan mahvolmustum...

Care canim benim cok sükür demek kalp atimlari görüldü cok svindim canim benim....Allahima bin sükürrrr

Umutttt belki gec döllenme olmustur,insallah degerin katlanacak,canim benim ya mucizelere inan..bak 1 ay icinde nelere sahit olduk

simdi cikmaiiym...cok yorucu gün gecirdim gitme telasi,yolculuk ,yolda gördügüm o kirmizi renk...

canlarim benim iyiki sz varsiniz bak yazdim az ve rahatladim,simdi birazdan yatim ve Temmuz ayi icin dua etmeye baslim...sizde benden dualarinizi esirgemeyin

Umutt canimsin insallah gelecek degerlerinin kat be kat katlanmis haberii

Aycannnnnnnnnn topik hamile patlamsi yasiyor...gel artik...allah bizede nasip etsin..belki tatilde mucize senide bulmustur..olamaz mi...OLURRRRRRRRRRRRRRRRr yeterki allahim istesin

GESCHENK-CARE---UMUTT--AREN insallah arkasindan bizimde adimiz yazilacak..insallahhhhhhhhhhhhhh

Kizzlarrr nerelerdesiniz

UMUTTT canim benim nasilsin,kana baktirdinmi tekrar insallah güzelce katlanmistir..Umut cok merak ettim seni,lütfen yaz canim benim,,

Benhala Fransadayim pazar dönecegiz..

Hepinizi öptüm canlarim benim...bayyyy

kan sonucum yarın çıkacak yazarım ama benim gögüslerim hiç şişmedi o yüzden korkuyorum

kızlar maalesef kan değeri düştü 2.6 oldu yani kimyasal gebelikmiş
ablamlara anneme birkaç arkadaşıma da söylemiştim kimyasal gebeliğin ne olduğunu anlatamadım
ben de kötüyüm
aslında bir yandanda 11 yıl da ilk kez kimyasal da olsa İki günde olsa yaşadım
tamam aslında ben kafayı yedim

canım ya çok üzüldüm ne diyceğimi bilemiyorum ama bak demek ki gebe kalabiliyorsun yani bir sorun yok.şimdi kendini toparla ve önümüzdeki ay için umutlanmaya başla.kimyasal gebelikten hemen sonra sağlıklı gebe kalma oranı çok yüksek hadi inş seninde öyle olur ve önümüzdeki ay güzel haberi verirsin bize ..

kan sonucum yarın çıkacak yazarım ama benim gögüslerim hiç şişmedi o yüzden korkuyorum

Canim arkadasim,
Uzulme n'olur...uzulme demek kolay diyeceksin ama bu da bir baslangic be arkadasim...en azindan rahmin izin verecek gebe kalmana...biliyorsun bu ogrenilen bir kabiliyet. Bazi kadinlarda dogustan var, bazilariysa bizim gibi sonradan ogreniyor. Benim de bir kimyasal gebeligim olmustu. N'olur moral bozma...dedigim gibi iyi yonunden dusunelim. Rahmin izin verecek bebisinin tutunmasina demek ki.

Sevgiler,
Yildiz

arkadaslarim,

Hamis olanlari cok tebrik ediyorum, allah tamamina erdirsin insallah...sonlara yaklastikca sizlerle deneyimlerimi paylasmayi nasip etsin bana da...bu hamislik zorlu bir surec, sonrasinda dogum ve sonrasinda emzirme...eminim sizlerde cok sey okuyorsunuz ve biliyorsunuz ama inanin yakin zamanda ayni yoldan gecmis birinden destek almak insani rahatlatiyor.
Mesela bana patronumun karisi acayip destek oluyor allah onlardan razi olsun...

Aycan, Feri, Umut,

Sizlerede en kisa zamanda allahim gebelik nasip edecek...ben kalpten inaniyorum, n'olur umutsuzluga kapimayin...sadece calismaya devam! bu minisler hepimize bebis getirecek...mucizeler basladi bakin...Zeyno'yu her kucagima aldigimda hepimiz icin dua ediyorum...

hepinize ayrica Zeyno bebek ile ilgili guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim...

