Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

canım tşk.

benimki isyan etmiyorum sadece tükendim artık. insan maddi manevi gücü yettiği kadar tedavi olur elinden geleni yapar, olmadı bir daha dener, 2 defa 3 defa 5 defa bilsem hamileliğimin devamı gelecek sağlıklı bir şekilde doğyracağım elimden geldiğince denerim, hep öylede yaptım doğal yolla kaldığım halde o olmayan sürede elimden geleni yaptım tüp bebek dahil, tedavilerde olmadı gene doğal yolla oldu ama bununda sonu gelmedi. negatif tüp bebekten sonra hemen vakit kaybetmeden 2.ci deneme için gittim . başlama zamanına karar verdik. yani negatif tedaviler, 2 gebelik kaybı yıldırmamıştı beni her seferinde vakit kaybetmeden yeni çabalara giriyordum. ama bu 3.kayıp beni tamamen tüketti.

Kizlar günaydin..Uyandim tuvalete gitmki ne görüm,kirmizilar geldi..anlamdim gitti bu isi,29.günde regl olmus oldum..zaten progesteron icin sitelerde 3 günden az regli olanalarda gecikme yapmayabilir,hap icilmesine ragmen reg olunabilir yaziyordu...cok moralim bozuldu...bosu bosuna o kadar hormon almis oldum ve ömümüzdeki reglim icin tüm planlarda bosa giti....offf offfffffffffffff

Gelde delirme..

hepinizti cok öptüm..dus alip ise gidim,sabak kirmizilari görünce,aradim gec gelecegim dedim...hala kendime gelemedim off

Avatarimida degistirdim,belki bir gün görürüm pozitifi..Esim tam reglimin 14. günü gelmis oluyor..belkide gec yumurtlarim bellimi olur.....ayyyyyyyyyyyyy bagirmak istioyrum...

feri canım boşuna moralini bozma önümüzdeki ay için geciktirici kullanırsın sana ismini verdiğin hap varya ondan al onu bıraktığın an ertesi gün regli oluyorsun. eşinde yok acaba birşey var mı deyip kafanda soru işaretide olmaz rahat kullanırsın.

Helsacigim esim türkiyeye gitti 31 agustosta dönecek,bende bu ayki reglimi geciktirmek istedim ki.esim döndügünde,ovülasyon zamanim gecmemis olsun..ama yarim kaldi..simdi esim gelince reglin 14. günü oluyor,insallag bu ay gec olur ovülasyon,kacirma...Yani baska kullanmam gerek yok,bu regl icin lazimdi gecikme..

cok öptüm seni..

Aycan,yildiz nasilsiniz kizlar

Care senden haber yok,iyimisin

Umut vllahi meraklanmamk elde degil,nerelerdesin kiz.

Geschenk..KK de topigine baktim ama hala haber yok senden,insallah hersey yolundadir..dualarimiz seninle canim..cok öptüm

canım bakarsın kaçırmazsın. biliyorsun bu işler belli olmuyor insan tahmin eetmediği bir anda da yumurtluyor. ovülasyon testi kullansana bu ay.
feri sen bitkisel birşey kullanıyormusun hiç yada hiç kullandın mı.

slm kızlar
beni merak etmişsiniz sağolun kızlar.ben iyiyim mide bulantılarım geçti ama bu sefer mide ekşimesi ve gazıyla uğraşıyorum..
bu arada kafam da karışık ikili tarama testim yaşdan dolayı riskli çıktı,doktor amniyosentez yapalım dedi ama onda da düşük yapma riski varmş şaşırdım kaldım.çarşamba günü doktora gidicem o zaman karar verecez yapılıp yapılmayacağına ama uykularım kaçıyor

kızlar her zaman yazamıyorum ama inanın hep aklımdasınız.burda hava çok sıcak ve bunaltıcı hele bilgisayarın olduğu oda uzun süre oturursam nefes almakta zorlanıyorum.
Rabbim bu mübarek günlerde tüm dualarınızı kabul etsin inş
benimde hep duamdasınız çok öptüm sizi

Helsacigim isalla dedigin gibi olur..canim ben nerdeyse 7-8 aydir düzenli olarak ovülsayon testi kulaniyorum,bazen cift cizgiyi yakaladiktan sonra,calisma olmuyor,kaciriyorum ama cogu zaman ovülasyonu yakaliyorum,yinede olmuyor iste..

bitkisel seylere gelince,son 6 aydir brsey kullanmiyorum,doktor hayit hapi verdi onu bile cok düzensiz iciyorum..ama zamaninda,ara ara sogan suyu,adacayi yagi,caban cantasi,civan percemi,daha bir cok bitkisel cayi ictim-1 yil kadar düzenli,arasütü ,polen yedim..incir kürü yaptim..bunlardanmidir nedir bilmem ama benim yasim 40 olmasina ragmen,hormon testlerim cok iyi.

