ALLAH şifa versin
böle isyanlar hepimize oluyor anlıyorum seni demek isterdim ama yaşamadan bilinmezki herkes yaşadığını bilir bu isyanında geçeçek inanıyorum hele ilerde bebişini kucağına alınca boşa üzülmüşüm ağlamışım isyan etmişim diceksin bu bir süreç geçeçek inanıyorum .nefes aldığın sürece umut vardır
benım yengem tam 13 sene bir çoçuk için bekledi 13 sene ne demek bir ömür sabretti ama her şeyin zamanı var deyip ben olsam bilmiyorum boş verirdim ama asla pes etmedi öle doktorada fazla gitmedi köy yeriydi 13 sene sonra kusenim elif geldi dünyaya sonra 47 yaşında nisanur
ALLLAH tüm istiyenlere (bende dahil ) 3 er 4 versin inşallah
Kizlar günaydin..Uyandim tuvalete gitmki ne görüm,kirmizilar geldi..anlamdim gitti bu isi,29.günde regl olmus oldum..zaten progesteron icin sitelerde 3 günden az regli olanalarda gecikme yapmayabilir,hap icilmesine ragmen reg olunabilir yaziyordu...cok moralim bozuldu...bosu bosuna o kadar hormon almis oldum ve ömümüzdeki reglim icin tüm planlarda bosa giti....offf offfffffffffffff
Gelde delirme..
hepinizti cok öptüm..dus alip ise gidim,sabak kirmizilari görünce,aradim gec gelecegim dedim...hala kendime gelemedim off
feri canım boşuna moralini bozma önümüzdeki ay için geciktirici kullanırsın sana ismini verdiğin hap varya ondan al onu bıraktığın an ertesi gün regli oluyorsun. eşinde yok acaba birşey var mı deyip kafanda soru işaretide olmaz rahat kullanırsın.
Helsacigim esim türkiyeye gitti 31 agustosta dönecek,bende bu ayki reglimi geciktirmek istedim ki.esim döndügünde,ovülasyon zamanim gecmemis olsun..ama yarim kaldi..simdi esim gelince reglin 14. günü oluyor,insallag bu ay gec olur ovülasyon,kacirma...Yani baska kullanmam gerek yok,bu regl icin lazimdi gecikme..
cok öptüm seni..
canım bakarsın kaçırmazsın. biliyorsun bu işler belli olmuyor insan tahmin eetmediği bir anda da yumurtluyor. ovülasyon testi kullansana bu ay.
feri sen bitkisel birşey kullanıyormusun hiç yada hiç kullandın mı.
Helsacigim isalla dedigin gibi olur..canim ben nerdeyse 7-8 aydir düzenli olarak ovülsayon testi kulaniyorum,bazen cift cizgiyi yakaladiktan sonra,calisma olmuyor,kaciriyorum ama cogu zaman ovülasyonu yakaliyorum,yinede olmuyor iste..
bitkisel seylere gelince,son 6 aydir brsey kullanmiyorum,doktor hayit hapi verdi onu bile cok düzensiz iciyorum..ama zamaninda,ara ara sogan suyu,adacayi yagi,caban cantasi,civan percemi,daha bir cok bitkisel cayi ictim-1 yil kadar düzenli,arasütü ,polen yedim..incir kürü yaptim..bunlardanmidir nedir bilmem ama benim yasim 40 olmasina ragmen,hormon testlerim cok iyi.
Sanirim benim acik olan tüpmded sorun olustu,yoksa ben cok cabuk hamile kalirdim ..1 düsükten sonra 2,5 yil korundum..ahhh ahhh ne salakmishim...korunmayi birakinca 3 aya hamile kaldim..düsükten sonra ,2 ay korundum, birakinca 4. ay hamile kaldim...oda düsünce.ki son gebeligim büyüktü,ona ragmen 7.aya hamile kaldim,kimyasal cikti....birde zar zor ovülasyon zamanini yakaliyabiliyordum,esim ben ne zaman istesem yanasmiyordu..yani kacirdigim kac ay olmustr ona ragmen hep cok cabuk hamile kaldim..
Bu günde adacayi,civan percemi icmeye basladim,15 gün icecegim..yarinda sogan suyu icmeye baslayacagim,reglin 6. gününden sonrada 4 gün adacayi yagini kullanacagim..yarinda bolca maydanos alip,maydanoslu sütlü oturma banyosuda yapacagim..yani allah ne verdise yapacagim bu ay,hazir esim yokken yapim...
slm kızlar
beni merak etmişsiniz sağolun kızlar.ben iyiyim mide bulantılarım geçti ama bu sefer mide ekşimesi ve gazıyla uğraşıyorum..
bu arada kafam da karışık ikili tarama testim yaşdan dolayı riskli çıktı,doktor amniyosentez yapalım dedi ama onda da düşük yapma riski varmş şaşırdım kaldım.çarşamba günü doktora gidicem o zaman karar verecez yapılıp yapılmayacağına ama uykularım kaçıyor
kızlar her zaman yazamıyorum ama inanın hep aklımdasınız.burda hava çok sıcak ve bunaltıcı hele bilgisayarın olduğu oda uzun süre oturursam nefes almakta zorlanıyorum.
