kendimi hic iyi hissetmiyorum...2 gün önce annem aradi ,yine bana bir hamilleik haberi verip.sonrada yakindi yakindi yakindi.....annem benim canim annem,biricik annem öyle bir konustuki yine yüregimi dagladi....sen ne yaptinda sana bu kader yazildi diyerek,beni anne olamamamin sebebini suclu oldugum kanatine vererk cezami kesti..bana direk syölemeyerek,sen kim bilir ne yaptinda Allah sana böyle bir ceza verdin dedi...bana nasil olurda 4 kez hamile kalip 3 ölü bebk ,birde kimyasalin ne oldugunu bir türlü anlatamadigim icin ,yalanci gebelik yasadin diye hasap sordu...nasil cevap verebilirim ki....bana kac kez sen ne yaptin .basina bunlar geliyor dedi...dondum kaldim......Annem canim annem..biliyorum benim icin üzülüyor ama üzüntüsünü bile beni üzerek dile getiriyor......Cok ama cokkkk aglaadim kac gündür...bagra,cagira agladim...esim yanima gelipte neiyn var bile demedi...lanet olsun bu hayata...
Ben artik anne olmak icin degil.sadece kendi zevkim ve keyfim icin yasayacagim,esim icin ben sadece ona yemek yapip.evi temizlemek ve onun cinsel zevklerini tatmin etmek icin var olan bir canliyim...ama artik sadece onun ev arkadasi olacagim,kabul etmezsede .ev tutup ayrilacagim...6 yilimi makvetti..offffffffffffffff ya yatim ben cok amamcok moralim bozuk
Canim Fericigim,
yazdiklarini okuyorum, vede cok üzülüyorum, annen üzüldügü icin böyle söylüyor, niye bukadar takiliyorsun.....Ay anne olmak ugruna hayatini su adamla heba ediyorsun, belki bu adamdan Allah sana evlat vermiyor, niye bunlari sorgulamiyorsun, esinle mutlu degilsin, ve anne olmak ugruna evlilige devam ediyorsun, bilemiyorum ki gecen senede sorunlarin vardi, cizgiyi cekseydin belkide simdi hayatinda yeni biri vardi vede hamilede olabilirsin. Feri cok mutsuzsan artik harekete gec, anne olmak ugruna filan hayatini ziyan etmen dogru degil. Belkide bu yarim kalan hamileliklerin sana bi mesaj.....lütfen bana kizma arkadasim, hayat herseye ragmen güzel.
kizlar umarim iyisinizdir...esim ogluyla tr ye gidiyor ..16 agustos gidis 31 dönüs .burda 29 teemmuzda okul kapandi sanirim eylül 13-14 te acilacak,esimin oglu 3 hafta bizde yani.....tebi ben hemen hesap yaptim ve esim döngügünde benim ovülasyon geceli 5-6 gün olmus oluyor...bu gün isten sonra doktora gittim ,yalandan tatile gidecegimi ve reglimi 1 hafta geciktirmek istedigimi söyledim..simdiye kadar öyle birsey yapmadigimdan 1 sefere mahsusu olur dedi,ben nette arastirdigima göre progesteronu söyledim,tamam dedi yazdi...regl olmak itedigin tarihten 3 gün önce birak dedi,ayin 12 sinded basla dedi..
Bana rahim filmi yazmasini söyeledim...meger Avrupa ülkelerinde rahim filmi yasaklanmis...cekim esnasinda ki radyasyonun yumurtaliklara zarar verdigine ve cekimden sonraki 2 ay icinde olusan gebeliklerin radyasyon yüzünden sagliksiz ilerledigine yada düsüge neden olduguna karar verilmis...sadece tüplere sivi verilerek,gecirgenligine bakliyior,rahim ici görüntülenme yapilmiyor dedi..1 yil olmus...yani benim rahim filmimi ceken adam ,rontgen cekmemekte ve sadece aletle ekrandan bakarak,yasal seyi yapmis...ama icime ilac gitmedigine eminim hepsui akti cünkü....
