Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

KIizlar reglin 17. günü kan vermistim ya.progesteron icin degerim 10 cikmis doktor iyi dedi yumurtlama ve catlama olmus yani.....ovülasyon testinde pozitifi görmedim,bu testler yanltiyor beni anlamadim gitti...birde eczaneden aldim güvenilir olsun diye..ev test doldu....doktor eylüle kadar bekleyelim sonra rahim filmi yazim dedi...ben bu ay yazin dedim erken dedi..yinede bu doktorumdan cok memnunum..hic olmazsa türk ve ben derdimi rahatca anlatiyorum..

Anlayacaginiz hormonlar süper..hicbir sorun yok..su raim filminide dogru düszgün cektirsemde ögrensem cok mutlu olacagim..kesin kapali diye düsünüyorum...offf allahim ohhhh

Hepinizin kandili mübarek olsun..Allahim gönlümüze göre versin..Aminnnn

Kizlar günaydin hepinize...bende internetten ismarladigim ovülasyon testiyle beraber yollanan gebelik testleri vardi yA..bu gün benim regl olmam lazim...sabah kalkip yine test yaptim birsey cikmadi ..aradan 1 saat gecti belkide 1,5 simdi tekrar baktim cok ama cok silik 2. cizgi var..okuma gözlügümü takip bakinca ve günese tutunca belli oluyor o kadar silik yani...Bu testlere güvenim yok aradanda 1-1,5 saat gecti ama yinede su an öyle bir heyecanliyimki anlatamam:::bende birgün yeniden hamile kalbilecekmiyim...test cok ama cok silik insallah hamileyimdir kizlar..o varla yok arasi cizgi bile beni yeniden öyle hayallere sürüklediki anlatamam...insallah regl olmam..insallahhhhh..

Sadece reglin 10. günü calisma oldu..ama 17.gün kan verdim progesteron 10 cikti..yani yaklasik 10 gün ovülasyonda olmus...Allahim ne olur haile olim..

iste böyle size yazim dedim..Baska anlatacak kimsey yok..elimde 1 test kaldi,bolca kullandim 5 gün önceden basladim..bu gün regl olmazsam yarin yine yaparim..insallah reg olmam..insallah hamileyimdir...cok öptüm..

canım inşallah regli olmazsında o silik çizgi yarın koyulaşır.
inşallah gerek kalmazda eğer rahim filmi çekilecekse neden aylül bekleniliyor anlamadım senin bir önceki filmin de ent sonuç olmadı en azından için rahatlar ona göre ne yapacaksan yaparsın.

HELSA...Hala regl olmadim..aslinda 24-26 arasi oluyorum.günüm gecmedi daha..yine hayal alemine daldi..sabah olsada test yapsam..Gerci ben her ay kendimi hamile saniyorum.. ama hep fos..sabah yazarim sonucu..cok öptüm..

Sabah test yaptim..büyütecle bile baktim..pozitife dayir bir gölge bile yok malesef...o gölde beni cok heyecanlandirdi ama olmayacagi zaten belli..cok öptüm sizi..

Kimsecikler gelmemis..cok moralim bozuk,icim daraliyor..hava nerdeyse 1 haftadir yagmurlu,kara kara bulutlu..günese hasret kaldik..

keske evde test olmasaydida o pembe gölgeyi görmeseydim o gün..cok umutlandm..kesin hamileyim dedim..sabahta test yaptigimda kesin pozitif cikaacak sandim,sabaha kadar heyecandan yatamadim,hayaller kurdum..soneasi malum..niye hemen kendimi kaptiriyorum..her ay niye hep hamileyim diyerek kendimi kandirip sonrada regl olunca 1 hafta bunalim yasioyrum..

hic akillanmayacagim ben..

umut sen ne yaptin canim regl oldunmu..yaz bize lütfen

Care nerelerdesin insallah iyisindir--

Yildiz zeyno nasil sen nasilsin..

