Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Günaydin cici annemiz,
kuzenin ayip etmis, fikrimce, aramalisin
"cok tesekkurler ihtiyacim olmadi korktugum gibi olmadi filan mi desem kuzenime" aynen böyle deki, annen filan da üzülmesin, olay kapansin. Bu sefer anahtarimi vermedim diye, alindi filan deyip, bisürü dedikodu....................ya senini bi sucun yok(sen niye kendini kötü hissediyorsun), ayibi kuzenin yapmis, sen onu yakin görmesen zaten böyle bi teklifte bulunmazsdin....olsun be yildizcim, yasadikca neleri görüyor insan, anlasiilan cocugu filan yok, dolayisiylada seni anlayamamistir, belki evinde gizledigi biseyler var, senin görmeni istememistir. Bosver kafana bisey takma, bebegini emziriyorsun insaallah, valla üzüntüden sütün filan kesilir, bak annesin artik kendinden vede zeynodan baskasini düsünme........

ahh canim haklisin...iyiki de vermemis anahtarini...kizim boklardi degerli evini:)
neyse ne canim...bunu hic kimseye de soylemeyecegim...boylece konu kapansin gitsin. biz de kizim ve annemle butun gun gezdik tozduk...cok keyifli bir gun gecirdik:)hatta babamizin is yerine bile gittik:)
bakalim yarin ne yapcaz...bu arada ev gercekten santiye gibi yani tam tahmin ettigim gibi:)
Y

Yildizcigim canim benim.ne kadar kirici duruma sokmus seni kuzenin..Gün ola harman ola..sen sadece bebegin iyi olsun,o huzurlu olsun diye ona bir istekte bulunmusun ,onlarin seni kirdigi duruma bak..bosver en iyisini yapmisin istemklede sonra vazgecmeklede...senin neden vaz gectigini nailsa biliyor olacaklar ve sonradan sana karsi hep,mahcup,utanir durumda kalcaklar..sense onlarin ne kadar samimiyetsiz ve iyi niyetten uzak olduklarini anlamis oldun....

üzme kendini ,insallah en kisa zamanda evin durumu düzelir.Annecigini,esinide üzmüstür bu durum,onlari tesseli et..Canim zeynom ,biliyorsun bebekler narin olmalarina ragmen cokta güclüler..Zeynoda atlatacak bu sicaklari..

cok öptüm seni..

Umut nerelerdesin canim benim..gelismeler nedir..vallahi cok merak ettim seni..

Aycan öptüm seni...

canım benim seni anlıyorum inşallah en kısa zamanda bunlardan kurtulursun. Erkekler malesef bizler gibi değil. benim eşimde öyleydi o istiyordu ama sadece istiyordu benim gözterdiğim çabanın stresin binde birini yaşasaydı belki daha farklı olurdu. hiçbir zaman bana destek olmadı, hele ilk hamileliğimde galiba yeni evliyiz diye ona çocuk fikri yabancı geldi bana öyle ilgisiz ters davranıyorduki o günleri hiç unutmuyorum. doktor birşey ister ben ona yaptırana kadar tükenirdim. ve de hep beni suçlardı sanki olmamasının sebebi benmişim gibi, sen şöylesin sen böylesin şundan olmuyor diye. hayatında benimle hiç doktorla gelmedi sadece işlem günü gelir işlemi biter beklemezdi bile. benim 2.kaybımdan sonra biraz değişti o da azıcık. bende artık onunla bu konuda savaşmaktan bıkmıştım alttan alıyordum çünkü ben bir bebeğim olsun çok istiyordum neyapayım ona mecburdum bu konuda nabzına göre davranıyordum. neyapacaksın idare edeceksin bir şekilde amacına ulaşana kadar.

canım sen kendini niye üzüyorsun.insanlar bir garip olmuş malesef. şimdi sana arama desem o zaman ipler tamamen kopabilir, bence dediğin gibi yap ara ve teşekkür et, belki annesi demiştir bile ona.

kızlar bebeğin kalbi durmuş akşam kürtaj oldum. hiç belirtim yok diyordumya demek ondanmış 2,5 hafta önce durmuş. ben artık tükendim çocuk sayfasını kapattım 3,5 yıldır evliyim bunun 3 yılında tek hayatım bu oldu, aile düzenim kalmadı eşim orada ben burada, başka şeye odaklanamadım sonuç 3 kayıp. Nasipse zaten Allah verir benden bu kadar artık hiçbir çabam olmayacak.

Helsaaa ,su an inanki tüylerim diken diken oldu,etim aciyor,beynim uyustu....allah kahretsin,böyle kadre lanet olsun..Kim bilir sen ne haldesin....Allaha sigindik,güvendik,en olmaz zamanlarda,tam umudumuzun tükendigi,vazgectigimi,anne olamayacagimizi kabulendigimiz anda hamile kaliyoruz,mucize diyoruz,allaha sükrediyoruz,dua ediyoruz..sonra bin kat daha büyük aciyla yerin dibine cakiliyoruz...Neden hep ayni aciya mahkum ediliyoruz..nedir bu böyle..be ne bicim kader..bu nasil yazgi..isyan etmeyelimde ne edelim..biz ne yaptikta,kime ne ettikte,cezamiz evlatsizlik oldu..