Sevgiler,
Yildiz

umut canim benim bir tanem,ne olur üzülme..biliyorsun gecen sene bende Agustosta yasadim,reglimi 3 gün gecmisti degerim 59 du..sonrada yükselmedi ve progesteronu birakip regl oldum...Ayyy canim umutum..insan nasil seviniyor,sonra nasil hayal kirikligi hissediyor..seni cok ama cok iyi anliyorum ama bak gecen yil bu zamanlar menepoz icin endiselenirken simdi hamile kalbilecegini biliyorsun...cok ama cok önmeli yolar katedildi degilmi...Ne yapalim artik ,önümüzdeki maclara bakacagiz:))))

Umutcugum bende kesin bu ay hamileyim diye cok hyecanlandim,kizlarin gebeligi beni cok costurdu,regl olunca inanki cok yikildim ama toparlandim...yola devam edecegiz degilmi...Ta ki bebeklerimiz pes edip gelene lkadar cok öptüm...

yildizcigim cok sagol canim benim..insallah bizde sizin tecrubelerinizden yararlanacagiz..zeynep bebekle alitinizmi birbirinize,insallah allahim bizede yasatsin o günleri..amin..sizi kocaman öpüyorum..

care sen nasilsin canim,iyi bak kendine canim benim,cok öptüm seni

Aycannnnnnn tatalimmmm

aren sen nasilsin,gümse sende kaybaoldun..umarim iyisinizdir

yıldız,feri,cara desteğiniz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız.
kızlar bi şey soracağım kimyasal gebelik ne demek internetten araştırdım kafam daha çok karıştı.şimdi ben hamile kalmış oldummu aslında feri haklısın ben geçen yıl menepoza giriyorum diye çok korktum ama allahı ma bin şükür eğer kimyasal gebelik ise bunu yaşadım
kızlar sizi çok seviyorum allah razı olsun hepinizden
ha birde ben halen adet olmadım acaba neden ki ya da ne zaman olurum ki
olduktan sonra istanbula gitmeyi düşünüyorum tekrar tüp çalışmaları ne yapayım yaz tatili başlıyor mecbur değerlendireceğim.
kızlar bir de ben üç gün okula gitmedim şimdi yarın gideceğim eşim gidip müdür le konuştu direk söylememişte tahlil yaptık eşim in yatması gerek demiş allah müdür den razı olsun ikiletmedi bile ama yarın okula çok üzgün gideceğim birde bir iki arkadaşa test yaptım pozitif çıktı dedim kendimi kötü hissediyorum yalan söylemiş gibi
aynı şeyi ailemdede yaşadım aradım annem sevinçten ağladı bir gün sonra aradım kimyasal gebelik miş dedim annem ne olduğunu bile anlamadı ben daha çok üzüldüm herkese önceden söylediğim için bir daha sadece sizinle paylaşacağım karar verdim
hepinizi öpüyorum tekrar tekrar teşekkür ediyorum ilginiz desteğiniz için.

Kizlar hepinize merhaba, dinlendim vede yine burdayim, ay ne güzel haberler okudum, mutluluktan gözlerim doldu, hepinize sürekli yazdim allahn mucizeleri bitmez iste bu......................

Umutum, bu olaydan cikartman gereken sonuc, sen artik hamile kalabiliyorsun, ben senin adina cok mutlu oldum, bu kimyasal olur digeri gercek..Umudunu hic yitirme.

Caram ne savastin, bak sonunda kazandin, allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim arkadasim.

Geschenk herkese yardim ettin, postayla ovalasyon testleri yolladin, hamile kalmalarina sebep oldun, allahta sana mükafatini verdi, canim ya tebrik ederim, Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin.

Helsem, gördünmü, yaradanin mucizesini, 2 ay önce bunalima girdin, olmadi diye, al iste sana, Allahim sana en güzel hediyeyi veriyor, saglicakla kucagina alirsin bebegini insaallah.

Yildizcim, Zeyno bebegizi saglikla büyüt, Allahim uzun ömürlü etsin insaallah.

Kiz iyiki gitmisim tatile,döndügümde bukadar güzel haber okuyacagimi bilseydim daha önce giderdim. Ay hepinizi cok seviyorum,

Darisi Ferimin, Mirakelin, Gümsenin vede Umudumun basina, Umut hep var, mucizeler hic bitmez....

