Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Selam kizlar,
kimse ugramamis, umutum nasilsin???
fericim insaallah sende iyisindir.
Cara bulantilar devam sanirim, Helsa yarin büyük gün senin icin, Gümse insaallah sende yazarsin...Yildiz sen sanirim uykusuz gecelerdesin..........

Merhabaaaa Kizlarrrrrrrrr

Aycan,Umut bas basa kaldik galiba..kimsecikler gelmiyor,..

hava cok sicak,cok bunaltici ama bu gün biraz sogudu iyi oldu..öpüyorum sizi...

merhaba kızlar

ben izinli olduğum için yazamıyorum bir fırsatını bulursam yazıyorum.
bugün kalp atışlarımızı gördük Allah'a çok şükür. haber vereyim sizlere dedim. yarın iş başı yapacağım daha sık yazarım. öpüyorum sizleri.

Helsa canim benim,gözün aydin Allahima sükürler olsun,daha nice mutluluklarina sahit olasin insallah..Bizde bebegimizin her ayki geisimine burdan sahitlik edelim ve insaallah en kisa zamanda bizde ayni duygulari yasayalim..Canim benim ise baslamaya hazirmisin,havalarda bayagi sicak kendine dikkat et tm olarak kac haftalik oldun simdi..Cok öptüm ikinizide

Canlarim benim bize gelsin bu siir

Öperek uyandırdım bu sabah ayrılığı....
Fırından yeni çıkan bekleyişler satın aldım...
Kırmızı mavi ekoseli yalnızlığımı serdim masaya...
Manzaraysa ayrılığa sıfır!

...İşte her şey hazır..

Acılarımla iki lafın belini kırdık...
Yokluğunda bir kuş sütü eksik..
Yalnızlığım ve ben; seni çok bekledik ..!
...
CEMAL SÜREYA

Hadi gözümüzaydin canim ya, dilerim hamileligin boyunca bize hep güzel haberler yaz. Hadi bakalim, stresten uzak duruyorsun, hamileligin tadini cikariyorsun insaallah.

allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallah

helsa canım benim benim gözün aydın allah kucağına almayı da nasip etsin.güzel haberlerini hep bekliyoruz.

kızlar ya ben halen adet olmadım bu bir
ikincisi ise benim ağzımda yanaklarımda sürekli yara var dişçiye gittim her zaman ki dişçime kesti biçti yine bir işe yaramadı.
ve hiç geçmiyor zaten çocuk için yeterince dra gidiyorum buna gitmek istemedim ağız yarası için tavsiye edeceğiniz bir şeyler var mı
sevgiler

Niye adet oladinki acaba..degerin zaten 2 ye düymüstü olman lazim asilnda,doktor ne dedi sordunmu? Umut dis eti iltihabi ve agiz yaraalri icin ada cayi icilmeisni tavsiye ediyorlar..bende sallama olanindan aldim,güya bu ay regl olunca 15 gün icecektim,hormonlara filanda iyi geliyor ama dolapta öylece duruyor..doktora 2 gidisimde hayit hapi yazdi icim diye,nihayet carsamba alip basladim,3 ay kullan dedi..

Bu ay eczaneden ovülasyon tetsi aldim,bende oalnlari internetten ismarlamistim,acaba hatalini sonucmu veriyor diye eczaneden aldim bu ay..cünkü yumurlamadan 10.12 gün sonra regl oluyorum ya,testmi yaniltiyor beni....ne bilim yaaa biktim usnadim artikk..

Aycan sen nasilsin tatliskom....

Care nasilsin tatlim..umarim iyisinizdir,miden nasil ,hala zorluyor mu seni..cok öptüm..

Arensen ve minnos nasillar acap,cok slm..

Yildiz zeyno nasil,bizden bahset ona,öp yerimize..

Adet olursun strestendir canim. Agiza korbonatli suyla gargara yap vede D vitamini kullanmaya basla. Öptüm kocaman

Ah be Ferim, bizim yasimizdaki hatunlar heray yumurtlamiyor bildigim kadariyla. Neyse ben testlerin yalni oldugunu sanmiyorum....cünkü internettekilerde online eczane canimcin.
Bak kiziyorum neoldu simdi, niye biktin.....bak görüyorsun üst üste hamile haberleri aliyoruz, insaallah sende müjde yazicaksin.

Mirakel sen nerlerdesin??????????????????

