Kizlar nereledesiniz bakim..umarim iyisinizdir..
Umutcugum nasilsin,insallah bebecigin,göbecigine dogru ilerliyordur..insallahhhh
Aycan nasilsin tatlim,keske bayramda burdad tatil olsaydi degilmi:))
TOprak sen nasilsin canim..kürlere devam,insallah cok faydasini göreceksin
ben bu gün ovülasyon testi yaptim,cok silik ikinci cizgi cikti..esim 31 inde saat 00.30 de inecek,yani aslinda sali gecesini birlikte gecirmis olacagiz..ovülasyon testine göte daha ,yumurtlamaya var..Ögleden sonra doktor randevumda var,orda belli olur zaten yumurtanin durumu..bu gidisle bu ayki ovülasyonu kacirmayacagim galiba..insallahh..tabi netice önemli..
cok öptüm sizi...
Selam,
civanpercemi ile oturma banyosu yap, nasil yapilmasi gerektigini daha önce bu topikte yazmistik, doktorumun dediginie göre kimi bayanlarda yumurta catladiginda, ara kanama ama az miktarda normalmis.
Kizlar ne kadar sansizim ben..hoplaya ziplaya,ayaklarim kicima dege dege doktora gittimki kapi duvar...Muhayahanenin kapsina yazi asmislar ..bu gün ögleden sonra randevusu olanlar lütfen,carsamba ayni randevu saatlerinde,ögleden sonra gelsin diye..Carsambalari ögleden sonra almanyada doktorlar kapali,bu gün ne olduysa ögleden sonralari,carsambay kaydirmislar..cok bozuldum vallahi..neyse vardir bundad bir hayir diyelimde,kendimizi kandiralim....
ovülasyon testi yaptim hala ,ikinci cizgi silik,demekki daha var...carsamba bakalim ne olacak,insallah aksilik cikmaz...cok öptüm sizi..
nasıl bulucam ki o sayfayı şimdi...
yine de tşkler
Civanperçemi (Achillea millefolium); yöresel olarak akbaşlı, barsamaotu, binbiryaprakotu, marsamaotu, beyaz civanperçemi, sarı civanperçemi ve kandilçiçeği diye de anılır. Türkiye'de 40 kadar civanperçemi türü bulunmakta ve bunların birçoğu kullanılmaktadır. Türlerine göre 5-100 cm yükseklikte, yapraklar yünlü gibi tüylü ve parçalı, çiçekleri ; beyaz, fildişi beyazı, soluk sarı veya altın sarısı rengindedir. Çok yıllık ve otsu bir bitkidir. Mavimtrak renkli bir uçucu yağ taşır. Bu uçucu yağda azulen, limonen, sineol, borneol, pinenler, seskiterenler vardır. Bitki çayırlarda, dar tarla yollarında, yol kıyılarında ve tahıl tarlalarının kenarlarında kümeler halinde yetişir. Güneşli havalarda çevresine aromalı keskin bir koku yayar. Aslında çiçekleri, güneşin en etkili olduğu saatlerde toplamak gerekir, çünkü o sıralarda eterli yağları ve şifalı gücü doruk noktasında olur. Çiçekleri; betonicin, chamazulen içerikli uçucu yağ, tanen, cumarine , millefolin ve özellikle potasyum içerikli mineraller içerir. Temmuz-Eylül döneminde güneşli bir günde, çiçeklerin iki karış kadar aşağısından kesilir, demetler halinde gölge ve havadar bir yere asılarak kurumaya bırakılır. İyice kuruyunca hava almayan kaplarda saklanır.
Çay Hazırlamak: Bir tatlı kaşığı ince kıyılmış bitki veya 2-3 adet çiçekli sap, orta boy bir su bardağı dolusu kaynar suyla haşlanır (kaynatılmaz), 10 dakika demlendikten sonra süzülür. Aksi belirlilmedikçe günde 3 su bardağı çay aç karnına veya öğün aralarında içilir.
Oturma Banyosu: Iki büyük avuç dolusu ince kıyılmış taze bitki veya 100 gr kurutulmuş bitki, gece boyunca soğuk suda bekletilir. Ertesi gün kaynama derecesine kadar ısıtılır ve süzülerek, banyo suyuna eklenir.
Merhaba kızlar
öncelikle hepinize iyi bayramlar.
