Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Canim Fericigim,
yazdiklarini okuyorum, vede cok üzülüyorum, annen üzüldügü icin böyle söylüyor, niye bukadar takiliyorsun.....Ay anne olmak ugruna hayatini su adamla heba ediyorsun, belki bu adamdan Allah sana evlat vermiyor, niye bunlari sorgulamiyorsun, esinle mutlu degilsin, ve anne olmak ugruna evlilige devam ediyorsun, bilemiyorum ki gecen senede sorunlarin vardi, cizgiyi cekseydin belkide simdi hayatinda yeni biri vardi vede hamilede olabilirsin. Feri cok mutsuzsan artik harekete gec, anne olmak ugruna filan hayatini ziyan etmen dogru degil. Belkide bu yarim kalan hamileliklerin sana bi mesaj.....lütfen bana kizma arkadasim, hayat herseye ragmen güzel.

Aycanim canim benim niye kizim sana..biz artik gercekler karsinisda ve dogru sözü karsininda saygi duyacak yastayiz..ne bilim aycan insan kabullenmek istemiyor,yoksa tabiki bende herseyi biliyor,kendime itirafta ediyorum...cok öptüm seni

Oh be kizlar, almanyada nihayet günesli bir gün. bugün insaallah 23 derece olacakmis, 1 aydir günese hasret kaldim burda. yarin yagmur yagacakmis ama olsun, bugün güzel vede günes yüzünü gösterdi ya, mutluyum. Günesi özlemistim inanin buna, enerji kaynagim yoktu, bugün var, isten erken cikmayi düsünüyorum, gezmeliyim, insaallah terlerim. Simdi türkiye yaniyor ya, buradaki soguk size tuhaf gelmistir, ama Feride bilir, havalar burda cok kötüydü. Neyse hepinizi sevgiyle kucakliyorum.

merhaba kizlar umarim hepiniz iyisinizdir..

Aycan ever sonunda günesi görebildik,burdada hava bu gün cok iyiydi 24 derece,bu hafta hep 20-25 arasi olacakmis ama yagmurda gösteriyor hava raporu..Tr dekilerle konusunca,gecen hafta burda hava hep 15-16 idi ve söylüyorum inanmiyorlar..istanbul nemle beraber 40 derece olmus..biz onlari kiskaniyoruz onlar bizi..

Kizlar bu gün yine herkes cocugunua alip sokaga cikmisti,o bebek arabalarndaki mimacik yavrulari görünce vallahi icin icime sigmadi..Bir bebegi kucaga almaktan daha büyük mutluluk heralde yok dedim,icimden hepsini kucagima alip.sarip,sarmalamak,öpüp koklamak geldi..Ama yapamam tabiki--en son 6 ay evel esimin kuzeninin cocugunu görmeye gittik,7 ay evel dogum yapmisti,kucagima alinca ,elim,kolum bosaldi,bacaklarimda derman gitti,kalbim duracak sandim o kadar heyecan ve mutluluk yasadimki anlatamam...

kasimda evliligimin 7. yili olacak,7 yil sabrettim 2 yildaha edecgim..zaten yasim 42 olur ,anne olmussam olmus,olamamisamda zeten artik,annelik hayal olur..Allahim baksin yüzüme,kucagimi,kucagimizi bos birakmasin...aminnnnnnn

Yildiz kusura bakma,kapattiktan sonra gördüm,simdi seni görünce yine girdim..yiyim canim sen nasilsin,zeyno nasil..kendinize iyi bakin..cok öptüm seni..

kizlar umarim iyisinizdir...esim ogluyla tr ye gidiyor ..16 agustos gidis 31 dönüs .burda 29 teemmuzda okul kapandi sanirim eylül 13-14 te acilacak,esimin oglu 3 hafta bizde yani.....tebi ben hemen hesap yaptim ve esim döngügünde benim ovülasyon geceli 5-6 gün olmus oluyor...bu gün isten sonra doktora gittim ,yalandan tatile gidecegimi ve reglimi 1 hafta geciktirmek istedigimi söyledim..simdiye kadar öyle birsey yapmadigimdan 1 sefere mahsusu olur dedi,ben nette arastirdigima göre progesteronu söyledim,tamam dedi yazdi...regl olmak itedigin tarihten 3 gün önce birak dedi,ayin 12 sinded basla dedi..

