Canim,
Rica ederim...biz kucukken abimde cok olurdu aftlar...oradan biliyorum...Gerci kendisi et oburdur ama demekki yetmiyordu B vitamini... Elevit kullaniyor musun?icerisinde butun vitaminler ve mineraller var. Aslinda ben hamile kalmadan once de kullanmistim elevit.
Bu arada yas konusunu kafana takma e mi? bak benim en yakin arkadaslarimdan biri 40 yasindaydi ilk bebegine hamile kaldiginda hem de kizda cikolata kistleri vardi... cok unlu bir prof bu sekilde hamile kalman imkansiz demisti kiza...ameliyay olman lazim filan demisti...o da aman hamile kalamiyorum zaten yasim da gecti diyip korunmayi birakti...cat hamile kaldi...ama kocasi hep diyordu..."kendine inandigin gun hamile kalacaksin" diye.
Hadi insalah arkadasim bak kimyasal mimyasal ilk gebelik oldu...insallah ikincisi gercek olur...
Zeyno buyuyor... son iki gun kriz yasadik vallahi...krizleri atlattiktan sonra evde bu sefer de ben teror estiriyorum. Hormonal dengesizlik yaaa sonra da cok uzuluyorum...neyse gececek bu gunler...40miza az kaldi...3 haftayi bitirdik kizimla:)
sevgiler,
Yildiz
AYCAN uzun zamandır yok.
FERİ canım sen nasılsın. bazen bakıyorum kimse olmuyor arada sen yazıyorsun bende yazmaya çalışıyorum.
YILDIZ bende o günleri görecekmiyim, inşallah bu sefer bir sorun olmazda Allah tamamına erdirir çok korkuyorum. hayal gibi geliyro bana.
slm kızlar
kusura bakmayın hiç yazamadım yiğenlerim burda ve pc çöktü yeni formatlandı ayrıca mide bulantılarım son hız devam ediyor kilo bile verdim hiç bişey yiyemiyorum ve sanırım devam edecek annemin 3 ay,ablamı 7 ay sürmüş umarım benim o kadar sürmez çok kötü oluyorum başımı kaldıramıyorum sürekli uyku hali var.böyle işte.geçmişi okuyamadım siz nasılsınız umarım herşey yolundadır.
hep aklımda ve duamdasınız umarım en kısa zamanda meleklerinize kavuşursunuz az sabır.umudunuzu sakın yitirmeyin olur mu.
fırsat bıldukça yazarım
hepinizi
Yildizcigim Allah kiznla sana yan yana nice yillar nasip etsin insallah.Cock büüytmek cok mesakatli bir görev ve alahim sevgiyle ,sabrini veriyor.Biz 6 kardesiz ve cogu zaman annemi düsünüp onu kirdigim uzdügüm her an icin icimqden binlerce kez özür diliyorum.Kendinize iyi bakin canlarim...
slm kızlar
kusura bakmayın hiç yazamadım yiğenlerim burda ve pc çöktü yeni formatlandı ayrıca mide bulantılarım son hız devam ediyor kilo bile verdim hiç bişey yiyemiyorum ve sanırım devam edecek annemin 3 ay,ablamı 7 ay sürmüş umarım benim o kadar sürmez çok kötü oluyorum başımı kaldıramıyorum sürekli uyku hali var.böyle işte.geçmişi okuyamadım siz nasılsınız umarım herşey yolundadır.
hep aklımda ve duamdasınız umarım en kısa zamanda meleklerinize kavuşursunuz az sabır.umudunuzu sakın yitirmeyin olur mu.
fırsat bıldukça yazarım
hepinizi
bende merak etmiştim seni. hiç bulantım yok doktor olacak diye birşey yok daha iyi ya işte dedi. ama ilkinde çok kötüydü ve bulantıdan birşey yiyemiyordum 4 kilo vermiştim onun için olmaması huzursuz ediyor.
Helsa'cim,
sakin endiselenme...benim de hic bulantim olmadi:) gerci dikkat etmen gerekli sakin benim yaptigim hataya dusme...ben kaz gibi yedim sonunda 16 kilo aldim...ama kilo almayacagim diye de kasma sakin. haftada 2 gun balik ye, mumkunse sabahlari yulaf ezmesi ye (igrenmezsen-hem bagirsak calistiriyo hem de demir emilimine yardimci...sonra emzirirkende kullanackasin sutu inanilmaz artiriyor)
kolay gelsin canim...zor zamanlar, ilk 3 ayi atlat gerisi cok hizli geciyor. zaten sonra yuruyuse filan baslarsin...
