Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Yildizcigim Allah kiznla sana yan yana nice yillar nasip etsin insallah.Cock büüytmek cok mesakatli bir görev ve alahim sevgiyle ,sabrini veriyor.Biz 6 kardesiz ve cogu zaman annemi düsünüp onu kirdigim uzdügüm her an icin icimqden binlerce kez özür diliyorum.Kendinize iyi bakin canlarim...

Helsacigim...icini ferah tut,sende cocugunla Allahin izniyle yan yana güzel günler yasayacaksin..icini ferah tut.tedirgin olman normal,kolay kazanilmadi bu güzel günler.

bende iyiyim..Hormonlarimin pesine düstüm:)) hersey yolunda,tabi sadece hormonsal olarak..sonrasindad rahim filmi cektirmek icin mücadele edecegim:))

Cok öptüm seni

Canim benim seni cok merak ettim KK de aradim,baska yerede girmemisin..cok sükür geldin ve iyisin..ilk 3 ay kilo vermqende sorun yok azten bilyiorsundur..Beis iyi olsun gerisi bos...Bulantiyla yasamak kötü tabiki.Amqa sonuc mquhtesem:)) cok öptüm seni..arada gel yaz merakta birakmqa..

Geschenk Canim seni seviyorum...

Aycan Nerelerdesin tatlim benim..Bizi sensiz birakma..gir yaz lütfen..cok öptüm seniii

haklisin Feri'cim, annecigimizi uzmemek lazim ama malesef o an ilk annen kosup geliyor yanina...ee yavrusunu koruma icgudusu...o yuzden kadincagiz en cok kirilan oluyor...malesef tarih tekerrurden ibaret olacak...yillar sonra allah nasip ederse zeyno'da beni kiracak...ama aldirmayacagim tipki annecigim gibi:)

cara'cim,
insallah en kisa zamanda biter su mide bulantilarin:) bu arada benim kuzende senin gibi 3 ay mide bulantisi cekti...o karbonhitratli yiyecekleri yiyebiliyordu az az...aslinda iyi bir tarafi da var bu mide bulantisinin asil gerekli kilolari sona dogru aliyorsun:) ilk aylarda bebek senden aliyor ihtiyaci olani.. sakin dert etme
sevgiler
Y

bende merak etmiştim seni. hiç bulantım yok doktor olacak diye birşey yok daha iyi ya işte dedi. ama ilkinde çok kötüydü ve bulantıdan birşey yiyemiyordum 4 kilo vermiştim onun için olmaması huzursuz ediyor.

Helsa'cim,
sakin endiselenme...benim de hic bulantim olmadi:) gerci dikkat etmen gerekli sakin benim yaptigim hataya dusme...ben kaz gibi yedim sonunda 16 kilo aldim...ama kilo almayacagim diye de kasma sakin. haftada 2 gun balik ye, mumkunse sabahlari yulaf ezmesi ye (igrenmezsen-hem bagirsak calistiriyo hem de demir emilimine yardimci...sonra emzirirkende kullanackasin sutu inanilmaz artiriyor)
kolay gelsin canim...zor zamanlar, ilk 3 ayi atlat gerisi cok hizli geciyor. zaten sonra yuruyuse filan baslarsin...
allah saglikla bebisini kucagina almayi nasip eder insallah
sevgiler
Y

Sevgili arkadaslarim,
bugün girdim güzel haberlerinizi okuyorum, ama tek tek yazamiyorum cünkü bu siralar cok yogunum ayin 29. nda sinavim var, hayirlisi, biryandan isede gidiyorum, lütfen merak etmeyin, agustosta bol bol yazicam canilarim
Hepiniz sevgiyle kalin

kızlar selam
ben geldim tabiiki moral yerlerde dr a gittim
dr kimyasal gebelik için 300-500 olması gerek seninki çok düşük kimyasal da diyebiliriz demeyebiliriz bir şey olmuş kanda bhcg yükselmiş gibi bir şeyler söyledi
ultrasonla baktı sonra yumurtalığın zayıf dedi rahim kalınlığı da 3.5-4 civarı dedi hamilelik için en az 6 olması gerek dedi aynı dr bana rahim kalınlığı 8 idi çok düşük 8 demişti
tamam dr ları suçlayarak kendi eksikliğimi kapatmaya çalışıyorum
kan istedi fsh ve e2 ben zaten bunları ölçtürmekten korkuyordum yinede kanı verdim yarı 2 de sonuç çıkacak ama ben 50 gündür adet olmamışım heralde fsh 1000 ler de falan dır
yine moralim çok bozuldu gidip sonucu almak istemiyorum kızlar ya umutlarım da biterse

iyi dilekelrin için sağol canım.
benim ilk hamileliğimde çok bulantım olmuştu bırak yemeyi mutfağa bile giremiyordum şimdi olmayınca tedirgin oluyorum. gerçi doktor olmayabilir her hamilelik aynı değildir dedi ama işte insan olumsuz şeyler yaşayınca iyi birşey düşünemiyorum. aslında kendime çok kızıyorum. 10 gün sonra kontrolüm var gelsede görsem rahatlasam.