Bana rahim filmi yazmasini söyeledim...meger Avrupa ülkelerinde rahim filmi yasaklanmis...cekim esnasinda ki radyasyonun yumurtaliklara zarar verdigine ve cekimden sonraki 2 ay icinde olusan gebeliklerin radyasyon yüzünden sagliksiz ilerledigine yada düsüge neden olduguna karar verilmis...sadece tüplere sivi verilerek,gecirgenligine bakliyior,rahim ici görüntülenme yapilmiyor dedi..1 yil olmus...yani benim rahim filmimi ceken adam ,rontgen cekmemekte ve sadece aletle ekrandan bakarak,yasal seyi yapmis...ama icime ilac gitmedigine eminim hepsui akti cünkü....

Istersen tüp bebek merkezine yollim seni,cünkü bu islemler orda yapilior ve artik cocuk istiyorsan,dogal yolla zor,kontrol altinda ve asama asama ilerleyerek,tedavi olmalisin dedi."Kinderwunschzentrum" burdaki adi .bende düsüneyim dedim..cünkü orda esimdednde birseyler isteyecekler,hayatta gelmez,o zamnada benimle zaten ilgilenmezler,cünkü esinle beraber gitmen gerekiyor..

yani su tüpüm acikmi kapalimiyi biel ögrenemeyecegim..ama tüp bebek merkezine gidip,kendim parasini yaptirark cektirebilirmiyim diye soracagim....gelismeler bunlar cok öptüm

kizzz umut slm verip kaciyorsun..canim merakta kaldim,regl oldunmu ne oldu yzsana gelismelerii

Helsacigim cok öptüm...

aycan

feri progestanın kesin işe yaracağındn eminmisin, progestana rağmen kanama olabiliyor, burada bir ara tatile giderken primolut-n diye bir ilaç vermişti bir kere doktor onu kullanmıştık. bitince hemen ertesi gün bilemedin sonraki gün regli oluyorsun.

Helsacigim canim benim,umarim iyisindir,insan zaman gectikce iyi oluyor ama yara hic iglesmiyor..helsacigim canim benim,sen cok iyi kalpli,iyi yürekli,sabirli,özverili bir insansin...Allahim senin gönlüne göre versin..

helsacigim Primolut-n tablerri nette arastirdim,regl gecikmesi nasil olur diye yaptigim arastirmada,direk önce primolut-n tablet cikti...ama biliyorsun ki ben her ay hamilemiyim süpesi icindeyim ya,bu ayda ovülasyonu yakaladim gibi eger olurda hamilleik varsa bu hap zararliymis..hamilleik süpesi,yada olasiligi varsa kullanilmamaliymis..Umut dünyasi iste....Progesteronuda arastirdim,zaten biliyorsun ovülasyondan sonra,regl düzensizligi, tüp bebekte ve düsük riskinde kullaniliyor..reglimin olmasini istedigim tariheten 3 gün önce birakacagim..bir zarari yok,diger reglide etkilemiyormus..ben normalde 24-26 arasi regl oluyorum ama bu ay 28 de oldum,tam günüm belli degil yani..reglin 19.günü baslayacagim 2ß. günü birakacagim..3 -4gün icinde olurum,böylece esim geldiginde reglimin 10. günü oluyor,ovülasyonu kacirmam...AHHH ahhhhhhh ne islerle ugrasiyorum,su halime bak ama ne yapim..

ben kimyasal yasadigimda ,doktor test sonrasi hamileik cikinca progesteron vermisri,meger kimyasalmis,progesteron kullanincad reglim gelmedi,benim doktor tatilde diye,baska doktora gittim..güya 6+1 iken ne kese,ne bebek,sonra kan aldi doktor,degerin düsmüs ,ama hap kullandigin icin regl olmamisin dedi..ordan aklimda kaldi bu hap..o zamanda hapi birakinca 3-4 güne galiba regl olmusrum

cok öptüm seni canim benim..arada gir yaz..kendine iyi bak..Allah yardimcimiz olsun..cok öptüm

Yanlis yazmisim tarihleri 10 Agustosta baslayacagim 19 agustosta birakacagim..

Kizlar hepinize günaydin...bu gün hava burda cok güzel saat 09.14 olmasina ragmen 23 derece ama belli olmaz,bakarsin öglene yagmur baslamis..bende alisverise gidecegim..kendinize iyi bakin..cok öptüm hepinizi..

Nerdesiniz kizlar,artik topik,mopik kalmadi..benimde gelip kendi ,kendime birseyler yazmamin,acaba cevap veren oldumu,biri birsey yazdimi diye,meraklanip girip bakmaminda bir anlami kalmadi..kendinize iyi bakin..

