kızlar selam yazılarınızı okudum ferim allah yardımcın olsun
toprak artık eşinin de endişelenmesi güzel bence biz ne kadar çabalaskak onlar yardımcı olmayınca olmaz hadi hayırlısı canım aycanım sen nasılsın iş okul nasıl gidiyor.
kızlar ben iki gündür okula başladım okulda 2 hamile var elimde değil gözümdurmadan onlara kayıyor ve bu duygu anlatılmaz yaşanır yani birine imrenme duygusu kızlar öyle imremdim ki hep içim de şimdi o karın dan bebek mi var allahım ne kadar şanslılar diye geçiriyorum 2 arkadaş ta 7-8 ay önce doğum yapmışlardı dördünün sohbetine istemesemde kulak misafiri oluyorum.sohbetleri hastane babak kıyafetleri vb vb
ah ahhhhhhhhhh
bu gün biri de bana hocahanım sizin kaç çocuğunuz var demez mi 0 dedim yüz ifadesini görmeliydiniz aaa yoksa evli değilmisin dedi
ha kızlar kaç gündür ateşimi ölçüyordum normal di bu gün ölçtüm düşmüş dün 36.7 iken bu gün 36.4 yani bu da adet olacağım demek sabah zaten o kadar kötü oldum ki ben neden çalışıyorum ki dedim iki lokmaiki bez parçası için mi işe gitmek o kadar ağırıma gitti ki hiç bir şeyin anlamı kalmadı.sabahleyin mutlu uyanmak için hayata tutunmak için bir sebep bulmalıyım.
gezmek tozmak eğlenmek yemek içmek güzelde o sırada yanım da bir hamile geçse hayat anlamını yitiriyor.
yani bu sefer de olmadı zaten yumurta da zorla üretiyorum bu ne kadar sürer peki sonra ne olacak.
test günüm cuma ama test yaptırmayı da düşünmüyorum.
bi de dr bana crinome galiba ismi bu jel verdi işte her sabah vajinada uygulamam gerekiyordu.yarın yapsammı bilmiyorum
kızlar yine yıkılmış durumdayım.
gögüslerim ağrıyor ama idrar rengim de çok açıldı. yani hiiiiç umut yok
hepinizi çok çok öpüyorum.
kızlar selam yazılarınızı okudum ferim allah yardımcın olsun
toprak artık eşinin de endişelenmesi güzel bence biz ne kadar çabalaskak onlar yardımcı olmayınca olmaz hadi hayırlısı canım aycanım sen nasılsın iş okul nasıl gidiyor.
kızlar ben iki gündür okula başladım okulda 2 hamile var elimde değil gözümdurmadan onlara kayıyor ve bu duygu anlatılmaz yaşanır yani birine imrenme duygusu kızlar öyle imremdim ki hep içim de şimdi o karın dan bebek mi var allahım ne kadar şanslılar diye geçiriyorum 2 arkadaş ta 7-8 ay önce doğum yapmışlardı dördünün sohbetine istemesemde kulak misafiri oluyorum.sohbetleri hastane babak kıyafetleri vb vb
ah ahhhhhhhhhh
bu gün biri de bana hocahanım sizin kaç çocuğunuz var demez mi 0 dedim yüz ifadesini görmeliydiniz aaa yoksa evli değilmisin dedi
ha kızlar kaç gündür ateşimi ölçüyordum normal di bu gün ölçtüm düşmüş dün 36.7 iken bu gün 36.4 yani bu da adet olacağım demek sabah zaten o kadar kötü oldum ki ben neden çalışıyorum ki dedim iki lokmaiki bez parçası için mi işe gitmek o kadar ağırıma gitti ki hiç bir şeyin anlamı kalmadı.sabahleyin mutlu uyanmak için hayata tutunmak için bir sebep bulmalıyım.
gezmek tozmak eğlenmek yemek içmek güzelde o sırada yanım da bir hamile geçse hayat anlamını yitiriyor.
yani bu sefer de olmadı zaten yumurta da zorla üretiyorum bu ne kadar sürer peki sonra ne olacak.
test günüm cuma ama test yaptırmayı da düşünmüyorum.
bi de dr bana crinome galiba ismi bu jel verdi işte her sabah vajinada uygulamam gerekiyordu.yarın yapsammı bilmiyorum
kızlar yine yıkılmış durumdayım.
gögüslerim ağrıyor ama idrar rengim de çok açıldı. yani hiiiiç umut yok
hepinizi çok çok öpüyorum.
