Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

merhaba tatlım

tedavinde bol şanslar cnm dualarım hep sizlerle hep aklımdasınız...
çalışma günlerine gelince ben kullandığım yöntemi söylim çok işe yaradı..
Kociş eve gelmeden msj atıcan cnm onu çok özlediğini falan söylicen ya da aranızda özel kullandığınız sözcükler
falan varsa... Iananılmaz işe yarıyo ki benim kocam tam bir odundur ama eve koşa koşa gelirdi
kesinlikle dene o günlerde sakin ol ve tartışmaya sakın girme biraz şımarınca kedi gibi oluyolar

Cici ,tatli hamilemiz vallahi ne olursa olsun Carsambaya kadar sesimi cikarmayacagim,az evel incir tatlisi yaptim,üstünede bolca ceviz döktüm:)) 5 gün sevdigi ne varsa serecegim önüne:)) planima göre pazar ve sali calisma olursa iyi olur..zaten p.tesi igneyi vurursa sali mutlaka calisma olmali..gerci en saglami pazar..sali ve carsamba ama benim icin imkansiz..c.tesi ,yada pazar olur..saliyi zaten mutlaka ayarlmaliyim ,ama carsamba imkansiz sanirim yinede tabiki kadinlik onurumu unutup elimden gelen tüm sirnasma ve yanasmaciligi yapacagim..simdi klomen ve catlatma ignesinden bahsetsem eminimki elimi bile tutmaz...su düsdügüm halere bak yaa amannnn ...neyse artik,calisma olsunda gerisi bos,yoksa o kadar hap,igne bosa gidecek..gerci pek umudum yok ama elimden gelende bu kadar..

sen nasilisn,hamilelik nasil gidiyyor,allahima cok sükürler olsun,seni cok bekletmedi,sag salim kucagina almayida nasip etsin insallahhh.kim bilir ne kadar mutlusundur..gerci daha farkinda degilsindir ama az büyüsün bebegin,ultrasalda onu bir gör ayaklarin yerden kesilecek,cok ama cok özel bir duygu hamilelik allah her isteyene yasatsin icinded bize...Kollarimiza bebegimizi almayi nasip etsin..

kendini yorma sakin,gerci sen neler yapip,yapmaman gerektigini biliyorsundur ama insan karni büyümeden,bulantisi filanda yoksa hamile oldugunu unutup yapmamasi gereken seyler yapabiliyor..cok öptüm seni iyi bak kendine,bebegimize

Caree...

canim benim amniyosentez sonucunu aldinmi..cok merak ediyorum seni..lütfen yaz bize..insallah icini ferahlatan sonucu alacaksin..cok öpyorum seni..

feri canım hadi inşalah bu sefer yakalarsın. aman sakin ol eşin nekadar sinri ederse etsin seni maksimum sabrı göster. halimize bak işte neyapacağız. Allah inşallah birgün bu kadar çabanın karşılığını verir.

Toprakcigim allah yüzümüzü güldürsün ne diyeyeim..icimdek ses diyorki senin sag tüpünde kapandi o yüzden umudum yok aslinda ama yapabilecegim tek seyde klomen,keske alternatifim olsyi,keske kocam böyle olmasadi amannn neyse..

Toprakcigim doktor dediki senin 3 ay klomen kullanman demek..cünkü her ay 1 tane artiracagiz en son 5x3 kullanacagim inallah tabi hamile kairim..3ayda yumurtalarini zorlayip 1 yilda yapacagi yumurtayi yaptiriyoruz,yani yumurta zerervini tüketiyoruz,belli bir yastan sonrada özeliklede 40 li yaslardan sonra menepoz sürecinide kisaltmis oluyoruz .bunlari bilin dedei..3 ay kulanirsin olmazsa tüplere bakilir eger aciksa 2 ay dinlenip tekrar 3 ay kulanabilirsin ama 6 ay kullanman demek 2 yilini 6 aya sigdirmak demek dedi...bende biliyorum ama yasim zaten belli 2 yili 6 aya sigdirmamda bir sorun yok,erken menepozuda sadece cocugum olmasi imkansiz olacagindan beni korkutan bir son dedim..

sen neler yapiyorsun canim,iyimisin,moralin nasil..merkeze karar verdinmi.cok öptüm seni...

fericim benim birşey yaptığım yok, başlamak için kasım reglimi bekliyoruz, merkeze büyük oranda karar verdim galiba. benimki kısa protokol olduğu için hemen adetin 2.gün ilaçlara başlanılıyor. artık bayrama denk gelirse aralığa kalmış olacağım. artık ne yapayım birde onun hesabının stresi ile uğraşamam. bakalım işte hayırlısı artık. bende o zamana kadar vitamin + beslenme takviyesine devam ederim. belki daha iyi olur. ara ara sarı akıntım geldi bu ay acaba enfeksiyonmu kaptım düşüncesi ile bu arada da gene soğan kürüne başladım. bu 2 aydır yapmadığım kalmadı:)

AYCAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.......