Sanirim benim acik olan tüpmded sorun olustu,yoksa ben cok cabuk hamile kalirdim ..1 düsükten sonra 2,5 yil korundum..ahhh ahhh ne salakmishim...korunmayi birakinca 3 aya hamile kaldim..düsükten sonra ,2 ay korundum, birakinca 4. ay hamile kaldim...oda düsünce.ki son gebeligim büyüktü,ona ragmen 7.aya hamile kaldim,kimyasal cikti....birde zar zor ovülasyon zamanini yakaliyabiliyordum,esim ben ne zaman istesem yanasmiyordu..yani kacirdigim kac ay olmustr ona ragmen hep cok cabuk hamile kaldim..

Bu günde adacayi,civan percemi icmeye basladim,15 gün icecegim..yarinda sogan suyu icmeye baslayacagim,reglin 6. gününden sonrada 4 gün adacayi yagini kullanacagim..yarinda bolca maydanos alip,maydanoslu sütlü oturma banyosuda yapacagim..yani allah ne verdise yapacagim bu ay,hazir esim yokken yapim...

ben bitkisel çok birşey yaptım sayılmaz ama son 2 hamileliğimde de o ay soğan kürü yapmıştım ve civanperçemi içiyordum. artık tesadüfmü bilmiyorum. aslında bu ay gene yapacaktım ama saraçoğluna mail attım ve aradım kürtajdan sonra en az 4 ay sonra başlanmalı dedi. bende yapmadım. arı sütü bal poleni bende kullandım 3 ay üst üste ,ovülasyon testi bende kullandım bir ara 4-5 ay üstüste yakalıyordum da hep de tahmin ettiğim günlerde ama kullandığım zamanlar olmadı. benimde hormon testlerim iyi yaşıma göre doktor sayıyada iyi diyor ama galiba görüntü olsa da yaşa bağlı kalite sorunu var gibi geliyor bu son 2 kayıpta o nedenle oldu gibi geliyor. genetiğe gönderdiğimin sonucu çıksada anlaşılır artık birşey varsa o zaman kesin kalite sorunu diyeceğim. o zaman cinsiyetide belli olacak.
feri maydonoz süt buharını nasıl yapıldığını biliyormusun biraz bakmıştım buradan ama ne kadar oturmak gerekir, tam olarak ne zaman başlamak gerekir.

Canim benim,seni görmek ne güzel..tatlim benim iyi ol,bize iyi oldugunu bildir yeter..vallahi hep aklimdasin..

carecigim..bence benim fikrimce aminyosentez yaptirma,ben yasim 38,5 olmasina ragmen,testimde yastan dolayi riskli cikmisti yaptirmadim,ben o zaman doktoruma yalvarark sordum,cünkü o bana,yasim acisindan yaptir dedi..ben israrla sordum bu bebek benim icin,bir hazine ve onu amniyosentez sonu kaybedersem n olur diye,doktor bana aslinda 2 li test cogu kadinda yas 32-33 bile olsa bir sorun olmasada riskli sonuc veriyor..2 li test var,3 lü 4 lü test var...tam ayrintili ultrason var..doktor bana 2 li tes sanirim 1/190 filan cikinca o zaman ,karindan su almaya gerek yok ,ayrintili ultrasondan sonra karra veririz demisti...2 li 3 lü teste,yas,kilo ve daha bir cok seyi baz alarak sonuc cikarioyrlar...bebegin ense ölcümü yapildimi,mesela benimi iyidi,doktor ense ve yüz ,snirim buruna bakiyorlar saglikli bebek degerlerinde demisti..

tabi sen,düsün tasin,esinle ,ailenle konus...gerci aileler amniyosenteze cok akrsilar,benimkiler öyleydi...canim benim ya,isini iyi yapamayan,yada cok iyide olsa o an bir hata yapsa allah koruusun,ne bilim ya....bence sen yaptirma..ayrintili ultrasala baktir önce,su 3 boyutlu ve renkli oanlarla orda bebek cok net görülüyor...birsey varsa,yada riskli bir durum cikarsa yaptirisin...

