merhaba kızlar
ben izinli olduğum için yazamıyorum bir fırsatını bulursam yazıyorum.
bugün kalp atışlarımızı gördük Allah'a çok şükür. haber vereyim sizlere dedim. yarın iş başı yapacağım daha sık yazarım. öpüyorum sizleri.
merhaba kızlar
bugün kalp atışlarımızı gördük Allah'a çok şükür. haber vereyim sizlere dedim. yarın iş başı yapacağım daha sık yazarım. öpüyorum sizleri.
merhaba kızlar
helsa canım benim benim gözün aydın allah kucağına almayı da nasip etsin.güzel haberlerini hep bekliyoruz.
kızlar ya ben halen adet olmadım bu bir
ikincisi ise benim ağzımda yanaklarımda sürekli yara var dişçiye gittim her zaman ki dişçime kesti biçti yine bir işe yaramadı.
ve hiç geçmiyor zaten çocuk için yeterince dra gidiyorum buna gitmek istemedim ağız yarası için tavsiye edeceğiniz bir şeyler var mı
sevgiler
helsa canım benim benim gözün aydın allah kucağına almayı da nasip etsin.güzel haberlerini hep bekliyoruz.
kızlar ya ben halen adet olmadım bu bir
ikincisi ise benim ağzımda yanaklarımda sürekli yara var dişçiye gittim her zaman ki dişçime kesti biçti yine bir işe yaramadı.
ve hiç geçmiyor zaten çocuk için yeterince dra gidiyorum buna gitmek istemedim ağız yarası için tavsiye edeceğiniz bir şeyler var mı
sevgiler
Ah be Ferim, bizim yasimizdaki hatunlar heray yumurtlamiyor bildigim kadariyla. Neyse ben testlerin yalni oldugunu sanmiyorum....cünkü internettekilerde online eczane canimcin.
Bak kiziyorum neoldu simdi, niye biktin.....bak görüyorsun üst üste hamile haberleri aliyoruz, insaallah sende müjde yazicaksin.
Mirakel sen nerlerdesin??????????????????
kızlar selam
feri o korku bende de hep oluyor ya hiç bir zaman anne olamazsam hep bunu düşünüyorum
hamilelera çocuğu olanlara o kadar imreniyorum ki
biliyorsunuz tatile girdim ama hiç bir şey yapamıyorum istanbula gidemiyorum çünkü adet olmadım ne yapacağımı bilmiyorum pazartesi dr a gideceğim
de bilmiyorum ki
dr bana ilacı verdiğinde hamile değilsen 3 gün sonra adet olursun dedi ilaç biteli kaç gün oldu bile bilmiyorum bu gün 42 gün oldu adet olalı
acaba menepozamı giriyorum yoksa hormonlarım alt üst mü oldu
ya kızlar imdaaaat kafayı yiyecem
aycanım ya tatilini hiç anlatmadın
yıldız topiğimizin ilk göz ağrısını öpüyorum
cara aren siz nasılsınız canlarım
kızlar sizi öpüyorum iyi ki varsınız
kızlar selam
feri o korku bende de hep oluyor ya hiç bir zaman anne olamazsam hep bunu düşünüyorum
hamilelera çocuğu olanlara o kadar imreniyorum ki
biliyorsunuz tatile girdim ama hiç bir şey yapamıyorum istanbula gidemiyorum çünkü adet olmadım ne yapacağımı bilmiyorum pazartesi dr a gideceğim
de bilmiyorum ki
dr bana ilacı verdiğinde hamile değilsen 3 gün sonra adet olursun dedi ilaç biteli kaç gün oldu bile bilmiyorum bu gün 42 gün oldu adet olalı
acaba menepozamı giriyorum yoksa hormonlarım alt üst mü oldu
ya kızlar imdaaaat kafayı yiyecem
aycanım ya tatilini hiç anlatmadın
yıldız topiğimizin ilk göz ağrısını öpüyorum
cara aren siz nasılsınız canlarım
kızlar sizi öpüyorum iyi ki varsınız
umut neden en kötüsünü düşünüyorsun. sana ne ilacı verdi ki adet söktürücü mü. bugünlerde olursun rahat ol. sonuçta hormonalr değişiyor.
bu ağız yarası da grip gibi belli bir süre sonra ancak geçiyor yaptıkalrın sadece rahatlatıcı şeyler oluyor. karbonatlı su demişler, tuzlu suda yapabilirisn. birde kara dut reçelinin iyi geldiği söylenir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?