Istersen tüp bebek merkezine yollim seni,cünkü bu islemler orda yapilior ve artik cocuk istiyorsan,dogal yolla zor,kontrol altinda ve asama asama ilerleyerek,tedavi olmalisin dedi."Kinderwunschzentrum" burdaki adi .bende düsüneyim dedim..cünkü orda esimdednde birseyler isteyecekler,hayatta gelmez,o zamnada benimle zaten ilgilenmezler,cünkü esinle beraber gitmen gerekiyor..
yani su tüpüm acikmi kapalimiyi biel ögrenemeyecegim..ama tüp bebek merkezine gidip,kendim parasini yaptirark cektirebilirmiyim diye soracagim....gelismeler bunlar cok öptüm
Helsacigim canim benim,umarim iyisindir,insan zaman gectikce iyi oluyor ama yara hic iglesmiyor..helsacigim canim benim,sen cok iyi kalpli,iyi yürekli,sabirli,özverili bir insansin...Allahim senin gönlüne göre versin..
helsacigim Primolut-n tablerri nette arastirdim,regl gecikmesi nasil olur diye yaptigim arastirmada,direk önce primolut-n tablet cikti...ama biliyorsun ki ben her ay hamilemiyim süpesi icindeyim ya,bu ayda ovülasyonu yakaladim gibi eger olurda hamilleik varsa bu hap zararliymis..hamilleik süpesi,yada olasiligi varsa kullanilmamaliymis..Umut dünyasi iste....Progesteronuda arastirdim,zaten biliyorsun ovülasyondan sonra,regl düzensizligi, tüp bebekte ve düsük riskinde kullaniliyor..reglimin olmasini istedigim tariheten 3 gün önce birakacagim..bir zarari yok,diger reglide etkilemiyormus..ben normalde 24-26 arasi regl oluyorum ama bu ay 28 de oldum,tam günüm belli degil yani..reglin 19.günü baslayacagim 2ß. günü birakacagim..3 -4gün icinde olurum,böylece esim geldiginde reglimin 10. günü oluyor,ovülasyonu kacirmam...AHHH ahhhhhhh ne islerle ugrasiyorum,su halime bak ama ne yapim..
ben kimyasal yasadigimda ,doktor test sonrasi hamileik cikinca progesteron vermisri,meger kimyasalmis,progesteron kullanincad reglim gelmedi,benim doktor tatilde diye,baska doktora gittim..güya 6+1 iken ne kese,ne bebek,sonra kan aldi doktor,degerin düsmüs ,ama hap kullandigin icin regl olmamisin dedi..ordan aklimda kaldi bu hap..o zamanda hapi birakinca 3-4 güne galiba regl olmusrum
cok öptüm seni canim benim..arada gir yaz..kendine iyi bak..Allah yardimcimiz olsun..cok öptüm
Aycan esim 16 agustos gidisp 31 dönecek..ogluyla gidecek,oglan varken olmuyor,esimin bir abisi istanbulda,ablasi antepte,ama anblasinin mersinde yazligi var..esim 3 gün istanbulda kalip mersine gidecekler...ben mersine felan gitmek istemiyorum..3 kez birlikte gittik ve hic mutlu olmadim.. hep onun ailesiyle zaman gecirebildim..Hepsinded o ailesindeki herkesi toplu olarak görsün diye mersine gitmek zorunda kaldik..mersinde sadece yeme icmme,temizlemeyle gecti zamanim,10-11 kisi oluyorlar ,gidip orda birde onlara hizmet edemem.gecti o günler....son 4 yildir esimle gitmiyorum..o ogluyla gidiyor,bende senede 2 kez filan ailmin yanina gidiyorum,ablamlarin yazliklari var cesme ve bodrumda,yazin onlarla vakit geciriyorum,yigenlerimle...istanbulda arkadaslarimla zaman geciriyorum,benim icin daha iyi oluyor...zaten ben subat sonu gittim,simdi is var gidemem ama kasim gibi filan yine 10-15 günlügüne gidecegim..bu yaz gidememis olacagim yani..
cok öptüm seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?