AYY icimi korku saldi yaptirma care..kac kisinin testleri riskli cikiyor.amniyosentez yaptiriyorlarki birsey yok,yada yaptirmiyorlar yine beke turp gibi....ysayacagin streste cabasi,karnindan su alinacak,o anki stres,sonra birsey olacakmi diye stres..rest sonucu 2-3 haftya cikiyor stres ..bosver heppsini...3 boyutlu,renkli ultrasal en iyisi....cok öptüm,arada gel yazz..okk

bugün şöyle bir eskiye kadar gittim ve baktımki hem burada olsun hemde çevremde birlikte bu konuda birşeyler paylaştığımız, birlikte bebek için çaba içinde bulunduğum arkadaşalrımın hemen hepsi hamile kalmış ve bir kısmıda doğurmuş bile. daha dün gibi gliyor konuşmalarımız şunu mu yapsak şunu mu içsek yesek falan filan ama yalnız kalmışım biliyormusun şimdi onlarla ya onların çocuklarını konuşuyorum ya da hamileliklerini. ben ise tedavileri ve sadece birkaç aylık hamileliği konuşmanın ötesine gidemedim.

feri aklıma geldi bizim kızlar romanyadan alınan bir ilaçtan bahsediyorlar. ben şöyle bir baktım almanyada da varmış.
tavşancıl otu(Heracleum sphondylium) tenktürü adı BRANCA URSULUİ. ucuz birşey ama kızlar çok övmüş senin dilin iyidir benden daha iyi araştırırsın.

helsacigim..benim cevremde,akrabalarda 20-25 yasinda evlenip 10-15 hatta 19 yil cocugu olmayanlar bile cok sükür diyim hamile kaldilar,bebeklerini kucaklarin aldilar..hatta cogu yillarca hamile kalamadi ,umutlar,tedavi secenekleri bitti sonrasinda kendiliginden yada ,artik son denemelrinde 6. 7. tüp ten sonra anne oldular..bense 6 ayda bir hamilleik haberi verip 4-5 aydada düsük haberi veriyordum..bana doga sana ne kadar cömert davraniyor derlerdi ..cömert davrandi ama hala kucagim bos.

Su an cevremde,akraba,es,dost,kolu,komsu herkes bir sekilde cocuk sahibi oldu..cocugu olmayan tek kisi benim..düsündükce cok üzülüyorum..

maydanosuda..reglin 6.ci günü yapacagim..bende KK de okudum..sütü kaynatip icine atacagim ve,kendimi yakmadan,basarabilirsem buharinda duracagim..KK de bakacagim kizlar nasil yapmis diye..belki tüpüme iyi gelir..umut dünyasi iste,.

Canim benim ya ne diyim,allah acisin halimize,allahtan baska kimse bize yardimci olamaz..ne olur bize yardim etsin..kendimi cok ama cok ceresiz hissediyorum..simdi 1 cocugum olsaydi ve ben su an onunla ilgilenseydim ne olurdu..buralarda insan kendini zaten yalniz hissediyor,bir cocugum olsa bana ,arkadas,yoldas olcakti..beni kosulsuz seven..ahhh ayy

helsacigim bende romanyadaki o ilaci okudum..hatta 1 yildir biliyorum,ama tavsan otunu arastirdim ,pek aklima yatmadi..evet almanyada varmis..17-20 euro arasi..damla seklinde..su 2-3 ay gecsin zaten onuda denerim..bazi sitelerde okudum,hamile kalnlar olmus..denesek kaybedecek birseyimiz yok degilmi:))

öyle tabii kaybedecek birşeyimiz yok kafamzı hariç:)) aslında o ottan alsak kaynatıp içsek olmaz mı acaba.

sana birşey söyleyim mi ben nazara da çok inanıyorum. ben ilk hamile kaldığımda yeni atamam oldu ona sevinirken bir hafta sonrada hamile olduğumu öğrendim herkes ne kadar şanslısın hem güzel bir işin oldu hem bebeğin olacak dedi, keşke işim olmasaydı da bebeğim olsaydı. sonra etrafımda hamile kalmaya çalışan yada bir şekilde kalıp düşük falan yapanlar en azından sen hamile kalıyorsun rahminde taşıyor düşükte olmuyor sen bizden şanslısın diyenler doğum bile yaptı ben düşük yaptım. sonra tekrar hamile kalınca yaşına rağmen bak nasıl kolay hamile kalıyorsun, yaşına rağmen demekki iyi yumurtan oluyor dediler bununda kalbi durdu. tüp bebektede aynı şeyi yaptılar senin kesin tutar 2 kere doğal yolla hamile kalmışsın falan filan o da olmadı.