Günaydin arkadaslar,

Fericim nasilsin insaallah iyisindir. Ben eskisi gibi giremiyorum nete. Digerleride saniyorum yaz dolayisiyla giremiyorlar, TR de havalar malum. Buradaki gibi degil. Esin yok izinde sen vaktini nasil geciriyorsun, ise devammi????, TR den seni aradimi gidince esin. Anlamadigim neden birlikte izin yapmiyorsunuz???? Daha iyi gelmezmi ikinizede. Öpüyorum kocaman

Aycan esim 16 agustos gidisp 31 dönecek..ogluyla gidecek,oglan varken olmuyor,esimin bir abisi istanbulda,ablasi antepte,ama anblasinin mersinde yazligi var..esim 3 gün istanbulda kalip mersine gidecekler...ben mersine felan gitmek istemiyorum..3 kez birlikte gittik ve hic mutlu olmadim.. hep onun ailesiyle zaman gecirebildim..Hepsinded o ailesindeki herkesi toplu olarak görsün diye mersine gitmek zorunda kaldik..mersinde sadece yeme icmme,temizlemeyle gecti zamanim,10-11 kisi oluyorlar ,gidip orda birde onlara hizmet edemem.gecti o günler....son 4 yildir esimle gitmiyorum..o ogluyla gidiyor,bende senede 2 kez filan ailmin yanina gidiyorum,ablamlarin yazliklari var cesme ve bodrumda,yazin onlarla vakit geciriyorum,yigenlerimle...istanbulda arkadaslarimla zaman geciriyorum,benim icin daha iyi oluyor...zaten ben subat sonu gittim,simdi is var gidemem ama kasim gibi filan yine 10-15 günlügüne gidecegim..bu yaz gidememis olacagim yani..

cok öptüm seni..

Anliyorum, iyi yapiyorsun ozaman gitmemekle. Canin SIKILMIYORDUR insaallah. Havalarda kötü be Feri, yüzmeye filanda gidilmiyor. E onun ailesi sormuyormu gelin niyse gelmiyor diye. Aman bosver kendini düsün. Esin ise girmismiydi. Yoksa hala issizmi????, O yokken güzel güzel kafani dinle canim. Kendine iyi bak

Aklima gelmesn,unitim,hafizamdan silinsin istiyorum ama malesef olmuyor,bu ay kendimi cok kötü hissediyorum...Kizlar gece ay tam bu zamanlar ben hamileydim,Yapmiyim etmiyim,kurcalamiyim dedim ama dayanamadim ..KK de gecmisi okuyorum kac gündür,o günlere geri döndüm,miyom amelyati icin görüsmeler,gitmeler gelmeler,sonra bir umut,hamile olsam seneryolari ve gerceklesen bir dilek..ne heyecanlanmisiz,ne sevinmis,panik yapmisim..testin pozitif cikmasi,kan vermeler,amelyat ertelemeler,doktorumun soku..ve sonrasinda yasadigim korkunc hüsran..ne kadar bahtsiz bir insanimki ,malesef her aya dayir nerseyse bir hamilelik sevincim,sonrasindada,baska bir ayda hüsran anim var..

Bazen icimden, ya güclü olup yasadiklarimi sindirmek ve sadece hayatimin bir kisminda yasadigim kötü tesadüfler olarak hatirlayip,sadece bir ah cekip,su ana dönmek istiyorum ama olmuyor iste..yada Alzaymir olup bu yasdiklarimi tippen unutmak istiyorum,hatat tüm hayatimi..progesteronda kullaniyorum ya,yine bir umut,reglim 3- 4 gün geciksinde,esim geldiginde ovülasyon zamanim kacmis olamsin diye,hap beni mahvetti,dersif,alingan,robot gibi oldum,tabi agustosunda etkisi var...Cogu gece uyumak ve sabaha uyanmamak istiyorum..Bende aslinda anne olamk icin hic umut yok,bense bosuna kendimce,caresizce,tek basina,bu girdapta debelenip duruyorum...keske kabullenebilsem ama basaramiyorum

Ben ilk okula ,orta okuldayken giderken,mahalede kimin cocugunu görsem kucagima alir,onlarla oynar,sever,ilgilenir,etraflarinda pervane olurdum.benden kücük 3 kardesim daha var,onlarada oyunla karisik annelik yapar,ydiri icirir,giydirir,uyuturdum..o zamanlar mahaleden bir kadin bana,ya bu kizin cock cocugu oalcak,yada hic olamayacak derdi..belki bunu 100 kez syölemistir,cogu zama o kadin aklima geliyor.ve artik biliorumi benim hic cocugum olmayacak..elimden geleni,elimden gelen cokta az olsa yapmaya calistim hep,yillar sonra icim rahat olsun diye...cok hatalarim oldu..gec evlenmekle,sectigim esle ama sanirim bunlar tesadüf degil kaderdi..

Su an yine uyumak ve sabaha uyanmamak istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…