allah saglikla bebisini kucagina almayi nasip eder insallah
sevgiler
Y
kızlar selam
ben geldim tabiiki moral yerlerde dr a gittim
dr kimyasal gebelik için 300-500 olması gerek seninki çok düşük kimyasal da diyebiliriz demeyebiliriz bir şey olmuş kanda bhcg yükselmiş gibi bir şeyler söyledi
ultrasonla baktı sonra yumurtalığın zayıf dedi rahim kalınlığı da 3.5-4 civarı dedi hamilelik için en az 6 olması gerek dedi aynı dr bana rahim kalınlığı 8 idi çok düşük 8 demişti
tamam dr ları suçlayarak kendi eksikliğimi kapatmaya çalışıyorum
kan istedi fsh ve e2 ben zaten bunları ölçtürmekten korkuyordum yinede kanı verdim yarı 2 de sonuç çıkacak ama ben 50 gündür adet olmamışım heralde fsh 1000 ler de falan dır
yine moralim çok bozuldu gidip sonucu almak istemiyorum kızlar ya umutlarım da biterse
Helsacigim...icini ferah tut,sende cocugunla Allahin izniyle yan yana güzel günler yasayacaksin..icini ferah tut.tedirgin olman normal,kolay kazanilmadi bu güzel günler.
bende iyiyim..Hormonlarimin pesine düstüm:)) hersey yolunda,tabi sadece hormonsal olarak..sonrasindad rahim filmi cektirmek icin mücadele edecegim:))
Cok öptüm seni
Sevgili arkadaslarim,
bugün girdim güzel haberlerinizi okuyorum, ama tek tek yazamiyorum cünkü bu siralar cok yogunum ayin 29. nda sinavim var, hayirlisi, biryandan isede gidiyorum, lütfen merak etmeyin, agustosta bol bol yazicam canilarim
Hepiniz sevgiyle kalin
niye böyle düşünüyorsun şu an bakılan fsh neyin belirtisi olacak ki aslında doktor senin regli olmadığını bilmiyormu niye fshına bakıyor onuda anlamadım. regli olman için birşey verdi mi bari.
kızlar selam geldim
fsh ım 119 e2 21 çıktı kızlar adetin 3. günü 9 çıkan fsh 50 .günü 119 çıkması normal dermişim.
hiç dr a göstermedim tabii neden göstermedim menepoz derse yüreğim kaldırmaz başka bir dr a gittim bir kaç küçük folükül var istersen hormon tahlili yapalım dedi ben de gerek yok adetimgeçeli 50 gün olmuş yüksek çıkar dedim
zaten şimdi ölçülmez dedi sonra kimyasal gebelik ten sonra bazen vucut dengesini hormonlarda dengesini bulamıyor sendede öyle oldu dedi. adet in söktürmemiz gerek dedi forlutal verdi ama almadım.
niye böyle düşünüyorsun şu an bakılan fsh neyin belirtisi olacak ki aslında doktor senin regli olmadığını bilmiyormu niye fshına bakıyor onuda anlamadım. regli olman için birşey verdi mi bari.
Sevgili arkadaslarim,
bugün girdim güzel haberlerinizi okuyorum, ama tek tek yazamiyorum cünkü bu siralar cok yogunum ayin 29. nda sinavim var, hayirlisi, biryandan isede gidiyorum, lütfen merak etmeyin, agustosta bol bol yazicam canilarim
Hepiniz sevgiyle kalin
Kizlar merhaba..ugrayan olmamis..umarim herkes iyidir..ben artik kendimi kaybettim galiba ..3-4 güne regl olmam lazim..bu ay ovülasyon testinde pozitifi yakalayamadim..sadece 10. gün calsima oldu zaten..evde bolca ovülasyon ve gebelim testi var..interneten ismarladiklarim..4 gündür her sabah ve gece gebelik testi yapioyrum..maksat atraksiyon olsun:)) testler is görsün..tabi birsey yok..arada ovülasyon testide yapiyorum az öncede yaptim..hafif ikinci cizgi cikti:)) kendi kendime dedim ki keske bu gebelik testi olsaydiya..ne havalara ucardim degilmi...Anlayacaginiz Arap yagi bol bulunca ......sürermis hesabi:))) Gecen cuma progesteron icin kan vermistim yarin alacagim..reglin 17.günü vermis oldum..aslinda 18.20. .gün demisti doktor ama h.sonuna denk geldi..20. gün p.tesiydi ama p.tesi sabah baska yerde randevum vardi diye 17.gün vermek zorunda kaldim..sanirim cok birsey degismez..
kendinize iyi bakin..
Umut canim ne yaptin,gelismeler ne..cok öptüm
Hamislerr..siz nasilsiniz..mucizeleriniz iyidir insallah..cok öptüm
Yildiz ..güzel anne sen nasilisin..zeyno nasil..cok öptüm
Aycannn ttaliskom..cok öptüm seni..
GESCHENK canim benim..sen nasilisn..
Banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?