Aycan sende arada keske girip yazsan birseyler

cok öptüm

Feriii güzel feri tatlı feri nolur yapma öyle nolur üzülme canım benim.ilk yazdığın mesajdan öyle heyecanlandım ki sonra okuyunca üzüldüm ama bak canım yumurtlama olduğundan eminiz artık.şimdi rahim filmine gelelim helsa da söylemiş niye eylüle kalıyor gerçekten.bu ay çektiremiyormusun.onu da halledebilirsen iş kocanı ayartmana kalıyor biliyorsun.
canım allah sabrının mükafatını verecektir ben buna inanıyorum. seni kocaman

bu arada ben iyiyim cuma günü kontrolümüz vardı bebişte iyi çok şükür iki hafta sonra ikili testimiz var umarım bir sorun çıkmaz

Sabah test yaptim..büyütecle bile baktim..pozitife dayir bir gölge bile yok malesef...o gölde beni cok heyecanlandirdi ama olmayacagi zaten belli..cok öptüm sizi..

canım benim anlıyorum seni çok yaşadım bu durumu, kendini hiç hamile hissetmediğin bir an bakmışsın hamileymişsin. çok düşündüğümüz için hertürlü belirtiyi buluyoruz kendimizde. canını sıkma tamam mı canım benim zamanı geldiğinde olacak inşallah.

bebeğin iyi olmasına sevindim benim daha var kontrolüme en son 3 hafta önce gitmiştim çok merak ediyorum.
sen şimdi kaç haftalık oldun.
birde birşey soracağım sana sende hiç karın ağrısı falan oldu mu,oluyor mu.

CARE..iyi olmana cok sevindim..ve bana moral oldugun icinde cok tesekkürler..canim benim.bu arada senin bebeis kac haftalik..

HELSA..destegin icin sagol canim..iyiki varsiniz..helsacigim seninki kac haftalik oldu
sizin icin artik sadece haftalar önemli degilmi..ne güzel bir duygu hafta saymak..ay saymak...

tatli hamislerimiz bizim..kendinize iyi bakin..

Ben hala regl olmadim..bu gün test almamak icin kendimle o kadar mücadele ettimki anlatamam..bu gün olursam 26. günüm..bu gün olmazsam sabah ilk isim eczaneye gidip test alip yapmak olacak..gögüslerim cok agiriyor ama zaten son 5-6 aydir cok agirioyrlar..cok yorgun ve depresifim cünkü kac gecedir stresten yatamdim..yani hamilelik belirtisi yok..klasik bel agrim var gerci ben 4 hamileligimded hic belirti yasamadim gögüslerim bile 6. haftada agimaya basladi..

Kizlar doktor rahim filmi icin eylül dedi cünkü ben gecen sene 2 eylülde miyom amelyati olmustum ve o zaman tüplerime bakilmisti ...sag tüpün acik kapanmasi icin sebebp yok dedi..ama 1 yilin dolmus olsun ki saglik sigortan karsilasin filmin parasini dedi..150 euro verip cektirdigimi söylemedim..hatta o paranin hala 80 eurosunu vermedi..onlarda daha arayip ,mektup filanda yollamdilar..ne zaman isterseler o zaman vermeye gidip.raporumu ve rahim filmi rontkenlerini vermedende parayi vermeyecegim..terbiyesiz doktor..

KIZLARregl olmiyim ne olur..sabah gidip test alip müjdeli haber verim ne olur Allahimmmm ne olur..yani bu gece yine bana uyku yok..regl olsamda olmasamda..