Günaydin, sevgili arkadaslarim,
yazdiklarinizi okudum icim burkuluyor. Ne diyeyim Allah yardimcimiz olsun.
Umutcum, bende okul devam iste devam. Beynimi bi sekilde mesgul ediyorum iste,. Yoksa hicbi degisiklik yok, ayni rutin hayat, kaderimle barisma karari aldim, bükemedigin eli öpeceksin diye bi atasözü var ya onu uyguluyorum.
Yildiz ve Cara bayagidir yazmiyor acaba iyilermi???, Mirakelde yok oldu. insaallah güzel haberlerle döner geri. Sevgiyle kalin .........
Aycancigim günaydin....Aycan inanki bende gece senin,Bükemedigin eli öpeceksin lafi aklima geldi..Aycan bende 2011 Aralik ayina kadar klomenle deneyecegim ,olmazsa 2012de artik cocuk icin ugrasmayacagim ve elimden geldigince, anne olma fikrini aklimdan cikracagim..41 yasindan sonra anne zaten olamam,aklimi basima devsirmeleiyim....yinede3 ay deneyecegim,tabi Klomen kist filan yaparsa zaten bu yil anca kisti eritmekle gecer..
Esim gecenlerde bana ,bu sene bir yere gitmedin,senle parise yada prag a gidelim biraz kafan dagilsin dedi.benimde agzimdan otomatikmen,benim cougum olmadan kafam dagilmaz dedim...agzimi tutum ama laflar cikmis oldu..Esim dediki,bak ben herseyin farkindayim,1,5 yildir korunmuyorsun,bende biliyorum ve inanki bende oluruna biraktim,önlem anlamdim,sen ne zaman seks istesen yaptim,cünkü biliyorum ki,sen hesap yapmisindir,hamile kalacagin günleri ve hala hamile felan kalamdin..demeki bir sorun var,geceleri uyuyamiyorsun,sürekli melankolik bir haldesin,olan oldu ,gecmisi unut ,bazi seylerinde artik farkina var.Bizim cocugumuz olmayacak dedi...neden olmasin benim tek tüp dininda bir sorunum yok,senin yasin
48 oldu,belki seninde spermlerinde bir sorun vardir,ona bakliri,asilama,tüp bebek var,neden cocougumuz olmasin,tipi imkanlari kullanmadim ki dedim...Bana dediki iste bende de tam bunu duiyorum benim yasim 48 ,ben bu yastan sonra niye cocuk istiyim,benim zaten byum kadar cocugum var..seninde cocugun olmadi,olsa ,kaderde vardiysa olurdu.. asla cocugum olsun diye,doktora gitmem,cünkü istemiyorum ama oluruna biraktim senin icin..oda olmuyor,olsada yasadiklarini sen biliyorsun,sanada yazi dedi...aklini basina topla.alman vatandaslidi icin ugras falannnnn filan aklil vermeler..öyle iste...aslinda esim artik benim hamile kalamayacagima inanmis ve o yüzden kendide önlem almamis..oluruna birakmis ,olursa olur diye...
Ne bilim iste..öptüm
Ah be Ferim, ben sana ne diyeyim, sen insaallah doguracaksin, bak esinde sen farkinda degildin ama senin istegine karsi ckmiyormus, ha erkegin spermi yasa bagli olarak azalmaz, onun icin endise etme derim ben. Sen yoluna devam et. Bende bu seninin sonunda 40 olucam. E napalim artik, esim icinde cocuk önemli degilmis, oda 50 oldum bu yastan sonra ugrasamam diyor. Aman bende zaten vazgectim.
Toprakcim insaallah bu denemende evladini kucagina alirsin bacim.
