Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Canim benim ya ,,bu ne güzel bir haber..süpriz...süprizzzzzzz ..Saribeybicigin masallah degereinde süper cikmis..kesende gözükmüs...kizzzz nasil sevindim anlatamma...Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin...insallah darisi basimiza..kendine dikat et canim benim,artik okadar calsimak yok...cok öptüm seni..41 kere masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Selam canim,
reglimin 5. günü olmasina ragmen FSH 36, LH 14, anayacagin degerler cok yüksek. Gerci bekliyordum, gecen sene temmuzda FSH 7 idi. Neyse hayirlisi

Canim benim ya..ben anlamiyorum vallahi..gecen sene temmizda yani 1 yil evel 7 olan deger nasil 36 oluyor..nasil bu kadar yükseliyor..nasilsa düser bence,alternatif tipimiz var..öptüm seni

Toprakcigim merhaba canim..canim sulu ultrason Rahim filmi degilmi..bence HSG.ama doktor kisaca sulu ultrason demistir..cektir bakalim ne cikacak..yumurtlamayada zarar vermez ,bu tür islemler hemen regl bitimi yapiliyor cünkü...cok öptüm seni canim..

gözünaydın çok sevindim. Sağlıklı bir şekilde inşallah kucağına alırsın.

tebrikler canim...allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Cok calisma artik, streste yok, bol su iciyorsun. Canim ya, insaallah cok ugurlu bi bebek olup, senin bütün sorunlarini alir götürür.

hepinize çok tşk ederim kızlar..
Sizlerin duası ve desteğiyle geldim bu günlere..
Her namazda hepinize de dua ediyorum..
Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın..

Bu arada ben gün için de pek su içmiyorm da acaba günde ne kadar su içmeliyim??

Kizlar dün doktora gittim ..kistim gitmis..dün reglimin 3. günüydü doktora dedimki,internete okudugum kadariyla reglin 2-3.günü ultrasala yumurta rezervine bakliliyormus..bana bilgi veririmisiniz..neyse bakti..solda 4 folük sagda 2 folük varmis..tabiki soldakiler isime yaraiyor..klomen verdi dün basladim,cuma kontrole cagirdi..yumurtalarumin biri 10 mm olmus bile ,p.tesi catlatma ignesi vururuz muhtemelen dedi ama cuma karar verecek..klomeni 1 sonra 2 ve 3 olarak artiriri ,sonuc alamazsakta artik birakiriz benim yapacagim birsay klamaz dedi.öptüm

merhaba herkese hayırlı günler artık bende burdayım,merak ettiğim birşey var yumurtlamadan sonra normal akıntının hre zaman yoğun olduğu mu gözlenir,yani akıntı yoğunlaşmadan da hamile kalmış olunamzmı?

cnm inş senin de yüzün güler bi süprizde sen yaparsın inş..stres yok ok öptm

merhaba hg
hamilelikte akıntı yoğunlaşıyor

canım sulu ulstrason hsg den farklı ben geçen sene hsg çektirdim. sulu ultrasondan sonra hsg ye gerek varsa çekiyorlar.

bende 2.ci günü kontrole gittim bu ay yumurta sayımda artış olmuş acaba bu yaptığım incir küründen mi oldu, 1,5 sene önce bile bu kadar değildi. gerçi sayısı öneml, değil iş kaliteli olmasında.

Su cok önemli günde 2lt. yani 8 bardak icmeye calis canim

feri vede toprakcim hadi sizdende saribeybi gibi sürpriz bekliyoruz. Incir kürünü saracoglunun yazdigi gibimi yapptin toprakcim????

UMUT nerlerdesin

feri vede toprakcim hadi sizdende saribeybi gibi sürpriz bekliyoruz. Incir kürünü saracoglunun yazdigi gibimi yapptin toprakcim????

UMUT nerlerdesin

Aycan vallahi benim artik kendime dayir umudum yok..özelikle son 6 aydir ,sagda yumurtam oluyor,calismada oluyor ama tik yok..sag tüpümdende umdum yok..yinede 2 ay klomen,catlatma deneyip bu sayfayi kapayacagim...cok gec kadim artik..5 ay sonra 41 olacagim..(

Toprakcigim,yumurta sayinin artmasi cok güzel insallah kaliteside armistir...kürleride cok güzel yapmisin ben hep yarim birakiyorum..Insallah emeklerinin karsiligini alacaksin canim benim

SARIBEYBI

nasilsin canim benim..bak yaradanim ol diyince nasil oluyor..kendine dikkat et,bizede dua et.

UMUtttttt canim benim...aklimiz sende..

MIRAKEL nerelerdesin canim benim

CARE nasilsin canim benim...amniyo sonucunu aldinmi...insallah hersey yolundadir..aklim sende

Aycan..Care..Geschenk..Mirakle,..Topraksu..Sarbeybi hepinize merhaba...

Umutcugum nerelerdesin ne urumdasin,insallah hersey yolundadir..Canim benim biricik arkadasimiz...

Ben sabah doktora gitim...solda 3 yumurta var ama onlar isime yaramiyor..sagda 2 tane biri 11 digeri 17 mm aslinda bu gün reglimin 6. günü ve sadece 3 klomen ictim,daha bu gün ve yarin da icecegim...doktor cok iyi dedi..p.tesi sabah 09.30 da yine gidecegim,catlatma ignesinide kesin p.tesi vururuz dedi..doktor kasim ve araliktata klomen veririm,yumurtalarinin durumu cok iyi hamilelik olmazsa tüplerine bakabiliriz,bende gebelik olmazsa sag tüpününde kapandigini düsünecegim dedi..ama 3 denemeden sonra cünkü HSG ve laparaskopide bakilmis,simdi bakip tüpleri zorlamiyim,olmazsa son care bakarir ama HSG degil sadece tüp gecirgenligi icin bir cekim yarmis onu yapacak,sanirin 4 ay önceki dokotrun bana yaptigindan,tabi ondan bahsetmedim...son gelismeler bunlar.....tabi esime bahsetmedim kolmen filandan insallah calisma yapacagim zaman aksilik cikmaz..cok dikkatli ve stratejik davranmaliyim:)) cok öptüm sizi..

kendinize iyi bakin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…