Kizlar selam,
Size bir akil danismak istiyorum...Istanbul acayip sicak oldugu icin Zeyno cok yandi yavrum, bizde yillardir erteledigimiz bir projeye giristik ve evimize klima yaptirdik. Tabii ev santiyeye dondu, biliyorsunuz istanbulda kimsemiz yok ne esimin ne de benim...cok yakinimizda bir kuzenim oturuyor, aslinda evini sadece hafta sonlari kullaniyor...gecen pazar bizi ziyarete gelmisti, ben de hayatimda ilk kez yuzumu karartip ondan evinin anahtarini rica ettim, tadilat isleri bitene kadar gunduzleri Zeynoyla orda vakit geciririz diye...malesef bebis cok kucuk alisveris merkezine filan goturemiyorum, evde toz oldugunda da evde tutmak istemiyorum dedim...aaa hayhay dedi kizcagiz cok sagolsun, dun anahtari istemeye gittigimde annesi
aslinda onun yuzunun tutmadigi icin bana tamam dedigini ama aslinda evini kullanmami hic istemedigini soyledi...arkadaslar nasil bozuldum anlatamam, yani bastan bana deseydiki musait olmayacak ev filan anlardim ama boyle kendimi 10 yasinda gibi hissettim. Azar yiyip oturan cocuk gibi...
Acaba diyorum yarin aksam arayip ay cok tesekkurler ihtiyacim olmadi korktugum gibi olmadi filan mi desem kuzenime? yoksa bu konuyu daha fazla acmayip bu kocaman hakareti yutsam mi?
Not: bugun patronumun karisiyla konustum, kizcagiz aman mutlaka bize bekleriz filan dedi...yaa yedi yabanci kiz beni tanimaz etmez evine cagiriyor...cok koydu cok...annemede birsey diyemedim, uzulur diye.. bir de sorup duruyor yarin gideceksin degil mi diye? yaa ben napcam nolur akil verin..
sevgiler
Y
Günaydin cici annemiz,
kuzenin ayip etmis, fikrimce, aramalisin
"cok tesekkurler ihtiyacim olmadi korktugum gibi olmadi filan mi desem kuzenime" aynen böyle deki, annen filan da üzülmesin, olay kapansin. Bu sefer anahtarimi vermedim diye, alindi filan deyip, bisürü dedikodu....................ya senini bi sucun yok(sen niye kendini kötü hissediyorsun), ayibi kuzenin yapmis, sen onu yakin görmesen zaten böyle bi teklifte bulunmazsdin....olsun be yildizcim, yasadikca neleri görüyor insan, anlasiilan cocugu filan yok, dolayisiylada seni anlayamamistir, belki evinde gizledigi biseyler var, senin görmeni istememistir. Bosver kafana bisey takma, bebegini emziriyorsun insaallah, valla üzüntüden sütün filan kesilir, bak annesin artik kendinden vede zeynodan baskasini düsünme........
Helsacigim senin duygularini o kadar iyi anliyorumki ayni süreci bende yasadim..korkular kaygilar hissetmen cok normal..ama allahin izniyle hersey yolunda gidecek..1. hamilleigim haric cünkü o zaman kadinlar hamile kelir ve dogurur saniyordum..diger 3 hamileligimde gözümün yasi hic kurumadi ..Allah hicbir kulunu evladiyla terbiye etmesin sinamasin..cok zor..
4,5 aylik bebegimin ulrtasondaki o kipirdayisi,elleri,bacaklari o halleri hic ama hic gözümüm önünden gitmiyor ..hayatimin en güzel anlari onca korkuya endiseye ragmen hamileyken yasadigim anlardi..o yüzden tipen imkansiz oluncaya kadar elimden geleni yapacagim..esim tüp,yada asilama istemiyor,zaten cocuk istemiyor ona ragmen dogal yolla hamile kalmak icin cabaliyorum..kocam farkli düsünen biri olsa belki simdiye yani 1 yil gecmeden hamile kalmis olurdum..kocadan yanada yüzüm bu konuda gülmüyor malesef..
anlatsam sonu gelmez,icim dahada yanar...cok öptüm..
Kizlar selam,
Size bir akil danismak istiyorum...Istanbul acayip sicak oldugu icin Zeyno cok yandi yavrum, bizde yillardir erteledigimiz bir projeye giristik ve evimize klima yaptirdik. Tabii ev santiyeye dondu, biliyorsunuz istanbulda kimsemiz yok ne esimin ne de benim...cok yakinimizda bir kuzenim oturuyor, aslinda evini sadece hafta sonlari kullaniyor...gecen pazar bizi ziyarete gelmisti, ben de hayatimda ilk kez yuzumu karartip ondan evinin anahtarini rica ettim, tadilat isleri bitene kadar gunduzleri Zeynoyla orda vakit geciririz diye...malesef bebis cok kucuk alisveris merkezine filan goturemiyorum, evde toz oldugunda da evde tutmak istemiyorum dedim...aaa hayhay dedi kizcagiz cok sagolsun, dun anahtari istemeye gittigimde annesi
aslinda onun yuzunun tutmadigi icin bana tamam dedigini ama aslinda evini kullanmami hic istemedigini soyledi...arkadaslar nasil bozuldum anlatamam, yani bastan bana deseydiki musait olmayacak ev filan anlardim ama boyle kendimi 10 yasinda gibi hissettim. Azar yiyip oturan cocuk gibi...
