herkese iyi akşamlar kızlarrr umarım hepiniz iyisiniz...
yeni güzel haberler var mı bilmiyorum ama benden güzel haber var ...
c.tesi akşam test yaptım ve çift çizgiyi gördüm çok şükür...
ama tabi inanamadım ertesi gün eşime nöbetçi eczane aratıp bi test daha yaptım..
o da çift çizgi olunca hemen acile gittim ve kan verdim
değerim 2175 çıktı inanamadım...
doktor söylemeden de inanamadım bugün dr gittim alttan usg baktı ve keseyi gördük çok şükür
2 hafta sonra da gel kalp atışlarını görelim dedi...
inanın hiç ama hiç aklımda olmadığı bi an aldım bu güzel haberi..
stres kesinlikle etkiliyomuş çünkü ben 1 aydır sabah 8 akşam 8 çalışıyorum
ilaç gibi geldi bu haber bana ve hemen sizlerle paylaşmak istedim..inş dualarınızla sorunsuz bir gebelik yaşar
bebeğime kavuşurum..Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu
öpüyorum hepinizi iyi akşamlar
Selam canim,
reglimin 5. günü olmasina ragmen FSH 36, LH 14, anayacagin degerler cok yüksek. Gerci bekliyordum, gecen sene temmuzda FSH 7 idi. Neyse hayirlisi
FERi canım hoşgeldin.
YILDIZ sana da iyi tatiller.
AYCAN bende baktırım hormonlarıma ama daha gidip sonucu almadım.
SARIBEYBİ sende iyisin umarım.
sulu ultrason çekilen var mı aranızda, doktor bir çekelim dedi, çok bilgi bulamadım bu konuda, ağrılı mı, çok gerekli mi, o ay yumurtalara zarar verir mi gibi.
gözünaydın çok sevindim. Sağlıklı bir şekilde inşallah kucağına alırsın.
tebrikler canim...allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Cok calisma artik, streste yok, bol su iciyorsun. Canim ya, insaallah cok ugurlu bi bebek olup, senin bütün sorunlarini alir götürür.
canim benim ya ,,bu ne güzel bir haber..süpriz...süprizzzzzzz ..saribeybicigin masallah degereinde süper cikmis..kesende gözükmüs...kizzzz nasil sevindim anlatamma...allah sag salim kucagina almayi nasip etsin...insallah darisi basimiza..kendine dikat et canim benim,artik okadar calsimak yok...cok öptüm seni..41 kere masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kizlar dün doktora gittim ..kistim gitmis..dün reglimin 3. Günüydü doktora dedimki,internete okudugum kadariyla reglin 2-3.günü ultrasala yumurta rezervine bakliliyormus..bana bilgi veririmisiniz..neyse bakti..solda 4 folük sagda 2 folük varmis..tabiki soldakiler isime yaraiyor..klomen verdi dün basladim,cuma kontrole cagirdi..yumurtalarumin biri 10 mm olmus bile ,p.tesi catlatma ignesi vururuz muhtemelen dedi ama cuma karar verecek..klomeni 1 sonra 2 ve 3 olarak artiriri ,sonuc alamazsakta artik birakiriz benim yapacagim birsay klamaz dedi.öptüm
merhaba herkese hayırlı günler artık bende burdayım,merak ettiğim birşey var yumurtlamadan sonra normal akıntının hre zaman yoğun olduğu mu gözlenir,yani akıntı yoğunlaşmadan da hamile kalmış olunamzmı?
Toprakcigim merhaba canim..canim sulu ultrason Rahim filmi degilmi..bence HSG.ama doktor kisaca sulu ultrason demistir..cektir bakalim ne cikacak..yumurtlamayada zarar vermez ,bu tür islemler hemen regl bitimi yapiliyor cünkü...cok öptüm seni canim..
Kizlar dün doktora gittim ..kistim gitmis..dün reglimin 3. günüydü doktora dedimki,internete okudugum kadariyla reglin 2-3.günü ultrasala yumurta rezervine bakliliyormus..bana bilgi veririmisiniz..neyse bakti..solda 4 folük sagda 2 folük varmis..tabiki soldakiler isime yaraiyor..klomen verdi dün basladim,cuma kontrole cagirdi..yumurtalarumin biri 10 mm olmus bile ,p.tesi catlatma ignesi vururuz muhtemelen dedi ama cuma karar verecek..klomeni 1 sonra 2 ve 3 olarak artiriri ,sonuc alamazsakta artik birakiriz benim yapacagim birsay klamaz dedi.öptüm
hepinize çok tşk ederim kızlar..
Sizlerin duası ve desteğiyle geldim bu günlere..
Her namazda hepinize de dua ediyorum..
Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın..
Bu arada ben gün için de pek su içmiyorm da acaba günde ne kadar su içmeliyim??
merhaba herkese hayırlı günler artık bende burdayım,merak ettiğim birşey var yumurtlamadan sonra normal akıntının hre zaman yoğun olduğu mu gözlenir,yani akıntı yoğunlaşmadan da hamile kalmış olunamzmı?
feri vede toprakcim hadi sizdende saribeybi gibi sürpriz bekliyoruz. Incir kürünü saracoglunun yazdigi gibimi yapptin toprakcim????
UMUT nerlerdesin
feri vede toprakcim hadi sizdende saribeybi gibi sürpriz bekliyoruz. Incir kürünü saracoglunun yazdigi gibimi yapptin toprakcim????
UMUT nerlerdesin
bende 2.ci günü kontrole gittim bu ay yumurta sayımda artış olmuş acaba bu yaptığım incir küründen mi oldu, 1,5 sene önce bile bu kadar değildi. gerçi sayısı öneml, değil iş kaliteli olmasında.
SARIBEYBI
nasilsin canim benim..bak yaradanim ol diyince nasil oluyor..kendine dikkat et,bizede dua et.
UMUT u merak ediyorum ne yaptı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?