Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Hadi bakalim Ferim, hayilisi, senin azmine bayiliyorum, canim ya. Sen sonunda o bebisi kucaklican

Kizlar ne kadar sansizim ben..hoplaya ziplaya,ayaklarim kicima dege dege doktora gittimki kapi duvar...Muhayahanenin kapsina yazi asmislar ..bu gün ögleden sonra randevusu olanlar lütfen,carsamba ayni randevu saatlerinde,ögleden sonra gelsin diye..Carsambalari ögleden sonra almanyada doktorlar kapali,bu gün ne olduysa ögleden sonralari,carsambay kaydirmislar..cok bozuldum vallahi..neyse vardir bundad bir hayir diyelimde,kendimizi kandiralim....

ovülasyon testi yaptim hala ,ikinci cizgi silik,demekki daha var...carsamba bakalim ne olacak,insallah aksilik cikmaz...cok öptüm sizi..

Selam,
civanpercemi ile oturma banyosu yap, nasil yapilmasi gerektigini daha önce bu topikte yazmistik, doktorumun dediginie göre kimi bayanlarda yumurta catladiginda, ara kanama ama az miktarda normalmis.

nasıl bulucam ki o sayfayı şimdi...
yine de tşkler

cnm hakkına hayırlısı vardır bunda da bi hayır...
inş güzel haberlerle gelirsin..
almanya da mı yaşıyorsun?

bu arada herkesin bayramı kutlu olsun...

Merhaba kızlar

öncelikle hepinize iyi bayramlar.

UMUT inşallah olumlu sonuç alırsın.

kızlar ben burada geçici olduğum için evde internet yok, bugün anneme geldim hemen girip sizlere bakayım deidm.

ben kürlere devam ediyorum ama aklım karışık, bugün 16. günüm ve galiba ben hala yumurtlamadım inşallah tesr birşey yoktur. 10.gün doktora gittiğimde yumurtaların olduğunu ve bu ay büyük ihtimal sol taraftan yumurtlarsın demişti doktor. bende reglimin 2.gününden beri ateş ölçüyorum ilk defa deniyorum. ağızdan ölçüyorum ama ateşim hep aynı seyrediyor 36.4-36.3 bundanda hala yumurtlamadığımı anladım. benim şimdiye kadar yumurtlamış olmam lazımdı. hiç akıntımda yok. fazla mı bitkisel yükleme yaptım acaba. birde şimdi kist falan olmasın mı aklım ona takıldı. çünkü bir kere kistim olmuştu aynı o zaman gibi içimde birşeyler hissediyorum. eşimde zaten 2 gün sonra gidecek 2 güne kadar ovülasyon oldu olmadı yapacak birşey yok. canım sıkıldı anlayacağınız.

hepininizi öpüyorum. gelirsem buraya tekrar yazarım.

Son düzenleme:

Canim bence bosuna panik yapiyorsun, bizim yasimizdaki bayanlar her ay yumurtlamaz buda cok normal. Benim doktorum böyle söylemisti

Canim bence bosuna panik yapiyorsun, bizim yasimizdaki bayanlar her ay yumurtlamaz buda cok normal. Benim doktorum böyle söylemisti

canım biliyorum onu da reglimin 10.günü doktora gittim sağlı sollu büyümüş foliküller vardı onun için acaba kist falan mı oldu böyle fazla bitkisel şey birden kullanınca diye düşündüm.

FERİ ne yaptı eşi geldi kayboldu birden. hemde doktora gidecekti çarşambaya.

kızlar selam hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun ben bayram ziyaretinde bu gün geldim pazartesi okul başlıyor ben koca bir yazı yine bomboş bitirmiş olarak okula gideceğim artık gücüm kalmadı ve şunu anladım ki çocuksuz olmaya alışılmıyor bayramda öyle çok imrendim ki ama zaten hep imreniyorum hepinizi öpüyorum

Kizlar canlarim benim,hepinizin gecmis bayrami kutlu olsun..Allahim hepimizi saglikli,huzurlu,cocuklu günler nasip etsin..aminnnn

Aycan..Umut..Toprak..Saribeybi umarim hepiniz iyisinizdir..

Umutcugum canim benim,diyecek sözümüzde yo ki,kalmadi,elimiz,kolumuz gibi,dilimizde baglandi bu konuda..Umutcugum,insallah su asilamanin sonucu pozitif olur..Ahh umutcugum canim benim,biliyorsun iste neler diyecegimi..

Toprakcigim,seninde sagda,solda varmis yumurtan,ovülasyon belirtidine,atesede cok takilma..ben kac kez ovülasyon agrisi hissetim,yumuta catladi sandim,ama doktora gittimki,hala yumurta catlamamis,catlamadi dedigin kac ayda,meger yumurta büyümüs catlamis cikti..ovülasyon testinde pozitifi görmedigim aylarda,aslinda testlerin beni yaniltigini anladim..insallah kisa zamanda o yumoslar,bebek olur..insallahh

ben doktora gitim,sagda,solda yumurtam vardi..biri 21,digeri 19 dedi..carsamba gitmisitim,bu gece mutlaka calisin dedi,calisma yaptim,hatta persembede oldu,esim yoktuya 2 hafta,iyi oldu..progesteron tablet verdi..16.gün basla 10 gün ic dedei..klomene sicak bakmadi,yumurtalarin iyi gelismis,kitst yapar saan klomen dedi..ben icmek istiyorum dedeim,anlatim durumu..regl olursan gel dedi..iyi davrandi bana..reglin 3. günü hormon icin kan alim dedi,2 ay evel yaptirdigim test sonuclarini verdim,bakti o zaman gerek yok dedi.hormonlar yasina göre iyi dedi..HSG raporunuda götürdüm.görünce tüp neden yaptirmiyorsunuz,yaptirdinizmi diye sordu..esim ben 3 kayip ve 1 kimyasal yasayinca,cocouk fikrine cok karsi dedeim,o yüzden olursa mutlaka spontane olmali dedim..klomenle deneriz3-4 ay ama olmazsa yapacak birsey kalmaz dedi..tamam dedim..ne bilim bu ay tam ovülasyon zamani iyiy calismis oldum..insallah tutar...Nasrettin hocaninda dedigi gibi,ya tutarsa