nerelerdesin
ben ilk bu topiği keşfettiğimde sen vardın, ara ara umut, yıldız yazıyordu birde gümse katılmıştı aramıza , FERİ yoktu o zamanlar daha doğrusu kayıplardaydı, onu merak ediyordunuz. ama şimdi çok ama çok cansız oldu burası

kızlar bence GÜMSE yazı tedavi olacaktı ve hamile ondan gelmiyor, inşallah öyledir de ondandır gelmemesi.
GÜMSE seni merak ediyoruz. arada eğer okuyorsan en azından iyi olduğunu yaz merakımızı gider.

evet cnm ne yapalım işimiz bitinceye kadar katlanıcaz...
Umudum yok deme rabbimden umut kesme sakın..
Valla cnm hamile olduğumun pek farkında değilim halen yoğun çalışıyorum..
Pantolonlar sıkıyo şimdiden kasıklarım ağrıyo hemen düğmeyi açıyom :)
darısı inşallah sizede olucak inanıyorum ve hep dua ediyorum..
Bende çok öptm çok tşklerrrrr

Caree...

canim benim amniyosentez sonucunu aldinmi..cok merak ediyorum seni..lütfen yaz bize..insallah icini ferahlatan sonucu alacaksin..cok öpyorum seni..

şükürler olsun ki sonuçlar temiz çıktı :)) canım yazamadım çünkü ben de yeni öğrendim,doktorum şehir dışındaydı dün görüşebildik ancak.ama beklediğime değdi çok korkuyordum yoksa..

sen nasılsın gerçi son mesajını okudum ve bu sefer hakkında güzel şeyler olacağını hissetmeye başladım.yumurtanın boyutu çok iyiymiş şimdi iş onu kaliteli bir spermle karşılaştırmak :) hadi bakalım kolay gelsin tatlım.hep duamda olacaksın Allahım sana ve tüm isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inş..
ben de seni öpüyorum..

SARIBEYBİİ şimdi okudum canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin sağlıklı doğum nasip etsin inş..Ay nasıl sevindim anlatamam darısı burdaki tüm arkadaşlara olsun inş.

Canim benim.
haklisin, ama cok yogunum inan, ise gidiyorum, okula gidiyorum, e kadinsin evde yemek camasir, bulasik, bide bu kötü fsh gerildim anlican. Napalim. Umutada cok üzüldüm bilemiyorum.
Kiz insaallah dedigin gibi Gümse hamiledir.
Caracim sonuclara cok sevindim.
Ferim sende oldun bi baykus, yok sag tüpümde tikandi filan, niye tikansin durup dururken, hayret biseysin. Yarin yine sogan kürüne baslicam. Cok kötü Gripte oldum. Ay bilemiyom ya, hepinizi Allah emanet ediyorum, iyi haftalar, Canlar, Pazartesi bugün insaallah iyi mucizeli bi hafta olur.

KIZLAR merhaba..sabah 9´30 da gitim doktora,soldaki yumurtalar gelismemis..sagda 11 olan 16 da kamis..17 oln 25 olmus..saat 10 da catlatma ignesini aldim,tekrar doktora gitim kalcadan vurdu..su an agrim sizim yok..bu gece ve sali gecesi mutlaka iliski dedi..bu gece olu ama sali cok zor yinede elimden geleni yapacagim

CAREEEEEEEEEEEEEEEEEEE canim benim inanki okuyunca mutluluktan aglamakli oldum..tatlim benim,allah cocougunu sana bagislasi,bozma moralini hic birseye,bak o kadar strese girdim ama sonuc mukemmel...bu testler insani cok yipratiyor..neyse gecti gitti..artik bebegini kolarina almak icin gün say...cok öpyürum seni...

Kizlar ise gec gitigim icin gec ciktim,yeni geldim eve..sonra uzun uzun yazarim..

Aycan..Toprak..Saribeybi...mirakel...UMUTTTTT yazarim sonra ayri ayri..öptümmmm

CARA amniyosentezinde birşey çıkmamasına çok sevindim. ne stresli bir bekleme dönemi geçirmişsindir.

FERİ canım inşalah güzel sonuç alırsın. bak ne güzel gene sağdan yumurtlamışsın.

AYCAN aslında yoğunluk koşturmaca güzel. hormonlara takılma. önemli olan usg deki görüntü. bende dün hormon sonuçlarımı aldım. reglimin 2. günü yaptırdım. fsh normal ama E2 çok düşük. düşün o kadar küçük ki sonuçta değer yazmıyor <10 yazıyor. daha doktorra göstermedim. geçen ay rahim duvarın ince demişti deme ki E2 o zamanda düşüktü diye düşünüyorum.

SARIBEYBİ nasıl gidiyor hamilelik, doktora gittin mi hiç.

