kızlar selam
bu gün dr a gittim hiç bi şey anlamadım adet olmadığımı söyledim.ultrasonla baktı demekki gebelik devam ediyor dedi.biz çok küçükken yakalamışız dedi.senin daha önceden de öyle olmuştur ama farketmemişindir dedi kimyasal gebelik geçirmenin nedeni yumurta rezerv azlığı ve kalitesizliği tabii bu da yaş tan kaynaklanıyor dedi herşeyi yaşa bağlıyorlar ya cinnet geçiriyorum.
istanbulu ne yaptın dedi.bende adet olmadım ki istanbulu düşüneyim dedim adet olman kolay ama şu anda söktürücü veremem dedi. bir hafta -1o gün bekleyelim tekrar kan testi yapalım eğer 0 olmuşsa tamam eğer sıfır a düşmezse ona göre bakarız dedi yani şu anda hamileliğin devam ediyor görünüyor dedi.ama kese falan yok görmedi. bende bu aralar adet olayım diye ota çöpe başlamıştım
ah kızlar bilmiyorum ki
ama hamile olsam vücudum da bir değişiklik olur du değilmi ama ben de hiç bir şey yok hamile olmadığımı biliyorum da gerisini bilmiyorum.
canlarım siz neler yapıyorsunuz.
kızlar selam
bu gün dr a gittim hiç bi şey anlamadım adet olmadığımı söyledim.ultrasonla baktı demekki gebelik devam ediyor dedi.biz çok küçükken yakalamışız dedi.senin daha önceden de öyle olmuştur ama farketmemişindir dedi kimyasal gebelik geçirmenin nedeni yumurta rezerv azlığı ve kalitesizliği tabii bu da yaş tan kaynaklanıyor dedi herşeyi yaşa bağlıyorlar ya cinnet geçiriyorum.
istanbulu ne yaptın dedi.bende adet olmadım ki istanbulu düşüneyim dedim adet olman kolay ama şu anda söktürücü veremem dedi. bir hafta -1o gün bekleyelim tekrar kan testi yapalım eğer 0 olmuşsa tamam eğer sıfır a düşmezse ona göre bakarız dedi yani şu anda hamileliğin devam ediyor görünüyor dedi.ama kese falan yok görmedi. bende bu aralar adet olayım diye ota çöpe başlamıştım
ah kızlar bilmiyorum ki
ama hamile olsam vücudum da bir değişiklik olur du değilmi ama ben de hiç bir şey yok hamile olmadığımı biliyorum da gerisini bilmiyorum.
canlarım siz neler yapıyorsunuz.
kizlar dün hormon test sonuclarimi aldim yarin yazarim size..tüm degerler o kadar güzelki anlatamam..doktor yasimin 40 olmasina sasiriyor her seferinde ama sonuc ortada..HSG cektirmeliyim isini bilen bir yerde,kandiriladan..Kesin benim 2 tüpümde kapali hormon sonuclarini görünce artik iyice eminim..son HSg kandirilmamda kadinin sag acik demsi yalandi..cok öptüm siziii
kızlar selam
feri o korku bende de hep oluyor ya hiç bir zaman anne olamazsam hep bunu düşünüyorum
hamilelera çocuğu olanlara o kadar imreniyorum ki
biliyorsunuz tatile girdim ama hiç bir şey yapamıyorum istanbula gidemiyorum çünkü adet olmadım ne yapacağımı bilmiyorum pazartesi dr a gideceğim
de bilmiyorum ki
dr bana ilacı verdiğinde hamile değilsen 3 gün sonra adet olursun dedi ilaç biteli kaç gün oldu bile bilmiyorum bu gün 42 gün oldu adet olalı
acaba menepozamı giriyorum yoksa hormonlarım alt üst mü oldu
ya kızlar imdaaaat kafayı yiyecem
aycanım ya tatilini hiç anlatmadın
yıldız topiğimizin ilk göz ağrısını öpüyorum
cara aren siz nasılsınız canlarım
kızlar sizi öpüyorum iyi ki varsınız
Adet olursun strestendir canim. Agiza korbonatli suyla gargara yap vede D vitamini kullanmaya basla. Öptüm kocaman
kizlar dün hormon test sonuclarimi aldim yarin yazarim size..tüm degerler o kadar güzelki anlatamam..doktor yasimin 40 olmasina sasiriyor her seferinde ama sonuc ortada..HSG cektirmeliyim isini bilen bir yerde,kandiriladan..Kesin benim 2 tüpümde kapali hormon sonuclarini görünce artik iyice eminim..son HSg kandirilmamda kadinin sag acik demsi yalandi..cok öptüm siziii
masallah feri'cim...insallah aciktir canim tuplerin de...sen meraklanma hersey yoluna girecek. Kafani biraz bosalt sen arkadasim...bak bana, geshenk'e tam kafamizi bosalttigimiz anda hamile kaldik..hadi arkadasim bir bosalt kafani...once inan kendi kendine, bebek gelecek sana...