Ah be Ferim, ben sana ne diyeyim, sen insaallah doguracaksin, bak esinde sen farkinda degildin ama senin istegine karsi ckmiyormus, ha erkegin spermi yasa bagli olarak azalmaz, onun icin endise etme derim ben. Sen yoluna devam et. Bende bu seninin sonunda 40 olucam. E napalim artik, esim icinde cocuk önemli degilmis, oda 50 oldum bu yastan sonra ugrasamam diyor. Aman bende zaten vazgectim.
Acaba,sagda ve solda bulunan 2 yumurtam catladimi,catladiysa ,sagdaki yumurta catladiktan sonra,kendisine dogru kosarcasina gelen capkin spermle,karsilasip ,kaynasip birdirleriyle bütünlesip,sonrasindada hücrelere bölünüp,6-7 günlük yolculuktan sonra su an,rahime tutunup,vucudumda HSCG hormonunu yükseltmeye basladilarmi...,yaklasik 1 hafta sonrada regl olmadigimda,yapacagim testte cift cizgiyi görmeme sebebiyet vereceklermi acaba...cok merak ediyorum...1 hafta sonra hastalanma zamanin,insallah hastalanmam,icimde yine cok umut var,delimiyim neyim:)))))))))
offfffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffff
Acaba,sagda ve solda bulunan 2 yumurtam catladimi,catladiysa ,sagdaki yumurta catladiktan sonra,kendisine dogru kosarcasina gelen capkin spermle,karsilasip ,kaynasip birdirleriyle bütünlesip,sonrasindada hücrelere bölünüp,6-7 günlük yolculuktan sonra su an,rahime tutunup,vucudumda HSCG hormonunu yükseltmeye basladilarmi...,yaklasik 1 hafta sonrada regl olmadigimda,yapacagim testte cift cizgiyi görmeme sebebiyet vereceklermi acaba...cok merak ediyorum...1 hafta sonra hastalanma zamanin,insallah hastalanmam,icimde yine cok umut var,delimiyim neyim:)))))))))
offfffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffff
Ya sana bayiliyorum, aslinda nasil esporoli birisin, kizlar ne hayal ediyorum biliyormusunuz, life görüsüyoruz, Umut, Feri, Toprak, Yildiz, Cara, Mirakel ve topik sakinleri, ay inanmiyorum ya, ne girgir olur. Sevgiyle kalin
slm kızlar nasılsınız??
beni sormayın fenayım önceki akşam evimi su bastı...
işten bi geldim herşey suyun içinde Allahtan temiz suydu..
dün gün boyu ev temizledik ben annem ve abimin eşi..
giremedim topiğe gelişmeler varmı?
kızlar selam
ilahi feri allah iyiliğini versin canım umarım dediklerin olur da artık bir hamile haberi alırız.
aycanım neden olmasın belki bi gün bi yerde
toprak sen adana damı idin yanlış hatırlamıyorum değilmi öyleyse biz hemen görüşebiliriz .
kızlar bu gün aşılama sonucunu aldım tabiiiki negatif
ama benim moralim çoooooook bozuk aşılamaya değil hani hatırlarsanız ağzımda yara var demiştim sonra yıldızcığım b vitamini eksikliği olabilir demişti.bi ara geçmişti falan ama hiç bir zaman tam geçmedi günlerdir de hiç uyuyamıyorum.ağrıdan dün dr a gittim bağışıklık sistemi olabilir vitamin eksikliği olabilir dedi.ama tahlil yapalım eğer değilse tıp fakültesine gidersin parça alırlar dedi.bu gün kan sonucumu aldım.vitamin eksikliği yok bağışıklık yok tsh biraz cık yüksek yani ağız yaram ın nedeni belli değil.ve ben yarın büyük bir hastaneye gideceğim bakalım sonuç ne olacak bana dua edin olur olurmu.bir de kızlar bu ben de bir yıldır var ve bir yıldır klomen tedavisi gördüm ya yani bir yıl da 3-4 kez acaba klomen ağız yarası yapar mı.
görüşürüz.
haaaa feri yaş diyorsun çok yakın bir tanıdığım 42 yaşında evlen di 43 ün de doğum yaptı nasip olduktan sonra yaş ile ilgisi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?