Alalhim bizede o yüce duyguyu nasip et..

canim insaallah bize müjdeli haberler yaz. Kizlar hepinize sevgiler yolluyorum

Bu arada Ferim, anne olmak, hayatin ne sonu nede baslangici....Bana icin icin kizabilirsin ama inan bu fikirden okadar uzaklastimki....anne olmak artik bana yabanci geliyor, belki bunalimdayim bilmiyorum, ama bu siralar öyle hissediyorum. Bana gelmeyen bebk icin mücadeleden biktim. Doktorlara gitmicem, hicbirsey yapmicam, verecekse Allah veriyor, neden olmayan bisey icin kendini bukadar yipratmak.........................Bilemiyorum, zaten 39 yasindayim, su saatten sonra o sabrida kendimde göremiyorum. Of be arkadasim böyle. Bu kadar psikolojik baski dogrumu ki, hayatimiz bitiyor, yaslaniyorum neden tadini cikartmayayim, sorumsuz davranmayayim diyorum kendime......................Dogru yada yanlis ama böyle düsünüyorum. Hayati bebk savasi icindeyken kendime zehir ettim, artik bencilce davranmak istiyorum, sadece Aycan icin yasamak istiyorum....

Aycan seni gördügüme sevindim..Aycanim sende haklisin ama ben aklimdan bu fikri cikaramiyorum ki belkide cikarmak istemiyorum..umudum olsun,bebegim olsun istiyorum..artik insanlar yasa takilmiyor..menepoz olmadikca hep umut var..tüplü,tüpsüz bir sekilde insanlar bebek sahibi oluyor..neden biz olmayalim...degilmi...cok öpüyorum seni

hala regl olmadim ve teste yapmadim..bu gün yine kac kez alim dedim ama ayagim eczaneye gitmedi test alipta negatif görmek beni su an acaba hamilemiyim düsüncesinden bile uzaklastiracak diye korktum..zaten folik asit aliyorum aylardir..100 mg aspirin iciyorum az daha beklim bu gün 27.günüm yarinda olmazsam zaten test yapmak zorundayim ki eger hamileysen kan sulandirici igneye baslim...bak bunlari bile yazarken icim isindi..cesaret edersem ve regl olmazsam yarin yada öbür gün test yapar size haber veririm..

gepinizi cok öpüyorum

umuttttttttttttttttt nerdesin kizzzz...

AYCAN canım seni burda görmek güzel. insanın yaşadığı olumsuzluklar böyle umutsuzluğa itiyor. ama sen yine de istemekten vazgeçme ki gelsin. bunun ne yaşla nede başka birşeyle alakası var ne olmuş yaşına ben küçükmüyüm sanki. sende yumurta eşinde sperm olduktan sonra Allah nasip ederse bir gün olacak buna inan. bende çok karamsarlığa düştüm.her regli olduğumda 1 hafta ağlıyordum. önceden sanıyordumki eşimle çok yanyana gelemiyoruz o nedenle denk gelmiyor nasıl olsa 1 kere hamile kalmıştım doğal yoldan bari aşılama yaptırayım kesin olur nasıl olsa dedim sonuç negatif çok üzüldüm. o zaman işte bir an kendimi ilk defa çözümsüz hissettim. sonra 2.aşılama yine negatif yine bir şok daha. aşılamaya olan inancım tamamen kayboldu. beni bir telaş aldı hemen tüp bebek yaptırmak istedim gittim görüştüm reglinde gel dediler reglim gecikti hiç aklıma hamile olduğum gelmedi artık test falanda yapmıyordum. önceden reglimden önce test yapmaya başlar olsam bile acaba üstünemi gördüm diye hala yapmaya devam ederdim. elim hiç teste gitmedi. ben regli olayımda bir an önce tüpe başlayım derken aşılama sonrası hemen hamile kalmışım. tabii ki Allah nasip etmedi devamı gelmedi boş gebelik oldu. 2.kayıp inanamıyordum bu nasıl başıma geldi diye. artık iyice beni telaş sardı panik oldum yaşda geçiyordu vakit kaybetmeden tüp bebek araştırmalarına giridm. herkes senin kesin olur 2 hamileliğin var ben bile olur diye bakıyordum açıkçası olup olmayacağına değilde nasıl olsa olacak devamı gelecek mi onu düşünüyordum. ve 3.şoku yaşadım beni şaşırtan negatifi almakla değil tedavinin her aşaması beni alt üst etti çok kötü bir tablo oluştu. o zaman iyicene ümitsizleştim herşey iyi görünüyordu umutlu hasta grubundaydım ama çok kötü bir tedavi süreci geçiridm, kalitesiz yumurta kalitesiz embiryo herşey kabus gibiydi. ama vakit kaybetmemem gerekiyordu hemen başka bir emrkezden randevu aldım ve muayene oldum, daha rahmin toparlanmamış yumurtalıklar şiş en az 2 reglin geçsin gel dedi bende ağustosa karar verdim iznimi önceden ayarladımki başkalarıyla çakışmasın diye, ama tüp bebek sonrası 2.reglimi olmadım çok üzüldüm tüm tedavi planım sarkacak iznim sorun olacak diye gene test yapmak hiç ama hiç içimden gelmedi.9 gün geçti bir an önce doktora gideyimde bari adet söktürücü versin bari dedim doktor karından baktı hamilelik gözüküyor dedi birde vaginal bakalım ne yapacağımı şaşırdım sevinç korku hepsini bir arada yaşadım. orada minik bir kese gördüm, biliyormusun hala sevincimi tam olarak yaşayamıyorum mutlu olmaktan korkuyorum biri bana hamileliğimle ilgili birşey dese çok rahatsız oluyorum içimi öyle bir korku umutsuzluk sarmışki herhalde tüm negatiflikleri bebeğime yolluyorumdur. ama işte mucize yaşadım 2.hamileliğimde mucizeydi, bu da aynı şekilde hiç beklemediğim tüm umutsuzluğum karamsarlığım üzerimdeyken geldiler. onun için dua etmekten istemekten ve elimziden geleni yapmaktan vazgeçmemek gerekir.