Aycan canim benim,sen nasilsin,burda havalar iyi gidiyor,bayramda geccti giti..aycan kis kapida 10-15 güne klamaz havalar bozulur,benimde ruh halim tabiki..cok öptüm

Caree...Geschenk tatli hamisler,umarim hersey yolundadir

Care arada gir yaz bize,merakta birakma..

Geschenk...topiklerde senden ize ratlamadim...umaarim iyisindir..lüten yz bize..

Insallah sag,salim bebeklerinize kavusursunuzz

herhalde moralin biraz yerine gelmiştir. fericiğim inşallah bu ay yakalamışsındır. bu ay çok farklı şeyler kullandım bakalım ne olacak. gerçi sonuç alamasamda her ay yapacağım. feri eşimde bir değişiklikler oldu. benim yıllardır yaşadığım kaygıları duymaya başladı. biraz gecikti ama en azından çaba içine girmiş. inanamıyorum beni çok şaşırtıyor vakit kaybetmeden hemen tüp bebek yapalım diyor ve merkez araştırması yapıyor. aslında kafam çok karışık çok cesaretim yok tüp bebeğe başka bir olumsuzluğu kaldıramam.

Selam Kizlar,
Umutum daha sonucunu almadinki, niye bos gecsin. Koca yaz tatilin

Toprakcim, kesin esin arkadaslarinin veye ailesinden birinin söylediklerinden etkilnmistir, niye korkuyorsun, hersey bizim icin, ileride pisman olmaktansa; niye denemedim demektense, dene derim ben.

Fericim hayirli olsun insaallah, güzel haberlerini bekliyorum.....

Bende ayni tas ayni hamam. Sevgilerimle :79:

büyük ihtimalle birinden etkilenmiştir. zaten benim dışımda herkesin dediği daha ikna edici gelir. yaşadığım kötü şeyler bile adamı ikna etmiyordu. büyük ihtimalle de annesi etkilemiştir çünkü bana neden ankarada bir doktora gitmiyorsun oranın doktorları daha iyi diyordu, şimdi eşimde illahi ankara diyor. neyse ikna olsunda nasıl olursa olsun.
geçen maillerimi karıştırırken ona attığım mailleri buldum silmemişim. 2009 yılından beri yazdıkalrım duruyor.konuşma ile ikna olmayınca bende mail atmışım. ona şöyle yapalım böyle yapalım bak durumumuz böyle diye anlayacağın hep ona yalvarma pozisyonundaymışım:)

Toprekcigim,bilmiyorum ama doktor solda,sagda 1 er yumurta var,bu gece mutlaka calisin diyince,ve gecede calisma olunca,1 gün öncesinded calisma olmustu zatrn,inanki cok umutlandim..sagda yumurtam var ya,umudumda var...Canim benim sendednde cok umutluyum..esinede cok sevindim..benim esimde ben ne desem otomatikman hayir der,baskasi ayni seyi söyleyincede ever diye atlar..huylari ayniymis yani...esin cocouk fikrine ve oluruna sicak baksinda,kimin ikna ettiginin önemi yok..cocouk konusunda senle hareket etsin yeter,gerisi bos su asamada...3-4 ay dene olmazsa direk tüpe gecin...vallahi benim esim istese,bikmadan usanmadan tüp denerim,taki olana kadar...sürec tabiki cok yipraticidir,hic yasamadim,ama regl günü yaklastikca,yasadigim stres bu kadar coken,tüp yada asilamada kim bilir nasil bir baski,merak oluyordur..Allah herkesin yardimcisi olsun insallah..icinded bizimmm

Canim benim bu sene olmazsa,2012 de tüpe gec bence,zaman kaybetmenin anlami yok..cok öptüm

Ahhh Aycancigim ahhh,güzel habere bende hasret kaldim..her ay öyle umutlaniyorumki anlatatmam..niye hic umudum yok olmuyor bu ne bicim inancki,kaybolmuyor..gercekci olamiyorum yani..cok öptüm seni tatlim benimm

Umutcugum nasilsin canim benim..insallah bize güzel haberler verceksin..insallahhh

Care umarim iyisindir,bulantilarin artik yok olmak üzeredir...cok öptüm seni..yaz bize...

Geschenk...miyonun insallah büyümez,seni zorlamaz,gectimi agrilarin,yat dinler..cok öptüm seni

Yildiz--Zeyno umarim anali kizli iyisinizdir..hala ttaildemisiniz..gelince yaz bize

herkese merhabalar hanımlar umarım hepiniz iyisinizdir.
geçmiş bayramınız mübarek olsun.
ben eve alıştım dün ilk gündü iş te zorlandım bugün daha iyiyim..
ve bu ay dr de dahil herhangi bi çaba da bulunmicam çocuk için..
eşim de oluruna bırakalım dedi.hakkımızda hayırlısı olur inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…