Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

umut sen kaç yaşındasınki dr öyle yaşa bağladı. benim kuzenim ilk çocuğunu 38 yaşında 2.cisini 41 yaşında doğurdu ve 3.cüyü düşünüyor. keşke dün tekrardan bir kan testi yaptırsaydın şimdi 10 gün beklemenin ne anlamı var ki. varsa zaten şimdide çıkar en azından zaman kaybın olmaz.

Umutcugum canim benim 7yilldir hamilelik tek konum oldugundan,okumadigim,duymadigim sey kalmadi ama böyle bir durumu ilk kez duydum..ne demek hamileik devam ediyor zaten degerin 2 idi benim 47 ye düsünce ,progesteronuda birakinca 6 güne kadar regl olmustum,hem bu nasil doktorki,keseyi görmeyince ki her sarta gebelik varsa kese görülmeli,niye kan alipta bir test yapmiyor..bu doktorlarda inanki insani dahada hasta ediyor...simdi sen 10 gün neyi bekleyeceksin..insani strese sokmaya ne haklari var..sen git baska yere kan ver,durumun netlessin..mucizelere inaniyoruz ama mantikli gelmyior..4 ay regl olupta sonra karninda sisme,kiprti olup ne oluyor diye doktora gidip hamile oldugunu ögrenenleri de,hatta daha neler nelr duyudk..

sen 10 gün sürümcemede,streste kalma doktora git,durumunu ögren,ona göre hareket et..kan almadan,ultrasalda birsey görmeden sirf regl olmadin diye sana hamileligin devam ediyor diyip,seni strese sokmaya hakki yok...gelip o doktoru ve daha nice doktoru vallahi bogasim var..

cok öpüyorum seni tatlim..

kizlar dün hormon test sonuclarimi aldim yarin yazarim size..tüm degerler o kadar güzelki anlatamam..doktor yasimin 40 olmasina sasiriyor her seferinde ama sonuc ortada..HSG cektirmeliyim isini bilen bir yerde,kandiriladan..Kesin benim 2 tüpümde kapali hormon sonuclarini görünce artik iyice eminim..son HSg kandirilmamda kadinin sag acik demsi yalandi..cok öptüm siziii

masallah feri'cim...insallah aciktir canim tuplerin de...sen meraklanma hersey yoluna girecek. Kafani biraz bosalt sen arkadasim...bak bana, geshenk'e tam kafamizi bosalttigimiz anda hamile kaldik..hadi arkadasim bir bosalt kafani...once inan kendi kendine, bebek gelecek sana...
Sevgiler
Y

Umut'cum,
Benim kimyasal gebelikte doktor once keseyi gorememisti ve dis gebelik olabilir diyip hastaneye sevk etmisti. Senden bir ricam olacak hastanede bir doktora gorun n'olur. Butun ihtimalleri elemek lazim...bak birsey daha benim cok yakin bir arkadasimin esi 4 ay once bir dis gebelik sonucu dusuk yapti, sonradan ortaya cikti ki kiz ikiz hamilelik yasamis, bebeklerden biri rahim disinda gelismeye calisirken digeri rahimde buyumus, simdi 4 aylik hamile...aman arkadasim bu is sakaya gelmez n'olur sorumlu bir doktora gorun. Gerekiyorsa hastanede bir doktora gorun...
Sevgiler
Y

Adet olursun strestendir canim. Agiza korbonatli suyla gargara yap vede D vitamini kullanmaya basla. Öptüm kocaman

Canim,
Agiz icerisinde (yanaklarda veya dudagin ic kisminda) beyaz beyaz yaralardan bahsediyorsun galiba...Aft'lar...bunlar icin gargara verir normalde disciler ama asil B12 vitamini ve demir eksikliginden kaynaklanir. Kirmizi et, karaciger, yumurta gibi gidalari aldigindan emin ol lutfen... Aslinda aftlarin cikma nedenlerinden biri de malesef yogun stres..kafani biraz ferahlat canim...tatil sana ve esine iyi gelecek, hazir beklemedesin hadi be arkadasim bir minik mola ver.
Sevgiler
Y

deeğrlerinin iyi çıkması güzel. bence bir başka yere hsg çektir bazıları iyi çekemiyor kapalı görünüyor. birde bu hormon testlerinin arasında AMH yede baktırdın mı.