Selam Kizlar,
bugün hava günesli vede güzel burda. Yarin yagisli vede cok soguk olacakmis, ay bugün sogan kürüne baslayacaktim gec kalktim, oyüzden yarin baslicam. 2. kez bu sefer 10 gün yapicam, ama 21 günden fazla ara verdim, bisey olmaz herhalde. Sevgilerimle

Toprakcigim az evel KK de yaptigim arastirmalar sonucu yine aklim karisti..bu catlatma ignesini yumurtalar 18 -22 mm arai olunca vurmus hemen doktorlar ve igneden sonraki gün yumurta catlayinca cok kasik ,bek agrisi cekmisler..bende yok....beimki 25 mm bana biraz gec kalinmis gibi geldi,catlmadysa dahada büyür,kist filan olamsinda......dün akasam calisma oldu..igneden 12 saat sonra filan oluyor..az evel evde ovülasyon testi yaptim ikinci cizgode kip kirmizi cikti demek hala yumurta catlamamis,yoksa ignenein etkisindenmi anlamadim,ama igneden sonra zaten 24-36 sonra catlar yaziyor acaba iliski icin erkenmi oldu...bu gecede dokotr mutlaka calisin dedei ama sanirim imkansiz...sabah araba bozulmus,esimde otobüsle kursa gagitmis.. gec kalmis,arabayi saat 13 gibi tamirhaneye caktirmis.ben ondan sonra gidip,ssonrada eve geldigim icin anca haberim oldu.... kendide hala orda.. anlayacagin sinirleri bozuk,zaten dün gecede calisma oldu,offf yaa...yarin ögleden sonra sansimi tekrar deneyecegim...ne bilim iste amannnn

E2 yi yükseltecek birseyler yokmu.bir doktorla konus bakim..E2 hakinda cokta bigim yok..acaba neden düsük cikarki..benede arastiracagim..öptüm seni..

Aycan burdada 1 haftadir havalar cok iyi ama dedeigin gibi yarin bayagi bir düsecek,1 haftadir rürgarli olmasina ragmen 16-17 derece ,gerci geceler artik soguk ve sabahlari tabi..yarin itibariylede gpndüz en yüksek sicaklik 9-10 derece gösteriyor..

Aycan gecenlerde tv de yine kuantumla ilgili bir program bakiyordum..kadinin biri aradi..dedei ki ,ben cocuklugumdan beri ,sürekli istedigim birsey,eger olmayacaksa ,olmayacagini ögrenecegim an cok üzülmiyim diye ,olmayacagini hayal eder,kendimi olmayacagina dayir sartlandiri ve kendimi hep olumsuz sonuca hazirlar ve gercektende sonuc olumsuz oluncada hic üzülmez,hayal kirikligina ugramaz..ben zaten olmayacagini biliyordum der,isin icinden cikardim...yllar sonra kuantum teknigini okuyup ögrenince anladimki ben..kendi kötü sonumu ,kendim hazrliyordum,falan filannn..

.Benimkide o hesap,bende o kadin gibi yillara istedigim seyler olmaz zaten diyerek,hep olmayacagi anla ilgili kendimi hazirladim,umutlanip sonra üzilmiyim diye...Gamli baykusluk yani...ayni hatayi yine yapiyorum..istiyorum,umut ediyorum ama finalle ilgili hep olmsuz görüntüler yaratiyorum kafamda..öylemi caba gercekten:))) öptüm seni canim benim..

Son düzenleme:
KEsIN emin oldumki dün geceki calisma bosuna..ignedenden sonra yumurta 30-36 saat sonra catlarmis,öyle yaziyor..bu gece ,olmadi yarin öglen mutlaka calisma olmali,off yaa ne ne yapacagim ben..ne kadar sansiz insanim..doktor dün icin bu gece va yarin diyince panik oldum,dün gece keske olmasaydi ama erken catlar diye korktum...25 mm olan yumurtada iyice büyüyyecek... hayirlisi artik..

bu ay böyle gecsin..önümüzdeki ay esime söylemeyi düyünüyorum..tek secenegim,klomen+catlatma--birde böyle sex oldu olmadiyla 3 ayim dolarsa ,zaten artik doktor tedaviyi biraktiracak..esimle konisim 1 hafta falan sonra,anlatim doktorun tedavisini.yoksa söylemesemi...neyse cikim ben aklim gitti kac sattir,onu oku,bunu oku..ötüm

boşuna deme, yumurtlama öncesi ilişki daha önemli derler. zaten spermelr 3-5 gün yaşıyor ortalama. orada hazır bulunması daha iyi. bird eovülasyon çizgin tabii kıpkırmızı çıkar, o testler lh ölçüyor ve sen çatlama iğnesi yaptırmışsın o nedenle o kaadr koyu çıkmıştır.
bence eşine anlatma. sen bilirisn gerçi ama anlattığın kadarıyla hadi tesr teperse.

civan percemi,aslan pencesii,adacayi ve coban cantasini 10 gün filandir iciyorum..bakalim bu ay reglim nasil ve ne zaman gelecek bir degisiklik olacakmi....meraktayim ...düsükten sonra 26 günde bir ve 3 gün sürüyor.

Merhaba, bu saydiginiz sifali otlari tam olarak ne icin kullaniyorsunuzanlamadim. Zaten 26 gunde bir duzenli adet oluyormussunuz, yani bu otlar ne ye yardimci olucak... Cevap icin simdiden sagol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…