Rabbim bu mübarek günlerde tüm dualarınızı kabul etsin inş
benimde hep duamdasınız çok öptüm sizi
bugün şöyle bir eskiye kadar gittim ve baktımki hem burada olsun hemde çevremde birlikte bu konuda birşeyler paylaştığımız, birlikte bebek için çaba içinde bulunduğum arkadaşalrımın hemen hepsi hamile kalmış ve bir kısmıda doğurmuş bile. daha dün gibi gliyor konuşmalarımız şunu mu yapsak şunu mu içsek yesek falan filan ama yalnız kalmışım biliyormusun şimdi onlarla ya onların çocuklarını konuşuyorum ya da hamileliklerini. ben ise tedavileri ve sadece birkaç aylık hamileliği konuşmanın ötesine gidemedim.
helsacigim bende romanyadaki o ilaci okudum..hatta 1 yildir biliyorum,ama tavsan otunu arastirdim ,pek aklima yatmadi..evet almanyada varmis..17-20 euro arasi..damla seklinde..su 2-3 ay gecsin zaten onuda denerim..bazi sitelerde okudum,hamile kalnlar olmus..denesek kaybedecek birseyimiz yok degilmi:))
Saat kac oldu hala yatamdim,kac kez yatag gdip sonra geri salaona geldim..off yaaa..kizlar benim su sag tüp acikmi degilmi..resmen yilan hikayesine döndü..acaba ,su doktora gitsem,cekimden süpe duydugumu söylesem,tekrar cekinmi desem...zaten 80 eurosunu hala ödemedim,onlarda ne aradi,nede mektup yolladi....ben düsünim tasinim ne yapacagima karar verim..su tüpümün durumunu net sekilde ögrenmem lazim..aciksa acik ama kapaliyda bosuna debelenmiyeyim..h.ici gidip su doktorla ben bir konisim,insallah izinde felan degildir..okullar kapali diye,herkes tatilde..sanki ne olmus..
su tüp mevzusun artik bir nokta koymak lazim her gün acikmi kapalimi diye düsünmekten gina geldi..
su KK deki topikleri okudugum kadar,baska birsey okusaydim sanirim o konuda diploma almis olurdum..gerci bir jinekolok kadar bilgi sahibiyim ne isime yarayacaksa,anca kendi kendimi yipratiyorum..birde bir doktor bana,nasil ultrasal,rontken yapacagimi ve makinayi nasil kullanacagimi gösterse vallahi doktorluk bile yaparimTr de zamaninca cokca sahte disci yakalaniyordu ya,acmislar muhayahane insanlara dis yapiyorlar,dis doktoruyum diye...
en iyisi ben yatim
Aycan okuyunca kizacaksin yine,bunalim yapmisiniz deyuuu..demi kizzz
UMUTTTTT nerelerdesin ya,kaybettik hükümsüzdür diye ilan verecegim vallah..kiz yoksa hemilemisin,yada tüpe basladinda,kendini beklemeyemi aldin....insallah hamilesindir..olmaz deme hemde bal bibi olurrrr
Allahim ne olur bizden eksik etme mucizelerini...amin
Helsacigim isalla dedigin gibi olur..canim ben nerdeyse 7-8 aydir düzenli olarak ovülsayon testi kulaniyorum,bazen cift cizgiyi yakaladiktan sonra,calisma olmuyor,kaciriyorum ama cogu zaman ovülasyonu yakaliyorum,yinede olmuyor iste..
bitkisel seylere gelince,son 6 aydir brsey kullanmiyorum,doktor hayit hapi verdi onu bile cok düzensiz iciyorum..ama zamaninda,ara ara sogan suyu,adacayi yagi,caban cantasi,civan percemi,daha bir cok bitkisel cayi ictim-1 yil kadar düzenli,arasütü ,polen yedim..incir kürü yaptim..bunlardanmidir nedir bilmem ama benim yasim 40 olmasina ragmen,hormon testlerim cok iyi.
Sanirim benim acik olan tüpmded sorun olustu,yoksa ben cok cabuk hamile kalirdim ..1 düsükten sonra 2,5 yil korundum..ahhh ahhh ne salakmishim...korunmayi birakinca 3 aya hamile kaldim..düsükten sonra ,2 ay korundum, birakinca 4. ay hamile kaldim...oda düsünce.ki son gebeligim büyüktü,ona ragmen 7.aya hamile kaldim,kimyasal cikti....birde zar zor ovülasyon zamanini yakaliyabiliyordum,esim ben ne zaman istesem yanasmiyordu..yani kacirdigim kac ay olmustr ona ragmen hep cok cabuk hamile kaldim..
Bu günde adacayi,civan percemi icmeye basladim,15 gün icecegim..yarinda sogan suyu icmeye baslayacagim,reglin 6. gününden sonrada 4 gün adacayi yagini kullanacagim..yarinda bolca maydanos alip,maydanoslu sütlü oturma banyosuda yapacagim..yani allah ne verdise yapacagim bu ay,hazir esim yokken yapim...
feri senin tüpün kürtajlardan sonra mı kapandı. yoksa biri kapalımıydı zaten.
açık mı kapalı mı diye düşünmekle birşey olmaz ya başka yere git ya da gene aynı yere tekrardan çekilmesi gerekiyorsa bir hsg çektir olmazsa. yoksa bu kadar çabalıyorsun hepsi boşa gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?