Sevgiler
Y
deeğrlerinin iyi çıkması güzel. bence bir başka yere hsg çektir bazıları iyi çekemiyor kapalı görünüyor. birde bu hormon testlerinin arasında AMH yede baktırdın mı.
kızlar selam kaç gündür giremedim kayınvalideme gitmiştik malüm tatil onu aradan çıkaralım dedik ve biraz önce geldim hemen nete giriyorum öncelikle ilginiz için teşekkür ediyorum ve cevaplarınız için
kayınvalidemin orda midem çok kötü oldu sürekli halsizlik mide bulantısı 2 gün durdum dün tekrar bhcg ye baktırdım bu kez 3.8 çıktı dr gebelik yok dedi
söktürücü kullan dedi.
kızlar önce şunu söyleyim ilk bhcg ye hastanede baktırmıştım değerler 0-5 gebe olmayan diyordu benim 8.43 çıkmıştı ya hastane dr u da kimyasal demişti.benim dr umda kimyasal demişti bugün tabii bu başka şehir dr 8.43 kimyasal değil hamilelik hiç olmamış dedi
bende benim dr um 0.1 olmalı ki adet olasın dedi dedim yok canım dedi ilgisi yok ben şimdiye kadar yaptırdığım testler hiç 0.1 in üzerine çıkmamıştı yani bu olaya kadar e şimdi 3.8 ne önceki düştüğünde 2.6 idi neden tekrar yükseldi.kafam iyice karıştı ve anladımki dr lar dan bu aşamada bana hayır yok ben önce adet olmam lazım
size sormak istediğim sizce söktürücümü kullanayım yoksa otlaramı başlayayım hemen cevap rica ediyorum birazdan tekrar yazarım şimdi işim var
öpüyorum
feri canım arkadaşım çok teşekkür ediyorum evet canım adetim 3 gün geçmişti. tamam ilaç kullanayım
yıldız canım benim zeyno muz nasıl ağız yaram geçti b vitamini kullandım demekki b vitamini eksikliğinden oluyormuş
zeyno mu ve seni öpüyorum
aren canım ben 39 yaşındayım 40 ta diyebilirsin sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor
cara hiç uğramamışsın ama bulantılar devam dır değilmi
aycan ya sen neden bizi bıraktın hiç gelmiyorsun aşk olsun
kızlar hepinizi öpüyorum sevgiler
kızlar selam kaç gündür giremedim kayınvalideme gitmiştik malüm tatil onu aradan çıkaralım dedik ve biraz önce geldim hemen nete giriyorum öncelikle ilginiz için teşekkür ediyorum ve cevaplarınız için
kayınvalidemin orda midem çok kötü oldu sürekli halsizlik mide bulantısı 2 gün durdum dün tekrar bhcg ye baktırdım bu kez 3.8 çıktı dr gebelik yok dedi
söktürücü kullan dedi.
kızlar önce şunu söyleyim ilk bhcg ye hastanede baktırmıştım değerler 0-5 gebe olmayan diyordu benim 8.43 çıkmıştı ya hastane dr u da kimyasal demişti.benim dr umda kimyasal demişti bugün tabii bu başka şehir dr 8.43 kimyasal değil hamilelik hiç olmamış dedi
bende benim dr um 0.1 olmalı ki adet olasın dedi dedim yok canım dedi ilgisi yok ben şimdiye kadar yaptırdığım testler hiç 0.1 in üzerine çıkmamıştı yani bu olaya kadar e şimdi 3.8 ne önceki düştüğünde 2.6 idi neden tekrar yükseldi.kafam iyice karıştı ve anladımki dr lar dan bu aşamada bana hayır yok ben önce adet olmam lazım
size sormak istediğim sizce söktürücümü kullanayım yoksa otlaramı başlayayım hemen cevap rica ediyorum birazdan tekrar yazarım şimdi işim var
öpüyorum
slm kızlar
kusura bakmayın hiç yazamadım yiğenlerim burda ve pc çöktü yeni formatlandı ayrıca mide bulantılarım son hız devam ediyor kilo bile verdim hiç bişey yiyemiyorum ve sanırım devam edecek annemin 3 ay,ablamı 7 ay sürmüş umarım benim o kadar sürmez çok kötü oluyorum başımı kaldıramıyorum sürekli uyku hali var.böyle işte.geçmişi okuyamadım siz nasılsınız umarım herşey yolundadır.
hep aklımda ve duamdasınız umarım en kısa zamanda meleklerinize kavuşursunuz az sabır.umudunuzu sakın yitirmeyin olur mu.
fırsat bıldukça yazarım
hepinizi
umut böyle durumlarda düşük yaptırıcı ilaç veriyor doktorlar sen bekleyecekmisin böyle. bir mide hapı var yan etkisi düşük yaptırıyor onu önce vagimnal sonrada ağızdan 2 saat arayla içiyorsun böylelikle 5-6 saat sonra kanama başlıyor. adını hatırlamıyorumda ben kullanmıştım. senin norrmal bir gecikme değilki adet söktürücü kullanasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?