Yildizim canim benim haklisin tabi,streste cok etkilyior ama inanki benimki stresten filan degil..zaten sol tüp kapali,sag icin acik deniyor ama bence kapali,..bu konu üzerinde net bilgi edinmik icin cabalayacagim..bosuna her ay umutlanmiyim degilmi...Zeyo nasil..Alismaya basladimi du dünyay..Cok öp herimize..sende iyisindir insallah..

deeğrlerinin iyi çıkması güzel. bence bir başka yere hsg çektir bazıları iyi çekemiyor kapalı görünüyor. birde bu hormon testlerinin arasında AMH yede baktırdın mı.

Helsa canim benim evet AMH testide var 1.cikti.,onu özellikle istedim yoksa yapmiyorlar burdad,Hsg sart bana..

AMH-1
FSh-4,2
LH-3,2
Porolaktin-17
E2-88
testereton-0,27
DHEA-0,43
TSH-0,43 tsh icin az düsük,ama gebelik icin sorun yok dedi--125 mg kulalniyordum 100 alacagim
SHBG-32...bu ne bilmiyorum.arasiracagim

24 günde bir reg oldugum icinde18.gün gidip progesteron icin kan verecegim..progesteron yetmezligide olabilir yani lutel faz defekti..cünkü ovülasyondan sonra,yani ovülasyon testine göre 10-12 gün sonra reg oluyorum..bu ay ovülasyon testini 13. güne kadar yaptim ama- poztif cikmadi,calsimada 10. gün olmustu ..sonra 13. gün calsisma icin esimi ayarttim ama ne bahtsizimki esim bosalamadi,öylece kala kaldim..cok moralim bozuldu..Cok sansizim gercekten...Bedevi gibiyim...

sizi seviyorm..

kızlar selam kaç gündür giremedim kayınvalideme gitmiştik malüm tatil onu aradan çıkaralım dedik ve biraz önce geldim hemen nete giriyorum öncelikle ilginiz için teşekkür ediyorum ve cevaplarınız için
kayınvalidemin orda midem çok kötü oldu sürekli halsizlik mide bulantısı 2 gün durdum dün tekrar bhcg ye baktırdım bu kez 3.8 çıktı dr gebelik yok dedi
söktürücü kullan dedi.
kızlar önce şunu söyleyim ilk bhcg ye hastanede baktırmıştım değerler 0-5 gebe olmayan diyordu benim 8.43 çıkmıştı ya hastane dr u da kimyasal demişti.benim dr umda kimyasal demişti bugün tabii bu başka şehir dr 8.43 kimyasal değil hamilelik hiç olmamış dedi
bende benim dr um 0.1 olmalı ki adet olasın dedi dedim yok canım dedi ilgisi yok ben şimdiye kadar yaptırdığım testler hiç 0.1 in üzerine çıkmamıştı yani bu olaya kadar e şimdi 3.8 ne önceki düştüğünde 2.6 idi neden tekrar yükseldi.kafam iyice karıştı ve anladımki dr lar dan bu aşamada bana hayır yok ben önce adet olmam lazım
size sormak istediğim sizce söktürücümü kullanayım yoksa otlaramı başlayayım hemen cevap rica ediyorum birazdan tekrar yazarım şimdi işim var
öpüyorum

Umutcugum kesinlikle sen kimyasal gebelik yasdin...reglin 3 gün gecikmisti degilmi,test zamani..belkide 8.43 degildi dahada yüksektide sen yaptirdiginda düsmüstü..Kimyasal yasdigin asikar yani...bence ilaclari kullan regl ol..simdi caylarla bekleme..cok öptüm seni..