Ben cok güzel dinlendim, cikolata gibi oldum, yine real hayata geldim. Yine görüsürüz canlarim, Allaha emanet olun

Son düzenleme:
Yine yazarim, evimi temizlicem, heryer toz olmus, camasir filan, cesmedeydim, cok güzeldi....................ailemi gördüm, cok özlemistim ya, sükür herkesle hasret giderdim, iyi geldi bana.....

canim benim,
ahh seni o kadar iyi anliyorum ki...oncelikle mutlaka doktora gorun derim. Kimyasal gebelikte olusan embryo (yumurta veya sperm kaynakli olabilir) rahimde tutunamaz. Vucut bir sekilde gebeligin sagliksiz olduguna ve devam etmemesi gerektigine karar verip adet kanamasi ile tahliye ediyor. Bu arada tabii beta hcg hormonu ortada dollenmis bir yumurta oldugu icin yukseliyor ve bu sebeple hamilelik testleri pozitif sonuc veriyor.
Haddim olmayarak nacizane bir oneride bulunacagim arkadasim, bu ay acele etmesen ve sadece ovulasyon gunleri degil butun ay kocaciginla zevk icin birlikte olsan...tipki ilk baslardaki gibi...zeyno bana boyle geldi, belki sende de ise yarar...ne dersin?
Y

canım çok geçmiş olsun.
kimyasal gebelik döllenme oluyor embiryo oluşuyor rahme düşüyor o nedenle bhcg çıkıyor fakat canlılığını sürdüremiyor rahme düştükten sonra.

canım sağol, çarşambaya kalp atışlarını görmeye gideceğim o zaman rahatlarım ancak, çünkü hiç belirtim yok.
uzun zamandır yoktun. umarım iyi bir tatil geçirmişsindir.

care sen nasilsin canim,iyi bak kendine canim benim,cok öptüm seni

Aycannnnnnn tatalimmmm

aren sen nasilsin,gümse sende kaybaoldun..umarim iyisinizdir

gumse türkiyeye gelecekti belki gelmiştir galiba o nedenle yok.
ben izinliyim evde internet yok annemelre gelince girebiliyorum.

canım sağol, çarşambaya kalp atışlarını görmeye gideceğim o zaman rahatlarım ancak, çünkü hiç belirtim yok.
uzun zamandır yoktun. umarım iyi bir tatil geçirmişsindir.

Allahin izniyle hicbi aksilik cikmayacak insaallah, carsambaya güzel haberlerini bekliyoruz....
Cok güzel bi tatil gecirdim sagol....yine kosmaya devam..............:76:

Aycanim hos gelmisin safa getirmisin...cok bereketli bir ay yasadik..hamilleikler tavan yapti..darisi basimiza insallahh....

Umutcugum canim benim artik biliyorsun ki sende anne olabileceksin ve inanki anne olacaksin..ben buna yürekten inaniyorum...

care ..canim masallahhh miden cok bulaniyormus...yine diyorum masallahhhh bulansin 3 ayin gecsin gececek ...allahim bizede nasip etsin..zor zamanlar geciriyorsundur bulantilardan ama inanki bulanmasa dahada stres olacaktin,bulantilarin sana hamileligini harirlatiyor ve yatip dinlenip,kendini yormuyorsundur,birde bu taraftan bak..tatklim benim cici anneee...

aren
sende endiselenme herkeste bulanti olacak diye birsey yok..bulantin olmuyorsa sanslisin,pitt pit larida gör bak nasil rahatlayacaksin..bize yazmayida ihmal etme..sen ve care bizim umudumuzsunuz..iyi bak bebegine ,kendine.

Yildiz
canimk benim,zeynoyu öp yerimize ,onun kulagina fisilda onu cok seven,merak eden,dualarini esirgemeyen teyzeleri var..zeyno bizim ilk göz agrimiz..

hepinizi cok öpüyorum

benimde paris seyehatim pek parlak gecmedi ,yolda regl olmam iyi olmadi,alalhtan yanima tampon almistim,yoksa baskasinin evinde regl yasamak cok fena...

sabah doktora gidip kan verdim ama reglin 6.günü kan vermis oldum....öbür ayi beklemek istemedim,doktora 5. gün dedim tabi..bir sorun cikarsa 6. gündü derim ne yapim amannnnnnn..

sizi seviyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…