yulafı iyi söyledin severim sabahları kahvaltı işi zor geliyor atıştırıyorum yada yanıma alıyorum en azından bunu hazırlaması daha kolay:)

niye böyle düşünüyorsun şu an bakılan fsh neyin belirtisi olacak ki aslında doktor senin regli olmadığını bilmiyormu niye fshına bakıyor onuda anlamadım. regli olman için birşey verdi mi bari.

insan rahat olmayınca böyle kafasında soru işareti yaratacak şeyler karşısına çıkıyor. psikopatlaştım anlayacağın:)

hormonsal olarak iyiyse güzel, bir de başka düzgün bir yerde rahim filminide vakit kaybetmeden çektir sonra ne düşünüyorsun bir şey ayptıracakmısın.

sana kolay gelsin. arada böyle kısada ols ayaz merak etmeyelim.

niye böyle düşünüyorsun şu an bakılan fsh neyin belirtisi olacak ki aslında doktor senin regli olmadığını bilmiyormu niye fshına bakıyor onuda anlamadım. regli olman için birşey verdi mi bari.

kızlar selam geldim
fsh ım 119 e2 21 çıktı kızlar adetin 3. günü 9 çıkan fsh 50 .günü 119 çıkması normal dermişim.
hiç dr a göstermedim tabii neden göstermedim menepoz derse yüreğim kaldırmaz başka bir dr a gittim bir kaç küçük folükül var istersen hormon tahlili yapalım dedi ben de gerek yok adetimgeçeli 50 gün olmuş yüksek çıkar dedim
zaten şimdi ölçülmez dedi sonra kimyasal gebelik ten sonra bazen vucut dengesini hormonlarda dengesini bulamıyor sendede öyle oldu dedi. adet in söktürmemiz gerek dedi forlutal verdi ama almadım.

AHHH umutcugum..50 gündür regl olmayan ve öncesinde kimyasal yasayan birinin niye hormonlarina baklkilirki..Bu doktor nasil doktor..bak 2. doktor söylemis zaten yüksek cikar diye..sen fertulari ic regl ol sonra baktir hormonlara..Canim benim lütfen önce regl olmanin yoluna bak..menepozuda unut..öptüm

Helsacigim vallahi aklina saglik..Doktorun her dedigini yapsaydik yanmistik zaten..Sende iyi bak kendine..cok öptümq seni..

Aycan basarilar canim..is ,ev,birde üstüne okul tabiki yorucudur..anliyoruz seni ve cok öpüyorum

Kizlar merhaba..ugrayan olmamis..umarim herkes iyidir..ben artik kendimi kaybettim galiba ..3-4 güne regl olmam lazim..bu ay ovülasyon testinde pozitifi yakalayamadim..sadece 10. gün calsima oldu zaten..evde bolca ovülasyon ve gebelim testi var..interneten ismarladiklarim..4 gündür her sabah ve gece gebelik testi yapioyrum..maksat atraksiyon olsun:)) testler is görsün..tabi birsey yok..arada ovülasyon testide yapiyorum az öncede yaptim..hafif ikinci cizgi cikti:)) kendi kendime dedim ki keske bu gebelik testi olsaydiya..ne havalara ucardim degilmi...Anlayacaginiz Arap yagi bol bulunca ......sürermis hesabi:))) Gecen cuma progesteron icin kan vermistim yarin alacagim..reglin 17.günü vermis oldum..aslinda 18.20. .gün demisti doktor ama h.sonuna denk geldi..20. gün p.tesiydi ama p.tesi sabah baska yerde randevum vardi diye 17.gün vermek zorunda kaldim..sanirim cok birsey degismez..

kendinize iyi bakin..

Umut canim ne yaptin,gelismeler ne..cok öptüm

Hamislerr..siz nasilsiniz..mucizeleriniz iyidir insallah..cok öptüm

Yildiz ..güzel anne sen nasilisin..zeyno nasil..cok öptüm

Aycannn ttaliskom..cok öptüm seni..

GESCHENK canim benim..sen nasilisn..

Banada

canım bu aralar işte yoğunuz izinde olanlarda var dahada yoğun olduk. o nedenle pek giremedim.
tekrar yap ovülasyon tetsi bakalım renk değişecek mi. yumurtlama günlerine bakma regli sonrası dieğr regliye kadar ara ara deneyin bence. belli olmuyor bu işler.

Helsacigim testi öyklsne yaptim..lh hormonu zaten vucuta hep var,sadece ovülasyona 1-2 gün kala yülseliyor sonrada düsüyor..o yüzdende ovülasyon testinde birazda olsa kirmizilik cikiyor...sen nasilsin bebeis nasil..cok öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…