Helsacigim canim benim,ne desem bos ,aci yasanacak..yine herseye iyi geldigi söylenen zaman,kanata kanata,acita acita,icimizi yaka yaka yaramizi iyi etmeyecek ama üstünü kabuk baglatacak ve hep o sizi kalacak..cok üzgünüm cokk...Lanet olsun böyle hayata.

Helsacigim canim benim,cok ama cok üzgünüm,seni düsünmekten,cektigin aciyi,hayal kirikligini hissetmekten kendime gelemiyorum..biricik helsacigim ,güzel arkadasim hemen zaman gecse,bu kötü günler geride kalsa KKdeki bütün arkadaslarimiz aciyi degilde sevinci paylasan yazilar yazsak..o günlerde gelecek umut emek istiyorum,bu öykülerimizin,bu acilarimizin sonunda muasllardaki gibi mutlu sona ersek..

Umudumuz bitmese,umudumuzu biriemezse Allahim..biz ona sigindik,ondan yardim diledik,mededt umduk..bize bebegimizin gelmesi mucize ya,mucizemizi allahimiza havale etik,bize yollasin diye..bir gün mutlaka bizde anne olacagiz..inanmak istiyorum buna..

cok öptüm seni.

Ahh canim arkadasim,
Basin sagolsun hepimizin basi sagolsun...inan gozlerimden yaslar iniyor su anda...diyecek kelime bulamiyorum cok cok uzuldum.
Yildiz

Cok ama cok üzüldüm, iste en kötüsüde bu.................lanet olsun. Ay söyleyecek vede seni teselli edecek, hic bi kelime bulamiyorum, iste bu sebeptendirki, bebek fikrini kafamda kapattim, cünkü evliligimide bebek bebek diye diye cehenneme cevirmistim............Allah sabir versin arkadasim

Kizlar herkese merhaba..

Umut hosgelmisin canim,insallah dinlemnisindir..gelismeleri yazarsin

Helsacigim nasilsin diyecegim ama sormak abesle istikal iste...

Aycan sende iyiisndir umarim..

Yildir sen nasilsin ,bittimistir insallah evin iside zeynoyla rahat rahat zaman geciriyorsundur..

Kizlar kac gündür gözüme uyku girmedi..helsanin yasadigi..benim 4 kez yasadiklarim..Hele ben hamile bile klasam o bebegi sag salim dünyaya getirmem cok zor..troyitim sürekli sorun,kanda pihtilasma,miyom,40 olmus bir yas,,hamile kalsam heralde zaten stresten her gün korku kaygi yasayip aglamaktan zaten saglikli bir gebelik yasamamda imkansiz...Kendi namima cok imkansiz görüyorum,ben saniyorum ki hamile kalsam,cünkü 1 yildir,kimyasali saymasak 1,5 yildir hamile kalmadim ya ,igneyle,doktorla bebegim saglikli dogar ama gercekci olmak lazim...hamile kalisam bebegi yine kaybetsem inaninki artik hic toparlanamam..1,5 yil oldu bebegimi kaybedeli hala acisi icimi sizlatiyor..bir tane daha yasarsam heralde mahvolurum...benim gözüm korkmaya basladi..yasim az daha genc olsa tamam ama hastaliklara birde yasi koyarsak,tek basina yas faktörü bile yeter..bu isin davn sendromu var,engelli bebek dogurma rizikosu var,allah korosun...gercekci yaklasirsam olaylara vallahi ödüm kopuyor...

neyse öptüm sizi...icimi yine korku,kaygi,endise sardi..

YILDIZ,FERİ,AYCAN destekleriniz için teşekkürler.

YILDIZ canım diyordumya belirtim yok hep acaba bir sorunmu var diye düşünüyordum. böyle düşüne düşüne olumsuzlukları çok güzel çekiyorum. şimdi o kadar kendimi çaresiz çözümsüz hissediyorum ki. doktordan çıktım birden kafamda herşey bitti aklıma AYCAN 'ın yazdığı geldi. demekki insanda çocuk fikri bitebiliyormuş. bundan öncede olumsuzluk yaşadım önceki 2 kayıp olsun aşılama tüp bebek negatifleri olsun hep yeni bir çabaya giriyordum. ama şimdi kendimi o kadar tükenmiş hissediyorumki. benim bu son 3 sene içinde gitmediğim doktor yapmadığım tedavi kalmadı.FERİ gibi yaşıda çok sorun yapıyorum. neyapabilirimki şimdi. her hamileliğim arasında da zaman oluyordu tekrardan 1 sene uğraşma lüksüm yok. tüp bebekte ise 2.bir negatifi kaldıramam, onun için buna cesaret edemem. kendimi anlatamayacağım kadar kötü hissediyorum içim daralıyor.