Saat kac oldu hala yatamdim,kac kez yatag gdip sonra geri salaona geldim..off yaaa..kizlar benim su sag tüp acikmi degilmi..resmen yilan hikayesine döndü..acaba ,su doktora gitsem,cekimden süpe duydugumu söylesem,tekrar cekinmi desem...zaten 80 eurosunu hala ödemedim,onlarda ne aradi,nede mektup yolladi....ben düsünim tasinim ne yapacagima karar verim..su tüpümün durumunu net sekilde ögrenmem lazim..aciksa acik ama kapaliyda bosuna debelenmiyeyim..h.ici gidip su doktorla ben bir konisim,insallah izinde felan degildir..okullar kapali diye,herkes tatilde..sanki ne olmus..

su tüp mevzusun artik bir nokta koymak lazim her gün acikmi kapalimi diye düsünmekten gina geldi..

su KK deki topikleri okudugum kadar,baska birsey okusaydim sanirim o konuda diploma almis olurdum..gerci bir jinekolok kadar bilgi sahibiyim ne isime yarayacaksa,anca kendi kendimi yipratiyorum..birde bir doktor bana,nasil ultrasal,rontken yapacagimi ve makinayi nasil kullanacagimi gösterse vallahi doktorluk bile yaparim Tr de zamaninca cokca sahte disci yakalaniyordu ya,acmislar muhayahane insanlara dis yapiyorlar,dis doktoruyum diye...

en iyisi ben yatim

Aycan okuyunca kizacaksin yine,bunalim yapmisiniz deyuuu..demi kizzz

UMUTTTTT nerelerdesin ya,kaybettik hükümsüzdür diye ilan verecegim vallah..kiz yoksa hemilemisin,yada tüpe basladinda,kendini beklemeyemi aldin....insallah hamilesindir..olmaz deme hemde bal bibi olurrrr

Allahim ne olur bizden eksik etme mucizelerini...amin

feri senin tüpün kürtajlardan sonra mı kapandı. yoksa biri kapalımıydı zaten.
açık mı kapalı mı diye düşünmekle birşey olmaz ya başka yere git ya da gene aynı yere tekrardan çekilmesi gerekiyorsa bir hsg çektir olmazsa. yoksa bu kadar çabalıyorsun hepsi boşa gider.

adaçayı yağını nasıl kullanıyorsun? ne işe yarıyor..cvp verirsen çok sevinirim

Helsacigim ..benim 1. ve 2. bebek te yaklasim kürtajdan 1 hafta 10 gün önce kalp atimlari durmus..yani icerke cansiz olarak cok kalmislar,allahtan beni zehirmelemdiler cünkü hic belirti hissetmedim..gerci gögüs agrilarim gecmidsti,doktor hsg cekildikten sonra bebekler icerde enfeksiyon yapmis olabilir dedi..ben 2. kürtajdan sonra bebek 12 haftalikti cok kasik agrisi yasadim..sonra gecti..o ara KK yi kesfetim..hsg yi,kürtajdan sonra yapisiklik olabilecegini,bebek icerde enfeksyon yapip, tüplere zarar verecegini okuyup,sonrada 6 ay hamile kalamayinca doktora yalvar yakar hsg icin sevk yazdirdim..orda ciktiki saol kapali,sagdad gecis darligi var..doktor raporu okuyunca,,sen artik nornal yole gebe kalamzsin seni tüp bebek merkezine yollim dedi..hayatimin en kötü günlerinden biriydi..o ay ne kiriz yasadim..sonra düsn o kadar umutsuz kalmisimki reglim 10 gün gecikti,test bile alip yapmadim..benim 3. hamileligim mucuze gibiydi yani--oda 4,5 aylik gitti..

sonra miyinum vardi benim,onu aldiracaktim ve tüpümede bakacaklardi..laparaskopi oldum..sol kapali,sag acik dediler..02.09.2010 da lap oldum..tam 1 yil olacak yani..tabi ilk laparaskopi randevum 7,ayin sonuydu o ay hamile oldugumu ögrendim,yine bir mucize yasadim ama o da kimyalal cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…