UMUT inşallah olumlu sonuç alırsın.
kızlar ben burada geçici olduğum için evde internet yok, bugün anneme geldim hemen girip sizlere bakayım deidm.
ben kürlere devam ediyorum ama aklım karışık, bugün 16. günüm ve galiba ben hala yumurtlamadım inşallah tesr birşey yoktur. 10.gün doktora gittiğimde yumurtaların olduğunu ve bu ay büyük ihtimal sol taraftan yumurtlarsın demişti doktor. bende reglimin 2.gününden beri ateş ölçüyorum ilk defa deniyorum. ağızdan ölçüyorum ama ateşim hep aynı seyrediyor 36.4-36.3 bundanda hala yumurtlamadığımı anladım. benim şimdiye kadar yumurtlamış olmam lazımdı. hiç akıntımda yok. fazla mı bitkisel yükleme yaptım acaba. birde şimdi kist falan olmasın mı aklım ona takıldı. çünkü bir kere kistim olmuştu aynı o zaman gibi içimde birşeyler hissediyorum. eşimde zaten 2 gün sonra gidecek 2 güne kadar ovülasyon oldu olmadı yapacak birşey yok. canım sıkıldı anlayacağınız.
hepininizi öpüyorum. gelirsem buraya tekrar yazarım.
Canim bence bosuna panik yapiyorsun, bizim yasimizdaki bayanlar her ay yumurtlamaz buda cok normal. Benim doktorum böyle söylemisti
Aycan..Umut..Toprak..Saribeybi umarim hepiniz iyisinizdir..
Umutcugum canim benim,diyecek sözümüzde yo ki,kalmadi,elimiz,kolumuz gibi,dilimizde baglandi bu konuda..Umutcugum,insallah su asilamanin sonucu pozitif olur..Ahh umutcugum canim benim,biliyorsun iste neler diyecegimi..
Toprakcigim,seninde sagda,solda varmis yumurtan,ovülasyon belirtidine,atesede cok takilma..ben kac kez ovülasyon agrisi hissetim,yumuta catladi sandim,ama doktora gittimki,hala yumurta catlamamis,catlamadi dedigin kac ayda,meger yumurta büyümüs catlamis cikti..ovülasyon testinde pozitifi görmedigim aylarda,aslinda testlerin beni yaniltigini anladim..insallah kisa zamanda o yumoslar,bebek olur..insallahh
ben doktora gitim,sagda,solda yumurtam vardi..biri 21,digeri 19 dedi..carsamba gitmisitim,bu gece mutlaka calisin dedi,calisma yaptim,hatta persembede oldu,esim yoktuya 2 hafta,iyi oldu..progesteron tablet verdi..16.gün basla 10 gün ic dedei..klomene sicak bakmadi,yumurtalarin iyi gelismis,kitst yapar saan klomen dedi..ben icmek istiyorum dedeim,anlatim durumu..regl olursan gel dedi..iyi davrandi bana..reglin 3. günü hormon icin kan alim dedi,2 ay evel yaptirdigim test sonuclarini verdim,bakti o zaman gerek yok dedi.hormonlar yasina göre iyi dedi..HSG raporunuda götürdüm.görünce tüp neden yaptirmiyorsunuz,yaptirdinizmi diye sordu..esim ben 3 kayip ve 1 kimyasal yasayinca,cocouk fikrine cok karsi dedeim,o yüzden olursa mutlaka spontane olmali dedim..klomenle deneriz3-4 ay ama olmazsa yapacak birsey kalmaz dedi..tamam dedim..ne bilim bu ay tam ovülasyon zamani iyiy calismis oldum..insallah tutar...Nasrettin hocaninda dedigi gibi,ya tutarsa
Aycan canim benim,sen nasilsin,burda havalar iyi gidiyor,bayramda geccti giti..aycan kis kapida 10-15 güne klamaz havalar bozulur,benimde ruh halim tabiki..cok öptüm
Selam Kizlar,
Umutum daha sonucunu almadinki, niye bos gecsin. Koca yaz tatilin
Toprakcim, kesin esin arkadaslarinin veye ailesinden birinin söylediklerinden etkilnmistir, niye korkuyorsun, hersey bizim icin, ileride pisman olmaktansa; niye denemedim demektense, dene derim ben.
Fericim hayirli olsun insaallah, güzel haberlerini bekliyorum.....
Bende ayni tas ayni hamam. Sevgilerimle :79:
herhalde moralin biraz yerine gelmiştir. fericiğim inşallah bu ay yakalamışsındır. bu ay çok farklı şeyler kullandım bakalım ne olacak. gerçi sonuç alamasamda her ay yapacağım. feri eşimde bir değişiklikler oldu. benim yıllardır yaşadığım kaygıları duymaya başladı. biraz gecikti ama en azından çaba içine girmiş. inanamıyorum beni çok şaşırtıyor vakit kaybetmeden hemen tüp bebek yapalım diyor ve merkez araştırması yapıyor. aslında kafam çok karışık çok cesaretim yok tüp bebeğe başka bir olumsuzluğu kaldıramam.
Selam Kizlar,
Umutum daha sonucunu almadinki, niye bos gecsin. Koca yaz tatilin
Toprakcim, kesin esin arkadaslarinin veye ailesinden birinin söylediklerinden etkilnmistir, niye korkuyorsun, hersey bizim icin, ileride pisman olmaktansa; niye denemedim demektense, dene derim ben.
Fericim hayirli olsun insaallah, güzel haberlerini bekliyorum.....
Bende ayni tas ayni hamam. Sevgilerimle :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?