Acaba diyorum yarin aksam arayip ay cok tesekkurler ihtiyacim olmadi korktugum gibi olmadi filan mi desem kuzenime? yoksa bu konuyu daha fazla acmayip bu kocaman hakareti yutsam mi?
Not: bugun patronumun karisiyla konustum, kizcagiz aman mutlaka bize bekleriz filan dedi...yaa yedi yabanci kiz beni tanimaz etmez evine cagiriyor...cok koydu cok...annemede birsey diyemedim, uzulur diye.. bir de sorup duruyor yarin gideceksin degil mi diye? yaa ben napcam nolur akil verin..
sevgiler
Y
kızlar bebeğin kalbi durmuş akşam kürtaj oldum. hiç belirtim yok diyordumya demek ondanmış 2,5 hafta önce durmuş. ben artık tükendim çocuk sayfasını kapattım 3,5 yıldır evliyim bunun 3 yılında tek hayatım bu oldu, aile düzenim kalmadı eşim orada ben burada, başka şeye odaklanamadım sonuç 3 kayıp. Nasipse zaten Allah verir benden bu kadar artık hiçbir çabam olmayacak.
kızlar bebeğin kalbi durmuş akşam kürtaj oldum. hiç belirtim yok diyordumya demek ondanmış 2,5 hafta önce durmuş. ben artık tükendim çocuk sayfasını kapattım 3,5 yıldır evliyim bunun 3 yılında tek hayatım bu oldu, aile düzenim kalmadı eşim orada ben burada, başka şeye odaklanamadım sonuç 3 kayıp. Nasipse zaten Allah verir benden bu kadar artık hiçbir çabam olmayacak.
kızlar ben marmariste tatilde idim yeni geldim geçmişi okuyamadım hpinizi öpüyorum
merhaba arkadaşlar bende sizlerle başımdan geçen benim için çok üzücü bir olayı paylaşmak istiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum. ben 5 yıllık evliyim çocuğumuz olmadı aşılamalar yaptırdık tutmadı bazı kürler denedim yine olmadı sonunda da tüp bebeğe karar verdik git gel hiç ümitli değildim ama ben elimden geleni yapmak istiyordum hiç umudum yokken çok güzel bir sonuç aldık tuttu hamile kaldım hemde ikizlerdi o kadar sevinmiştim ki anlatamam 24. haftama gireli 4 gün falan olmuştu ki birden akşam sancılarım tuttu anlayamadım acaba üşüttüm mü diye düşündüm geçer diye bir kaç saat bekledim ama geçmedi hastaneye gittik hiç ilgilenmediler bile 3-4 saat bana hiç bakmadan acilde beklettiler sonunda ultrasona soktular bebekler yaşıyor dediler bende gördüm kıpır kıpırdılar kan aldılar idrar istediler idrarı verirken hafif bir kan geldi dedim ama yine ilgilenmediler çekip gittiler ve yine dayanılmaz bir sancı geldi bağırmaya başlayınca sonunda yine geldiler kadın doğuma muaneye götürdüler bir baktılar ki meğer doğum başlamış yalvardım sezeryana alın daha çok küçükler diye ama beni azarlamaktan başka bişey yapmadılar ve epey bir küvez bekledik neymiş küvezi getirecekler acil olduğunu anlamamış neyse doktorlar ise hem beni azarlıyorlardı hemde zaten bunlardan bişey bekleme yaşamazlar diye beni dahada mahfediyorlardı neyse ilk bebeğim doğdu ikincisi ise tersti doktor içimden çıkarmaya çalışırken öldürdü çünkü ultrasonda ikiside yaşıyordu. yaşayan bebeğim için kendimi toparlamaya çalıştım ama maalesef 3.5 gün sonra diğer bebeğimide kaybettim. sizlerle paylaşmak istedim hiç kimseyle konuşamıyorum telefonlarımı açamıyorum gerçekten çok acı birşey yaşadım 2 temmuzda bu olayları yaşadım zaman yaralarımı biraz da olsa iyileştirir mi bilmiyorum ama keşke hemen yine hamile kalabilsem ve sağlıklı çocuklara sahip olabilsem. benim sorunum sanırım yumurtalıklarım çalışmıyor, bununla ilgili bilgileriniz varsa ve benimle paylaşırsanız çok sevinirim buna gerçekten çok ihtiyacım var. Allah inşallah benim yaşadığım acıyı kimseye yaşatmaz ve tez zamanda tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?