aycan..care..geschenk..mirakle,..topraksu..sarbeybi hepinize merhaba...
Umutcugum nerelerdesin ne urumdasin,insallah hersey yolundadir..canim benim biricik arkadasimiz...
Ben sabah doktora gitim...solda 3 yumurta var ama onlar isime yaramiyor..sagda 2 tane biri 11 digeri 17 mm aslinda bu gün reglimin 6. Günü ve sadece 3 klomen ictim,daha bu gün ve yarin da icecegim...doktor cok iyi dedi..p.tesi sabah 09.30 da yine gidecegim,catlatma ignesinide kesin p.tesi vururuz dedi..doktor kasim ve araliktata klomen veririm,yumurtalarinin durumu cok iyi hamilelik olmazsa tüplerine bakabiliriz,bende gebelik olmazsa sag tüpününde kapandigini düsünecegim dedi..ama 3 denemeden sonra cünkü hsg ve laparaskopide bakilmis,simdi bakip tüpleri zorlamiyim,olmazsa son care bakarir ama hsg degil sadece tüp gecirgenligi icin bir cekim yarmis onu yapacak,sanirin 4 ay önceki dokotrun bana yaptigindan,tabi ondan bahsetmedim...son gelismeler bunlar.....tabi esime bahsetmedim kolmen filandan insallah calisma yapacagim zaman aksilik cikmaz..cok dikkatli ve stratejik davranmaliyim:)) cok öptüm sizi..
Kendinize iyi bakin..
merhaba tatlım
tedavinde bol şanslar cnm dualarım hep sizlerle hep aklımdasınız...
çalışma günlerine gelince ben kullandığım yöntemi söylim çok işe yaradı..
Kociş eve gelmeden msj atıcan cnm onu çok özlediğini falan söylicen ya da aranızda özel kullandığınız sözcükler
falan varsa... Iananılmaz işe yarıyo ki benim kocam tam bir odundur ama eve koşa koşa gelirdi
kesinlikle dene o günlerde sakin ol ve tartışmaya sakın girme biraz şımarınca kedi gibi oluyolar
Aycan..Care..Geschenk..Mirakle,..Topraksu..Sarbeybi hepinize merhaba...
Umutcugum nerelerdesin ne urumdasin,insallah hersey yolundadir..Canim benim biricik arkadasimiz...
Ben sabah doktora gitim...solda 3 yumurta var ama onlar isime yaramiyor..sagda 2 tane biri 11 digeri 17 mm aslinda bu gün reglimin 6. günü ve sadece 3 klomen ictim,daha bu gün ve yarin da icecegim...doktor cok iyi dedi..p.tesi sabah 09.30 da yine gidecegim,catlatma ignesinide kesin p.tesi vururuz dedi..doktor kasim ve araliktata klomen veririm,yumurtalarinin durumu cok iyi hamilelik olmazsa tüplerine bakabiliriz,bende gebelik olmazsa sag tüpününde kapandigini düsünecegim dedi..ama 3 denemeden sonra cünkü HSG ve laparaskopide bakilmis,simdi bakip tüpleri zorlamiyim,olmazsa son care bakarir ama HSG degil sadece tüp gecirgenligi icin bir cekim yarmis onu yapacak,sanirin 4 ay önceki dokotrun bana yaptigindan,tabi ondan bahsetmedim...son gelismeler bunlar.....tabi esime bahsetmedim kolmen filandan insallah calisma yapacagim zaman aksilik cikmaz..cok dikkatli ve stratejik davranmaliyim:)) cok öptüm sizi..
kendinize iyi bakin..
feri canım hadi inşalah bu sefer yakalarsın. aman sakin ol eşin nekadar sinri ederse etsin seni maksimum sabrı göster. halimize bak işte neyapacağız. Allah inşallah birgün bu kadar çabanın karşılığını verir.
Toprakcigim allah yüzümüzü güldürsün ne diyeyeim..icimdek ses diyorki senin sag tüpünde kapandi o yüzden umudum yok aslinda ama yapabilecegim tek seyde klomen,keske alternatifim olsyi,keske kocam böyle olmasadi amannn neyse..
Toprakcigim doktor dediki senin 3 ay klomen kullanman demek..cünkü her ay 1 tane artiracagiz en son 5x3 kullanacagim inallah tabi hamile kairim..3ayda yumurtalarini zorlayip 1 yilda yapacagi yumurtayi yaptiriyoruz,yani yumurta zerervini tüketiyoruz,belli bir yastan sonrada özeliklede 40 li yaslardan sonra menepoz sürecinide kisaltmis oluyoruz .bunlari bilin dedei..3 ay kulanirsin olmazsa tüplere bakilir eger aciksa 2 ay dinlenip tekrar 3 ay kulanabilirsin ama 6 ay kullanman demek 2 yilini 6 aya sigdirmak demek dedi...bende biliyorum ama yasim zaten belli 2 yili 6 aya sigdirmamda bir sorun yok,erken menepozuda sadece cocugum olmasi imkansiz olacagindan beni korkutan bir son dedim..