FERİ inşallah regli olmazsın. sende de mi pıhtılaşma var. bende iğne kullanıyorumşimdiden karnımı mosmor yaptım ama hiç önemli değil herşey yolunda gitsinki Allah 9 ay boyunca vurulmayı nasip etsin.

Kizlar malesef sabah regl oldum..cok yikilmis durumdayim..son 6 yildir düsüklerimin ardindan ilk kez 28.günde regl oldum..hic bu kadar gecikmezdi..cok umutlanmistiim..ama mecburen toparlanacagim

Helsacigim benim 8-12-ve 18 haftalik düsüklerim oldu..8 haftalik kaybin ardindan 2,5 yil korundum cünkü anlnyay yeni gelmistim düsügü yasayincada cok bunalima gidim,buralarada alisamadim..doktora bile sadece kürtaj icin gitmistim..sonrasinda tekrar bebek istedim hapi birakinca 3 ay icinde hamile kaldim oda 12. haftada kalbi burdu..doktorlar olabilir dedi sadece bebekten parca alindi birsey cikmadi..sonrasinda 9 ay sonra yine hamile kaldim..oda rahim filmi sonrasiydi.hicbir sorun yoktu 4,5 aylikki kontrolümde bebgin kalbi durmustu..5 gün hastanede yattim suni sanciyla dogum yaptim cok ama cok acilar cektim,inanki ölmeyi bile düsündüm...sonrasinda bana ve esime genetik test yapildi temiz cikti..sonraki arastirmalarda kanda pihtilasma teshisi kondu.. o arada 7 ay gecti ve miyomum vardi 6 cm doktor amelyat dedi amelyata 2 gün kala tekrar hamile oldugumu ögrendim ignelerimi aldim vurmaya basladim,progesteronumu ictim bebek 6 haftalikken gittimki meger kimyasalmis ve ben progesteron ictigim icin regl olmamisim..öyle yikildimi anlatamam..4+3 iken 59 olan degerim 6+1 iken 47 idi..progesteronu biraktim ve 5 gün sonra regl oldum..aradan 1 yil gecti ve hala bekliyorum...buda benim kisaaca hikayem..