Güya bir kadin icin en güzel yastayiz ama tabiki coluk,cocuk durumunu tamamlamis kadinlar icin..
Aycanim her ay yumurluyoruz,yoksa regl olamzdik ama tabi yumurtalar tam gelismiyor ve kalitesizler kaldi artik ..34 yasinda evlendim ve o yasa kadar ne kadar kaliteli yumurtalarim her ay heba olu..Ahhhh ulennnn ahhhhhhhhhhhh.Bazen soruyorlar ya simdi kac yasinda olmak istersin diye gözüm inanki 18-20 yaslarda yok 35 -36 bile olmak icin neler vremezdim

Cok korkuyorum Aycan, icimde boslugu asla dolamyacak bir duyguyla, gözüm acik gidecegim bu fani dünyadan(

Bunaltmiyim seni ,kader diyip cekilim kenara...

sen nasilsin ,tatil sonrasi adepte oldunmu Almanyay,is hayatina?
Hic yazmadin ,gerci bizde hamilelerimizin ve zeyno bebegin heyecanindan sormadik ya,kusura bakma canim..nel0er yaptiniz,nerelere gitiniz,aillen nasil ,sanirim Cesmeye gitmistiniz,cok güzel yerler oaralar..cok öptüm seni..

kızlar selam
feri o korku bende de hep oluyor ya hiç bir zaman anne olamazsam hep bunu düşünüyorum
hamilelera çocuğu olanlara o kadar imreniyorum ki
biliyorsunuz tatile girdim ama hiç bir şey yapamıyorum istanbula gidemiyorum çünkü adet olmadım ne yapacağımı bilmiyorum pazartesi dr a gideceğim
de bilmiyorum ki
dr bana ilacı verdiğinde hamile değilsen 3 gün sonra adet olursun dedi ilaç biteli kaç gün oldu bile bilmiyorum bu gün 42 gün oldu adet olalı
acaba menepozamı giriyorum yoksa hormonlarım alt üst mü oldu
ya kızlar imdaaaat kafayı yiyecem
aycanım ya tatilini hiç anlatmadın
yıldız topiğimizin ilk göz ağrısını öpüyorum
cara aren siz nasılsınız canlarım
kızlar sizi öpüyorum iyi ki varsınız

umut neden en kötüsünü düşünüyorsun. sana ne ilacı verdi ki adet söktürücü mü. bugünlerde olursun rahat ol. sonuçta hormonalr değişiyor.
bu ağız yarası da grip gibi belli bir süre sonra ancak geçiyor yaptıkalrın sadece rahatlatıcı şeyler oluyor. karbonatlı su demişler, tuzlu suda yapabilirisn. birde kara dut reçelinin iyi geldiği söylenir.

Kizz umut illahi sana..canim benim daha sen yeni kimyasal gebelik yasadin ne menepozu..Kimyasal yasadin ya tabiki hormonsal birseyler olmus oalbilir tabi birde cok stres oldun,hamilemiyim,degilmiyim,degerin yüksek cikti,sonra düstü o heyecen,stres seni yipratti tabi...P.tesi bir git bakalim doktora..insallah kisa zamanda regl olur calismalara basalrsin..Üzme kendini umutcugum..Allah yardimcimiz olsun bizim..canim arkadaim benim seni cok öptüm..

Sen nasilisn helsacigim,hersey yolundami,minnos n0e yapiyor,kac haftalik oldu..Kendine dikkat et,iyi bak..cok öptüm seni..

kimyasalda olsa bir gebelik yaşadım içimde ufak bişeyin olduğunu hissetek bile mükemmeldi anlatılmaz bir duyguydu ama devam etmedi şimdi alternatif tıpa başladım tüp bebek parası bulamadığımız için ben van ın bir ilçesinde yaşıyrum buradaki kadınlar kürt karı tedavisi diyorlar bi kadın buldum işinde ok tecrübeli çoktaa hamile bıraktığı kadınlar var 7 tane fitil verdi şimdilik kullanıyorum bakalım ne olacak

kızlar selam
bu gün dr a gittim hiç bi şey anlamadım adet olmadığımı söyledim.ultrasonla baktı demekki gebelik devam ediyor dedi.biz çok küçükken yakalamışız dedi.senin daha önceden de öyle olmuştur ama farketmemişindir dedi kimyasal gebelik geçirmenin nedeni yumurta rezerv azlığı ve kalitesizliği tabii bu da yaş tan kaynaklanıyor dedi herşeyi yaşa bağlıyorlar ya cinnet geçiriyorum.
istanbulu ne yaptın dedi.bende adet olmadım ki istanbulu düşüneyim dedim adet olman kolay ama şu anda söktürücü veremem dedi. bir hafta -1o gün bekleyelim tekrar kan testi yapalım eğer 0 olmuşsa tamam eğer sıfır a düşmezse ona göre bakarız dedi yani şu anda hamileliğin devam ediyor görünüyor dedi.ama kese falan yok görmedi. bende bu aralar adet olayım diye ota çöpe başlamıştım
ah kızlar bilmiyorum ki
ama hamile olsam vücudum da bir değişiklik olur du değilmi ama ben de hiç bir şey yok hamile olmadığımı biliyorum da gerisini bilmiyorum.
canlarım siz neler yapıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…