feri canım arkadaşım çok teşekkür ediyorum evet canım adetim 3 gün geçmişti. tamam ilaç kullanayım
yıldız canım benim zeyno muz nasıl ağız yaram geçti b vitamini kullandım demekki b vitamini eksikliğinden oluyormuş
zeyno mu ve seni öpüyorum
aren canım ben 39 yaşındayım 40 ta diyebilirsin sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor
cara hiç uğramamışsın ama bulantılar devam dır değilmi
aycan ya sen neden bizi bıraktın hiç gelmiyorsun aşk olsun
kızlar hepinizi öpüyorum sevgiler

Canim,
Rica ederim...biz kucukken abimde cok olurdu aftlar...oradan biliyorum...Gerci kendisi et oburdur ama demekki yetmiyordu B vitamini... Elevit kullaniyor musun?icerisinde butun vitaminler ve mineraller var. Aslinda ben hamile kalmadan once de kullanmistim elevit.
Bu arada yas konusunu kafana takma e mi? bak benim en yakin arkadaslarimdan biri 40 yasindaydi ilk bebegine hamile kaldiginda hem de kizda cikolata kistleri vardi... cok unlu bir prof bu sekilde hamile kalman imkansiz demisti kiza...ameliyay olman lazim filan demisti...o da aman hamile kalamiyorum zaten yasim da gecti diyip korunmayi birakti...cat hamile kaldi...ama kocasi hep diyordu..."kendine inandigin gun hamile kalacaksin" diye.
Hadi insalah arkadasim bak kimyasal mimyasal ilk gebelik oldu...insallah ikincisi gercek olur...
Zeyno buyuyor... son iki gun kriz yasadik vallahi...krizleri atlattiktan sonra evde bu sefer de ben teror estiriyorum. Hormonal dengesizlik yaaa sonra da cok uzuluyorum...neyse gececek bu gunler...40miza az kaldi...3 haftayi bitirdik kizimla:)
sevgiler,
Yildiz

slm kızlar
kusura bakmayın hiç yazamadım yiğenlerim burda ve pc çöktü yeni formatlandı ayrıca mide bulantılarım son hız devam ediyor kilo bile verdim hiç bişey yiyemiyorum ve sanırım devam edecek annemin 3 ay,ablamı 7 ay sürmüş umarım benim o kadar sürmez çok kötü oluyorum başımı kaldıramıyorum sürekli uyku hali var.böyle işte.geçmişi okuyamadım siz nasılsınız umarım herşey yolundadır.
hep aklımda ve duamdasınız umarım en kısa zamanda meleklerinize kavuşursunuz az sabır.umudunuzu sakın yitirmeyin olur mu.
fırsat bıldukça yazarım
hepinizi

umut böyle durumlarda düşük yaptırıcı ilaç veriyor doktorlar sen bekleyecekmisin böyle. bir mide hapı var yan etkisi düşük yaptırıyor onu önce vagimnal sonrada ağızdan 2 saat arayla içiyorsun böylelikle 5-6 saat sonra kanama başlıyor. adını hatırlamıyorumda ben kullanmıştım. senin norrmal bir gecikme değilki adet söktürücü kullanasın.

bende merak etmiştim seni. hiç bulantım yok doktor olacak diye birşey yok daha iyi ya işte dedi. ama ilkinde çok kötüydü ve bulantıdan birşey yiyemiyordum 4 kilo vermiştim onun için olmaması huzursuz ediyor.

AYCAN uzun zamandır yok.

FERİ canım sen nasılsın. bazen bakıyorum kimse olmuyor arada sen yazıyorsun bende yazmaya çalışıyorum.

YILDIZ bende o günleri görecekmiyim, inşallah bu sefer bir sorun olmazda Allah tamamına erdirir çok korkuyorum. hayal gibi geliyro bana.

evet canım ya haklısın ben neden bunu düşünmedim çok sağol arkadaşım ya iyi ki varsınız söktürücü de içmeyeceğim pazartesi dr a gideceğim bakalım
aycan bizi iyice unuttu
feri inşallah sabrımızın karşılığını alacağız
hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…