ben claxene kullanmistim insallah tekrar hamile kalip kullanacagim..insallahhhhhhhh...sende icini ferah tut...hep ayni acilari cekecek degiliz ya..Bebeginin kollarinda oldugunu bize yazacagin günlerde gelecek...cok öptüm

canım benim çok geçmiş olsun çok zor şeyler yaşamışsın Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın.
bu doktorları anlamıyorum kan pıhtılaşması ne kadar önemli birşey ama illahi kaybın olacak birkaçtane sonra testler yapılıyor. kimse anlamaz neler yaşadığımızı. halbuki hamilelik düşünen her kişinin öncesinde yapması gereken testler.
bak 4 defa hamile kalmışsın artık sorununda belli inşallah en kısa zamanda tekrardan hamile kalıp sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. işte insanın bu yaşadıklarıda rahat huzurlu bir hamilelik geçirmesine de engel oluyor, sürekli tedirginlik korku, hamilesin çok mutlu olman lazım ama olamıyorsun böyle.

Helsacigim senin duygularini o kadar iyi anliyorumki ayni süreci bende yasadim..korkular kaygilar hissetmen cok normal..ama allahin izniyle hersey yolunda gidecek..1. hamilleigim haric cünkü o zaman kadinlar hamile kelir ve dogurur saniyordum..diger 3 hamileligimde gözümün yasi hic kurumadi ..Allah hicbir kulunu evladiyla terbiye etmesin sinamasin..cok zor..

4,5 aylik bebegimin ulrtasondaki o kipirdayisi,elleri,bacaklari o halleri hic ama hic gözümüm önünden gitmiyor ..hayatimin en güzel anlari onca korkuya endiseye ragmen hamileyken yasadigim anlardi..o yüzden tipen imkansiz oluncaya kadar elimden geleni yapacagim..esim tüp,yada asilama istemiyor,zaten cocuk istemiyor ona ragmen dogal yolla hamile kalmak icin cabaliyorum..kocam farkli düsünen biri olsa belki simdiye yani 1 yil gecmeden hamile kalmis olurdum..kocadan yanada yüzüm bu konuda gülmüyor malesef..

anlatsam sonu gelmez,icim dahada yanar...cok öptüm..

Kizlar selam,
Size bir akil danismak istiyorum...Istanbul acayip sicak oldugu icin Zeyno cok yandi yavrum, bizde yillardir erteledigimiz bir projeye giristik ve evimize klima yaptirdik. Tabii ev santiyeye dondu, biliyorsunuz istanbulda kimsemiz yok ne esimin ne de benim...cok yakinimizda bir kuzenim oturuyor, aslinda evini sadece hafta sonlari kullaniyor...gecen pazar bizi ziyarete gelmisti, ben de hayatimda ilk kez yuzumu karartip ondan evinin anahtarini rica ettim, tadilat isleri bitene kadar gunduzleri Zeynoyla orda vakit geciririz diye...malesef bebis cok kucuk alisveris merkezine filan goturemiyorum, evde toz oldugunda da evde tutmak istemiyorum dedim...aaa hayhay dedi kizcagiz cok sagolsun, dun anahtari istemeye gittigimde annesi
aslinda onun yuzunun tutmadigi icin bana tamam dedigini ama aslinda evini kullanmami hic istemedigini soyledi...arkadaslar nasil bozuldum anlatamam, yani bastan bana deseydiki musait olmayacak ev filan anlardim ama boyle kendimi 10 yasinda gibi hissettim. Azar yiyip oturan cocuk gibi...
Acaba diyorum yarin aksam arayip ay cok tesekkurler ihtiyacim olmadi korktugum gibi olmadi filan mi desem kuzenime? yoksa bu konuyu daha fazla acmayip bu kocaman hakareti yutsam mi?
Not: bugun patronumun karisiyla konustum, kizcagiz aman mutlaka bize bekleriz filan dedi...yaa yedi yabanci kiz beni tanimaz etmez evine cagiriyor...cok koydu cok...annemede birsey diyemedim, uzulur diye.. bir de sorup duruyor yarin gideceksin degil mi diye? yaa ben napcam nolur akil verin..
sevgiler
Y

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…