sen neler yapiyorsun canim,iyimisin,moralin nasil..merkeze karar verdinmi.cok öptüm seni...
cici ,tatli hamilemiz vallahi ne olursa olsun carsambaya kadar sesimi cikarmayacagim,az evel incir tatlisi yaptim,üstünede bolca ceviz döktüm:)) 5 gün sevdigi ne varsa serecegim önüne:)) planima göre pazar ve sali calisma olursa iyi olur..zaten p.tesi igneyi vurursa sali mutlaka calisma olmali..gerci en saglami pazar..sali ve carsamba ama benim icin imkansiz..c.tesi ,yada pazar olur..saliyi zaten mutlaka ayarlmaliyim ,ama carsamba imkansiz sanirim yinede tabiki kadinlik onurumu unutup elimden gelen tüm sirnasma ve yanasmaciligi yapacagim..simdi klomen ve catlatma ignesinden bahsetsem eminimki elimi bile tutmaz...su düsdügüm halere bak yaa amannnn ...neyse artik,calisma olsunda gerisi bos,yoksa o kadar hap,igne bosa gidecek..gerci pek umudum yok ama elimden gelende bu kadar..
Sen nasilisn,hamilelik nasil gidiyyor,allahima cok sükürler olsun,seni cok bekletmedi,sag salim kucagina almayida nasip etsin insallahhh.kim bilir ne kadar mutlusundur..gerci daha farkinda degilsindir ama az büyüsün bebegin,ultrasalda onu bir gör ayaklarin yerden kesilecek,cok ama cok özel bir duygu hamilelik allah her isteyene yasatsin icinded bize...kollarimiza bebegimizi almayi nasip etsin..
Kendini yorma sakin,gerci sen neler yapip,yapmaman gerektigini biliyorsundur ama insan karni büyümeden,bulantisi filanda yoksa hamile oldugunu unutup yapmamasi gereken seyler yapabiliyor..cok öptüm seni iyi bak kendine,bebegimize
Caree...
canim benim amniyosentez sonucunu aldinmi..cok merak ediyorum seni..lütfen yaz bize..insallah icini ferahlatan sonucu alacaksin..cok öpyorum seni..
AYCAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.......
nerelerdesin
ben ilk bu topiği keşfettiğimde sen vardın, ara ara umut, yıldız yazıyordu birde gümse katılmıştı aramıza , FERİ yoktu o zamanlar daha doğrusu kayıplardaydı, onu merak ediyordunuz. ama şimdi çok ama çok cansız oldu burası
CARA amniyosentezinde birşey çıkmamasına çok sevindim. ne stresli bir bekleme dönemi geçirmişsindir.
FERİ canım inşalah güzel sonuç alırsın. bak ne güzel gene sağdan yumurtlamışsın.
AYCAN aslında yoğunluk koşturmaca güzel. hormonlara takılma. önemli olan usg deki görüntü. bende dün hormon sonuçlarımı aldım. reglimin 2. günü yaptırdım. fsh normal ama E2 çok düşük. düşün o kadar küçük ki sonuçta değer yazmıyor <10 yazıyor. daha doktorra göstermedim. geçen ay rahim duvarın ince demişti deme ki E2 o zamanda düşüktü diye düşünüyorum.
SARIBEYBİ nasıl gidiyor hamilelik, doktora gittin mi hiç.
Selam Kizlar,
bugün hava günesli vede güzel burda. Yarin yagisli vede cok soguk olacakmis, ay bugün sogan kürüne baslayacaktim gec kalktim, oyüzden yarin baslicam. 2. kez bu sefer 10 gün yapicam, ama 21 günden fazla ara verdim, bisey olmaz herhalde. Sevgilerimle
KEsIN emin oldumki dün geceki calisma bosuna..ignedenden sonra yumurta 30-36 saat sonra catlarmis,öyle yaziyor..bu gece ,olmadi yarin öglen mutlaka calisma olmali,off yaa ne ne yapacagim ben..ne kadar sansiz insanim..doktor dün icin bu gece va yarin diyince panik oldum,dün gece keske olmasaydi ama erken catlar diye korktum...25 mm olan yumurtada iyice büyüyyecek... hayirlisi artik..
bu ay böyle gecsin..önümüzdeki ay esime söylemeyi düyünüyorum..tek secenegim,klomen+catlatma--birde böyle sex oldu olmadiyla 3 ayim dolarsa ,zaten artik doktor tedaviyi biraktiracak..esimle konisim 1 hafta falan sonra,anlatim doktorun tedavisini.yoksa söylemesemi...neyse cikim ben aklim gitti kac sattir,onu oku,bunu oku..ötüm
civan percemi,aslan pencesii,adacayi ve coban cantasini 10 gün filandir iciyorum..bakalim bu ay reglim nasil ve ne zaman gelecek bir degisiklik olacakmi....meraktayim ...düsükten sonra 26 günde bir ve 3 gün sürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?