helsa canım benim ne söylenir ki hangi söz seni teselli eder acını hafifletir tabiiki hiç bir söz
canım çok çok üzüldüm söyleyecek söz bulamıyorum allahım sabır versin

merhaba arkadaşlar bende sizlerle başımdan geçen benim için çok üzücü bir olayı paylaşmak istiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum. ben 5 yıllık evliyim çocuğumuz olmadı aşılamalar yaptırdık tutmadı bazı kürler denedim yine olmadı sonunda da tüp bebeğe karar verdik git gel hiç ümitli değildim ama ben elimden geleni yapmak istiyordum hiç umudum yokken çok güzel bir sonuç aldık tuttu hamile kaldım hemde ikizlerdi o kadar sevinmiştim ki anlatamam 24. haftama gireli 4 gün falan olmuştu ki birden akşam sancılarım tuttu anlayamadım acaba üşüttüm mü diye düşündüm geçer diye bir kaç saat bekledim ama geçmedi hastaneye gittik hiç ilgilenmediler bile 3-4 saat bana hiç bakmadan acilde beklettiler sonunda ultrasona soktular bebekler yaşıyor dediler bende gördüm kıpır kıpırdılar kan aldılar idrar istediler idrarı verirken hafif bir kan geldi dedim ama yine ilgilenmediler çekip gittiler ve yine dayanılmaz bir sancı geldi bağırmaya başlayınca sonunda yine geldiler kadın doğuma muaneye götürdüler bir baktılar ki meğer doğum başlamış yalvardım sezeryana alın daha çok küçükler diye ama beni azarlamaktan başka bişey yapmadılar ve epey bir küvez bekledik neymiş küvezi getirecekler acil olduğunu anlamamış neyse doktorlar ise hem beni azarlıyorlardı hemde zaten bunlardan bişey bekleme yaşamazlar diye beni dahada mahfediyorlardı neyse ilk bebeğim doğdu ikincisi ise tersti doktor içimden çıkarmaya çalışırken öldürdü çünkü ultrasonda ikiside yaşıyordu. yaşayan bebeğim için kendimi toparlamaya çalıştım ama maalesef 3.5 gün sonra diğer bebeğimide kaybettim. sizlerle paylaşmak istedim hiç kimseyle konuşamıyorum telefonlarımı açamıyorum gerçekten çok acı birşey yaşadım 2 temmuzda bu olayları yaşadım zaman yaralarımı biraz da olsa iyileştirir mi bilmiyorum ama keşke hemen yine hamile kalabilsem ve sağlıklı çocuklara sahip olabilsem. benim sorunum sanırım yumurtalıklarım çalışmıyor, bununla ilgili bilgileriniz varsa ve benimle paylaşırsanız çok sevinirim buna gerçekten çok ihtiyacım var. Allah inşallah benim yaşadığım acıyı kimseye yaşatmaz ve tez zamanda tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.

Hülya söyleyecek söz bulamiyorum...Bazen insanlar zorla katil yaptiriliyor,allah onlarin belasini versin..bazi insanlar,yasamayi haketmiyor bence..caniler....bu ne bicim insanlik,dokktorluk inanki aklim almasi..basin sgolsun..Daha yasadiklarin cok yeni,biraz zaman gecsin..vucudun dinlensin..sonra bitkisel seyler denersin..kendine iyi bak,tekrar basin sagolsun alla sabir versin..

günaydin kizlar,cok kötü grip oldum,hava 14-15 derece -2 haftadir,sürekli yagmur,pazar az üsütmüstüm,dün cok fena oldum,isede gitmedim,doktora gittim cumaya kadar rapor yazdi..her yerin dökülüyor..yine antibiyotige mahkum oldum,icmiyim dedim ama cigerlerim cok fena..

hepinizi öptüm

kendimi hic iyi hissetmiyorum...2 gün önce annem aradi ,yine bana bir hamilleik haberi verip.sonrada yakindi yakindi yakindi.....annem benim canim annem,biricik annem öyle bir konustuki yine yüregimi dagladi....sen ne yaptinda sana bu kader yazildi diyerek,beni anne olamamamin sebebini suclu oldugum kanatine vererk cezami kesti..bana direk syölemeyerek,sen kim bilir ne yaptinda Allah sana böyle bir ceza verdin dedi...bana nasil olurda 4 kez hamile kalip 3 ölü bebk ,birde kimyasalin ne oldugunu bir türlü anlatamadigim icin ,yalanci gebelik yasadin diye hasap sordu...nasil cevap verebilirim ki....bana kac kez sen ne yaptin .basina bunlar geliyor dedi...dondum kaldim......Annem canim annem..biliyorum benim icin üzülüyor ama üzüntüsünü bile beni üzerek dile getiriyor......Cok ama cokkkk aglaadim kac gündür...bagra,cagira agladim...esim yanima gelipte neiyn var bile demedi...lanet olsun bu hayata...

Ben artik anne olmak icin degil.sadece kendi zevkim ve keyfim icin yasayacagim,esim icin ben sadece ona yemek yapip.evi temizlemek ve onun cinsel zevklerini tatmin etmek icin var olan bir canliyim...ama artik sadece onun ev arkadasi olacagim,kabul etmezsede .ev tutup ayrilacagim...6 yilimi makvetti..offffffffffffffff ya yatim ben cok amamcok moralim bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…